You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 839
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ναυτιλλόμενος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 502
- Πόντοι
- 301
Στο τέλος του Σχιστού εκεί που είναι τα ξενοδοχεία - γαμιστρωνες έχει ένα στενό με κάτι μαύρες που το απόγευμα έως και το βράδυ κάνουν συχνά πίατσα , ωστόσο φαίνονται πολύ βρωμιαρες .Καλησπέρα στην παρέα …!!!
Κατεβαίνω παιδιά με την νταλίκα δυο φορές την ευδομαδα στην Αθήνα , πιο συχνά διανυκτερεύω στον Ασπρόπυργο , υπάρχει τίποτα εδώ τριγύρω και για εμάς ;;;
Mounolagnos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φραπές με καλαμάκι τι σημαίνει στο bou?
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 13.468
- Πόντοι
- 3.506
Τσιμπουκορουφηγμα με όλα μέσα.Φραπές με καλαμάκι τι σημαίνει στο bou?
diamantidis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φοβάσαι που τις βλέπειςΣτο τέλος του Σχιστού εκεί που είναι τα ξενοδοχεία - γαμιστρωνες έχει ένα στενό με κάτι μαύρες που το απόγευμα έως και το βράδυ κάνουν συχνά πίατσα , ωστόσο φαίνονται πολύ βρωμιαρες .
giorgeosaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές πέρασα πρίν 2 μέρες με το αμάξι με το που κανείς από Σκαραμαγκά δεξιά για σχιστό στο πρώτο στενό δεξιά είδα μία νταρντανόμαυρη παρουσία μέσα σε ένα αμάξι .(Δεν ήθελα να τους διακόψω) Υπάρχουν ακόμα πάντως ...
Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακιΚύριοι the war is over..στον Σκλαβενίτη απέξω από όσο είδα ήταν μια αξιοπρεπή παρουσία βέβαια δεν σταμάτησα ήμουν με την κοπέλα μου ότι πρόλαβα να δω εκείνη την στιγμη
adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 540
- Πόντοι
- 81
το δινει το κωλαρακι?Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.234
- Πόντοι
- 3.506
Πότε επανεμφανίστηκε;;; Είχε χαθεί για καιρό!!! Είναι αυτή η σκούρα με τα γυαλιά;;;Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 3.177
Είναι μια από τις δύο Βουλγάρες που έκαναν πιάτσα κοντά στις μαύρες του Σκαραμαγκά; Μια ψηλή με βυζάρες και μια κοντή γεματουλα λέω.Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
Όχι Σκαραμαγκά καμία σχέση...εγώ λέω στο σκαλβενιτη το σουπερμάρκετ στο ικονιοΕίναι μια από τις δύο Βουλγάρες που έκαναν πιάτσα κοντά στις μαύρες του Σκαραμαγκά; Μια ψηλή με βυζάρες και μια κοντή γεματουλα λέω.
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Έχουμε νεότερα;
Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.230
- Πόντοι
- 1.446
Καλησπέρα μύστες μου, με αφορμή ένα pm από έναν συναγωνιστή με θέμα συζήτησης την ξακουστή Ισαβέλλα Επιμελητήριο Πειραιά,εβερεστ είτε στρογγυλή πλατεία με εκκλησία δίπλα στο σπίτι της,εκεί εμφανιζόταν γιαυτο το αναφέρω.Τεσπα τελευταία φορά τη συνάντησα πριν 7-8 χρονια,το τηλ της δε δουλεύει προφανώς,απλά από περιεργια ξέρει κανεις τη απέγινε ;;; Το γύρισε στη θρησκεία ;; Αποτρελάθηκε τελείως ;; Η έφυγε από πρεζα ;;; Γνωρίζεται τίποτα ;;
Angelos1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Kαλησπερα στην ομάδα πόσο είναι η Ιζαμπέλα και που την βρίσκουμε?
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.312
- Πόντοι
- 6.246
Ηλικια?Κύριοι the war is over..στον Σκλαβενίτη απέξω από όσο είδα ήταν μια αξιοπρεπή παρουσία βέβαια δεν σταμάτησα ήμουν με την κοπέλα μου ότι πρόλαβα να δω εκείνη την στιγμη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις