Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.323
- Πόντοι
- 216
Θα έρθει κανείς στο Play σήμερα ;
Πηγαινεις ντυμενη cross?
Θα έρθει κανείς στο Play σήμερα ;
Είμαι κι εγώ cross αν θέλετε μπορούμε να πάμε μαζί. Μπορώ Δευτ-Παρ από τις 11 που ανοίγει μέχρι και τις τρισήμιση το μεσημέρι.Θα έρθει κανείς στο Play σήμερα ;
Έλα ρε Ράνια επιτέλους,σε χάσαμε τελείωςΕίμαι κι εγώ cross αν θέλετε μπορούμε να πάμε μαζί. Μπορώ Δευτ-Παρ από τις 11 που ανοίγει μέχρι και τις τρισήμιση το μεσημέρι.

Σας παρακαλώ κύριε, ο σατράπης σαδιστης αφέντης δεν είναι μαζοχιστης.Έλα ρε Ράνια επιτέλους,σε χάσαμε τελείως. Σε είχε φυλακή ο σατράπης σαδιστής μαζοχιστής αφέντης σου και δεν σε άφηνε να ποσταρεις
. Ή σε είχε απαγάγει κανένας ταρίφας και σε γ@μουσε όλη μέρα
![]()
Και τα δυο..Έλα ρε Ράνια επιτέλους,σε χάσαμε τελείως. Σε είχε φυλακή ο σατράπης σαδιστής μαζοχιστής αφέντης σου και δεν σε άφηνε να ποσταρεις
. Ή σε είχε απαγάγει κανένας ταρίφας και σε γ@μουσε όλη μέρα
![]()
Εσύ τώρα κάτι θέλεις...θέλεις να γίνεις ο σατράπης σαδιστης αφέντης?Παιδιά μην πειράζετε τον Ράννια και μας φύγει πάλι. Ειδικά τώρα που έκανε comeback.
Χαχαχαχ... εγώ αναμένω απλα ένα καλό storytime. Μ αρέσουν σίγουρα τέτοιες ιστορίες με τέτοιες καταστάσεις, αλλά στα σεξουαλικά μου είμαι πολύ vanilla. Δεν προτιμώ τα εξτριμ σπορΕσύ τώρα κάτι θέλεις...θέλεις να γίνεις ο σατράπης σαδιστης αφέντης?
ελα ρε ραννια που χαθηκες μας ελλειψεςΕίμαι κι εγώ cross αν θέλετε μπορούμε να πάμε μαζί. Μπορώ Δευτ-Παρ από τις 11 που ανοίγει μέχρι και τις τρισήμιση το μεσημέρι.
τον ειχε πουλησει ο σατραπης σαδιστης αφεντης σε σκλαβοπαζαρο στα βαθυ της αραπιας,πρεπει να κατεφερε να αποδρασει ομωςΠαιδιά μην πειράζετε τον Ράννια και μας φύγει πάλι. Ειδικά τώρα που έκανε comeback.
Ράννια Prison Break?τον ειχε πουλησει ο σατραπης σαδιστης αφεντης σε σκλαβοπαζαρο στα βαθυ της αραπιας,πρεπει να κατεφερε να αποδρασει ομως
τελευταια εξοδος ραννια παπαΡάννια Prison Break?