Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.620
Πόντοι
4.006
5

έχω περάσει και εγώ πολλές φορές αλλά μου μυρίζει φόλα άι δεν σταμάτηα ποτέ αλλά θα ξαναπεράσω πόσο στοίχισε ηφ
Συνέδρια!η π που
και εμενα για φολα την κοβο...αλλα βλεπο που μπαινει σε πολλα αυτοκινιτα ...και λεω μηπος ειναι καλη..και πριν κανα 2ωρο εκει ηταν τυπε...η συνεδρια με την μαρια στοιχισε 30ευρο

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
621
Πόντοι
6.075
Η Άντζελα η αλβανιδοκωλάρα, σταμάτησε; Γνωρίζει κανείς; Για αυτήν εδώ μιλάω.

Συνημμένα

• index.php.jpg
    index.php.jpg
    266,6 KB · Εμφανίσεις: 580

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές ξέρεις κανένας καμία βυζάρου να κάνει πιάτσα να την φορτώσω γιαολο τα βράδυ σε ξενοδοχείο; Και πόσο θα μου στοιχίσει ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Θα θελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για μια κοπελα που καθεται μετα της 10.οο στο παροδρομο της Συγγρου γωνια με δρόμο κατηφορα..ρευμα προς παραλιακη ύψος Ecomomy car parts...σημειωνω είναι γυναίκα και όχι τρανς...ρουμανοβουλγαρα κατι τετοιο...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Δωστε ρε παιδες ινφο για τη κοκκινομαλα την αλβανιδοκωλαρα!!!

Καιγομαι!!!!

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.620
Πόντοι
4.006
Τυποι μου η μαυρουλα εξω απο σκλαβενιτη μου ειπε 20ευρο ολα!της κεω ολα ολα?μου λεει ολα στορκιζομε!δεν δοκιμασα και την εκανα με ελαφρα..

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.637
Πόντοι
25.176
Τυποι μου η μαυρουλα εξω απο σκλαβενιτη μου ειπε 20ευρο ολα!της κεω ολα ολα?μου λεει ολα στορκιζομε!δεν δοκιμασα και την εκανα με ελαφρα..

Σε πιο Σκλαβενίτη είναι ??

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.637
Πόντοι
25.176
Πέρασα από το Σκλαβενίτη.
Ούτε για 5€ δεν κάνει . Ειδικά με τα γυαλιά είναι χάλια. !!!
Κάτι χοντρά χέρια , φάτσα πιθήκου . Ένα συμπαθητικό σωματακι. Βλαχοφωνη.
Μην δίνεται τα λεφτά σας σε τέτοιες. 15 λεπτά μακριά είναι το Μεταξουργείο το βράδυ για να πάτε.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Τι εχει γινει με τις πολυκατοικιες των αξιωματικων στην Π Παλη? Ξερεις κανενας? Τα αλβανιδια που ηταν εκει και τα 3 που πηγαν?
Επισης Κηφισο απεναντι απο ΙΚΕΑ τις εχουν μαζεψει.
Πιο πανω στα λεωφορεια μονο μια. Παλαιοτερα ηταν 4.
Το ιδιο και Ιερα Οδο στην Εβγα. Ολες εξαφανιστηκαν η ψωνιζουν αλλου?

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Πετρου Ραλη απο κηφισο δεξια προς Νικαια. Χτες το βραδυ κατα τις 1130 ενα ομορφο μωρο γυρω στα 25 εκανε πεζο. Ξανθο γεματουλα με καλα πιασιματα και με ενα μαυρο σορτς κολαση. Πιπα στο αμαξι 30 σεξ 50. Η πιπα με προφυλακτικο-δεν πηρα.

Το τριγωνο πλεον εχει γινει τερταγωνο. Εκει δεν εχει πλεον τιποτα να μας προσφερει. Οι καλες εποχες δυστυχως τελειωσαν. Η μονη που αξιζει η Ιωαννα η Αλβανιδα που κανει βολτα εξω απο το Elysium. Πολυ καλη πιπα στα 20. Ακαποτη φυσικα. Ωρες απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7.

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.620
Πόντοι
4.006
Πετρου Ραλη απο κηφισο δεξια προς Νικαια. Χτες το βραδυ κατα τις 1130 ενα ομορφο μωρο γυρω στα 25 εκανε πεζο. Ξανθο γεματουλα με καλα πιασιματα και με ενα μαυρο σορτς κολαση. Πιπα στο αμαξι 30 σεξ 50. Η πιπα με προφυλακτικο-δεν πηρα.

