πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.685
- Πόντοι
- 16.131
Πήγε Αστροναύτης?ευτυχωσ την γλυτωσε
μετα σοβαρευτηκε ρε παντρευτηκε μια αλλη τανα που εκανε και 2 baby και του ρουφηξε το μεδουλιΠήγε Αστροναύτης?
Του άφησε μεδούλι η Νένα?μετα σοβαρευτηκε ρε παντρευτηκε μια αλλη τανα που εκανε και 2 baby και του ρουφηξε το μεδουλι
ενα κοπαδι βοδια του εφαγε τετοιος χαλβας που ητανΤου άφησε μεδούλι η Νένα?
Κόλαση η Νένα.ενα κοπαδι βοδια του εφαγε τετοιος χαλβας που ηταν
μετρια πραγματα στο ειπα μιχαηλΚόλαση η Νένα.
μια πιπα φιλτατε δεν φερνει την ανοιξηΔε βλέπω όμως εδώ να ψήφισες τη Νένα.
ζει ακομηΔε φοβάσαι μη σε φάει όλο για εκδίκηση η Νένα που δεν την τίμησες?
Πάντα.ζει ακομη![]()
καπου πηρε το ματιι μου περι ουσιων κλπ... μαλλον ψεματα θα ητανΠάντα.
Κακοήθειες.Είναι καλό κορίτσι.καπου πηρε το ματιι μου περι ουσιων κλπ... μαλλον ψεματα θα ηταν
μην τα γραφεις ετσι πινουμε και καφεδες μην μας βγαινουν απο την μυτηΚακοήθειες.Είναι καλό κορίτσι.
Και εγώ θέλω να πιώ καφέ με τη Νένα.μην τα γραφεις ετσι πινουμε και καφεδες μην μας βγαινουν απο την μυτη
πηγαινε καλυτερα στην διονυσιου αεροπαγειτου ολο και κανα μιλφονι θα βρεις να την δειξεις την ακροποληΚαι εγώ θέλω να πιώ καφέ με τη Νένα.
Εσύ έχεις πιεί καφέ ποτέ με τη Νενάρα?πηγαινε καλυτερα στην διονυσιου αεροπαγειτου ολο και κανα μιλφονι θα βρεις να την δειξεις την ακροπολη
τσου και δεν μονο με την μαιρη χρονοπουλου πιναμε καμια μπυρα οταν βρισκομαστανΕσύ έχεις πιεί καφέ ποτέ με τη Νενάρα?
Φοβήθηκες μήπως η Νένα αντί για τον καφέ σε ρουφήξει όλο εσένα ε?τσου και δεν μονο με την μαιρη χρονοπουλου πιναμε καμια μπυρα οταν βρισκομασταν