Dhmhtrhs(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Ζευγάρι μπορεί να έρθει έχει χώρους δωμάτια ;
Ζευγάρι που η γυναίκα έχει πουλάκι τύπεΖευγάρι μπορεί να έρθει έχει χώρους δωμάτια ;
Παντως Κωστακη,οποτε περναω εξω απο το play,Ζευγάρι που η γυναίκα έχει πουλάκι τύπε![]()
Κανονική ρεΖευγάρι που η γυναίκα έχει πουλάκι τύπε![]()
ναι εχει δωματια. και στο υπογειο και στο ισογειο και στον πανω οροφο.Ζευγάρι μπορεί να έρθει έχει χώρους δωμάτια ;
Ρε τύπε ένα μήνα το σκέφτεσαι, πάρε την δικιά σου και τράβα να το δείτεΘέλω να το επισκεφτώ με την κοπέλα μου μπορείς κάποιος να μου πει πως είναι εκεί ο χώρος

Ρε τύπε ένα μήνα το σκέφτεσαι, πάρε την δικιά σου και τράβα να το δείτεπεταγεσαι παντού εσύ και ποτέ δεν βοηθάς σε κάτι όταν ρωτάνε όλο ειρωνεια
Είναι η φάση ψιλό περίεργη! Καλύτερα κλείσε ραντεβού με κανένα από εδώ να έρθει να σας πάρει μάτι πιο καλά θα περάσειςΔεν ειανι από Θεσσαλονίκη και ρωτάω τι πειράζει;
Πες μας πως είναι η κοπέλα σου.Θέλω να το επισκεφτώ με την κοπέλα μου μπορείς κάποιος να μου πει πως είναι εκεί ο χώρος
1.59 κωλαρα και βυζάρεςΠες μας πως είναι η κοπέλα σου.
Τύπε φαίνεσαι αυστηρός στην μέτρηση του ύψους1.59 κωλαρα και βυζάρες

Φωτό έχω αλλά δεν στλενω εδωΤύπε φαίνεσαι αυστηρός στην μέτρηση του ύψους. Εχεις καμιά φωτο να δούμε κι εμείς τις βυζάρες και την κωλαρα
![]()
Δεν στλενω εδώ φωτόεγω θελω φωτο να φαινεται πως ειναι 1,59 (τα αγαπω τα κοντοπουτανα)
ποσα κιλα ειναι?Φωτό έχω αλλά δεν στλενω εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν στλενω εδώ φωτό
52ποσα κιλα ειναι?
ποσα κιλα ειναι?
Πότε θα πάτε ...με καυλωσες
Αυτή σου κάνει![]()
Στείλε μου μύνημαΘέλω να το επισκεφτώ με την κοπέλα μου μπορείς κάποιος να μου πει πως είναι εκεί ο χώρος
Τύπε τι έγινε,πήγατε ή ακόμα το σκέφτεσαιΦωτό έχω αλλά δεν στλενω εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν στλενω εδώ φωτό