Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι σ'αυτό που λες δεν έχεις άδικο, είναι πανέξυπνες οι άτιμες και μερικές φορές σου λενε κάτι πράγματα που σε κάνουν να ψάχνεις ποιο πανεπιστήμιο τελείωσαν. Αυτό της ζωής... ;)Οντως φιλε καλα τα λες για της φοιτιτριες αλλα τα εν λογο κοριτσια(strip girls) εκτος απο τον φοβερο χαβαλε που μπορεις να της κανεις χωρις να παραξεγηθουν μπορουν να σου λυσουν και καποια προβληματα που θα εχεις με την σχεση σου εμενα προσωπικα μια κοπελιτσα μου ειπε καποια πραγματα και με βοηθησε αρκετα τυφλα να εχει η τενια μακρη
εννοεις να ερθει για πηδημα κ μετα σπιτι της πακετο?εγω οσες φορες βρεθηκα μαζι της πηγαμε στο σπιτι της.ααααααα,κατι ακομα,αν ειναι να πληρωνεις κ γι αυτο μην το κανεις καν.δεν ειναι βιζιτες οι κοπελες τουλαχιστον οχι ολες.Φιλη deker να σε ρωτησω κατι με αυτες της κοπελες δεν γινετε να μπλεξεις παραδειγμα την γνωριζεις μετα απο καιρο ερχετε σπιτι σου οχι να μεινει για τα γνωστα παιχνιδικια δεν θα εχεις προβλημα????Συγνωμη εαν αυτο που λεω ειναι χαζο αλλα οπως προυπα δεν εχω εμπειρια σε τετοιου ειδους μαγαζια και γυναικες που δουλευουν εκει