ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 4.006
Την ξερεις? Οχι δενβεκανα κατι...ισα ισα μου ειπε πως παμε και σε χοτελ την επομενη φορα..Κάτι μαλάκια έκανες την προηγούμενη φορά κ τη φοβισες
Την ξερεις? Οχι δενβεκανα κατι...ισα ισα μου ειπε πως παμε και σε χοτελ την επομενη φορα..Κάτι μαλάκια έκανες την προηγούμενη φορά κ τη φοβισες
Μπορεί να είδε κάνα μπάτσικο τοτεΤην ξερεις? Οχι δενβεκανα κατι...ισα ισα μου ειπε πως παμε και σε χοτελ την επομενη φορα..
Δικέ μου ίσα ίσα αν την παρακολουθεί νταβάς ΔΕΝ θα έδιωχνε πελατεςοχι τυπε μου δεν θα ξαναπαω...Διοτι αυτο το σκηνικο...το εχω δει και με αλλα αυτοκινητα..που ειτε περιμενουν με αλαρμ και αυτη δεν παει...η κανουν οπισθεν να της μειλισουν..και αλαζη πορεια σε αυτο το περα δοθε που κανει...Οποτε κατι αλλο παιζι...Χτες που ξαναπερασα απο εκει ειδα αμαξι με αλαρμ...και αυτη δεν πλησιαζε...αυτο μου θυμιζη διαταραχη συμπεριφορας σε βαθυ ψυχοσικο περιβαλον...και εκανε ωραια πιπα..Υπαρχη ομως και πιθανοτητα να την παρακολουθη νταβας...και επηδη δεν θελει πολλες ψολες με τον τροπο υης να διοχνι καποιους...αν δεν εχει και οφελος..αν της τα παιρνουν ενοω....
Το θεμα ειναι οτι αποκλειετε να μην με θυμοταν...χτες που περασα με μια φιλη μου γιατι καρφοθηξε και κοιταγε καλα...? οπως και να εχει εγω δεν την ξαναπαιρνο.....ουτε ξανασταματαω....για παρτη της...Απλα αν καποιος εχει αναλογο συμβαν ,δηλαδη να την γαμηση στο αμαξι και οταν ξαναπηγε να μην ηθελε ας το πει...Δικέ μου ίσα ίσα αν την παρακολουθεί νταβάς ΔΕΝ θα έδιωχνε πελατες
Τα άλλα περί διαταραχή συμπεριφοράς κτλ επειδή δεν πλησιάζει κάποιο αμάξι ασφαλώς είναι αστεια
Το σημείο δεν είναι και το καλύτερο της Αθήνας ειδικά το βράδυ ενώ και οι περαστικοί δεν είναι Εκαλιωτες οπότε να ελαχιστοποιουνται περίεργες συμπεριφορές
Είναι λοιπόν πιθανό να φοβάται ορισμένες φορές ή και να φοβάται αμάξια (με ή χωρίς λόγο)
Και φυσικα αν κάποιος αντί να πληρώσει για αυτό που προσφέρει κάνει εργασιοθεραπεια του στυλ "δείξε μου λίγο τα βυζάκια σου" "κάνεις καλές πιπες" "δείξε μου λίγο το κωλαράκι σου" κτλ δεν τον ξαναπλησιαζει
Και φυσικα αυτό ισχύει για ολες
Σε ερωτευτικε και σου κάνει μουτρα...δεν αλλαζουν αυτες....Το θεμα ειναι οτι αποκλειετε να μην με θυμοταν...χτες που περασα με μια φιλη μου γιατι καρφοθηξε και κοιταγε καλα...? οπως και να εχει εγω δεν την ξαναπαιρνο.....ουτε ξανασταματαω....για παρτη της...Απλα αν καποιος εχει αναλογο συμβαν ,δηλαδη να την γαμηση στο αμαξι και οταν ξαναπηγε να μην ηθελε ας το πει...
15.00 η ωρα σημερα στη πλατεια Λαυριου εξω απο το παλιο joy που εχει ρουχα πλεον και κατω απο το ξενοδοχειο Αρτεμισιον, ειδα στη γωνια ακρη ακρη 3 κοπελες. Η 1 ξανθια, παχουλη, μαυρο φορεματακι, φαρδια περιφερεια, οχι ασχημο προσωπο, πιασιματα. Η 2 μελαχρινη, πιο κοντη απο τη ξανθια, μαυρο κολαν, ωραιο προσωπο. Συντομα τις πλησιασε και εκατσε μαζι τους η 3. Σκουροχρωμη αλλα οχι τσιγγανα, για Ινδια, Πακισταν, Μπαγκλαντες! μου φανηκε. Παντελονι, μπλουζακι κοντο που αφηνε χαμηλα τη πλατη γυμνη, πολυ ωραιο προσωπο οπως και σωμα. Αν δεν ημουν φοβιτσιαρης με κοπελες του ποδος, η Μπαγκλαντες σιγουρα θα ηταν πολυ καλη εμπειρια. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω...
15.00 η ωρα σημερα στη πλατεια Λαυριου εξω απο το παλιο joy που εχει ρουχα πλεον και κατω απο το ξενοδοχειο Αρτεμισιον, ειδα στη γωνια ακρη ακρη 3 κοπελες. Η 1 ξανθια, παχουλη, μαυρο φορεματακι, φαρδια περιφερεια, οχι ασχημο προσωπο, πιασιματα. Η 2 μελαχρινη, πιο κοντη απο τη ξανθια, μαυρο κολαν, ωραιο προσωπο. Συντομα τις πλησιασε και εκατσε μαζι τους η 3. Σκουροχρωμη αλλα οχι τσιγγανα, για Ινδια, Πακισταν, Μπαγκλαντες! μου φανηκε. Παντελονι, μπλουζακι κοντο που αφηνε χαμηλα τη πλατη γυμνη, πολυ ωραιο προσωπο οπως και σωμα. Αν δεν ημουν φοβιτσιαρης με κοπελες του ποδος, η Μπαγκλαντες σιγουρα θα ηταν πολυ καλη εμπειρια. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω...
Καμια φορα το μυαλο παιζη περιεργα παιχνιδια..μουχει τυχη να τα εχω ολα να γαμαο οποια θελω,ναχω χρημα να τρεχει...και ομως κολησα με μια στο μενανδρου παλια..πλεον εχει λουκετο...λοιπον με μια ναντια μιλφογκιλφ...δεν ειναι στερηση αλλα διαστροφη...τυπε,πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να πας με καποια απο αυτες που λες... :S
Καμια φορα το μυαλο παιζη περιεργα παιχνιδια..μουχει τυχη να τα εχω ολα να γαμαο οποια θελω,ναχω χρημα να τρεχει...και ομως κολησα με μια στο μενανδρου παλια..πλεον εχει λουκετο...λοιπον με μια ναντια μιλφογκιλφ...δεν ειναι στερηση αλλα διαστροφη...
Υπάρχει καμια αξιολογη προταση πληροφορία για το συγκεκριμένο ειδος?Μαυρουλες για καμια πιπα π παιζουν μαγκες?
Υπάρχει καμια αξιολογη προταση πληροφορία για το συγκεκριμένο ειδος?
Λενε οτι καποιε δεν στεκοντε στον δρομο απλα σοθλτσαρουν και καθοντε σε μαγαζιά μονες αν τους την πέσεις δινουν τηλεφωνο ισχύει η θα φαμε καμια χυλοπιτα?Λιγα και μετρια πραγματα
πατησιων 326 απέναντι από το πάρκο του φιξ είναι 6 με 7 τεμάχιαΜαυρουλες για καμια πιπα π παιζουν μαγκες?
τ ωρες περίπου;πατησιων 326 απέναντι από το πάρκο του φιξ είναι 6 με 7 τεμάχια