aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 85.671
- Πόντοι
- 12.056
welcome back , μύστη !Μύστες καλημέρα
Ναι !Δικά σου @Καλύτερα_οχι ?
Αχ η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι αλλά αν μου στείλεις μήνυμα τι ακριβώς είχα πει ίσως το ψάξω αυτό που ζήτησες τώρα που ήρθα για γιορτέςΕλπίζω να στα λατρεύουν όπως τους αξίζουν! Μας είχες τάξει και μια με κάλτσες - καλσόν, που τις είχες στο σπίτι των γονιών σου αν θυμάσαι!![]()
Πού χάθηκες εσύ?Ναι !
Αχ η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι αλλά αν μου στείλεις μήνυμα τι ακριβώς είχα πει ίσως το ψάξω αυτό που ζήτησες τώρα που ήρθα για γιορτές
Σου παραθέτω τον διάλογο για να θυμηθείς!Ναι !
Αχ η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι αλλά αν μου στείλεις μήνυμα τι ακριβώς είχα πει ίσως το ψάξω αυτό που ζήτησες τώρα που ήρθα για γιορτές
Καμιά φώτο από αυτές να σε χαρούμε?Χαχαχααχχαα
Η αλήθεια ενώ από την μία γουστάρω τους πατουσακιδες αλλά από την άλλη έχει και η καλτσουλα την χάρη της....ειδικά οι ψηλές που φτάνουν μέχρι πάνω από το μπούτι μου αρέσουν πολύ και αν είναι χειμώνας κάνω σε σεξ με εκείνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: 14 Αυγ 2024
Κουράγιο....
Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Αυτές τώρα δεν τις έχω....δεν πήρα από το πατρικό μου τα χειμωνιάτικα ακόμα...Καμιά φώτο από αυτές να σε χαρούμε?
Φανταστικά!Έλα να μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά
υπεροχαΜύστες καλησπέρα
Τρομερές ποδάρες, δαχτυλάρες και τακουνάρεςΜύστες καλησπέρα

sexyΣύντομα κ φορεμένα! Θελουμε γνώμες για τα νέα μας παπουτσια![]()
sexy !!!
Στα σχόλια στο φβ, άντρες κ γυναίκες τον λένε ανώμαλο. Άντε βγάλε άκρη![]()
First Dates: «Πατουσάκιας» άφησε άναυδη την κοπέλα με το φετίχ του (vid)
Επικός παίκτης στο First Dates είπε ότι έχει «εμμονή» με τις πατούσες και προκάλεσε ερωτήματα στην κοπέλα.www.gazzetta.gr
Δυστυχώς για τους περισσότερους που δεν είναι ποδολάγνοι τους φαίνεται ανωμαλία, ξενέρωτοιΣτα σχόλια στο φβ, άντρες κ γυναίκες τον λένε ανώμαλο. Άντε βγάλε άκρη