gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.234
- Πόντοι
- 3.506
Χάθηκε κι αυτή από το Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι.
τοσο μεγαλη φιρμα ηταν αυτη πια;Χάθηκε κι αυτή από το Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι.
Απλά ήταν η μοναδική, δεν υπήρχε άλλη!τοσο μεγαλη φιρμα ηταν αυτη πια;
Μόνο σχιστό Μαύρες πουθενά άλλου δν παίζει ..κ εκεί μάλιστα μετά της 7 τ απόγευμα μέχρι τ πολύ 1 το βράδυ μετά νεκρα…αν πας από σχιστό Προτείνω τν κοπέλα με τ που στρίψεις από τ φανάρι για Παλάσκα..έχει άλλη μια στο στενό μέσα ποιο ωραία εμφάνιση η αλήθεια είναι αλλά είναι πολύ κρέας δν κάνει τίποτα κ είναι κ λίγο κομπλεξική..Ρε παιδια κατι καινουριο στον πειραια;
Εδώ τώρα κι μεσημέρι τις πετυχαίνεις προς απόγευμα .Μόνο σχιστό Μαύρες πουθενά άλλου δν παίζει ..κ εκεί μάλιστα μετά της 7 τ απόγευμα μέχρι τ πολύ 1 το βράδυ μετά νεκρα…αν πας από σχιστό Προτείνω τν κοπέλα με τ που στρίψεις από τ φανάρι για Παλάσκα..έχει άλλη μια στο στενό μέσα ποιο ωραία εμφάνιση η αλήθεια είναι αλλά είναι πολύ κρέας δν κάνει τίποτα κ είναι κ λίγο κομπλεξική..
Όντως αλλαΕδώ τώρα κι μεσημέρι τις πετυχαίνεις προς απόγευμα .
παρ'το αποφαση αδερφε ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο οτι εχει παιξει εχει αναφερθει χωρις να σημαινει οτι παιζει ακομαΚαλησπέρα Παιδιά!Έχουμε τίποτα καινούριο εδώ.Δεν γίνεται κάτι καινούριο εε;
Καινούριο μωρό στον Σκλαβενίτη στο Πέραμα.παρ'το αποφαση αδερφε ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο οτι εχει παιξει εχει αναφερθει χωρις να σημαινει οτι παιζει ακομα
ειχες ρωτησει και ιουλιο ειδες αποτελεσμα,γενικα το νημα αυτο δεν εχει κινητικοτητα
η θα κανεις ταξιδακι στην "ομορφη" αθηνα η θα καλεσει cg στον χωρο σου
Πήγα μου είπε 40€ δεν πήραΚαινούριο μωρό στον Σκλαβενίτη στο Πέραμα.
Μετά το Μαυράκι περίμενα πως δεν θα πατήσει τίποτα άλλο....
Αυτό είναι άλλης εθνικότητας ωραίο μουνάκι ηλικίας γύρω στα 37
Τιμές και υπηρεσίες δεν έχω μάθει ακομα
Μάγκα μου έτσι νομίζω και εγω...αν είναι αυτή από Ρουφ με κριτικές που διαβάζω εδώ μακριαΠήγα μου είπε 40€ δεν πήρα
Αλλά πρέπει να ήταν πριν κάνα 2μηνο 3 μηνο στο ρουφ
Χθες ήταν εκεί πάλι 20.00Καινούριο μωρό στον Σκλαβενίτη στο Πέραμα.
Μετά το Μαυράκι περίμενα πως δεν θα πατήσει τίποτα άλλο....
Αυτό είναι άλλης εθνικότητας ωραίο μουνάκι ηλικίας γύρω στα 37
Τιμές και υπηρεσίες δεν έχω μάθει ακομα
άμα έχεις αφραγκίεςΈχει τίποτα καινούριο για μας που έχουμε αφραγκιες;
Γιατι δεν έχω ιδέα τι παίζει. Έχω ξεκαβλωσει μόνο με CG και μασάζ. Δεν έχω ψάξει παραπάνω. Τώρα ζορισε.. θα το κοιτάξω! Ευχαριστώάμα έχεις αφραγκίες
γιατί δεν πας μετάξι;;