Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.433
Πόντοι
7.865
Πολύ καλτ σκηνικό. Αν κατάλαβα καλά το μπουνίδι το έφαγε η ξανθιά η Σαμουέλα; :D:

Εγώ πηγαίνω εκεί κάτω γιατί εκεί μπορώ να βρω κάποια να κατουρήσω σε χαμηλή τιμή και μου αρέσει η διαδικασία που τις βλέπεις στο δρόμο ντυμένες, μιλάτε και καταλήγετε σε ξενοδοχείο
Δεν ξέρω όνομα συναγωνιστά, αλλά ταιριάζει στην περιγραφή σου. Αυτή έφαγε το μπουνίδι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πού αλλού βρίσκεις να κατουρήσεις κάποια με 10-15 ευρώ;
Ή να την χέσεις, να την πλακώσεις, να την ξεφτιλίσεις, να τη βιντεοσκοπήσεις κτλπ;
Δεν αντιλέγω... Αλλά εδώ μιλάμε για κίμνδυνο σωματικές ακεραιότητας, πέρα απο το να μην κολλήσεις κανένα σκουλαμέντο περίεργο απο την μπίχλα εκεί κάτω.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Τώρα φεύγω από εδώ. Είναι η Νικολέττα με μαύρα, καυλιτσα, έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ. Και η Κασσάνδρα κλασσικά. Και η Ελένη που γέννησε με ωραία φούστα (αλλά μυρίζει φόλα). Κατά τα λοιπά, τα γνωστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα φεύγω από εδώ. Είναι η Νικολέττα με μαύρα, καυλιτσα, έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ. Και η Κασσάνδρα κλασσικά. Και η Ελένη που γέννησε με ωραία φούστα (αλλά μυρίζει φόλα). Κατά τα λοιπά, τα γνωστά

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Χθες κατά της 3 μεσημέρι πήγα Λαυρίου για τη Μαρία Ρουμάνα και δεν ήταν εκεί , που περίμενα βλέπω απέναντι περνάει μια σωματαρα με ένα σέξι μπλε ολόσωμο φόρεμα Να κατευθύνει Χαλκοκονδύλη προς Ορφέα, λέω λες να δουλεύει ;;; Μέχρι να περάσω το φανάρι κτλ . Φτάνει στο Ορφέα και σταματάει απέναντι. Λέω εδώ είμαστε είναι του επαγγέλματος, τη πλησιάζω χαρούμενος και που βλέπω τη πρόσωπο τρομάζω δεν έφτανε που ήταν τρεβελι ήταν και πολύ ασχημο

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Χθες κατά της 3 μεσημέρι πήγα Λαυρίου για τη Μαρία Ρουμάνα και δεν ήταν εκεί , που περίμενα βλέπω απέναντι περνάει μια σωματαρα με ένα σέξι μπλε ολόσωμο φόρεμα Να κατευθύνει Χαλκοκονδύλη προς Ορφέα, λέω λες να δουλεύει ;;; Μέχρι να περάσω το φανάρι κτλ . Φτάνει στο Ορφέα και σταματάει απέναντι. Λέω εδώ είμαστε είναι του επαγγέλματος, τη πλησιάζω χαρούμενος και που βλέπω τη πρόσωπο τρομάζω δεν έφτανε που ήταν τρεβελι ήταν και πολύ ασχημο
Ωπα, χθες βράδυ πέτυχα μία τέτοια, ακριβως όπως το περιγράφεις. Πρόσωπο, ντύσιμο γαμάτο, καυλωτικό, μια μελαχρινή. Πρόσωπο χάλια μαυρα! Και τραβέλι να μην ήταν, τρόμαξα και να ρωτήσω χα χα.

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Ωπα, χθες βράδυ πέτυχα μία τέτοια, ακριβως όπως το περιγράφεις. Πρόσωπο, ντύσιμο γαμάτο, καυλωτικό, μια μελαχρινή. Πρόσωπο χάλια μαυρα! Και τραβέλι να μην ήταν, τρόμαξα και να ρωτήσω χα χα.
Ναι το πρόσωπο ήταν σαν στο roblox τετράγωνο. Εμένα μου φάνηκε αντρικά χαρακτηριστικά, τώρα άμα είναι κοπέλα πολύ κρίμα.

Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Με τις πακιστανες εκει περιξ του Ορφέα τι παιζει; Είναι όλες φολες;
Έχει πουθενά αλλού νοτιοασιατισες; (Ινδια, πακισταν, μπανγκλαντες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Με τις πακιστανες εκει περιξ του Ορφέα τι παιζει; Είναι όλες φολες;
Έχει πουθενά αλλού νοτιοασιατισες; (Ινδια, πακισταν, μπανγκλαντες)
Δεν νομιζω να βρεις αλλου κ δεν γραφτηκε σχεδον ποτε κατι,ελαχιστα

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
21
Like
822
Πόντοι
1.011
Μια μιλφ με μαυρο μαλλι και ταττου στο μπουτι στην οδο Καποδιστριου ποια ειναι; Ξερουμε υπηρεσιες;

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Μια μιλφ με μαυρο μαλλι και ταττου στο μπουτι στην οδο Καποδιστριου ποια ειναι; Ξερουμε υπηρεσιες;
Μάλλον είναι η Μαρία η Ρουμανα. Με όσα μακριά μαλλιά. Άμα πάρεις το μισάωρο με 30 θα περάσεις καλά άμα φέρεσαι ωραία. Ειναι το 1 από στανταρακια μου . Ένα μειονέκτημα έχει μια άσχημη ουλή πάνω στο κολο άμα δεν σε ξενερώνει προχωρά. Α και δεν πάει μόνο στα ξενοδοχεία των 10 ευρώ

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
21
Like
822
Πόντοι
1.011
Μάλλον είναι η Μαρία η Ρουμανα. Με όσα μακριά μαλλιά. Άμα πάρεις το μισάωρο με 30 θα περάσεις καλά άμα φέρεσαι ωραία. Ειναι το 1 από στανταρακια μου . Ένα μειονέκτημα έχει μια άσχημη ουλή πάνω στο κολο άμα δεν σε ξενερώνει προχωρά. Α και δεν πάει μόνο στα ξενοδοχεία των 10 ευρώ
στην γαμπα ηταν το ταττου, συγγνωμη. μαλλον αυτη θα ειναι. σε ευχαριστω.

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
472
Πόντοι
301
Χθες ήρθα Αθήνα μετά από καιρό,έκανα κάτι δουλειές, πήγα για μασάζ κλπ περνώντας από πλατεία Βάθης θυμήθηκα όμως ότι ήθελα να δω στην πιάτσα Ινδες, Πακιστάνες,τη παίζει με αυτές έκανα ένα γύρω με το αυτοκίνητο είδα κάποιες έξω από τον Ορφέα και παρκαρα και τις πλησίασα , περίπου είναι όπως η γυφτισες υπήρχε μια όμως με κόκκινη φορεσιά ,γεματουλα όμορφη στο πρωσοπο και λευκή επιδερμίδα,την πλησίαζω πάμε μου λέει,να πάμε τις λέω ,πόσο θες 25 ευρώ μου λέει,τη θα κάνουμε τις λέω ,νορμάλ μόνο μουνι τίποτα άλλο λέει δηλαδή θα ανοίξεις μόνο τα πόδια και αυτό ήταν;;ναι αυτό.καλα άντε γεια, ξενέρωσα πήρα το αμάξι και έφυγα, πρέπει να έχει να γαμησι κάνα μήνα κάποιος για να κάνει αυτό, χειρότερα και από ξεκαστε σκουπηστε τελειώσατε , εγώ είχα ήδη κάνει 2 γύρους στο μασάζ τρίτο και μάλιστα όπως ήθελε αυτή ,,έτσι δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα όσο και να θελα να δοκιμάσω με αυτές..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Χθες ήρθα Αθήνα μετά από καιρό,έκανα κάτι δουλειές, πήγα για μασάζ κλπ περνώντας από πλατεία Βάθης θυμήθηκα όμως ότι ήθελα να δω στην πιάτσα Ινδες, Πακιστάνες,τη παίζει με αυτές έκανα ένα γύρω με το αυτοκίνητο είδα κάποιες έξω από τον Ορφέα και παρκαρα και τις πλησίασα , περίπου είναι όπως η γυφτισες υπήρχε μια όμως με κόκκινη φορεσιά ,γεματουλα όμορφη στο πρωσοπο και λευκή επιδερμίδα,την πλησίαζω πάμε μου λέει,να πάμε τις λέω ,πόσο θες 25 ευρώ μου λέει,τη θα κάνουμε τις λέω ,νορμάλ μόνο μουνι τίποτα άλλο λέει δηλαδή θα ανοίξεις μόνο τα πόδια και αυτό ήταν;;ναι αυτό.καλα άντε γεια, ξενέρωσα πήρα το αμάξι και έφυγα, πρέπει να έχει να γαμησι κάνα μήνα κάποιος για να κάνει αυτό, χειρότερα και από ξεκαστε σκουπηστε τελειώσατε , εγώ είχα ήδη κάνει 2 γύρους στο μασάζ τρίτο και μάλιστα όπως ήθελε αυτή ,,έτσι δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα όσο και να θελα να δοκιμάσω με αυτές..
Αρα ειναι μονο για ομοεθνεις

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
472
Πόντοι
301

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Μα καποιες δε κανουν ακα αλλα ναι χαλασα.Εκπαιδευομαι για μπουρδελα,προετοιμασια κανω για μπουρδελο
ασε ρε πονηρε τωρα που γκαστρωσες τις μισες πρεζουδες θυμηθηκες οτι δεν σου κανει η πιατσα και θες να πας στα μπουρδελα,σε λιγο θα γεννησει και η αλλη γκαστρωμενη η αδυνατη μαυριδερη απεναντι απτο κριστιανα
και ειναι και μια πρεζου πιο τελειωμενη που ειναι γκαστρωμενη κοιμαται στο δρομο απεναντι απτην πλ.κουμουνδουρου

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
89
Πόντοι
1
Φόλα είναι, είχα πάρει μια έξω από Ορφέα.Εψαχνα κάποια με τριχωτό μουνι,υπέθεσα ότι αυτές είναι πολύ πιθανό να έχουν.την ρώτησα και μου είπε ότι έχει.παμε δωμάτιο γουλι το μουνι.σηκωσε μονο φόρεμα εβγαλε κυλοτα και περίμενε με τα πόδια ανοιχτά. Μαυριδερό μουνι χαλια, εννοείται όχι μπάνιο.Εκανε ότι δεν καταλάβαινε για το τριχωτό μουνι, για πίπα ήθελε και άλλα.Ειπα να φύγω αλλά κωλωσα μην έχει νταβάδες έξω.δεν ήθελα να την γαμησω, τον έπαιξα ,έχυσα στην κοιλιά της με χίλια ζόρια και εφυγα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.013
Πόντοι
3.656
Φόλα είναι, είχα πάρει μια έξω από Ορφέα.Εψαχνα κάποια με τριχωτό μουνι,υπέθεσα ότι αυτές είναι πολύ πιθανό να έχουν.την ρώτησα και μου είπε ότι έχει.παμε δωμάτιο γουλι το μουνι.σηκωσε μονο φόρεμα εβγαλε κυλοτα και περίμενε με τα πόδια ανοιχτά. Μαυριδερό μουνι χαλια, εννοείται όχι μπάνιο.Εκανε ότι δεν καταλάβαινε για το τριχωτό μουνι, για πίπα ήθελε και άλλα.Ειπα να φύγω αλλά κωλωσα μην έχει νταβάδες έξω.δεν ήθελα να την γαμησω, τον έπαιξα ,έχυσα στην κοιλιά της με χίλια ζόρια και εφυγα
ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Κάτι τέτοιο πάντως περίμενα, γι αυτό και δεν έχω πάρει ποτέ Πακιστανή

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Κάτι τέτοιο πάντως περίμενα, γι αυτό και δεν έχω πάρει ποτέ Πακιστανή
Ναι δυστυχώς πρέπει να είναι φόλα όλες τους, και εγώ μια τώρα πήρα ινδι που ήταν με κανονικά ρούχα , γεύθηκε, μπάνιο δεν έκανε πριν μου τον έπιασε λίγο μετά έβαλε καποτα αεροπιπα ούτε ένα λεπτό και μετά έδειχνε και καλά γιατί δεν έχει σηκωθεί. Οι Κινέζες αν και χειρότερες σε εμφάνιση όμως προσπαθούν πολύ και σου ρουφάνε να σηκωθεί. Στις Ινδες η πρέπει να καυλώνει μόνο στη σκέψη η να χαπακωθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom