Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Χριστίνα Μπόμπα και Τζούλια Νόβα ...όπως είπε και συναγωνιστής πιο πάνω...Βανίλια-σοκολάτα....
Τυπε βαλε και Θεανω να λεει τιμες και προγραμμαΠάνω στο μαύρο καναπέ του Μαξίμου, Ευκλείδης Τσακαλώτος στην κλασική στάση την Ευγενία Μανωλίδου, με στρινγκ στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ να κρέμεται από το τακούνι της ψηλοτάκουνης γόβας.
Πιό πέρα Σταϊκούρας με φανελάκι Μινέρβα, μποξεράκι και κάλτσες να παίρνει από πίσω Έφη Αχτσιόγλου με τράβηγμα μαλλιών. Τζανακόπουλος και Άδωνις να τον έχουν κάνει λάστιχο.
Μαίρη Συνατσάκη να την πάρω μόνος μου με ένα δονητή και να την χύνω στην μάπα και να τα μαζέψει όλα.
Kι εγώ με την Τζέσικα Ραμπιτ....είμαστε στο σωστό νήμα;εγω θα ηθελα να κανω σεξ με την ματα χαρι
Βουκολικος και δυνατός ο πράκτωρ Θου Βου όπως πάντα...Ευ γέ!Νικολέττα Ράλλη και Σταματίνα Τσιμτσιλή ντυμένες καουμπόισες με καρώ πουκαμισάκια δεμένα πάνω απ τον αφαλό μέσα σε ένα ράντζο πάνω στα ξερόχορτα και να μας παίρνουν
μάτι τα άλογα!
συμφορουμιτη τωρα τελευταια θα ηθελα να κανω σεξ και με την μπουμπουλινα.Kι εγώ με την Τζέσικα Ραμπιτ....είμαστε στο σωστό νήμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στικούδη ,Μενεγακη ,Σάσα Μπάστα κι εγώ....
Καλυτερο θα ειναι απο το GNTMΒικυ καγια μπουκακε απο 30 ατομα
Είσαι μεγάλη ανωμαλαρα...δηλαδή είσαι γνήσιος συναγωνιστής μας,ένας δικός μας άνθρωπος.συμφορουμιτη τωρα τελευταια θα ηθελα να κανω σεξ και με την μπουμπουλινα.
οχι καποια τραγουδιστρια, αλλα την γνωστη λασκαρινα απο την επανασταση του 21
θα ηθελα να με βαλει κατω και να με αρχισει στο αυταρχικο, ξερεις τωρα σφαλιαρες δεσιματα μαστιγωματα, τετοια πραγματα και να μου λεει βρωμολογα οπως παρε τουρκε να χεις, φαε και αυτην φαε και την αλλην τελος παντων να αισθανθω κανονικος τουρκος ετσι για φετιχ..
ομως εχω βαλει και στο ματι την ουρανια μιχαλιολακου, την κορη του γνωστου χρυσαυγιτη, δηλαδη την παιζω κανονικα με φωτογραφιες της, ομως σε αυτη την περιπτωση φανταζομαι οτι ειμαι απλυτος κουμουνιστης
που τις τρωω για να στρωσω οπως μου λεει και με ρωταει εαν οι κουμουνιστες εσφαξαν πολωνους στο κατιν και εγω βεβαια θα λεω, οχι ποτε δεν εσφαξαν στο κατιν μετα θα με ρωταει για τον λιμο της ουκρανιας και εγω θα της λεω οτι δεν εγινε ποτε λιμος και τετοια πραγματα για να φαω περισσοτερο ξυλο και μετα θα κανουμε μπανιο μαζι για να ξεβρωμισω
στο τελος φανταζομαι οτι με ξυριζει και με στελνει με το ζορι για κουρεμα