You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η αγαπημένη σας Pole Dancer;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
παιχτη αυτο επρεπε να το ρωτησεις πριν 15-20 χρονια περιπου.Για να ακούσω τις απόψεις μας...
τωρα ουτε απ'εξω...
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.099
- Πόντοι
- 456
Κ πιο παλιά μην σου πω...παιχτη αυτο επρεπε να το ρωτησεις πριν 15-20 χρονια περιπου.
τωρα ουτε απ'εξω...
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
δε ξερω για πιο παλια, αλλα για μετα τους ολυμπιακους μεχρι και λιγο πριν την κριση, που ξερω,Κ πιο παλιά μην σου πω...
γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ !!!
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.099
- Πόντοι
- 456
Αυτός ο χαμός γινόταν κ πιο πριν...δε ξερω για πιο παλια, αλλα για μετα τους ολυμπιακους μεχρι και λιγο πριν την κριση, που ξερω,
γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ !!!
Δεκαετία 90 το άθλημα ανθούσε!!!
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
Αυτός ο χαμός γινόταν κ πιο πριν...
Δεκαετία 90 το άθλημα ανθούσε!!!

Από τότε μεχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο πληθυσμός, οι σχολές χορού και οι χορεύτριες αυξήθηκαν ραγδαία. Να προσθέσω επίσης ότι το pole dancing ωρίμασε περισσότερο, όπως άλλωστε όλες οι τέχνες στο πέρασμα του χρόνου. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών έχουμε τεράστιο ανταγωνισμό σε κάθε πτυχή αυτής της τέχνης.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.847
- Πόντοι
- 6.246
Παρα πολλες η πολλες
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
'Εχω ρωτήσει και σε άλλο νήμα. Θυμάστε μια κορυφαία που την έλεγαν Επιστήμη, Ελληνίδα με τατουάζ μελαχρινή. Έδινε τρελό πόνο και έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Δούλευε Συγγρου νομίζω στο Αφορδίτη ή στο baby o . ¨Εχω χάσει τα ίχνη της
Μη το ψαχνεις φιλαρακι μονο επιστημη και μετα το χαος.'Εχω ρωτήσει και σε άλλο νήμα. Θυμάστε μια κορυφαία που την έλεγαν Επιστήμη, Ελληνίδα με τατουάζ μελαχρινή. Έδινε τρελό πόνο και έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Δούλευε Συγγρου νομίζω στο Αφορδίτη ή στο baby o . ¨Εχω χάσει τα ίχνη της
Ειναι τουμπανο, καλυτερη δεν γινεται και εκανε και ονομα.
Δεν υπαρχει αλλη στη δευτερη θεση που να ειναι τοσο γνωστη, οποτε αναγκαστικα στρογγυλοκαθεται στον θρονο.
Xrononaytis1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.247
- Πόντοι
- 3.656
Kseniia Konchekovaαυτη μου αρεσει αλλα δεν ξερω πως λεγεται
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.247
- Πόντοι
- 3.656
Ναι και στην τέχνη του σουβλατζιδικου αυξήθηκε ο ανταγωνισμόςΑπό τότε μεχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο πληθυσμός, οι σχολές χορού και οι χορεύτριες αυξήθηκαν ραγδαία. Να προσθέσω επίσης ότι το pole dancing ωρίμασε περισσότερο, όπως άλλωστε όλες οι τέχνες στο πέρασμα του χρόνου. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών έχουμε τεράστιο ανταγωνισμό σε κάθε πτυχή αυτής της τέχνης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα ήταν το μουνι
Μαρία Νικολ
Είχα μάθει ότι μετά το baby o έγινε λουλουδού στα μπουζούκια...'Εχω ρωτήσει και σε άλλο νήμα. Θυμάστε μια κορυφαία που την έλεγαν Επιστήμη, Ελληνίδα με τατουάζ μελαχρινή. Έδινε τρελό πόνο και έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Δούλευε Συγγρου νομίζω στο Αφορδίτη ή στο baby o . ¨Εχω χάσει τα ίχνη της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 523
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 16K