SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Οπως λεει ενας φιλος,φυσιογνωμιες.Αν θυμασαι σωζεσαι.Σίγουρα ισχύει αυτό!
Οπως λεει ενας φιλος,φυσιογνωμιες.Αν θυμασαι σωζεσαι.Σίγουρα ισχύει αυτό!
Κ σε μπουρδελα-στουντιο-γραφεια το ιδιο.Λες κ δε βλεπουμε κριτικες η link.Αλλα οπου φαινεται.Εκει που δε φαινεται ειναι η ειρωνεια.Τα "καινουρια" που λενε κ τις ξεμπροστασαν τα παιδια που τις θυμουνταιΝαι το κάνουν λογικά για να μην γίνουν αντιληπτες οι ξεπετες που κάνουν
Τιποτα το δυσκολο.Με το μαθεις τι και πως αδιαφορεις πληρως γλυτωνοντας χρημα χρονο κοπο.Με το καιρο γινονται τοσα βαρετα που πας μηχανικα σε πληρη αδιαφορια απο τις δυο πλευρες.Εχω αραξει σχεδον με ολο τον κοσμο εκει ειτε μαζι ειτε διπλα ειτε κοντα.Δεν αξιζει ουτε 1 δευτερολεπτο χαμενο περαν απο οτι στοχευσεις κι οτι ξερεις.Σε κατι καινουριο 1 φορα μιλας κ ξερεις μετα για να ξεμπερδεψεις.Σα τα μπουρδελα,αποφευγεις κ πας οπου ενδιαφερσαι.Αλλα εκει εχεις επιλογη,εδω εχεις γιαγια η πρεζου η μαυρη η αλλη με περισσοτερα κι οτι γινει η τζοκερ που υπαρχει ηδηΓια άλλη μια φορά γαμάτη εξιστόρηση. Είσαι από τους λίγους που αναφέρεις τις στιχομυθίες και τους εσωτερικούς μονολόγους, προσδίδοντας μία ζωηρή περιγραφή στα κείμενα σου σαν να είναι παρόντες στη σκηνή όσοι σε διαβάζουν και το βιώνουν οι ίδιοι.
*Η καμαριέρα δεν κοιτάζει τα χάλια της που καθαρίζει χύσια και ηρωίνες από τα δωμάτια, τα κάτουρα τη μάραναν...
Αυτά τα κατακάθια (τράβελοι και γύφτισες) είναι εντελώς αναξιόπιστα και ύπουλα - σχεδόν διαβολικά. Ήθελα να ήξερα αν υπάρχει έστω και ένας που να έχει περάσει καλά μαζί τους. Εκτός από τις απολιθωμένες σοβιετικές και τα πρεζάκια, δεν νομίζω να αξίζει η προσέγγιση όλων των υπολοίπων. Ίσως η καλύτερη επιλογή να ήταν η καλοστεκούμενη πρεζού που τη φόρτωσε ο νέγρος, έπρεπε να περιμένεις ποτέ θα επανεμφανιστεί.
Τέλος, πρόσεχε εκεί που πας διότι είσαι ολομόναχος και αυτά τα σκουπίδια θα στην πέσουν όλα μαζί. Του βρωμοτράβελου βέβαια του αξίζει όταν το πετύχεις μόνο να του γαμήσεις τα πρέκια, όμως είναι άλλη συζήτηση...
Ήρθε ένας πούστης με περούκα από την Αλβανία να μας εξαπατήσει.
Δεν πειράζει, παθήματα - μαθήματα.
στην πρώτη φωτό είναι η Σάντυ, θρυλική παρουσία αλλά20/09/25
στις 18:00
3ης Σεπτεμβρίου
Νέκρα στην στάση και στην Λαυρίου
Καποδιστρίου
Νέκρα σε Lito και ΟΚΑΝΑ
Αριστοτέλους
στο Liberty
Reuzel: -γεια σου, πόσα παίρνεις;
- ψηλός καστανός τράβελος με μπάκα
- Δήμητρα ξανθό νταρντανομίλφ με γυαλιά. Με κοίταξε με καημένο βλέμμα απόγνωσης και την πλησίασα
Δήμητρα: -35€
Reuzel: -θες να σε κατουρήσω;
Δήμητρα: -όχι, δεν κάνω τέτοια
Σωκράτους
- Δίπλα απ΄τον ΟΠΑΠ μία τραγική γυναικεία ύπαρξη γύρω στα 40
- χαμηλά μία ξανθιά πρεζού, ηλικία 40 κάτι αλλά έτοιμη να σοριαστεί
![]()
- Απέναντι από το Christiana 2 μελαχρινές πρεζούδες. Η 1 σάπια και κοντή. Η άλλη πιο ψηλή και καλοστεκούμενη. Όποτε την είδα είχε αντρική παρουσία γύρω της και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Τελικά την πήρε ένας μαύρος και πήγαν προς το Easy
![]()
- στα φανάρια γυφτοειδείς υπάρξεις και μια άσπρη χοντρή
![]()
Σατωβριάνδου
Χαλκοκονδύλη
- πακιστανές
- φιλιππινέζα
- Ελένη πουκαμισάτη
στον Ορφέα
- λίγες πακιστανές
- 2-3 γύφτισσες που έβλεπα πρώτη φορά. Η λιγότερο άσχημη στην περιοχή ήταν μία γύφτισσα εξ αυτών, με λεπτό σώμα και καλό πρόσωπο. Όνομα: Αρίτα; Αρίνα; Ζήτησε 35€
![]()
- 2-3 λεπτά τραβέλια. Ένα από αυτά το έκανα για γυναίκα από μακριά οπότε πλησίασα
![]()
R: -γεια σου. Τρανς είσαι;
Π: -εσύ τι πιστεύεις;
R: -είσαι αλλά με μπέρδεψαν τα βυζιά σου
Απο κοντά ήταν πιο άσχημη, φάνηκαν οι ατέλειές της: είχε 5 κιλά μακιγιάζ και είχε ασπρίσει σαν πεθαμένη, είχε βρώμικα κίτρινα δόντια, και λίγες τρίχες στο πηγούνι. Καλά δεν μπορούσε να τις ξυρίσει;
R: -πόσα παίρνεις;
Π: -20€
R: -ψάχνω κάποια να κατουρήσω σε πρόσωπο - στόμα. Πάμε με 15€;
Π: -καμία δεν θα στα κάνει αυτά
R: -τα έχω ξανακάνει
Π: -μόνο με κανένα πρεζάκι
Τωόντι
R: -πράγματι με πρεζάκια τα έχω κάνει
Π: -μόνο σώμα αν θες. Πρόσωπο - στόμα μόνο χύσιμο
R: -οκ πάμε
Ανεβαίνοντας μου είπε ότι είναι από Αλβανία. Όνομα δεν συγκράτησα και δεν αποθηκεύτηκε το βίντεο με την συνομιλία
Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβαλε τσόντα στην τηλεόραση και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τα ρούχα. Μετά άρχισε να γδύνεται αλλά σταμάτησε γρήγορα
Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά τώρα;
R: -θα κάνουμε αυτά που είπαμε;
Π: -τι είπαμε; Να με χύσεις
R: -και να σε κατουρήσω μέχρι τον λαιμό. Γδύσου
Π: -σιγά μην γδυθώ για 15€. Δώσε μου 20
R: -άλλα είπαμε
Π: -πήγαινε σε κάνενα πρεζάκι να τα κάνεις αυτά
R: -θα πάω. Πιο καλά περνάω με αυτές
Ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα. Κατεβαίνοντας άκουσα τον διάλογο που είχε με την καμαριέρα
Κ: -τι έγινε;
Π: -ήθελε να με κατουρήσει
Κ: -δεν πάμε καλά. Έχουμε τρελαθεί
Έφυγα από την περιοχή νευριασμένος και ξενερωμένος με την ασέβεια που μου έδειξε και που έδωσα 5€ απλά για ένα ακουμποπούτσι. Επέστρεψα στις 21:30 πολύ βιαστικά όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο απογοητευτική. Την πέτυχα πάλι στον Ορφέα μαζί με ακόμα περισσότερους τράβελους, όπου φορούσε διαφορετικά ρούχα. Με θυμήθηκε και μου απηύθηνε επιθετικά τον λόγο
Π: -τι έγινε; Βρήκες καμία να κατουρήσεις;
R: -δεν βρήκα, όχι
Π: -πολύ κρίμα
Θα ήταν πολύ καλτ να αρχίσω και εγω τα βρισίδια ή να παίξω και ξύλο με τα τραβέλια
Πανωλεθρία...
