Νέα

Πιστεύετε ότι τη γκόμενά σας την έχουν παρτουζώσει στο παρελθόν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795
να την έχουν παρτουζώσει ή να έχει παρτουζωθεί γιατί έτσι γουστάρει;
οι γυναίκες ενθουσιάζονται πολύ πιο έντονα να ξέρετε με την ιδέα μιας παρτούζας. Κι όταν το δοκιμάσουν κι αν πετύχει, δηλαδή αν οι αντηχήσεις ψυχικά, συναισθηματικά καθαιρούν στερεότυπα καλά ριζωμένα και ψευτοηθικές, μετά το ξαναζητούν αν όχι να το αναζητούν.
Η απελευθέρωση από την ιδέα της ιδιοκτησίας, της κτητικότητας και της απλόχερης ηδονής, απόλαυσης δίχως ενοχές είναι κάτι υπερβατικό για το μυαλό τους.
Αποτελεί δε σταθερή φαντασίωση ειδικά όταν είναι εκείνες το είδωλο της απόλυτης ηδονής για τα αρσενικά που θα την πλαισιώνουν. Τις ανεβάζει πολύ εσωτερικά η αίσθηση της αφροδισιακής έκστασης που προσδοκούν να νιώσουν ως υποκείμενα θαυμασμού. Ειδικά στην εποχή μας και λόγω του ναρκισσισμού που είναι ασυγκράτητος, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να γίνει το καλύτερο τσίρκο λαγνείας.

Dimikara!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
2.235
Πόντοι
441
να την έχουν παρτουζώσει ή να έχει παρτουζωθεί γιατί έτσι γουστάρει;
οι γυναίκες ενθουσιάζονται πολύ πιο έντονα να ξέρετε με την ιδέα μιας παρτούζας. Κι όταν το δοκιμάσουν κι αν πετύχει, δηλαδή αν οι αντηχήσεις ψυχικά, συναισθηματικά καθαιρούν στερεότυπα καλά ριζωμένα και ψευτοηθικές, μετά το ξαναζητούν αν όχι να το αναζητούν.
Η απελευθέρωση από την ιδέα της ιδιοκτησίας, της κτητικότητας και της απλόχερης ηδονής, απόλαυσης δίχως ενοχές είναι κάτι υπερβατικό για το μυαλό τους.
Αποτελεί δε σταθερή φαντασίωση ειδικά όταν είναι εκείνες το είδωλο της απόλυτης ηδονής για τα αρσενικά που θα την πλαισιώνουν. Τις ανεβάζει πολύ εσωτερικά η αίσθηση της αφροδισιακής έκστασης που προσδοκούν να νιώσουν ως υποκείμενα θαυμασμού. Ειδικά στην εποχή μας και λόγω του ναρκισσισμού που είναι ασυγκράτητος, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να γίνει το καλύτερο τσίρκο λαγνείας.
Έγραψες....

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.066
Πόντοι
12.436
καλύτερα να έχει εμπειρια και να είναι χωρτεσμενη παρά να την πάρεις και να μην ξέρει να στον πιάσει και να βγει και πουτανα στην συνέχεια
λοιπόν αυτό το έχω πάθει. Στα φοιτητικά χρόνια. Η πιο εμφανίσιμη γκόμενα που πήδησα ποτέ και που έτυχε να είναι παρθένα πριν από μένα.
Πρώτα μου έπαιζε καθυστέρηση, πέρασε αρκετός χρόνος πριν αξιωθώ να της τον βάλω.
Με το που αξιώθηκα τελικά να την καρφώσω, ήταν ψόφια. Καλά ήταν στο κυρίως πιάτο αλλά στα προκαταρκτικά ήταν μη το ένα μη το άλλο.
Ταυτόχρονα εμφανιζόταν μεθυσμένη στα πάρτυ που πηγαίναμε και έδινε το πράσινο φως σε διάφορους κάγκουρες να τη φλερτάρουν και να τη χουφτώνουν στη ζούλα.
Κυρία στο κρεβάτι και πόρνη στο σαλόνι, το αντίθετο από το ζητούμενο δηλαδή.
Και το κερασάκι: από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου γκρινιάζει ότι εγώ είχα εμπειρίες (αρχίδια είχα, τέλος πάντων) ενώ εκείνη μόνο εμένα κι έπρεπε να ζήσει περισσότερες εμπειρίες κ.λπ.
Δεν ξέρω αν πηδήχτηκε με άλλον παράλληλα αλλά, πριν κλείσω χρόνο που την πηδούσα, με σχόλασε για να δοκιμάσει την τύχη της με διάφορους γυφτοχεβυμεταλλάδες που την της έπεφταν στα κλαμπ.
Δεν έμαθα πόσες πούτσες έφαγε κι αν ήταν καλύτερες από τη δική μου αλλά μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι είχε εξαφανιστεί για κα'να 3ημερο από το σπίτι της και τελικά είχε πέσει σε κώμα από κατανάλωση υπνωτικών χαπιών μαζί με αλκοόλ. Η ...άβγαλτη κοπελίτσα έκανε την επανάστασή της :cheesy:

