Νέα

Play

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
να σου πω ρε Γιανναρε, σκεψου ποσο ξεφτυλικι θα ηταν να μου στειλεις 100 ευρω με πεισειφ για να παιξω φρουτακια και να μην στα επιστρεψω ποτε :coffee:
Υπομονή, στη λίστα αναμονής για πληρωμές είστε υπ.αρ. 3.592…

Ypotaktikh_poustra

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
61
Πόντοι
0
Ο τυπος "υποτακτικη πουστρα", λεει στον τυπο "ραννια παπαιωαννου", οτι ξεφτυλιζεται υπερβολικα :coffee:

Μετα αναρωτιεστε γιατι δεν σας επισκεπτονται οι εξωγηινοι :coffee:
Με τέτοια συμμετοχή στα κοινά του Bou άσε εμάς και τους εξωγήινους και βάλε για προεδρία στο ΠΑΣΟΚ. Θα πας πολύ καλύτερα απ τον κατσικογαμη.

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Οσοι-ες έχετε πρόσβαση στο kanesex.com μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη Αφέντη μου για συνεννόηση ενοικίασης μου χωρίς όρια όρους και λέξη ασφαλείας

• Ουάου
Αντιδράσεις: tkis

Kostasreal44

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες συγνώμη για την ερώτηση μουνια δν πρέπει να έχει εκεί με τπτ απ ότι γράφετε..ας ενημερώσει κάποιος .

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0
Μάγκες συγνώμη για την ερώτηση μουνια δν πρέπει να έχει εκεί με τπτ απ ότι γράφετε..ας ενημερώσει κάποιος .
Μόνες γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε σε τέτοια μέρη, πολύ σπάνια να πάει ζευγάρι (άνδρα-γυναίκα). Το play είναι χώρος γνωριμιών μεταξύ αντρών. Άντε να πετύχεις και κανένα crossdresser

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
321
Πόντοι
21
οπως εχω ξαναγραψει εγω προσωπικα εχω πετυχει ζευγαρι μονο 2 φορες. Η πρωτη φορα μαλιστα ηταν και στην πρωτη μου επισκεψη στο μαγαζι. Το πρωτο ζευγαρι επαιζε ανετα με τους θαμωνες που πλησιαζαν. Το δευτερο επαιξε μονο με εναν τυπο στο πρωτο δωματιο του υπογειου δεξια με το sling. λιγη ωρα με ανοιχτη πορτα και μετα την εκλεισαν.
Πολυ σπανια να πετυχεις λοιπον ζευγαρι.

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Σήμερα με άδεια του Αφέντη Δημήτρη και αφού ξεκλείδωσε το σιδερένιο μου chastity cage τάπα - γιατί το 0,5εκ. πετσί μονό σε τέτοιο κλουβάκι χωράει - έκανα πλήρη καθαριότητα αποτρίχωση σε όλο το σώμα πλύθηκα έβαλα τις ενυδατικές κρεμούλες μου και ξανακλειδώθηκε επ´ αόριστο αφού μόνο ο σατράπης Αφέντης μου έχει τα κλειδάκια του.

iCloud Photos - Apple iCloud

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Σήμερα με άδεια του Αφέντη Δημήτρη και αφού ξεκλείδωσε το σιδερένιο μου chastity cage τάπα - γιατί το 0,5εκ. πετσί μονό σε τέτοιο κλουβάκι χωράει - έκανα πλήρη καθαριότητα αποτρίχωση σε όλο το σώμα πλύθηκα έβαλα τις ενυδατικές κρεμούλες μου και ξανακλειδώθηκε επ´ αόριστο αφού μόνο ο σατράπης Αφέντης μου έχει τα κλειδάκια του.

Τύπε σε κάνα ταξί δεν μπήκες αυτές τις μέρες :think::think:. Δεν πετύχες κάνα γύφτο τυχαία μπροστά σου :confused::confused:

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Η ξεφτελισμένη μαζόχα παθητική καριολόπουστρα δούλα Ράννια με κλειδωμένο μόνιμα το σιδερένιο της chastity cage τάπα δεν έχει στην κατοχή της τα κλειδάκια και ανήκει στο σατράπη Αφέντη Δημήτρη οπότε επικοινωνείτε μαζί του για να με διατάζει ότι θέλετε ακόμα και να με πασάρει για εκτός ορίων όρων και λέξης ασφαλείας σε σας και τις παρέες σας. Στο telegram τον βρίσκετε ως @dimitristudio και στο fb ως Dimitris Lovesfeet

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
Η ξεφτελισμένη μαζόχα παθητική καριολόπουστρα δούλα Ράννια με κλειδωμένο μόνιμα το σιδερένιο της chastity cage τάπα δεν έχει στην κατοχή της τα κλειδάκια και ανήκει στο σατράπη Αφέντη Δημήτρη οπότε επικοινωνείτε μαζί του για να με διατάζει ότι θέλετε ακόμα και να με πασάρει για εκτός ορίων όρων και λέξης ασφαλείας σε σας και τις παρέες σας. Στο telegram τον βρίσκετε ως @dimitristudio και στο fb ως Dimitris Lovesfeet

ο σαδιστης σατραπης αφεντης δημητρης ειναι ο νταβατζης σου δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom