Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

  • Τάνες

    Ψήφοι: 95 20,3%
  • Γκόμενες

    Ψήφοι: 374 79,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.048
Πόντοι
2.356
Τώρα θα ρίξω διλημμα βγαλμένο από τη ζωή...

Όσο γαμας την γκόμενά ... συμπεριφερεται σαν πουτανα
Όσο γαμας την πουτανα ... συμπεριφερεται σαν γκόμενά

Τελικα ποια είναι η γκόμενά και ποια είναι η πουτανα ...?

Ηδου η απορία...
Δεν νομίζω να ισχύει. Αντίθετα παρατηρώ πως όσο γαμάς την γκόμενα υπάρχουν τρία στάδια. Πρώτα γαμιέστε από λύσσα και προσμονή αλλα σε μέτρια επίπεδα ποιότητας επειδή δεν γνωρίζεστε, έπειτα μαθαίνει ο ένας τον άλλον και πάτε ποιοτικά σούπερ και στο τέλος νομοτελειακά αφού σου έχει σπάσει τ αρχίδια η την έχεις βαρεθεί, βρίσκεις δικαιολογίες να μην γαμήσεις η γαμάς 5 λεπτά αγγαρεία σκεπτόμενος άλλες για να μην αρχίσει το μπίρι μπίρι. Στο τέλος σηκώνεσαι και φεύγεις η την κρατάς για μαγείρισσα. Κάπου κάπου υπαρχουν και συναισθήματα οπότε το πολυ αγαπιεστε. Για σεξ ούτε συζήτηση. Αυτή είναι η αλήθεια στην πράξη.
Με τις πουτάνες πάλι, ότι και να συμβεί μούφα είναι οπότε δεδομένου ότι έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα (εμείς θέλουμε πολλά κι εκείνες ίσα ίσα ασχέτως αν πρέπει να κάνουν ότι χαίρονται για να ξαναπάμε ποιος τις πιστεύει κι αλήθεια να λενε) δεν μένουμε ποτέ ευχαριστημένοι. :2funny:
 

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
318
Like
123
Πόντοι
1
Καμία απο τις δύο. Γενικά πληρώνεις τα γούστα που βγάζεις. Μπορεί η γκόμενά να κοστίζει ακριβά αλλα και μια επαγγελματίας ακριβότερα. Οποτε να εχουμε τη δουλειά μας τις οικονομίες μας και ο καθένας τις επιλογές του. Εχει ποτό με 5 ευρώ εχει και με 100 ευρω.
 

Mpratan

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.251
Κριτικές
21
Like
9.444
Πόντοι
3.346
Καμία απο τις δύο. Γενικά πληρώνεις τα γούστα που βγάζεις. Μπορεί η γκόμενά να κοστίζει ακριβά αλλα και μια επαγγελματίας ακριβότερα. Οποτε να εχουμε τη δουλειά μας τις οικονομίες μας και ο καθένας τις επιλογές του. Εχει ποτό με 5 ευρώ εχει και με 100 ευρω.
Εμείς όμως δεν πίνουμε ποτά και αλκοόλ, συνεπώς μας μένουν τα λεφτά στην τσέπα :cheesy:
 

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
497
Like
880
Πόντοι
81
Προφανώς και οι γκόμενες κοστίζουν περισσότερο.
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.193
Κριτικές
21
Like
5.868
Πόντοι
2.846
Για μένα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. πχ πουτάνες εννοούμε μπουρδέλα του 10αρικου; Η c.girls των 150 ευρώ; Γκόμενες εννοούμε με δουλειά και ανεξάρτητες που βάζουν και αυτές το χέρι στην τσέπη ή άνεργες που ψάχνουν χορηγό και περιμένουν να τις ζήσει ο άλλος; Μεγάλη σημασία για την οποια επιλογή πρέπει να δοθεί και στον τρόπο διασκέδασης και στην λέξη ''επανάληψη''.. Δηλαδή που θα γαμάς περισσότερο. Ολα αυτά για μένα έχουν μεγάλη σημασία.
Στην περίπτωση μου πχ που παίρνω αποκλειστικά και μονο c.girl θα ήθελα αν πουμε σεξ μια φορά την εβδομάδα 4χ150=600 ευρώ + 25χ4=100 το χοτελ σύνολο 700 ευρώ και πάλι θα πηδούσα μολις 4 φορές τον μήνα.. Ενώ με τις γκόμενες σαφώς και θα έδινα πολύ λιγότερα ( με προυπόθεση πάντα να συνεισφέρουμε και οι δύο στα έξοδα) και σαφώς θα πηδούσα πολύ πιο συχνά...
Αν τώρα πηγαινα σε μπουρδελο του 10αρικου μια φορά την εβδομάδα σαφώς θα άλλαζε το πράγμα εκει υπερ των ιερόδουλων καθώς θα έδινα τότε 4x10=40 ευρώ . Οποτε ολα ειναι σχετικά και αναλόγως τι θα επιλέξεις και αν σου αρκεί αυτό..
 
Τελευταία τροποποίηση:

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Μηνύματα
221
Like
443
Πόντοι
21
Ανάλογα την γυναίκα και την πουτανα.

