Σήμερα στο play ήταν ένας μποντιμπιλντερας με πλησίασε με στρίμωξε σε ένα δωματιάκι άρχισε τα γλωσσόφιλα και μου τσιμπούσε τις ρώγες με γονάτισε πετώντας μια 25ποντη χοντρή πουτσα και αφού μου έδεσε με τη ζώνη του τα χέρια μου πισθάγκωνα με έπιασε από τα μαλλιά και μου κάρφωσε στο στόμα την πουτσαρα του πνίγοντας με. Μου έδωσε ρυθμό γρήγορο στο τσιμπουκωμα μου και όταν επιβράδυνα γιατί πνιγόμουν και έβγαιναν τα πηχτά σάλια από τα ρουθούνια και το στόμα με χαστούκιζε βάναυσα φτύνοντας με. Δέκα και πάνω λεπτά μου ξεχειλωσε το στόμα και με σπασμούς έχυσε βαθιά στο λαρύγγι μου και μετά αφού με σήκωσε και με γλωσσοφιλουσε με τράβηξε στη αλουμινένια γούρνα μου έβαλε μέσα στο κεφάλι και με κατούρησε στο πρόσωπο βάζοντας μου να πιω τα περισσότερα κάτουρά του και καθαρίζοντας πουτσα και κωλοτρυπιδα με ξανά τράβηξε έξω με ελυσε και με τη δερμάτινη ζώνη του με σακάτεψε στα μαστιγώματα παντού από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια και παρότι κλαίγοντας του ζητούσα να με λυπηθεί αυτός για ένα τέταρτο μου έριξε βάζοντας με να μετρώ διακόσιες βουρδουλιές. Μετά ντύθηκε κι έφυγε