Μπράβο! Σαμουέλα. Ήταν η περισσότερο θηλυπρεπής συγκριτικά με τις υπόλοιπες... Αλλά γενικά χάλια. Όμως πάντα προσαρμόζω τα standards μου όταν πηγαίνω στις πιάτσεςστην πρώτη φωτό είναι η Σάντυ, θρυλική παρουσία αλλά
πλέον αδιάφορη σαν μούμια! πιο μετά το τρανσάκι που μίλησες είναι η Σαμουέλα πιατσάρει και κηφισό κτελ ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ από εμφάνιση
Δε σε ξεχασα!Καλησπέρα παίδες μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram τής Λούσι;
Σ/Κ ξαναπήγες ;Ιστορία 100% ΑΛΗΘΙΝΉ!!!
Παρασκευή βράδυ με πολύ καλή διάθεση καβαλάω μηχανή και λέω θα πάω βόλτα κέντρο Αθήνα για ποτάκι χαλαρό και βλέπουμε.... Πέφτουν κάτι τηλέφωνα από φιλαράκια για τσάρκα αλλά δεν είχα όρεξη για τράβηγμα από νωρίς....γύρω στις 23.00 βρίσκομαι σε ένα απόμερο λίγο κατά τα άλλα πολύ συμπαθητικό μπαράκι (όχι κωλομπαρο) σε ένα παράδρομο στην Σταδίου 5...6 άτομα όλα κι όλα μέσα και μια μόνη τύπισσα στο μπάρ πίνει κοκτέιλ...πάω και εγώ σχετικά κοντά της παραγγέλνω ένα μοχίτο και προσέχω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον εμφανισιακά αλλά τα ρούχα που φορούσε δεν την κολάκευαν.... Κοντό καρέ μαλι ξανθό άσπρη παντελόνα φαρδιά και άσπρη μπλούζα φαρδιά και αυτή.... Μάλλον Σκανδιναβη ... Δεν είπαμε και πολλά... Μιλούσε με την κοπέλα που ήταν πίσω από την μπάρα και έκανε μπαμ ότι είχε πιει αρκετά.... Λοιπόν αδέρφια πριν καλά καλά καταλάβω πως τι που και γιατί έρχεται με παίρνει αγκαλιά μου σκάει γλωσσοφιλο και μου λέει.... please fuck me hard.... ΚΑΥΛΩΣΑ ΤΈΡΜΑ!!! Αφήνω 50 ευρώ στην κοπέλα και αμέσως στην μηχανή και ο μπιλακος (hotel) μονόδρομος....χαμουρεματα από το ασανσέρ....στο δωμάτιο μόλις μπήκαμε πάλι καλά που πρόλαβα και έβγαλα τα ρούχα.... αδέρφια τέτοια πίπα είχαν πολύ καιρό να μου πάρουν....όταν έβγαλε τα ρούχα ειλικρινά ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ!!! Στο σεξ απλά με έβγαλε of..... Μιλάμε για ΛΎΣΣΑ!!!! Όταν λοιπόν τελείωσαν οι αντοχές μου με πήγε στο μπάνιο με έκανε ντουζακι κάθισε λίγο ντύθηκε μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε.... thank you so much!!!! Και απλά έφυγε!!!!!
Αδέρφια όσοι θέλετε το πιστεύετε το έζησα και απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...καλή συνέχεια!!!
20/09/25
αν και όταν την πάρεις γράψε εντυπώσεις. Την έχω πλησιάσει δύο φορές, και δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί της, είτε ήταν πρεζωμένη, είτε ψυχικά ασταθής, δεν την ξαναπλησίασα21/09/25
στις 18:30. Πάνω κάτω τα ίδια με
3ης Σεπτεμβρίου
στην στάση
Σατωβριάνδου
- μελαχρινή παρουσία με κοντό μαύρο φόρεμα, λευκό δέρμα και καλό σώμα και πρόσωπο, ηλικία 30 κάτι. Την είδα από μακρία και έκοβα κίνηση. Έφυγε επειδή έκλεισε η αστυνομία την πάνω μεριά της Χαλκοκονδύλη λόγω πορείας, και την έχασα. Ήταν μακράν η πιο όμορφη που είδα
Σωκράτους
- πακιστανές
- φιλιππινέζα
Χαλκοκονδύλη
- κοκκαλιάρικο πρεζόνι, απέναντι από το Christiana, που προηγουμένως άραζε στον Ορφέα. Ηλικία άνω των 40 με γκρίζα μαλλιά
στον Ορφέα
- πακιστανές
- Κασσάνδρα
![]()
Αριστοτέλους
στο Liberty
Καποδιστρίου
- 2 κοντόχοντρες γύφτισσες
- Χριστίνα ξανθιά νταρντάνα μιλφ
στο Lito
- Βιολέττα
- στην πάνω μεριά του πεζοδρομίου μια λεπτή αφρικανέζα με άσχημο πρόσωπο και πολύ κοντό μαλλί. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που είχα δει με τα μακριά μαλλιά και απλά τα έκοψε
R: -γεια. Δουλεύεις;
Π: -ναι
R: -πως σε λένε;
Π: -δεν κάνει να πω το όνομά μου
R: -πες μου ένα ψεύτικο
Π: -με λένε Νέλλη. Εσένα;
R: -χμμμ. Νίκος... Πόσα παίρνεις;
Π: -15€
R: -κώλο δίνεις;
Π: -ναι, γιατί όχι;
R: -οκ, μπορεί να ξαναπεράσω
Συννενόηση στα εγγλέζικα αλλά με κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία... Τα ρώταγα 2 και 3 φορές. Δεν βοηθούσε και η φασαρία από τον δρόμο. Ήταν χαμογελαστή και φιλική
Προτιμώ τις άσπρες οπότε δεν ξέρω αν θα συμβεί. Ξέχασα να την ρωτήσω και για τα δικά μου γούστα. Είναι όντως δύσκολη στην επικοινωνία, για αυτό τη ρωτούσα πολλές φορές. Είτε απαντούσε κάτι άκυρο είτε δεν έβγαζα καν νόημα είτε μιλούσε πολύ σιγάαν και όταν την πάρεις γράψε εντυπώσεις. Την έχω πλησιάσει δύο φορές, ακι δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί της, είτε ήταν πρεζωμένη, είτε ψυχικά ασταθής, δεν την ξαναπλησίασα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν και όταν την πάρεις γράψε εντυπώσεις. Την έχω πλησιάσει δύο φορές, ακι δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί της, είτε ήταν πρεζωμένη, είτε ψυχικά ασταθής, δεν την ξαναπλησίασα
Ένα απόγευμα περνώντας απο το σημείο αυτό, όχι για να γαμήσω, μου την έπεσε ο τράβελος αυτός που περιγράφεις. Γενικά πιάτσες αποφευγω όχι μονο να γαμάω, αλλά και να περπατάω πλέον γιατί είναι σαν την κοιλάδα των ζωντανών νεκρών και βλέπεις λέσια. Περιμένωντας στο φανάρι να διασχίσω την Σωκράτους και να πιάσω Χαλκοκονδύλη προς πλατεία Λαυρίου, μου επιτέθηκε φραστικά αυτό το σκουπίδι και άρχισε να φωνάζει να της δώσω ότι του χρωστάω του βρωμόπουστα.Απο τις μεθαμεταμίνες και τα κροκοντίλ δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται και προφανώς με μπέρδεψε με κάποιον άλλον. Δεν γουστάρω να τραβάω βλέμματα πάνω μου γενικά και μου την σπάει να μου απευθύνουν το λόγο τα κατακάθια, πόσο μάλλον να γκαρίζουν και να με εκθέτουν. Είχε μια τσάντα και πήγε να μου επιτεθεί και σωματικά. Εφαγε ένα μπουκέτο στο στομάχι που του έφυγαν ξερατά και έπεσε κάτω. Αμέσως πετάχτηκαν 10 άτομα έτοιμα να χωθούν. Απο άλλους τράβελους, μέχρι κάτι νταβατζοπάκηδες. Με έσωσαν κάτι μπάτσοι που ήταν απέναντι στο προποτζίδικο και είδαν τι έγινε και μου είπαν να φύγω. Πιθανόν να με μαχαίρωναν. Πιθανόν να πέθαιναν κάποιοι επίσης. Εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι σκατά βρίσκετε και πάτε εκεί κάτω ακόμα. Κάποτε είχε κανένα γκομενάκι ωραίο ή καμία τίμια θείτσα και γαμούσαμε σαν άνθρωποι. Τωρα μονο βρωμιά, ακραίο έγκλημα και μεγάλο ρίσκο να πάθεις κάτι, επειδή κυκλοφορούν εκεί όλοι οι βλαμμένοι και οι απατεώνες. Το σκηνικό έγινε 6 το απόγευμα, τέλη Αυγούστου.20/09/25
στις 18:00
3ης Σεπτεμβρίου
Νέκρα στην στάση και στην Λαυρίου
Καποδιστρίου
Νέκρα σε Lito και ΟΚΑΝΑ
Αριστοτέλους
στο Liberty
Reuzel: -γεια σου, πόσα παίρνεις;
- ψηλός καστανός τράβελος με μπάκα
- Δήμητρα ξανθό νταρντανομίλφ με γυαλιά. Με κοίταξε με καημένο βλέμμα απόγνωσης και την πλησίασα
Δήμητρα: -35€
Reuzel: -θες να σε κατουρήσω;
Δήμητρα: -όχι, δεν κάνω τέτοια
Σωκράτους
- Δίπλα απ΄τον ΟΠΑΠ μία τραγική γυναικεία ύπαρξη γύρω στα 40
- χαμηλά μία ξανθιά πρεζού, ηλικία 40 κάτι αλλά έτοιμη να σοριαστεί
![]()
- Απέναντι από το Christiana 2 μελαχρινές πρεζούδες. Η 1 σάπια και κοντή. Η άλλη πιο ψηλή και καλοστεκούμενη. Όποτε την είδα είχε αντρική παρουσία γύρω της και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Τελικά την πήρε ένας μαύρος και πήγαν προς το Easy
![]()
- στα φανάρια γυφτοειδείς υπάρξεις και μια άσπρη χοντρή
![]()
Σατωβριάνδου
Χαλκοκονδύλη
- πακιστανές
- φιλιππινέζα
- Ελένη πουκαμισάτη
στον Ορφέα
- λίγες πακιστανές
- 2-3 γύφτισσες που έβλεπα πρώτη φορά. Η λιγότερο άσχημη στην περιοχή ήταν μία γύφτισσα εξ αυτών, με λεπτό σώμα και καλό πρόσωπο. Όνομα: Αρίτα; Αρίνα; Ζήτησε 35€
![]()
- 2-3 λεπτά τραβέλια. Ένα από αυτά το έκανα για γυναίκα από μακριά οπότε πλησίασα
![]()
R: -γεια σου. Τρανς είσαι;
Π: -εσύ τι πιστεύεις;
R: -είσαι αλλά με μπέρδεψαν τα βυζιά σου
Απο κοντά ήταν πιο άσχημη, φάνηκαν οι ατέλειές της: είχε 5 κιλά μακιγιάζ και είχε ασπρίσει σαν πεθαμένη, είχε βρώμικα κίτρινα δόντια, και λίγες τρίχες στο πηγούνι. Καλά δεν μπορούσε να τις ξυρίσει;
R: -πόσα παίρνεις;
Π: -20€
R: -ψάχνω κάποια να κατουρήσω σε πρόσωπο - στόμα. Πάμε με 15€;
Π: -καμία δεν θα στα κάνει αυτά
R: -τα έχω ξανακάνει
Π: -μόνο με κανένα πρεζάκι
Τωόντι
R: -πράγματι με πρεζάκια τα έχω κάνει
Π: -μόνο σώμα αν θες. Πρόσωπο - στόμα μόνο χύσιμο
R: -οκ πάμε
Ανεβαίνοντας μου είπε ότι είναι από Αλβανία. Όνομα δεν συγκράτησα και δεν αποθηκεύτηκε το βίντεο με την συνομιλία
Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβαλε τσόντα στην τηλεόραση και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τα ρούχα. Μετά άρχισε να γδύνεται αλλά σταμάτησε γρήγορα
Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά τώρα;
R: -θα κάνουμε αυτά που είπαμε;
Π: -τι είπαμε; Να με χύσεις
R: -και να σε κατουρήσω μέχρι τον λαιμό. Γδύσου
Π: -σιγά μην γδυθώ για 15€. Δώσε μου 20
R: -άλλα είπαμε
Π: -πήγαινε σε κάνενα πρεζάκι να τα κάνεις αυτά
R: -θα πάω. Πιο καλά περνάω με αυτές
Ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα. Κατεβαίνοντας άκουσα τον διάλογο που είχε με την καμαριέρα
Κ: -τι έγινε;
Π: -ήθελε να με κατουρήσει
Κ: -δεν πάμε καλά. Έχουμε τρελαθεί
Έφυγα από την περιοχή νευριασμένος και ξενερωμένος με την ασέβεια που μου έδειξε και που έδωσα 5€ απλά για ένα ακουμποπούτσι. Επέστρεψα στις 21:30 πολύ βιαστικά όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο απογοητευτική. Την πέτυχα πάλι στον Ορφέα μαζί με ακόμα περισσότερους τράβελους, όπου φορούσε διαφορετικά ρούχα. Με θυμήθηκε και μου απηύθηνε επιθετικά τον λόγο
Π: -τι έγινε; Βρήκες καμία να κατουρήσεις;
R: -δεν βρήκα, όχι
Π: -πολύ κρίμα
Θα ήταν πολύ καλτ να αρχίσω και εγω τα βρισίδια ή να παίξω και ξύλο με τα τραβέλια
Πανωλεθρία...
Ένα απόγευμα περνώντας απο το σημείο αυτό, όχι για να γαμήσω, μου την έπεσε ο τράβελος αυτός που περιγράφεις. Γενικά πιάτσες αποφευγω όχι μονο να γαμάω, αλλά και να περπατάω πλέον γιατί είναι σαν την κοιλάδα των ζωντανών νεκρών και βλέπεις λέσια. Περιμένωντας στο φανάρι να διασχίσω την Σωκράτους και να πιάσω Χαλκοκονδύλη προς πλατεία Λαυρίου, μου επιτέθηκε φραστικά αυτό το σκουπίδι και άρχισε να φωνάζει να της δώσω ότι του χρωστάω του βρωμόπουστα.Απο τις μεθαμεταμίνες και τα κροκοντίλ δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται και προφανώς με μπέρδεψε με κάποιον άλλον. Δεν γουστάρω να τραβάω βλέμματα πάνω μου γενικά και μου την σπάει να μου απευθύνουν το λόγο τα κατακάθια, πόσο μάλλον να γκαρίζουν και να με εκθέτουν. Είχε μια τσάντα και πήγε να μου επιτεθεί και σωματικά. Εφαγε ένα μπουκέτο στο στομάχι που του έφυγαν ξερατά και έπεσε κάτω. Αμέσως πετάχτηκαν 10 άτομα έτοιμα να χωθούν. Απο άλλους τράβελους, μέχρι κάτι νταβατζοπάκηδες. Με έσωσαν κάτι μπάτσοι που ήταν απέναντι στο προποτζίδικο και είδαν τι έγινε και μου είπαν να φύγω. Πιθανόν να με μαχαίρωναν. Πιθανόν να πέθαιναν κάποιοι επίσης. Εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι σκατά βρίσκετε και πάτε εκεί κάτω ακόμα. Κάποτε είχε κανένα γκομενάκι ωραίο ή καμία τίμια θείτσα και γαμούσαμε σαν άνθρωποι. Τωρα μονο βρωμιά, ακραίο έγκλημα και μεγάλο ρίσκο να πάθεις κάτι, επειδή κυκλοφορούν εκεί όλοι οι βλαμμένοι και οι απατεώνες. Το σκηνικό έγινε 6 το απόγευμα, τέλη Αυγούστου.
Πολύ καλτ σκηνικό. Αν κατάλαβα καλά το μπουνίδι το έφαγε η ξανθιά η Σαμουέλα;Ένα απόγευμα περνώντας απο το σημείο αυτό, όχι για να γαμήσω, μου την έπεσε ο τράβελος αυτός που περιγράφεις. Γενικά πιάτσες αποφευγω όχι μονο να γαμάω, αλλά και να περπατάω πλέον γιατί είναι σαν την κοιλάδα των ζωντανών νεκρών και βλέπεις λέσια. Περιμένωντας στο φανάρι να διασχίσω την Σωκράτους και να πιάσω Χαλκοκονδύλη προς πλατεία Λαυρίου, μου επιτέθηκε φραστικά αυτό το σκουπίδι και άρχισε να φωνάζει να της δώσω ότι του χρωστάω του βρωμόπουστα.Απο τις μεθαμεταμίνες και τα κροκοντίλ δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται και προφανώς με μπέρδεψε με κάποιον άλλον. Δεν γουστάρω να τραβάω βλέμματα πάνω μου γενικά και μου την σπάει να μου απευθύνουν το λόγο τα κατακάθια, πόσο μάλλον να γκαρίζουν και να με εκθέτουν. Είχε μια τσάντα και πήγε να μου επιτεθεί και σωματικά. Εφαγε ένα μπουκέτο στο στομάχι που του έφυγαν ξερατά και έπεσε κάτω. Αμέσως πετάχτηκαν 10 άτομα έτοιμα να χωθούν. Απο άλλους τράβελους, μέχρι κάτι νταβατζοπάκηδες. Με έσωσαν κάτι μπάτσοι που ήταν απέναντι στο προποτζίδικο και είδαν τι έγινε και μου είπαν να φύγω. Πιθανόν να με μαχαίρωναν. Πιθανόν να πέθαιναν κάποιοι επίσης. Εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι σκατά βρίσκετε και πάτε εκεί κάτω ακόμα. Κάποτε είχε κανένα γκομενάκι ωραίο ή καμία τίμια θείτσα και γαμούσαμε σαν άνθρωποι. Τωρα μονο βρωμιά, ακραίο έγκλημα και μεγάλο ρίσκο να πάθεις κάτι, επειδή κυκλοφορούν εκεί όλοι οι βλαμμένοι και οι απατεώνες. Το σκηνικό έγινε 6 το απόγευμα, τέλη Αυγούστου.