Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο δελφίνι για Πορο είναι;Αλλιώς ας γυρίσει σπίτι να ρίξει νερά στην βεράντα.
Καλύτερα ξυπόλητη να έβγαινε παρά με αυτές τις αντικαβλωτικες κωλοπαντοφλες .
Δεν έχει και ροκ γκόμενες εδώ ρε .... άστα να πάνε .....Καλύτερα ξυπόλητη να έβγαινε παρά με αυτές τις αντικαβλωτικες κωλοπαντοφλες .
Επιτέλους κάτι κυριλέ, ευ γέ!σταυροποδι η γυναίκα μου![]()
Αυτό έχει και ένα ροκ χαρακτήρα ή αρβύλα ,μια μαχιμοτητα...Δεν έχει και ροκ γκόμενες εδώ ρε .... άστα να πάνε .....
Αλλά το άρβυλο των .... ροκ .... θα μπορούσαν να το φοράνε και άνδρες.
Οι ροκούδες .... φοράνε αρβύλες ... ολ σταρ .... και υφασμάτινη μπαλαρίνα ....Αυτό έχει και ένα ροκ χαρακτήρα ή αρβύλα ,μια μαχιμοτητα...
Γενικώς ναι αλλά όχι όλες.Οι ροκούδες .... φοράνε αρβύλες ... ολ σταρ .... και υφασμάτινη μπαλαρίνα ....
Γάμα τα ... με κεφαλαία γράμματα.
Δεν υπάρχουν πιο ντεκαβλέ γκόμενες.
για τρελο γλυψιμο! τυχερε! χυσε τα κ τα γλυφω εγω μετα!!Εχω παθει πλακα τα γλειφω και τα ψωλοχυνω μερα παρα μερα για να μαζευω υγρο πυρ
Μερακλής!για τρελο γλυψιμο! τυχερε! χυσε τα κ τα γλυφω εγω μετα!!
καυλοπατουσα!! ηδονη!!Παιδες οχι ατελειωτο ασταματητο γλυψιμο και ποδομαλακια εχει πεσει!!!
βαλε καμια να στον παιζει με τα ποδια τηςΠαιδες οχι ατελειωτο ασταματητο γλυψιμο και ποδομαλακια εχει πεσει!!!
Συμφωνω!! Πρεπει να ανεβει υλικο να δουμε τα skills της στο footjob!! Τουμπανο παντως η δικια σου! Δωστε πονο!!βαλε καμια να στον παιζει με τα ποδια της