Νέα

Πληροφορίες για γάμο στην Ταϊλάνδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2025greecegreece2025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.817
Πόντοι
3.846
Γενικά αν είσαι μεγάλος κοιταζουν να σου φανεί ότι λεφτά έχεις ..εμένα με έχουν καταστρέψει οικονομικά ..κάποτε ήμουνα άρχοντας τώρα με έχουν διαλύσει όλες όσες γνώρισα...θέλω να βρω μια λίγο χαζή ...δε. Ζηλεύω εγώ ..αλλά να μην είναι πονηρή θέλω όπως οι Ελληνίδες ..
Δικαίωμά σου ρε παίκτη να θέλεις γυναίκα από το εξωτερικο. Αλλά γιατί να την παντρευτείς και όχι απλά να τα έχετε;

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.315
Πόντοι
6.796
Κανονας:

Ταυλανδεζα
Φιλοπινεζα
Κολομπιανα
Βραζιλιανα κτλ

Ειναι καλες ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ,
Εκει που εχουν τρελο ανταγωνισμο απο τις υπολοιπες και ελάχιστες επιλογες
Πολυ σωστο εδω βλεπουν οτι εχουν ζητηση και πονηρευουν , εκτος κ αμα μιλαμε για μπάζο τοτε καθεται κανει οικογενεια

OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Δικαίωμά σου ρε παίκτη να θέλεις γυναίκα από το εξωτερικο. Αλλά γιατί να την παντρευτείς και όχι απλά να τα έχετε;
Γιατί θέλω να τη φέρω Ελλάδα. Δεν περνούν βίζα αν δεν παντρεύονται αυτές

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.516
Πόντοι
3.846
Γιατί είναι μεγάλος 55 κ μου έχουν φάει τα λεφτά οι Ελληνίδες κ τις βαρέθηκα .
55 είσαι και θεωρείς τον εαυτό σου παππού;
Εντάξει το ότι είμαστε μεγάλοι (52 γαρ) δεν σημαίνει ότι η ζωή μας τελείωσε και δεν μπορούμε κάποια στιγμή να βρούμε κάποια και να συζήσουμε. Το να είσαι καμμένος από τις ελληνίδες το δέχομαι (κι εγώ έφαγα 2 στραπάτσα και ειδικά το τρίτο ήταν το χειρότερο) αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα πήγαινα τόσο μακρυά και σε άγνωστα μονοπάτια.
Κάνε προγαμιαίο συμβόλαιο, έλεος πας να την πατήσεις χειρότερα με την κάθε τυχάρπαστη;

OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
55 είσαι και θεωρείς τον εαυτό σου παππού;
Εντάξει το ότι είμαστε μεγάλοι (52 γαρ) δεν σημαίνει ότι η ζωή μας τελείωσε και δεν μπορούμε κάποια στιγμή να βρούμε κάποια και να συζήσουμε. Το να είσαι καμμένος από τις ελληνίδες το δέχομαι (κι εγώ έφαγα 2 στραπάτσα και ειδικά το τρίτο ήταν το χειρότερο) αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα πήγαινα τόσο μακρυά και σε άγνωστα μονοπάτια.
Κάνε προγαμιαίο συμβόλαιο, έλεος πας να την πατήσεις χειρότερα με την κάθε τυχάρπαστηκνεχεθς βρε
Έχεις δίκιο αλλά εκτός απο όλα έχω κ προβλήματα υγείας.κ θέλω να έχω κ κάποια να με βοηθάει γενικά δεν είναι μόνο το σεξ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.516
Πόντοι
3.846
Εντάξει πάω πάσο, αν θες μιλάμε από pm/dm για να μη δίνουμε δικαιώματα στον καθέναν...
Ο κυρΛεωνίδας (88 χρονών τώρα) έχει επί 15 χρόνια μια γεωργιανή 65αρα (μπολντόζα προς ενημέρωση). Ούτε καμμιά σύνταξη μεγάλη έχει, ούτε καμμιά περιουσία. Τυπική συμβίωση κάνουν.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.384
Πόντοι
2.356
Έχεις δίκιο αλλά εκτός απο όλα έχω κ προβλήματα υγείας.κ θέλω να έχω κ κάποια να με βοηθάει γενικά δεν είναι μόνο το σεξ
Eνταξει δεν είναι και τόσο φοβερο αυτο που θες αλλα θελει επιμονη και όρεξη και αμα εχεις και θέματα υγειας ακομα πιο δυσκολα. 15 ώρες ταξίδι δεν είναι και λιγο. Και φυσικά η ελληνική πρεσβεία εκει ειναι γεμάτοι τεμπεληδες που θα σου κάνουν τη ζωη αφόρητη. Κανε μια επαφη με πρεσβεία εδω για αρχη. Και μάζεψε οσα πιο πολλα χαρτιά μπορείς εδω, μεταφρασεις κλπ, κι εκει μπορείς να τα κανεις αλλα θες διπλα τριπλα εξοδα

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.095
Πόντοι
456
Γιατί θέλω να τη φέρω Ελλάδα. Δεν περνούν βίζα αν δεν παντρεύονται αυτές
Ακόμα με αυτό το όνειρο είσαι;
Και πώς εξασφαλίζεις ότι δε θα σου φάει λεφτά όποια βρεις;
Και καλά να υπήρχε έρωτας πρώτα κλπ

Εσύ πας με σκοπό να βρεις γυναίκα για γάμο. Άρα και η όποια κοπέλα θα δει μια συναλλακτική σχέση. Αυτό σημαίνει ότι μόνο για τα φράγκα θα είναι μαζί σου.
Δεν το καταλαβαίνεις;

OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Κ οι Ελληνίδες τα ίδια είναι κ χειρότερες. Μια μου είπε να την γράφω ένα σπίτι για να είναι εξασφαλισμένη αν πάθω τίποτα. Χειρότερες είναι στην Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom