Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι ώρα θα πάτε;Σάββατο βράδυ θα γίνει ακόμη μια επίσκεψη
Τι ώρα θα πάτε;
Παιδια εχουμε παει με τη γυναικα μου 3 φορες στο play την πρωτη απλα καναμε κατι εμεις και εβλεπε ενας την δευτερη εβλεπα πολλλοι την τριτη ειμαστε 3 αντρες και η γυναικα μου. γενικα διαλεγεις ως ζευγαρι γιατι η γυναικα ειναι δυσευρετη οποτε υπαρχει σεβασμος. Ωραιος χωρος καθαρος.
Τη ώρα σκέφτεστε να πάτε;Απογευματινή επίσκεψη αύριο στο ίδρυμα
Απογευματινή επίσκεψη αύριο στο ίδρυμααργα το ειδ
Αργά το είδα...ΚρίμαΑπογευματινή επίσκεψη αύριο στο ίδρυμα
Πότε λέτε ξανά?Απογευματινή επίσκεψη αύριο στο ίδρυμα
ποτε πηγες? το περασμενο Σαββατοβραδο παντως ειχε αρκετο κοσμο και εγιναν πολλες φασεις κυριως στο υπογειο και πανω στο δωματιο με το στρογγυλο στρωμα.Στο Play έφαγα πουτσο που το χάρηκα. Όταν ξαναπάω, θα πάω επάνω, στην αίθουσα προβολών, να μαζευτούν 2-3 να τους πιπωνω ταυτόχρονα κ να γίνει φάση....να έρθουν κ άλλοι να γίνει το έλα να δεις. Σπερματολουτρο
Ενημέρωσε νωρίτερα my friendΤη βδομάδα μετά το Πάσχα μπορεί να έρθω με τη δικιά μου κάποια μέρα προς το βράδυ λογικά
Για το Play μαλλον δεν υπαρχει ειδικη σελιδα στην ενοτητα "Cinema", οποτε μπορεις να γραψεις εδω...Καλημέρα δεν έχει κάπου να γράψουμε κριτική?
Α σε ευχαριστώ πολύΓια το Play μαλλον δεν υπαρχει ειδικη σελιδα στην ενοτητα "Cinema", οποτε μπορεις να γραψεις εδω...
Σε ευχαριστώ πολύ.. δυστυχώς δεν έγραφα ποιο πριν....