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
353
Πόντοι
21
Αν η γυναίκα σας βγάζει γούστα και γενικά ξερει τι θελει στο γαμησι, μην ρωτάτε για το παρελθόν της. Καπως απέκτησε την εμπειρία της. Το ιδιο ισχύει και για εμάς.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Αυτό με τα τηλέφωνα έχει αλλάξει, όταν δούλευα σε μαγαζιά γινόταν ακόμα αυτό που λες, τώρα οι <40-45 κοιτάνε περίεργα αν ζητήσεις τηλέφωνο σε μπαρ κλπ.
Σε μπαρ ... διαχρονικά δεν παίζεις ....... Από το 1990 μέχρι και τωρα ....

Οπουδήποτε αλλού , αν η γκόμενα οποιασδήποτε ηλικίας , από 18 μέχρι 68 , γουστάρει την εμφάνισή σου ...
και την ιστορία/παραμύθα που πουλάς ... δίνει τηλέφωνο .

Αυτή που θα ζητήσει σόσιαλ όπως λες ... θα σκανάρει τη ζωή σου .... θα σου σπάσει τα αρχίδια ....
Αλλά δεν είναι για γαμίσια.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.386
Πόντοι
736
Πολυδιάστατο και περίπλοκο θέμα αυτό, απ όπου κι αν το πιάσεις....

Όποιος δεν παραδέχεται πως τον απασχόλησε αυτό το θέμα κάποτε (σε μικρότερη ηλικία σίγουρα), ψεύδεται!
Πιστεύω πως ΟΛΟΙ βρεθήκαμε εκεί κάποτε (στη σκέψη, όχι στην παρτούζα απαραίτητα).

Η αλήθεια είναι -όπως είπαν και οι πιο έμπειροι προλαλήσαντες εδώ- πως δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ!
Κι ούτε μπορείς να εικάσεις εννοείται, ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τις φάσεις που πέρασε ένας άνθρωπος στη ζωή του.
Επίσης, πολλοί ενοχλούνται εξτρά από αυτό, ίσως επειδή κατά βάθος καυλώνουν και δεν τολμούν να το παραδεχτούν στον ίδιο τους τον εαυτό. Λες και είναι κάτι κακό στην τελική, να καυλώσεις με την πουτανιά μιας γκόμενας που γουστάρεις.

Ταπεινή μου γνώμη πάντα, όσο μεγαλώνουμε και αποκτούμε εμπειρίες στη ζωή, τόσο θα μεταβάλλεται η βαρύτητα όσων μας ενοχλούν (σε αυτού τους τομείς). Υπάρχει ένα σημείο ίσως που 'πέφτουν οι μάσκες', δεν ξέρω τι και πως, αλλά κάπως έρχονται τα πράγματα και μας επιτρέπουν να εστιάζουμε στην ουσία των πραγμάτων.

Γνωρίζεις μια γυναίκα που γουστάρεις και τη θες. Όποιο κι αν ήταν το παρελθόν της, πες πως ο θεός ο ίδιος να σου οργάνωνε προβολή της ζωής της σε σινεμά, κάτι θα σε ενοχλούσε, εάν δεν έτυχε να 'δουλέψεις' κάποια πράγματα μέσα σου.
Είτε την έβλεπες να παρτουζώνεται στο πεδίο του Άρεως με αγνώστους, είτε την έβλεπες σκλάβα νοικοκυρούλα σ ένα σπιτι και στο κατηχητικό, θα χαλιόσουν! Κι αυτό επειδή πολλοί μάθαμε να γυρεύουμε μια άτυπη επιβεβαίωση για πράγματα που είναι μαλακίες.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ενθαρρύνω την αποδοχή σε κάτι που μας χαλάει- κάθε άλλο!
Τονίζω πως η αδιαφορία σε αυτά τα θέματα προσφέρουν την απόλυτη λύτρωση απο προβληματισμούς που δεν οδηγούν πουθενά!
Όποιος καταφέρνει να εστιάζει στο ΄τώρα' και να απολαμβάνει χωρίς να ενοχλείται απο τέτοιες σκέψεις, έχει κερδίσει τη ζωή!

