Νέα

Play

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.758
Πόντοι
206
Λόγω της ξεφτίλας μου με απέλυσαν εδώ και χρόνια από τη μεσιτική εταιρεία. Όποιος-α θέλει και μπορεί να με υποδουλώσει μόνιμα χωρίς επιστροφή για να με εκμεταλλεύεται ως παθητική μαζοχα δούλα αρκεί να το κάνει και ας με εκδίδει εδώ στο Ντουμπάϊ ή όπου θελήσει και συμφέρει. Τόσο απλά
γιατι τι τους πειραζε που ο μεσιτης τους ηταν υποτακτικο δουλικο που γλυφει χεστρες και θελει κατουρημα απο σατραπη?και τωρα βιοποριζεσαι ραννια κανεις βιζιτες η καμια απατεωνια σαν αυτους που παιρνουν τηλεφωνα για να επενδυσεις

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
γιατι τι τους πειραζε που ο μεσιτης τους ηταν υποτακτικο δουλικο που γλυφει χεστρες και θελει κατουρημα απο σατραπη?και τωρα βιοποριζεσαι ραννια κανεις βιζιτες η καμια απατεωνια σαν αυτους που παιρνουν τηλεφωνα για να επενδυσεις
Με φιλοξενεί ο μοναδικός εν ζωή συγγενής ένας 96χρονος θείος που ζει με οξυγόνο και τον φροντίζω όταν φεύγει η αποκλειστική του. Είμαι τόσο δειλή μαζοχα που δεν τα καταφέρνω στις βίζιτες γιατί με απειλούν οι νταβατζηδες στις πιάτσες. Υπηρετώ Αφέντες και Αφέντρες όταν προκύπτουν

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
Σήμερα στο play ήταν ένας μποντιμπιλντερας με πλησίασε με στρίμωξε σε ένα δωματιάκι άρχισε τα γλωσσόφιλα και μου τσιμπούσε τις ρώγες με γονάτισε πετώντας μια 25ποντη χοντρή πουτσα και αφού μου έδεσε με τη ζώνη του τα χέρια μου πισθάγκωνα με έπιασε από τα μαλλιά και μου κάρφωσε στο στόμα την πουτσαρα του πνίγοντας με. Μου έδωσε ρυθμό γρήγορο στο τσιμπουκωμα μου και όταν επιβράδυνα γιατί πνιγόμουν και έβγαιναν τα πηχτά σάλια από τα ρουθούνια και το στόμα με χαστούκιζε βάναυσα φτύνοντας με. Δέκα και πάνω λεπτά μου ξεχειλωσε το στόμα και με σπασμούς έχυσε βαθιά στο λαρύγγι μου και μετά αφού με σήκωσε και με γλωσσοφιλουσε με τράβηξε στη αλουμινένια γούρνα μου έβαλε μέσα στο κεφάλι και με κατούρησε στο πρόσωπο βάζοντας μου να πιω τα περισσότερα κάτουρά του και καθαρίζοντας πουτσα και κωλοτρυπιδα με ξανά τράβηξε έξω με ελυσε και με τη δερμάτινη ζώνη του με σακάτεψε στα μαστιγώματα παντού από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια και παρότι κλαίγοντας του ζητούσα να με λυπηθεί αυτός για ένα τέταρτο μου έριξε βάζοντας με να μετρώ διακόσιες βουρδουλιές. Μετά ντύθηκε κι έφυγε

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.758
Πόντοι
206
Σήμερα στο play ήταν ένας μποντιμπιλντερας με πλησίασε με στρίμωξε σε ένα δωματιάκι άρχισε τα γλωσσόφιλα και μου τσιμπούσε τις ρώγες με γονάτισε πετώντας μια 25ποντη χοντρή πουτσα και αφού μου έδεσε με τη ζώνη του τα χέρια μου πισθάγκωνα με έπιασε από τα μαλλιά και μου κάρφωσε στο στόμα την πουτσαρα του πνίγοντας με. Μου έδωσε ρυθμό γρήγορο στο τσιμπουκωμα μου και όταν επιβράδυνα γιατί πνιγόμουν και έβγαιναν τα πηχτά σάλια από τα ρουθούνια και το στόμα με χαστούκιζε βάναυσα φτύνοντας με. Δέκα και πάνω λεπτά μου ξεχειλωσε το στόμα και με σπασμούς έχυσε βαθιά στο λαρύγγι μου και μετά αφού με σήκωσε και με γλωσσοφιλουσε με τράβηξε στη αλουμινένια γούρνα μου έβαλε μέσα στο κεφάλι και με κατούρησε στο πρόσωπο βάζοντας μου να πιω τα περισσότερα κάτουρά του και καθαρίζοντας πουτσα και κωλοτρυπιδα με ξανά τράβηξε έξω με ελυσε και με τη δερμάτινη ζώνη του με σακάτεψε στα μαστιγώματα παντού από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια και παρότι κλαίγοντας του ζητούσα να με λυπηθεί αυτός για ένα τέταρτο μου έριξε βάζοντας με να μετρώ διακόσιες βουρδουλιές. Μετά ντύθηκε κι έφυγε
αυτος πρεπει να ηταν σατραπης σαδιστης απτις ανατολικες σατραπειες ειναι χαρακτηριστικο οι 200 βουρδουλιες που σου εριξε

Ypotaktikh_poustra

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Θόλωσε όταν σε είδε λογικά

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
Θόλωσε όταν σε είδε λογικά
Καλέ μου εσχισε το γυαλιστερό καλσόν και το λύκρα κορμάκι και με διέλυσε στην κυριολεξία . Όντως «θόλωσε το μάτι του» και όπως ήταν και «χτισμένος» με πίεζε τραβούσε μαστίγωνε και χτυπούσε σαν φτερό στον άνεμο. Τα σαγόνια μου ακόμα πονάνε

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
αυτος πρεπει να ηταν σατραπης σαδιστης απτις ανατολικες σατραπειες ειναι χαρακτηριστικο οι 200 βουρδουλιες που σου εριξε
Ελληναρας ήταν και ανελέητος, ενώ κλαίγοντας τον παρακαλούσα για να σταματήσει αυτός με μεγαλύτερη βία κι ένταση με ξεσχισε. Ακόμα πονάω παντού

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.570
Πόντοι
7.095

Stories

Νέο!