- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 121.123
- Πόντοι
- 97.923
Είναι για τρελό γλυψιμο και γαμησι οι πατούσεςΤα ποδαράκια της γυναίκας μου… σχολιάστε ελεύθερα![]()
Οχι νταξει μπορει να ετυχε.τα ξεβαμενα νυχια ομως ειδικα στα ποδια για μενα ειναι ρεντ φλαγκ.Αν μια γυναίκα έχει προσεγμένα και όμορφα ποδια αλλά αβαφα νύχια είναι red flag για σας;
Υπέροχα πόδια για πολύ γλύψιμοΤα ποδαράκια της γυναίκας μου… σχολιάστε ελεύθερα![]()
Πόδια ή δάχτυλα; γιατί έχει διαφορά.Αν μια γυναίκα έχει προσεγμένα και όμορφα ποδια αλλά αβαφα νύχια είναι red flag για σας;
Μιλφαρα από Ελλάδα η φωτογραφίαπρωι πρωι![]()
Εεεεε ναι ...και εάν φοράει και ψηλοτάκουνα ακόμη καλύτεραΑν μια γυναίκα έχει προσεγμένα και όμορφα ποδια αλλά αβαφα νύχια είναι red flag για σας;
Μπουταρες και ποδαρες για πολλά παιχνίδια
Έργο τεχνης!!!!
Εμένα είναι το καλύτερό μου!Δεν είμαι φαν των βαμμένων νυχιών αλλά αν είναι, τα προτιμώ σε λευκό χρώμα!Βέβαια, δεν απορρίπτω μια γυναίκα μόνο για το βάψιμό της(βλέπω όλο το πακέτο)!Αν μια γυναίκα έχει προσεγμένα και όμορφα ποδια αλλά αβαφα νύχια είναι red flag για σας;
Για μένα, οχιΑν μια γυναίκα έχει προσεγμένα και όμορφα ποδια αλλά αβαφα νύχια είναι red flag για σας;