Νέα

Play

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.770
Πόντοι
206
Είμαι παθητική μαζόχα Crossdresser δούλα στη διάθεσή σας να πάμε στο play μαζί να με ξεφτελισετε δημόσια. Ολα τα πρωινά 11-3 (εκτός από ΣΚ) είμαι στις διαταγές σας για μαστίγωμα τσιμπουκωμα γαμησι χυσιματα και κατουρήματα χωρίς έλεος και λέξη ασφαλείας.
ραννια χαραμιζεται στην σαλονικη ελα στο αθηναικο να χορτασεις πουτσα,οι διασημοι γαμιαδες θα σε ξεσκισουν οπως σαρεσει,και ο αστεγος με τον καθετηρα θα στα αδειασει στην μαπα

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
ραννια χαραμιζεται στην σαλονικη ελα στο αθηναικο να χορτασεις πουτσα,οι διασημοι γαμιαδες θα σε ξεσκισουν οπως σαρεσει,και ο αστεγος με τον καθετηρα θα στα αδειασει στην μαπα
Αν με υποδουλώσετε μόνιμα τα παρατάω όλα και κατεβαίνω χωρίς επιστροφή στην Αθήνα για να με εκμεταλλεύεστε πασάροντας με όπου θέλετε για κάθε διεστραμενη ανωμαλία ως δουλικο πουτανι σας σατράπη σαδιστή Αφέντη

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Καλημερα ...
παιδια που ακριβως ειναι το μερος ?? και αν εχει κοσμο ???
υπαρχουν γυανικες / ζευγαρια ?
καθαρα ενεργιτικος

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
299
Πόντοι
21
εχω γραψει αρκετες φορες σχετικα. μπες στο thread στις προηγουμενες σελιδες θα δεις.

Καλημερα ...
παιδια που ακριβως ειναι το μερος ?? και αν εχει κοσμο ???
υπαρχουν γυανικες / ζευγαρια ?
καθαρα ενεργιτικος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
170
Like
31.726
Πόντοι
36.938
Είμαι παθητική μαζόχα Crossdresser δούλα στη διάθεσή σας να πάμε στο play μαζί να με ξεφτελισετε δημόσια. Ολα τα πρωινά 11-3 (εκτός από ΣΚ) είμαι στις διαταγές σας για μαστίγωμα τσιμπουκωμα γαμησι χυσιματα και κατουρήματα χωρίς έλεος και λέξη ασφαλείας.
ΣΚ πηγαινεις στο χωριο σου?
Να ρθουμε και εκει αμα θελεις?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.770
Πόντοι
206
Έξι ώρες κάθε μέρα (9-3) επί πέντε μέρες (δευτ-παρ) είναι 30ωρες που είμαι διαθέσιμη για τα πάντα.
ρε ραννια και αν ο σατραπης σαδιστης αφεντης σου θελει να σε υποταξει στις 4 τι του λες?οτι δεν μπορεις?
δεν ειναι συμπεριφορα υποτακτικου δουλικου αυτη

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.770
Πόντοι
206
ραννια τετοια χεστα γλυφεις?τετοιες ειναι στο αθηναικον

0_Inside-revolting-London-food-store-with-toilet-like-something-out-of-Trainspotting-and-blood-st.jpg

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
ρε ραννια και αν ο σατραπης σαδιστης αφεντης σου θελει να σε υποταξει στις 4 τι του λες?οτι δεν μπορεις?
δεν ειναι συμπεριφορα υποτακτικου δουλικου αυτη
Αν ο Σαδιστης Σατραπης με υποδουλώσει μόνιμα ίσα που τα παρατάω όλα και υποδουλωνομαι 24/7/365 χωρίς επιστροφή. Αλλά για «κάποιον» που θέλει να εμφανίζεται που και που νομίζω 30 ώρες τη βδομάδα είναι too much

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.590
Πόντοι
7.095

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.770
Πόντοι
206
Σε γείωσε η Ράννια αδερφέ
μεγαλο μεινονεκτημα που η ραννια μπορει να υπουδωλουθει μονο 9-3 θα χασει πολλους σατραπηδες σαδιστες αφεντες ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προκαλείς την τύχη σου σατράπη αφέντη σαδιστη
φιλε ειναι σατραπης σαδιστης αφεντης,μην το αλλαζεις

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.770
Πόντοι
206
Αν ο Σαδιστης Σατραπης με υποδουλώσει μόνιμα ίσα που τα παρατάω όλα και υποδουλωνομαι 24/7/365 χωρίς επιστροφή. Αλλά για «κάποιον» που θέλει να εμφανίζεται που και που νομίζω 30 ώρες τη βδομάδα είναι too much
για να σε υποδουλωσει μονιμα πρεπει να του τα φερνεις ρε ραννια τι ετσι τζαμπα θα σε εχει?
εκτος απο σατραπης σαδιστης αφεντης θα πρεπει να ειναι και ο νταβατζης σου,θα πηγαινες περιοδια στο ντουμπαι να σε χεζουν και να σε κατουρανε οι σειχιδες σε αυτα τα παρτυ που κανουν?

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
για να σε υποδουλωσει μονιμα πρεπει να του τα φερνεις ρε ραννια τι ετσι τζαμπα θα σε εχει?
εκτος απο σατραπης σαδιστης αφεντης θα πρεπει να ειναι και ο νταβατζης σου,θα πηγαινες περιοδια στο ντουμπαι να σε χεζουν και να σε κατουρανε οι σειχιδες σε αυτα τα παρτυ που κανουν?

Προφανώς αφού θα με έχει μόνιμη δούλα του θα με εκμεταλλεύεται όπως όπου όσο απαιτεί ως αποκλειστική ιδιοκτησία του χωρίς λέξη ασφαλείας και αντίλογο

Ypotaktikh_poustra

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
μεγαλο μεινονεκτημα που η ραννια μπορει να υπουδωλουθει μονο 9-3 θα χασει πολλους σατραπηδες σαδιστες αφεντες ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλε ειναι σατραπης σαδιστης αφεντης,μην το

Ραννια εγώ λέω ότι το Dubai είναι το μόνο που μας σώζει όλους. Άσε τα real estate κ βρες έναν Νταβά να πας Dubai να τα παίρνετε χοντρά, κι άσε μας εμάς να παλεύουμε για πτυχία μεταπτυχιακά κι ένα χιλιαρικάκι

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
167
Πόντοι
1
Ραννια εγώ λέω ότι το Dubai είναι το μόνο που μας σώζει όλους. Άσε τα real estate κ βρες έναν Νταβά να πας Dubai να τα παίρνετε χοντρά, κι άσε μας εμάς να παλεύουμε για πτυχία μεταπτυχιακά κι ένα χιλιαρικάκι
Λόγω της ξεφτίλας μου με απέλυσαν εδώ και χρόνια από τη μεσιτική εταιρεία. Όποιος-α θέλει και μπορεί να με υποδουλώσει μόνιμα χωρίς επιστροφή για να με εκμεταλλεύεται ως παθητική μαζοχα δούλα αρκεί να το κάνει και ας με εκδίδει εδώ στο Ντουμπάϊ ή όπου θελήσει και συμφέρει. Τόσο απλά

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
78
Πόντοι
0
Εαν ψηνει κανεις για φαση ή να κανονίσουμε να παμε μαζι για να μην ψαχνωμεστε με τον καθε εναν εκει μεσα μπορει να μου στειλει προσωπικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom