Νέα

Πλατφόρμα LWEX - Απάτη ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cheng
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Ακριβώς, αυτό έδειξε κ σε μένα η κοπέλα. Επαναλαμβάνω, είναι αξιόπιστη και ζήτησε τη γνώμη μου. Δε μου πε να βάλω λεφτά
η κοπελα ειναι αξιοπιστη. η πυραμιδα οχι!!!

δικα σου τα γκαφρα! βαλτα φωτια και καψτα αμα θες. εγω σε "τρενακι" και "Αεροπλανακι" δε μπαινω κυριως γιατι δε γουσταρω να φαω τα λεφτα του επομενου...

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
Ακριβώς, αυτό έδειξε κ σε μένα η κοπέλα. Επαναλαμβάνω, είναι αξιόπιστη και ζήτησε τη γνώμη μου. Δε μου πε να βάλω λεφτά

Και η κοπέλα πιθανώς θύμα είναι. Όπως ο φίλος μου και η συγγενής του που ρίξανε χρήματα.

• Like

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Και η κοπέλα πιθανώς θύμα είναι. Όπως ο φίλος μου και η συγγενής του που ρίξανε χρήματα.
οι πρωτοι κερδιζουν γιατι ειναι το τυρι της φακας... οσο απλωνει τοσο πιο αδηφαγο γινεται (και αδυνατει να πληρωσει τα υποσχομενα)

και θελει και 1000ρικο για εναρξη η εχει και το "φτηνο" πακετο?

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
τα εχουμε δει. προπερσι ηταν η windmedia περυσι η df... φετος αυτο...

εδω θα μου πεις λιγοι βλακες την πατανε με τηλεφωνηματα δηθεν γνωστων και σκανε φραγκα?

ολοι "επενδυτες" του κωλου!!!

Εντωμεταξύ όλες ίδια ψυχολογικά τεχνάσματα. Για να μην φανεί σαν φούσκα του χρηματιστηρίου, σε βάζουν να κάνεις και 5 κλικς ή 5 λαικς για να νιώσεις πως συμμετέχεις άρα το αξίζεις.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
οι πρωτοι κερδιζουν γιατι ειναι το τυρι της φακας... οσο απλωνει τοσο πιο αδηφαγο γινεται (και αδυνατει να πληρωσει τα υποσχομενα)

και θελει και 1000ρικο για εναρξη η εχει και το "φτηνο" πακετο?

Ιδέα δεν έχω, και γώ για 1000€ άκουσα. Πάντως το κακό είναι πως και πρόπερσι γνωστός μου, αντί να βγάλει το κεφάλαιο να μην έχει χάσιμο, άνοιξε δεύτερο λογαριασμό για να βγάζει ταυτόχρονα. Τελικά έκλεισε η πυραμίδα και τα έχασε όλα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Ιδέα δεν έχω, και γώ για 1000€ άκουσα. Πάντως το κακό είναι πως και πρόπερσι γνωστός μου, αντί να βγάλει το κεφάλαιο να μην έχει χάσιμο, άνοιξε δεύτερο λογαριασμό για να βγάζει ταυτόχρονα. Τελικά έκλεισε η πυραμίδα και τα έχασε όλα.
δε μπορουν να τα βγαλουν και δε το παραδεχονται. τους αναγκαζουν να τα "ξαναπεταξουν" μεσα....

τους εβλεπα πως προσπαθουσαν να προσηλυτισουν κοσμο χειροτερα και απο μαρτυρες του ιεχωβα και γελουσα.... σε αρκετους εκανα χαλαστρα (οταν ηθελα να σωσω το θυμα) οταν εσκασε (ουτε 2 μηνες) να δεις καζουρα.
μου λεει ο αλλος εβγαλα 2 χιλιαρικα. ναι του λεω αλλα εβαλες τη μανα σου τον πατερα σου τη γυναικα σου και η οικογενεια σου εχασε 8....

αρκετους τους πεταξαν στην πορεια εξω (αυτους που μπηκαν πρωτοι και χωσαν κοσμο απο κατω τους) γιατι σε καποια φαση θα πρεπει να παρουν αρκετα λεφτα οποτε αν εισαι "τυχαιος" παιρνεις δρομο ταχεως...
η λεια μοιραζεται σε συγκεκριμενους γυπες....

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
δε μπορουν να τα βγαλουν και δε το παραδεχονται. τους αναγκαζουν να τα "ξαναπεταξουν" μεσα....

τους εβλεπα πως προσπαθουσαν να προσηλυτισουν κοσμο χειροτερα και απο μαρτυρες του ιεχωβα και γελουσα.... σε αρκετους εκανα χαλαστρα (οταν ηθελα να σωσω το θυμα) οταν εσκασε (ουτε 2 μηνες) να δεις καζουρα.
μου λεει ο αλλος εβαλα 2 χιλιαρικα. ναι του λεω αλλα εβαλες τη μανα σου τον πατερα σου τη γυναικα σου και η οικογενεια σου εχασε 8....

Εντωμεταξύ άκουσα και για άλλη περίπτωση. Υπάρχει δυνατότητα η να αφήσεις τον τύπο να τα διαχειριστεί για σένα ή να διαχειριστείς ο ίδιος με futures. Στην δεύτερη περίπτωση τα χάνεις πιο άμεσα και με δική σου ευθύνη.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Εντωμεταξύ άκουσα και για άλλη περίπτωση. Υπάρχει δυνατότητα η να αφήσεις τον τύπο να τα διαχειριστεί για σένα ή να διαχειριστείς ο ίδιος με futures. Στην δεύτερη περίπτωση τα χάνεις πιο άμεσα και με δική σου ευθύνη.
εγω λεω ο τυπος να βαλει το χιλιαρικο για μενα και οταν το βγαλει να το παρει πισω και τα υπολοιπα λεφτα απο τα κερδη μισα μισα....
αφου ειναι τοσο σιγουρος!

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
εγω λεω ο τυπος να βαλει το χιλιαρικο για μενα και οταν το βγαλει να το παρει πισω και τα υπολοιπα λεφτα απο τα κερδη μισα μισα....
αφου ειναι τοσο σιγουρος!

Εγώ λέω να παρακολουθούμε πότε θα ξεκινήσει η επόμενη πυραμίδα για να μπούμε πρώτοι.

Εντωμεταξύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως το google. Βγάζει ελάχιστα αποτελέσματα σε συζητήσεις και κρητικές…

• Like
OP
OP
Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
η κοπελα ειναι αξιοπιστη. η πυραμιδα οχι!!!

δικα σου τα γκαφρα! βαλτα φωτια και καψτα αμα θες. εγω σε "τρενακι" και "Αεροπλανακι" δε μπαινω κυριως γιατι δε γουσταρω να φαω τα λεφτα του επομενου...
Συμφωνούμε

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86

Διάβασε παράπονα παιχταρά μου

Scam
Scam, no real Trades. I have checked the Blockchain. As long as money flows, the system will run. You cannot see whether sell or buy has been traded. Only after the alleged time is over can you see whether it is sell or buy. Only when you bring in new people do you get further signals. Scam!

• Like
OP
OP
Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Πιθανότατα. Μου λέει φοβάμαι, ο σύζυγος την απέτρεψε, πιθανόν να χάσω το 1000 λέει, αλλά ψάρωσα όταν είδα τη φίλη κ την ξαδέρφη μου να πληρώνουν μ αυτό

OP
OP
Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
Πιθανότατα. Μου λέει φοβάμαι, ο σύζυγος την απέτρεψε, πιθανόν να χάσω το 1000 λέει, αλλά ψάρωσα όταν είδα τη φίλη κ την ξαδέρφη μου να πληρώνουν μ αυτό

Πες της ότι έχουμε 2-3 δικηγόρους στο μπου οι οποίοι μπορεί να της φανούν χρήσιμοι στο κοντινό μέλλον

Εάν έχει και πιασίματα, μπορεί να την αναλάβει και ένας εξ´αυτων δωρεάν :coffee:

• Χαχα
OP
OP
Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Πες της ότι έχουμε 2-3 δικηγόρους στο μπου οι οποίοι μπορεί να της φανούν χρήσιμοι στο κοντινό μέλλον

Εάν έχει και πιασίματα, μπορεί να την αναλάβει και ένας εξ´αυτων δωρεάν
Έχει ναι, χα χα

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
Και λειτουργεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 24.

Σκάει σε 3,2,1

OP
OP
Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456