Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο αυτοκινητο σου πιπα με προφυλαξη 10 ευρω να την εχεται δυνεχεια μπουκωμενη γιατι μιλαει πολυ ,ασταματητα .
ρε παιδια πως είναι γενικα η ισαμπελα ? περασα μια μερα ηταν καποια εκει μια αδυνατη αλλα μην πηγαινα σε καμοια ασχετη γιατι όχι τπτ οι γκομενες γενικα ντυνονται σεξυ και οποιος αντεξει
Αν καταφερω να περασω μόνος θα κάνω μια ερωτηση....Αν ξερει καποιος συναγωνιστης ας ενημερωσει και από εδω...καλή χρονια να εχουμε!!!Ξερει κανεις τιποτα για την μαυρουλα εξω από το μεγαλο σκλαβενιτη στην λ.δημοκρατιας; Τι λεει από τιμες/υπηρεσίες? Όταν περναω από εκει ποτε δεν είμαι μονος μου και ετσι δεν εχω καταφερει να σταματήσω.
Καλησπέρα συναγωνιστές ψάχνω την Ισαβελλα στο Πειραια απ ότι είδα στο φόρουμ μπορώ να τη βρω στο εβερεστ εξω από τον Ησαπ Πειραια μέχρι της 9 το βράδυ τα λέω σωστά ?: Εχει κανείς να προσθέσει κάτι ή να αναφέρει κάποια άλλη πληροφορία ?
Μπορει καποιος να μου στειλει κι εμενα το τηλ της Ισαβελλας;ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
τι να το κάνεις το τηλέφωνο ρε τύπε,αμα γουσταρεις ναυαγια στην Ομονοια εχει όλες τις ώρες,έλεος ρε τύποιΈχουμε κάποιο ενώ για την Ισαβέλλα τι ώρα βγαίνει η το τηλ της ευχαριστω Ελ των προτέρων
Πόση ώρα τύπε?Διαβπαζω το νήμα τόση ώρα