Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επίσης να σας πω ότι οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω εγώ τουλάχιστον θεωρούν ναυάγια όσες θέλουν κάποιον με λεφτά για να τις πηγαίνει για καφέ.
Μπα μη το λες...υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χιλιάρικα και πάνε σε μπαράκια στο Μοναστηράκι και σε μεζεδοπωλεία.Άκου τύπε το πόσα βγάζω η το πόσα βγάζεις δεν χρειάζεται να το ρωτήσει , Κάνει καραμπαμ .
Και εάν δεν το πάρει χαμπάρι εκείνη την στιγμή θα το πάρει χαμπάρι πολύ σύντομα . Το δεν έχω φράγκο , η το έχω , δεν κρύβεται με την καμία .
Μπα μη το λες...υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χιλιάρικα και πάνε σε μπαράκια στο Μοναστηράκι και σε μεζεδοπωλεία.
Φυσικά ένας ο οποίος βγάζει 600 ευρώ και έχει να πληρώσει και ανοίκειο δεν έχει ούτε 5 ευρώ για 1 μπίρα το Σάββατο άρα άδικα συζητάμε. Το ίδιο ισχύει όμως και για την κοπέλα που είναι ταμειας στον Σκλαβενίτη.
Ρε τύπε τώρα ξέρεις για τι μιλάμε? Γιατί με αυτά τα λεφτά που λες εσύ....δεν μιλάμε για πραγματικά πορτοφόλια...Μέχρι να βρουν κι αυτές καναν τέτοιο
Μπα μη το λες...υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χιλιάρικα και πάνε σε μπαράκια στο Μοναστηράκι και σε μεζεδοπωλεία.
Φυσικά ένας ο οποίος βγάζει 600 ευρώ και έχει να πληρώσει και ανοίκειο δεν έχει ούτε 5 ευρώ για 1 μπίρα το Σάββατο άρα άδικα συζητάμε. Το ίδιο ισχύει όμως και για την κοπέλα που είναι ταμειας στον Σκλαβενίτη.
Και τι θες ρε τύπε τότε να γίνει? να του πληρώνει η γκόμενα την κοινωνική του ζωή? Τι σχέση έχει με τις γκόμενες αυτό?Αυτό λέμε τόση ώρα και εμείς , και εσύ όλο διαφωνείς . Ότι αυτός με τα 600 και τους λογαριασμούς κτλ δεν έχει ούτε 5 ευρώ για να πιει μια μπίρα για την πάρτη του . [ ενώ αυτός με τα 2000 έχει , και όχι μόνο για μπίρα ] Θα κυκλοφορεί και θα έχει κοινωνική ζωή με γυναίκα ?
Ακόμη και μισά μισά να είναι να πληρώνουν , και η γυναίκα να μην θέλει κεράσματα κτλ , αυτός δεν έχει φράγκο ούτε για τα δικά του μισά .
- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα
- οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά και δε βγάζεις άκρη
- η κάθε μπαζόλα έχει σηκώσει τη μύτη της ψηλά, άντε να σου δώσει σημασία
- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ
ο σαντμαν θα βγαλει καποτε το υπερ μπεστσελερ "ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ"
τα ίδια όπως στο νήμα με τις ελεϊνίδες ,τα ίδια σε κάθε ευκαιρία. Με μικρές προσαρμογές τα ίδια που λένε οι αγάμητες γυναίκες
- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα
- οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά και δε βγάζεις άκρη
- η κάθε μπαζόλα έχει σηκώσει τη μύτη της ψηλά, άντε να σου δώσει σημασία
- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ
Όλα αυτά είναι άλλοθι για όσους έχουν παθητική στάση και δεν το παλεύουν καθόλου. Είμαστε σαν το ανέκδοτο που ένας παρακαλούσε την εικόνα του αγίου να κερδίσει το Τζόκερ επειδή ήταν πολύ φτωχός και ο άγιος του απάντησε "παίξε όμως και κανένα δελτίο ρε μπρο".
Στην τελική δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αφήνει τον καιρό να περνάει ανεκμετάλλευτος. Το βασικό είναι να περνάμε καλά είτε γαμάμε είτε όχι.
εαν ψαχνει για παροχο γαμου θα σε παντρευτει γαμιοντας για 2000 ευρα τον μηνα.Μια γκόμενα που δεν της αρέσεις εμφανισιακά και σε βρίσκει αδιάφορο...δεν νομίζω να σου κάτσει επειδή πήρε πρέφα ότι βγάζεις 2 χιλιάρικα..διότι με τα 2 χιλιάρικα δεν δείχνεις ότι έχεις χρήμα...γιατί δεν έχεις χρήμα...έχεις απλά εύκολη διαβίωση.

- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα / πώς εξηγείται το γεγονός ότι γυναίκες έχουν μπλέξει με νεότερους πολύ πιο φτωχούς, ως και υπαλλήλους τους. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παντρευτεί πλούσιες; Δε σου λέω ότι δεν έχει σημασία ο άντρας να έχει οικονομική άνεση, πιο σημαντικό όμως είναι να έχει αυτοπεποίθηση. Σε ηλικίες κάτων των 30 δεν το συζητώ ποια λεφτά ,η γυναίκα τότε ψάχνει ένα συνομήλικό της που να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να γαμιούνται σαν κουνέλια. Αν πάντως πας με τη λογική ότι όλες είναι gold diggers ,τότε εννοείται ότι δε θα βρεις ποτέ τίποτα.Γιατί,τί απ'αυτά δεν ισχύει;
Εγώ τύπε είμαι 30 και δεν ξέρω καμία τέτοια κοπέλα. Που ζεις στο 1995? Σιγά μη της κάνουν και προξενιό.εαν ψαχνει για παροχο γαμου θα σε παντρευτει γαμιοντας για 2000 ευρα τον μηνα.
ακομα και αν αυτη ειναι ηλιθια για να καλαβει τα οφελη που θα εχει ειναι σιγουρο οτι θα την δασκαλεψει η μανα της ισως και ο πατερας της αλλα αυτος μπορει να της δωσει και καναν μπατσο για να παρει στροφες.
τετοια κελεπουρια στις μερες που ζουμε με αυτην την οικονομικη δυσπραγια δεν τα χανει καμμια.
πιστευω κανεις ολοκληρωτικα λαθος σε αυτο το θεμα

ακομα και αυτες εχουν γινει δυσκολες πλεον.. δε καθοντε σε οποιον κ οποιον...4-5αρια πηδας και ανεργος στελνοντας "Τι κνς κοκλα?"