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795
λοιπόν αυτό το έχω πάθει. Στα φοιτητικά χρόνια. Η πιο εμφανίσιμη γκόμενα που πήδησα ποτέ και που έτυχε να είναι παρθένα πριν από μένα.
Πρώτα μου έπαιζε καθυστέρηση, πέρασε αρκετός χρόνος πριν αξιωθώ να της τον βάλω.
Με το που αξιώθηκα τελικά να την καρφώσω, ήταν ψόφια. Καλά ήταν στο κυρίως πιάτο αλλά στα προκαταρκτικά ήταν μη το ένα μη το άλλο.
Ταυτόχρονα εμφανιζόταν μεθυσμένη στα πάρτυ που πηγαίναμε και έδινε το πράσινο φως σε διάφορους κάγκουρες να τη φλερτάρουν και να τη χουφτώνουν στη ζούλα.
Κυρία στο κρεβάτι και πόρνη στο σαλόνι, το αντίθετο από το ζητούμενο δηλαδή.
Και το κερασάκι: από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου γκρινιάζει ότι εγώ είχα εμπειρίες (αρχίδια είχα, τέλος πάντων) ενώ εκείνη μόνο εμένα κι έπρεπε να ζήσει περισσότερες εμπειρίες κ.λπ.
Δεν ξέρω αν πηδήχτηκε με άλλον παράλληλα αλλά, πριν κλείσω χρόνο που την πηδούσα, με σχόλασε για να δοκιμάσει την τύχη της με διάφορους γυφτοχεβυμεταλλάδες που την της έπεφταν στα κλαμπ.
Δεν έμαθα πόσες πούτσες έφαγε κι αν ήταν καλύτερες από τη δική μου αλλά μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι είχε εξαφανιστεί για κα'να 3ημερο από το σπίτι της και τελικά είχε πέσει σε κώμα από κατανάλωση υπνωτικών χαπιών μαζί με αλκοόλ. Η ...άβγαλτη κοπελίτσα έκανε την επανάστασή της :cheesy:
γνώριμη η περιγραφόμενη εμπειρία...
έσηζα ένα αντίστοιχο σκηνικό για 2 μηνάκια, εκεί στις αρχές 1990.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
634
Πόντοι
311
Μια γκομενα που είχα στο μακρινό πια παρελθόν μου το εξομογηθηκε κάποτε ανοιχτά...Ήταν Σεμπτεμβρης,προς το τέλος ...Είχαμε κατέβει για διακοπές στη Σιφο,μετα από έντονη δίκη της επιθυμία...(το είχε επισκευτει και άλλες φορές στο παρελθόν απ ότι μου έλεγε..)Με πήγε σε μια περιοχή του νησιού και μου έδειξε από μια απόσταση περίπου 200 μέτρων μια μικρή βίλα σε ένα ύψωμα..Το βλέπεις μου λέει αυτό το σπίτι?..ναι..και?..της λεω..ανήκει σε κάποιο φιλικό μου πρόσωπο...αν ήξερες μου λέει τι έχω κάνει εγώ εκεί μέσα?...Της λεω τι?..και τότε μου αποκοληπτει ένα μέρος απ το φλογερό της παρελθόν στην ηλικία των 20 -27 χρόνων ..για τη σχέση της με κάποιον,για τις μεγάλες διαμονές της τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί,και για τις παρτουζες που έκανε μαζί με άλλες φίλες της και φίλους εκεί..Εγώ έμεινα για λίγο μαλακας καθ ότι μικρότερος της και σχετικά άπειρος και αυγαλτος για εκείνα τα χρόνια επαρχιώτης....Το μόνο που είχα καταλάβει μέχρι τότε γι αυτήν είναι ότι ήταν αρκετά περπατημενη ..Αλλά ότι είχε και εμπειρία παρτουζας δεν πήγαινε το μυαλό μου...Ήταν φλογερή γκομενα,και μ έμαθε πολλά κόλπα,και ο λόγος που χωρίσαμε κάποτε,δεν ήταν βέβαια οι παρτουζες της....Ας είσαι καλά καυλιαρα μου γυναίκα,και ας μην βλεπόμαστε πια...

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Δεν υπαρχει αδεσποτη μουναρα η ψιλομουναρα που να μην εχει κανει παρτουζες........
αστα να πανε, δεν υπαρχει μαγκες να το γνωριζετε αυτο.
=για κατι μπαζολες δεν το συζηταμε αλλο αυτο δεν μας ενδιαφερει λογω αηδιας........=

tera1984

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
1.205
Πόντοι
201
Και να την εχουν παρτουζωσει τι πειραζει! Το μονο που θα με ενοχλουσε αν το ειχε κανει της αρεσε και δεν το εκανε μαζι μου!

