Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 204
- Like
- 52.461
- Πόντοι
- 36.478
ναι ναι ναι....τι ψαχνεσαι ρε Πανουλη, αφου διακοπες θα κανεις παλι στο Δαφνι με την παρακατω επαγγελματια
![]()
ναι ναι ναι....τι ψαχνεσαι ρε Πανουλη, αφου διακοπες θα κανεις παλι στο Δαφνι με την παρακατω επαγγελματια
![]()
εγω εχω κρυφο ποθο μια συγκεκριμενη που μονο ο φιλος μου ο @pastelios ξερει.... το ταξιδι μας θα ηταν υπερατλαντικο
Άσε ξέρωΚαι βαααααλε......
Άμα πάει ό πανουλης για love storyΤελείωσαν οι σεισμοί στη Σαντορίνη μαν ?![]()
Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πας μωρή γαμιόλα ΠανούληΚαλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.
Δεν είναι αυτό που νομίζειςΆμα πάει ό πανουλης για love storyθά ξαναρχίσουν πάλι
![]()
Με πρόλαβες. ΧαχαΆσε ξέρω
Με Ιωάννα 34 στην ΚΩΛΟμβία![]()
Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πας μωρή γαμιόλα Πανούλη
![]()
![]()
Πες του πρίν φύγει για αγάπες καί έρωτες καί φάει όλα τά φραγκα στο μουνι καί στην ταβέρνα έχει υποσχεθεί κέρασμα.Δεν είναι αυτό που νομίζεις
![]()
![]()
![]()
Ειναι επιλογή μου και είμαι διπλα της.Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πας μωρή γαμιόλα Πανούλη
![]()
![]()
Στηρίζω και ΕΓΩΕιναι επιλογή μου και είμαι διπλα της.
Ειναι επιλογή μου και είμαι διπλα της.
Είναι άρχοντας ο Πανούλης θα μας σιάξειΠες του πρίν φύγει για αγάπες καί έρωτες καί φάει όλα τά φραγκα στο μουνι καί στην ταβέρνα έχει υποσχεθεί κέρασμα.
έχει ρίσκο φέτος η Σαντορίνη
τυροπιτα απο τα lidl σε βλεπω γιατι εχει εξοδα το παληκαριΕίναι άρχοντας ο Πανούλης θα μας σιάξει
![]()
Εύκολα!!!!... Αλλά ΜΌΝΟ εκεί!!!!!!!!Άσε ξέρω
Με Ιωάννα 34 στην ΚΩΛΟμβία![]()