House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
δεν είναι απλά δε μπορείς να το δεχτείς ακόμα .το είδα, ευχαριστώ αν και είναι πολύπλοκο ακόμη
δεν είναι απλά δε μπορείς να το δεχτείς ακόμα .το είδα, ευχαριστώ αν και είναι πολύπλοκο ακόμη
Ασε μαν και εγω πρωτοχρονια φερος μεσα θα κανω...πικρα...
πολυ ευθικτοι μου γινατεκαλα σορυ συνεχίστε πάω δίπλα που ειναι το μεΛΛι
Ολο και καποιος θα με μαζευεαλλιως που θα πηγαινες ;
πειτε ρε καμια ιστορια αστεια
Ναι και εμας μας εξετασαν να δουν αν εχουμε ενα παπαρι η δυο.Η αρχιδιλα που μυριζε εκει μεσα δεν περιγραφεται :Sμην ανησυχείς, τίποτα δεν είναι.
κοίτα να περάσεις καλά αν μπορείς.
θα το θυμάσαι, δεν θα ξανασυμβεί.
για πε για το πως γίνατε άντρες...
εγώ έβαλα μια νέα σειρά ως λοχίας, κάποια στιγμή, ήμουν εκεί που τους εξέταζαν οι γιατροί.
σώβρακα όλα κάτω κλπ κλπ κλπ
πέρασαν 1500 άτομα περίπου εκείνη την ημέρα!!!
αυτο να μου πεις εγω τις πρωτοχρονιες φροντισω να γινω ντιρλα απο νωρις παντως . Και μετα μου μπαινει καλα και ανωδυναΟλο και καποιος θα με μαζευε![]()
πολυ ευθικτοι μου γινατε![]()
ναι μην χασωαπό στρατό?
πρέπει να πας, να το ζήσεις!![]()
με την όρεξη θα μείνειςσαουλ σου γαμω την χαουζ χαχαχαχααχ
Ναι και εμας μας εξετασαν να δουν αν εχουμε ενα παπαρι η δυο.Η αρχιδιλα που μυριζε εκει μεσα δεν περιγραφεται :S
Που το ξερεις οτι σου μπηκε καλα και ανωδυνα αν εγινες ντιρλα και δε θυμασαι τιποτα?Μπορει να σου μπηκε με δυσκολια και προσπαθεια και να μη το θυμασαι...αυτο να μου πεις εγω τις πρωτοχρονιες φροντισω να γινω ντιρλα απο νωρις παντως . Και μετα μου μπαινει καλα και ανωδυνα![]()
πανε στο μεΛΛι δεν σε θελουμε με τα λαγκαβουλιν σου και τα κωλοδαχτυλακια
1-0 χααχχαχαχαχαχαχμε την όρεξη θα μείνεις![]()
Νταξυ αν εξαιρεσεις την ξενερα της πρωτης μερας δεν ηταν και ασχημο το κεντρο.Αν και με αλλα παιδια που μιλησα μετα καταλαβα οτι εκει θεωρουταν απο τα πολυ μαυρα κεντρα.Αλοι κανανε πολλυ περισσοτερο χαβαλε εμας μας σταζανετους έβαζαν 10-15 μέσα, ούτε παραβάν ούτε τίποτα.
χύμα όλα μιλάμε.
τι θυμάμαι βραδιάτικα... :S
ημουν σε ευδαιμονιαΠου το ξερεις οτι σου μπηκε καλα και ανωδυνα αν εγινες ντιρλα και δε θυμασαι τιποτα?Μπορει να σου μπηκε με δυσκολια και προσπαθεια και να μη το θυμασαι...
ναι μην χασω![]()
Αν σου μπηκε αερεατα και ανωδυνμα μαλλον σε ευδαιμουνια ησουνημουν σε ευδαιμονια![]()