Το τριγωνο πλεον εχει γινει τερταγωνο. Εκει δεν εχει πλεον τιποτα να μας προσφερει. Οι καλες εποχες δυστυχως τελειωσαν. Η μονη που αξιζει η Ιωαννα η Αλβανιδα που κανει βολτα εξω απο το Elysium. Πολυ καλη πιπα στα 20. Ακαποτη φυσικα. Ωρες απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7.
40 το χρεονε ,το πηγε 50...μαλιστα...Ειναι ωραιο ομως αν και μπαμπατσικη εχεισ φιχτη ωραια κωλαρα και ωραια βυζακια και προσοπο! Μπορει αυριο να παω νατην σποξο στα 4 μετα το σχολασμα θαδω....και πριν λιγο εκει ητανστα σκαλακια του χαρμανι με τηςμπουταρες της οξοσταυροποδι

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510

Αυτη η ιωαννα φιλε γαμιεται κιολασ? αξιζει?

• Like

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Ναι. Η Ιωαννα ειναι στα Top 3 κοριτσια του τριγωνου. Εμφανιση 7 προγραμμα 9.

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά με την Ιωάννα? Ψηλή, κοντή, αδύνατη, μελαχρινή, ηλικία κλπ?

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0

40 το χρεονε ,το πηγε 50...μαλιστα...Ειναι ωραιο ομως αν και μπαμπατσικη εχεισ φιχτη ωραια κωλαρα και ωραια βυζακια και προσοπο! Μπορει αυριο να παω νατην σποξο στα 4 μετα το σχολασμα θαδω....και πριν λιγο εκει ητανστα σκαλακια του χαρμανι με τηςμπουταρες της οξοσταυροποδι

Το 50 δεν έχω ιδέα από που προέκυψε, εχτές το βράδυ που την ρώτησα οι τιμές ήταν 30 πίπα, 40 σεξ πίπα στο αμάξι και 60 για μισή ώρα σε ξενοδοχείο + 25 το ξενοδοχείο.
Btw, τα αξίζει τα €85? Μου φάνηκαν πολλά και κόμπιασα. :undecided:

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.620
Πόντοι
4.006
Το 50 δεν έχω ιδέα από που προέκυψε, εχτές το βράδυ που την ρώτησα οι τιμές ήταν 30 πίπα, 40 σεξ πίπα στο αμάξι και 60 για μισή ώρα σε ξενοδοχείο + 25 το ξενοδοχείο.
Οπως τα λες ειναι , εμενα σε χοτελ μου ειχε οει 90για 1ωρα!αξιζη ειναι ευγενικη καθαρη και ωραια σφιχτη μπαμπατσικη κοπελα και εχει και ωραιο βυζακι γιατι το εχω δει και τοχο μαλαξη κιολας ειναι μικρο σφιχτο και κατασπρο!εμενα με χαλασε διοτι ενο ολα καλα οσες φορες περναο με κοιταει με μισο ματι μην τωτησης γιατι δεν ξερω!ενο την πρωτη φορα τα πηγαμε μια χαρα!και μουπε αν θες και χοτελ. Κτλ....κινητο δεν μουδοσε διοτι λεει θα ειμαι εδω 10 με 2 την νυχτα!για μενα πηγαινε σπροχτη σε χοτελ ενα μισαορο δεν εχεις να χασεις κατι....απλα συνενοεισου για το προγραμμα...μην ειναι τελειος απλο!αν εχεις μεγαλο αμαξι βαζουμε μισα μισα να παμε να την σπτοξουμε το βραδυ στο αμαξι σου παρτουζα αν θες απλα το προτινο τυπε!

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Thanks για τις πληροφορίες, όχι δεν έχω μεγάλο αμάξι, ούτε μόνος μου δεν την παίρνω μέσα στο Μίνι και συν της άλλης είμαι περισσότερο τύπος του 1 on 1  ;)

• Like

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1

Τα 85 για μιση ωρα σε hotel δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση. Πεταμενα λεφτα. Για το αυτοκινητο και μια πιπα στα 30€ ειναι μια χαρα. Ετσι την εχω παρει και εγω. Αν εχεις να δωσεις 85€ υπαρχουν πολυ καλυτερες περιπτωσεις με πιο καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom