eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κάπως έπρεπε να το γράψω...αχαχχααχαχαχχ προηγουμενη ζωη
Τα βυσματα δεν προλαβαινουν να ζησουν ιστοριες ειναι καθε μερα σπιτι τουςσαουλ πες μας καμια ιστορια απο τα στρατα![]()
δηλαδη; τι εννοεις σας εκαναν αντρεςΤα βυσματα δεν προλαβαινουν να ζησουν ιστοριες ειναι καθε μερα σπιτι τους
Θες να σου πω πως μας εκαναν αντρες στο κεντρο?![]()
Τα βυσματα δεν προλαβαινουν να ζησουν ιστοριες ειναι καθε μερα σπιτι τους
Θες να σου πω πως μας εκαναν αντρες στο κεντρο?![]()
βαλε οτι θες μην μας γαμεις ιν δε μιντλ οφ δε ναιτΔηλαδη εγω τωρα μπορω να πιω λαγκαβουλιν σκέτο ακούγοντας μαντρουγκαντα ?![]()
Ασε μαν και εγω πρωτοχρονια φερος μεσα θα κανω...πικρα...στον στρατό είχα κάνει μια από τις καλύτερες πρωτοχρονιές ever...
βράδυ παραμονής, λίγο πριν έρθει το νέο έτος είχαμε όλοι έξω και μετράγαμε αντίστροφα.![]()
![]()
κατασκήνωση αληθινή!!!
αλλιως που θα πηγαινες ;Ασε μαν και εγω πρωτοχρονια φερος μεσα θα κανω...πικρα...
καλα σορυ συνεχίστε πάω δίπλα που ειναι το μεΛΛιβαλε οτι θες μην μας γαμεις ιν δε μιντλ οφ δε ναιτ![]()
Ειρωνικα το λεω....περισσοτερη ωρα περασαμε με τη σφουγγαριστρα παρα με το g3δηλαδη; τι εννοεις σας εκαναν αντρες
Το λαγκαβουλιν θελει τη μουσικη που σου αρεσει ειτε ειναι καψουροτραγουδα ειτε ειναι κλασικη μουσικηΔηλαδη εγω τωρα μπορω να πιω λαγκαβουλιν σκέτο ακούγοντας μαντρουγκαντα ?![]()