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
983
Πόντοι
81
Μπραβο φιλε. Ανοιξε ίδιο νήμα και για αυτη που σε γεννησε να σου πουμε τις εντυπωσεις μας....
Προφανώς έχεις εγκεφαλική σύγχυση.Μαλλον δεν ξέρεις σε ποιο σάιτ βρίσκεσαι και για ποιο θέμα συζητάμε.

• Like
Αντιδράσεις: 25th

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
Έλα και νόμιζα ότι υπήρχε κάποια απάντηση-πληροφορια από γνώστη-μύστη για την κοπέλα στην Κεφαλλονιά που πήγε για Παρτουζα και πέθανε από κοκκα

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.447
Πόντοι
441
Ναι την έχουν πάρτουζωσει παλιά.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
353
Πόντοι
21
Και το κακό που είναι; Όπως έχετε παρτουζωσει εσείς ίσως έτσι το εχει κανει και η γκομενα μας. Ελεύθερη ήταν ας εκανε οτι ήθελε. Κάποιοι εδώ μέσα νομίζουν πως οι γυναίκες τους εμπειρίες απέκτησαν απο τσόντες

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Έστω ότι τα έχει κάνει και δε στα λέει, δεν είναι χειρότερο αυτό; Εσύ να χαίρεσαι και να το μάθεις αργότερα;

Είναι η κλασική φάση με τους συντηρητικούς. Οι άλλες ας είναι καραπουτανάρες ,η αδερφή μας ,η μάνα και η γκόμενά μας να μην είναι και όλα καλά.
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι μια γκόμενα που καταλαβαίνει ότι ο άντρας είναι παλαιών αρχών ,ξέρει μια χαρά να του κρύψει το παρελθόν της.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.446
Πόντοι
3.506
Είναι η κλασική φάση με τους συντηρητικούς. Οι άλλες ας είναι καραπουτανάρες ,η αδερφή μας ,η μάνα και η γκόμενά μας να μην είναι και όλα καλά.
Είναι οι διδαχές της αγίας ελληνικής οικογένειας αγαπητέ...

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι μια γκόμενα που καταλαβαίνει ότι ο άντρας είναι παλαιών αρχών ,ξέρει μια χαρά να του κρύψει το παρελθόν της.
Θέλει στοιχειώδη κοινή λογική αυτό. Είδος εν ελλείψει.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Μια γκομενα που είχα στο μακρινό πια παρελθόν μου το εξομογηθηκε κάποτε ανοιχτά...Ήταν Σεμπτεμβρης,προς το τέλος ...Είχαμε κατέβει για διακοπές στη Σιφο,μετα από έντονη δίκη της επιθυμία...(το είχε επισκευτει και άλλες φορές στο παρελθόν απ ότι μου έλεγε..)Με πήγε σε μια περιοχή του νησιού και μου έδειξε από μια απόσταση περίπου 200 μέτρων μια μικρή βίλα σε ένα ύψωμα..Το βλέπεις μου λέει αυτό το σπίτι?..ναι..και?..της λεω..ανήκει σε κάποιο φιλικό μου πρόσωπο...αν ήξερες μου λέει τι έχω κάνει εγώ εκεί μέσα?...Της λεω τι?..και τότε μου αποκοληπτει ένα μέρος απ το φλογερό της παρελθόν στην ηλικία των 20 -27 χρόνων ..για τη σχέση της με κάποιον,για τις μεγάλες διαμονές της τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί,και για τις παρτουζες που έκανε μαζί με άλλες φίλες της και φίλους εκεί..Εγώ έμεινα για λίγο μαλακας καθ ότι μικρότερος της και σχετικά άπειρος και αυγαλτος για εκείνα τα χρόνια επαρχιώτης....Το μόνο που είχα καταλάβει μέχρι τότε γι αυτήν είναι ότι ήταν αρκετά περπατημενη ..Αλλά ότι είχε και εμπειρία παρτουζας δεν πήγαινε το μυαλό μου...Ήταν φλογερή γκομενα,και μ έμαθε πολλά κόλπα,και ο λόγος που χωρίσαμε κάποτε,δεν ήταν βέβαια οι παρτουζες της....Ας είσαι καλά καυλιαρα μου γυναίκα,και ας μην βλεπόμαστε πια...
7 χρονια παρτουζες καθε καλοκαιρι, το κατειχε το αθλημα οχι αστεια…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom