Νέα

Πολ Νιούμαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
«Αφήστε με να πεθάνω σπίτι μου»
Λίγες εβδομάδες ζωής απομένουν στον Πολ Νιούμαν, ο οποίος γύρισε σπίτι του μετά από δική του επιθυμία. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι χημειοθεραπείες, ο 83χρονος ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δικοί του άνθρωποι, κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες..................

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
2.220
Πόντοι
216
«Αφήστε με να πεθάνω σπίτι μου»
Λίγες εβδομάδες ζωής απομένουν στον Πολ Νιούμαν, ο οποίος γύρισε σπίτι του μετά από δική του επιθυμία. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι χημειοθεραπείες, ο 83χρονος ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δικοί του άνθρωποι, κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες..................

:(

Επισκέπτης
ΟυγγροΕβραιος ο Νewman και πολυ ωραιος αντρας στα νιατα του.

Mαζι με την Joan Woodward εδω και 50(!)χρονια.

Μπραβο ρε,ουτε και'γω γουσταρω τα διαζυγια.

Ποιος δεν εχει δει το Cool hand Luke?

Επισκέπτης
Το 'χει δειξει αρκετες φορες η τηλεοραση Σταυρο,δεν μπορει.

Ειναι η φαση που ειναι κλεισμενος σε μια φυλακη στον νοτο,δεν θυμαμαι και τον ελληνικο τιτλο γμτ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σεβομαι απόλυτα τον Paul Newman σαν ηθοποιό.

Θα μπορούσε άνετα να διαλέξει τον εύκολο δρόμο

Η καλύτερη ταινια του για μένα - the hustler. Και μετά το Cat on tinroof ή κάπως έτσι

Ο Newman είναι και σοβαρός άνθρωπος, με απόψεις. Οχι τενεκές. Πολλές φορές έσπασε τα στερεότυπα, άλλες φορές με επιτυχία, κάποιες άλλες οχι. Αλλα είχε τη μαγκιά να το κάνει

Εχει αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο.

Ειναι πολύ καλός τύπος και λυπάμαι πολύ που θα χαθεί.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
16
κ ενας αλλος σπουδαιος ανθρωπος κ προπονητης ανακοινωσε οτι σε λιγες ημερες θα πεθανει..

Ο Ρομπσον..

οσοι ασχολουνται με μπαλα θα τον θυμουνται,κυριως απο την θηταια του στην εθνικη αγγλιας

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το 'χει δειξει αρκετες φορες η τηλεοραση Σταυρο,δεν μπορει.

Ειναι η φαση που ειναι κλεισμενος σε μια φυλακη στον νοτο,δεν θυμαμαι και τον ελληνικο τιτλο γμτ...
Ο μεγάλος δραπέτης..... Παλιά ταινία.

Επισκέπτης
Για τον Paul

[youtube=425,350]GVVNnn2G2z0&feature=related[/youtube]

Υ.Γ. Η μουσική που συνοδεύει το video είναι από την ταίνια που συμπρωταγωνίστησε με τον Robert Redfort The Sting

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εκτός από μεγάλος ηθοποιός ήταν και λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Υπενθυμίζω Newman/Haas Racing.
Υπήρξε και αγωνιζόμενος με καλά αποτελέσματα.
Είχε την ίδια "τρέλα" με τον Steve McQueen...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
16
- Άσχετο -
Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ρολόι που έχει συνδεθεί με τον Newman διότι το φορούσε.
Ξέρει κάποιος ποιό είναι ;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
106
Πόντοι
66

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
16
Παρακαλώ :)

A, δεν μου είπες... τι έγινε τελικά με τα cd που έψαχνες? πως πήρε η βόλτα στο Mall?

Πολύ ωραία. Πήγα στα Fnac και πήρα την τρίτη του Beethoven υπό τη διεύθυνση του Carlo Maria Giulini από τη Deutsche Grammophon.

thanx και πάλι

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
για μένα ίσως είναι η καλύτερη εταιρία που βγάζει δίσκους κλασικής μουσικής και το σημαντικό σε πολυ καλές τιμες

Παιδιά, ΟΛΟΙ οι δίσκοι κλασσικής μουσικής είναι φτηνοί (καμμία σχέση με τους σύγχρονους), γιατί μετά από 100 χρόνια δεν πληρώνονται πλέον δικαιώματα στους συνθέτες ή στους κληρονόμους τους.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
106
Πόντοι
66

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
16
για μένα ίσως είναι η καλύτερη εταιρία που βγάζει δίσκους κλασικής μουσικής και το σημαντικό σε πολυ καλές τιμες

Ναι είναι όντως πολύ καλός οίκος, εξειδικευμένος στην κλασσική μουσική.
Και εγώ όταν θέλω να αγοράσω κάτι και δεν ξέρω ποια εκτέλεση είναι η καλύτερη τότε συνήθως προτιμώ τη Deutsche Grammophon θεωρώντας ότι έτσι έχω τις περισσότερες πιθανότητες να αγοράσω κάτι ποιοτικό.

Παρόλα αυτά όμως δεν είναι αυτή η σωστή συμπεριφορά. Στη κλασσική μουσική πρέπει αναζητούμε την καλύτερη εκτέλεση, δηλαδή την καλύτερη φιλαρμονική, ή τον καλύτερο πιανίστα αν πρόκειται για σονάτα πιάνου, ή τους καλύτερους τραγουδιστές αν πρόκειται για όπερα, και όχι την εταιρία που εκδίδει το cd. Πολλές φορές δε, επειδή είναι σημαντικές οι αποκλίσεις από τις διάφορες εκτελέσεις, απαραίτητο είναι να αγοράζουμε δύο ή και περισσότερες εκτελέσεις του συγκεκριμένου έργου ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom