Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 516K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
233
Πόντοι
21
Πιθανότητα Πολέμου με Τουρκία =0
Πιθανότητα σύντομα να χάσουμε εδάφη=1

Δηλαδή απλά θα τα πάρουνε και εμείς θα αντιδράσουμε όπως το 1974, δηλαδή κάνοντας τίποτα.
Οι Τούρκοι θα πάρουν ό,τι θέλουν διότι έχουν προετοιμαστεί για αυτό, έχουν μιλήσει για αυτό, έχουν δεσμευτεί για αυτό, έχουν προετοιμάσει το λαό τους για αυτό... Θα έχουν τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα αν δεν επιχειρήσουν να πάρουν νησιά. Παλαιότερα λέγαμε ότι οι Τούρκοι δεν θα κάνουν κάτι διότι αν αποτύχει θα διαλυθούν, τώρα είμαστε στο σημείο όπου θα διαλυθούν αν δεν επιχειρήσουν κάτι.

Εγώ αν ήμουν Τούρκος δεν θα ανεχουμουν ψευδοκράτη τύπου Ελλάδος να έχουν νησιά δίπλα στις ακτές μου
(πικρό που το λέω αλλά σε τέτοια χάλια είμαστε...)

Undertaker 1989

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
531
Πόντοι
81
Σαν να ακούω το πατέρα μου που εδώ και χρόνια ονειρεύεται πόλεμο με την Τουρκία.... όσο είναι ο Ερντογάν μην φοβάστε.... τους κεμαλιστές αν έρθουν στην εξουσία να προσέχετε

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
14.357
Πόντοι
3.506
...έχουν προετοιμάσει το λαό τους για αυτό...
Δείτε με τι φανατισμό μιλάει η Τουρκάλα...
(φαίνεται καθαρά η πλύση εγκεφάλου,που τους έχουν κάνει...)

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.367
Πόντοι
9.931

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.706
Πόντοι
566
Η πιθανότητα πολέμου με την Τουρκία αυξάνει όσο αυξάνει η υποχωρητικότητα μας.

Ο ενδοτισμός ανοίγει τις ορέξεις των επιτιθέμενων διαχρονικά.

Παράδειγμα πριν τον β' ΠΠ, όπου Αγγλία - Γαλλία συμφώνησαν με την διάλυση της Τσεχοσλοβακίας και την ενσωμάτωσή της στην ναζιστική Γερμανία ... η συνέχεια γνωστή.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Σαν να ακούω το πατέρα μου που εδώ και χρόνια ονειρεύεται πόλεμο με την Τουρκία.... όσο είναι ο Ερντογάν μην φοβάστε.... τους κεμαλιστές αν έρθουν στην εξουσία να προσέχετε
αυτο ειναι αληθεια γιατι σιγουρα θα πανε να κανουν τα δικα τους στην οικονομια. θα τους στριμωξουν οποτε ο πολεμος θα ειναι η λυση/εκτονωση και τοτε καλα κρασια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom