ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 456
Κώλαρος Ρίκας Βαγιάνη.
Συγχωρεθηκε αυτή νομιζω..Κώλαρος Ρίκας Βαγιάνη.
![]()
Αθάνατο όμως το Playboy της.Εγω παντως μερικα
Συγχωρεθηκε αυτή νομιζω..
Λες να παρακολουθει το φορουμ η νονη και να χαιρεται που τη τιμαμε?Τί γίνεται ?Ολοι Νόνη ψηφίζετε για δεύτερη επιλογή?
Στάνταρ.Αν και λογικό να την τιμάνε.Εδωσε πολύ πράγμα.Λες να παρακολουθει το φορουμ η νονη και να χαιρεται που τη τιμαμε?
Και τι πραγμα.αγνο παρθενο μαλλι!!!Στάνταρ.Αν και λογικό να την τιμάνε.Εδωσε πολύ πράγμα.
Κόλαση η Νόνη.Αλλά έκλεψε τη δόξα από όλες τις άλλες.Και τι πραγμα.αγνο παρθενο μαλλι!!!
Σούπερ συλλογή.Αυτά είναι από συλλογή μου... + ότι έχω και κάποια Μαξ, κλίκ και Νιτρο κ.α
Και θυμάμαι την πολυ τριχωτή μουναρα της.. Ηταν απο τις λιγες..Αθάνατο όμως το Playboy της.
Kαι από τις λίγες που τόλμησε και τα έδειξε όλα.Και θυμάμαι την πολυ τριχωτή μουναρα της.. Ηταν απο τις λιγες..
Δώσε .Ρε μαλάκες ....
Αρχές δεκαετίας 1990 .... το πολύ μέχρι 1991 .... μία μοντέλα ελληνίδα μελαχροινή που δεν ήταν γνωστή στην τηλεόραση , αλλά είχε φωτογραφίες στο max , πάρα πολύ ψηλή , κατσαρό μαλλί, τελείως φυσική , καθόλου σιλικόνες, πλαστικά , τεφλον , pvc .... που καυτηρίαζε τις συναδέλφους μοντέλες .... λέγοντας ότι έχουν υφάκι "είμαι η θεά του σεξ" .... σύχναζε στο wild rose την είχα δει πολλές φορές live .... επώνυμο σε -οπούλου ....
τη θυμάται κανείς ;;;
Τι να δώσω ; Δεν θυμάμαι πως τη λένε ... ούτε ποιό τεύχος ήταν ....Δώσε .
Να δώσουν οι άλλοι.Τι να δώσω ; Δεν θυμάμαι πως τη λένε ... ούτε ποιό τεύχος ήταν ....
για να ψαξουμε το ΜουνοΜητρώοΡε μαλάκες ....
Αρχές δεκαετίας 1990 .... το πολύ μέχρι 1991 .... μία μοντέλα ελληνίδα μελαχροινή που δεν ήταν γνωστή στην τηλεόραση , αλλά είχε φωτογραφίες στο max , πάρα πολύ ψηλή , κατσαρό μαλλί, τελείως φυσική , καθόλου σιλικόνες, πλαστικά , τεφλον , pvc .... που καυτηρίαζε τις συναδέλφους μοντέλες .... λέγοντας ότι έχουν υφάκι "είμαι η θεά του σεξ" .... σύχναζε στο wild rose την είχα δει πολλές φορές live .... επώνυμο σε -οπούλου ....
τη θυμάται κανείς ;;;
Πρέπει . Αν έχει κάποιος τεύχη max. Στίβω το μυαλό μου ... πρέπει να ήταν του 1991 .. σεπτέμβριο ή οκτώβριο ....για να ψαξουμε το ΜουνοΜητρώο