Επίσης στο θέμα του κόστους πρέπει να βάλουμε και την παράμετρο ψυχική υγεία. Αν η γκομενα σε τρελάνει θα σου φύγουν πολλά σε ψυχολόγους ή/και ψυχιάτρους

Γενικά πιστεύω ότι μια καλή ισορροπία μεταξύ των δυο μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα :think::think::think:
 

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Μηνύματα
97
Κριτικές
26
Like
1.831
Πόντοι
2.390
Οι γκόμενες γιατί στα τρώνε καθημερινά
 

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Μηνύματα
90
Like
141
Πόντοι
0
Εξαρτάται από τις πουτανες και τις γκόμενες.
Υπάρχουν φθηνές πουτανες και ακριβές γκόμενες και το ανάποδο
 

David295

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Μηνύματα
5
Like
3
Πόντοι
0
Ρομαντικος Αντρας ειναι αυτος που σε ρωταει αν σε πονανε τα γονατα οσο σε εχει στημενη στα τεσσερα
 

Member20

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Μηνύματα
6
Like
6
Πόντοι
0
Από προσωπική εμπειρία θα πω πως οικονομικά παίζει να σου έρθει μία η άλλη. Φυσικά παίζουν πολλά ρόλο, εγώ είμαι παντρεμένος και όλες οι γκόμενες που είχα (δεν ήταν και πολλές) το ήξεραν. Η κάθε μία είχε τη δουλειά της και εκτός από 1 που ζούσε με μάνα και αδελφή όλες οι άλλες ζούσαν μόνες τους. Όπως καταλαβαίνετε αυτήν που ζούσε με την οικογένεια την πήγαινα στο ξενοδοχείο, οι άλλες ήθελαν στο σπίτι από κάποια στιγμή και μετά. Το πρόβλημα ήταν όταν άρχιζαν τα περί διακοπών, συγκατοίκησης/διαζυγίου, πιο συχνών εξόδων κλπ. Σε καμία περίπτωση δεν έπαιζε χορηγία. Μάλλον αυτές έκαναν ακριβά δώρα για να με δελεάσουν (κάθε φορά πήγαινα σπίτι δώρα από πελάτες αφού δεν μπορούσα να τα πετάξω και όντας πονηρές τις περισσότερες φορές δεν ήθελαν να τα αφήσω σπίτι τους για να κόψουν κίνηση με τη γυναίκα). Προσωπικά έχω καταλήξει ότι με τα call girls βγάζω τα γούστα μου, δεν προσπαθώ να τις πείσω για να το βάλω στην πίσω πόρτα ούτε κάθομαι να συζητήσω αν είναι η κατάλληλη στιγμή για πήδημα ή πίπα. Οικονομικά σε μένα τουλάχιστον είναι μια η άλλη (αν μέσα σε όλα υπολογίσεις χαμένες εργατοώρες για το καθήκον του boyfriend και όλες τις άλλες βασικές υποχρεώσεις που έχει ο ρόλος) και δεν έχω τον πονοκέφαλο του τύπου "γιατί άργησες να απαντήσεις? - πηδηξες τη γυναίκα σου? - πότε θα βγούμε έξω σαν φυσιολογικοί άνθρωποι?- πότε θα πάμε μία εκδρομή?- η θεία/φίλη/μάνα/αδερφή μου θέλει να σε γνωρίσει κλπ".
 

Masseur_Nomad

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Μηνύματα
11
Like
27
Πόντοι
0
Με τις πουτάνες πληρώνεις μόνο το σεξ, ή ότι φετίχ έχεις, με τις γυναίκες πληρώνεις τα πάντα. Πληρώνεις τα ραντεβού, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό περιμένουν, ακόμα και στην περίπτωση που μπορεί η κοπέλα να σου προτείνει το πρώτο ραντεβού, πάλι εσύ θα περιμένουν να πληρώσεις. Μπορεί να προχωρήσει, μπορεί και όχι, μπορεί να περάσεις καλά, μπορεί και όχι, όπως και να έχει κατά πλειοψηφία πληρώνεις... Έστω ότι πάει καλά, αρχίζουν περισσότεροι έξοδοι, κι αν είσαι και λίγο αγαπούλης, αρχίζεις και δώρα γιατί χαίρεσαι που χαμογελάει, και γενικά δώσε του και βόλτες κ.α. Από την άλλη για να μη λέμε τα αρνητικά όμως, υπάρχει το συναισθηματικό "ακούμπισμα" στο κομμάτι κοπέλας vs πουτάνας, με την πουτάνα δεν υπάρχει το συναισθηματικό, ούτε το να γίνεις φιλαράκια, ούτε το buddy fuckers κτλ.
Στην τελική όμως όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο καθένας και πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός.

Προσωπικά, αν είμαι σε περίοδο που δεν είμαι με άτομο, γιατί καμία δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον, (και δεν μιλάω για buddy fucking) προτιμώ να περάσω μία περίοδο που θα τα ακουμπάω που και που στα κορίτσια της δουλειάς για να ξελαμπικάρει ο Παντελής (το κάτω κεφάλι), παρά να πρίζεται από τα ξεμυαλισμένα κοριτσάκια της "γειτονιάς".
Masseur Over & Out.
 

snipe123

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Μηνύματα
6
Like
6
Πόντοι
0
Ανάλογα την γκομενα. Πλέον οι μισές ζουν τους άνδρες
 

Slotty

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Μηνύματα
5
Like
6
Πόντοι
0
Πρωτη φορα μπηκα στο νήμα γιατι απο τον τιτλο λεω θα πεσει γελιο, τελικα καταλαβα οτι ολοι οι προβληματισμοι που ειχα και σκεψεις ειναι απολυτα φυσιολογικες.

Ευχαριστω πολυ guys!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom