Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Cross-platform ειναι ο lynx. :S
το ξερω τυπε. αλλα ποιος winblows user τον χρησιμοποιει???? οι περισσοτεροι δεν τον ξερουν καν.
μηπως χρησιμοποιουν και w3b ή dillo????
το desktop pc που εχω ειναι του 1999. καμια φορα οταν θελουν ο bro και ο πατερας μου να δουν καμια μπαλα βαζουν το laptop στην τηλεςραση. οποτε μενω με το desktop!!!
οποτε αυτοι οι φυλλομετρητες ειναι οτι πιο ελαφρυ.
εμπαινα με mozilla αλλα πριν καμια 20 μερες σερνοτανε εντελως και αρχισα να μπαινω με chrome και πηγαινε σφαιρα. στο διαστημα αυτο οσες φορες δοκιμασα να μπω με mozilla σερνοτανε εκανα μεχρι και απεγκατασταση-εγκατασταση και παλι σερνοτανε. με chrome ομως δεν ειχα κανενα προβλημα. σημερα ρε τυποι χωρις να εχω κανει απολυτος τιποτα,αρχισε να σερνετε το chrome και ο mozilla να πηγαινει με 1000. τι σκατα γινετε ξερει κανενας?
τον explorer δεν τον χρησιμοποιησα ποτε,διοτι μια ζωη σερνετε.
τον ειχες βοηθησει σε κανα προβλημα του?o πστης οταν έχει αναγκη μπαινει και ρωταει και μετα τα ξεχνάει και σε χέζει ή κανει του κεφαλιου του τωρα θα τον στρώσουμε λιγο ομως
τον ειχες βοηθησει σε κανα προβλημα του?
σου εχω πει ρε ρωσσοποντιακο πουτανοσπερμα να μην πεταγεσε παντου.Problhmatikos ειναι απο πανω μεχρι κατω αυτος.
σου εχω πει ρε ρωσσοποντιακο πουτανοσπερμα να μην πεταγεσε παντου.
αι στο διαολο ρε μαλακιστιρι.

σου εχω πει ρε ρωσσοποντιακο πουτανοσπερμα να μην πεταγεσε παντου.
αι στο διαολο ρε μαλακιστιρι.