Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η αριστερά μου συστήθηκε ως Ρούμπι. Την δίπλα της την βάφτισε Εσμεράλντα
Οκ,ναι η Εσμεραλντα ειναι συχνα βασικα κ ειναι σταθερη.Μαρεσει περισσοτερο απο Ρουμπι αλλα οχι παντα,η Ρουμπι μου ναι αγνωστη η αδιαφορη,ειδικα αν δεν ειναι γυναικα.Ειναι?Γτ ακομα κ μετα απο τοσο καιρο που κ που πεφτω θυμα ως να διακρινω,δηλαδη να πλησιασω για να καταλαβω απλα απ την εικονα

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Οκ,ναι η Εσμεραλντα ειναι συχνα βασικα κ ειναι σταθερη.Μαρεσει περισσοτερο απο Ρουμπι αλλα οχι παντα,η Ρουμπι μου ναι αγνωστη η αδιαφορη,ειδικα αν δεν ειναι γυναικα.Ειναι?Γτ ακομα κ μετα απο τοσο καιρο που κ που πεφτω θυμα ως να διακρινω,δηλαδη να πλησιασω για να καταλαβω απλα απ την εικονα
Γυναίκα είναι και φαίνεται να είναι πιο εξωστρεφής από την Έσμε. Εμφανισιακά πάνω κάτω το ίδιο για μένα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Γυναίκα είναι και φαίνεται να είναι πιο εξωστρεφής από την Έσμε. Εμφανισιακά πάνω κάτω το ίδιο για μένα
Οκ.Ε τοτε μαλλον θα την εχω δει αλλα δε μου κινει το ενδιαφερον καθως εκτους του οτι δεν ειναι ολες ωραιες ξερω οτι ειναι κ ρισκα.Η Εσμε μου κανει κλικ καιρο τωρα αλλα κ αυτη αλλες φορες μαρεσει αλλες οχι,λογω ρουχων αλλαζει που γινεται πιο καυλερη.Ωραια φατσα εχει και σωμα καλο αλλα ο κωλος μια χαλαει μια ομορφαινει αναλογα με το τι βαζει κ επισης εχει κ δημοσιως ατομο/ατομα μαζι ωρες ωρες κατι που κανουν κι αλλες.Αλλοι εκνευριζονται αλλοι γραφουν εκει που δε πιανει μελανι κ προχωρανε.Εγω μερα εχω δει 2 ομορφες πολυ νωρις 11-12 και μια νυχτα κατα τις 2+ ειχα δει μικρη ομορφη εκει στην Αριστοτελους που δε ξαναειδα ως τωρα.Αυτα τα τυχερα πρεπει να παιρνουμε ρε γαμωτο γ@μω τα οικονομικα μας,ηταν η περιοδος ειχαν εμφανιστει κωλοι απο μικρες μεσα στο καλοκαιρι,ολες ξενες.Ειναι στη περιοχη διασπαρτες κ κανουν μαλακιες πιθανολογω αλλα μη σου κανει εντυπωση αν δεις μικρες διασπαρτες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Παιδες αν δειτε Αννα πρασινοματα καντε τα παντα να χουμε τροπο επικοινωνιας,παρτε τη σηκωτη ως να ρθουμε χαχα!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ρε παιδια στην οδο Ιασωνος 1 αναφερουμ οτι εχει ζακια κ ισως παντα απο οτι καταλαβα.Εχετε γνωση?Μηπως οταν εξαφανιζονται κ δεν ειναι ουτε πουθενα ουτε ΟΣΕ πανε Ιασωνος?Ουγκω κ γυρω πανε,Καραισκακη πανε.Γιατι οχι κ στην Ιασωνος

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Με τα ονόματα γιατί θεωρείτε ότι μας λένε όλες και πάντα και σε όλους τα ίδια;

Εγώ θυμάμαι τη τελευταία φορά που πήγα,μίλησα με μια έξω από το προπατζίδικο. Συμπαθητική, μελαχρινή, πρόσχαιρη, της λέω πως σε λένε?
Και μου απαντάει ένα όνομα, που ήμουν 100% σίγουρος ότι ήταν ψέμματα (ξέρουμε τα βασικά tells από το ποκερ χιχι).
Της λέω, δε σε λένε έτσι, γελάει και μου λέει οκ, και μου λέει το όνομα της.

Μη με ρωτήσεις Sperm πως και τί, δε θυμάμαι καν. Μου ζήτησε 30 ωστόσο και φεύγοντας μου είπε πάμε με 20. Αλλά δεν πήγα.
Απλά το λέω για τα ονόματα, μη τα θεωρείται πάντα ως αξιόπιστη πληροφορία, αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: f21

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
Ρε παιδια στην οδο Ιασωνος 1 αναφερουμ οτι εχει ζακια κ ισως παντα απο οτι καταλαβα.Εχετε γνωση?Μηπως οταν εξαφανιζονται κ δεν ειναι ουτε πουθενα ουτε ΟΣΕ πανε Ιασωνος?Ουγκω κ γυρω πανε,Καραισκακη πανε.Γιατι οχι κ στην Ιασωνος
Το μόνο σίγουρο για Ιάσωνος 1 είναι ότι έχει πάντα πρεζάκια... απ' έξω! Χαρά στο κουράγιο όσων μπαίνουν και γαμάνε βλέποντας αυτό το θέαμα

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Χθες βράδυ ήμουν κοντά και είπα να περάσω μια βόλτα κατά την 1.
Σχεδόν τίποτα. Δυο τραβέλια, η Κασσάνδρα (η οποία μετά έφυγε με έναν μαύρο ντουλάπα - λογικά νταβάς της) και σε ένα παραδίπλα στενό ήταν αυτή η έγκυος που γέννησε πρόσφατα.
Νομίζω καλύτερα μέρα με το καφεδάκι μας σαν βόλτα και περπάτημα.

Amanikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Πιστεύω ότι ο λόγος που λένε διαφορετικά ονόματα είναι γιατί είναι φόλες για να μην μπορούμε να δώσουμε την πληροφορία και να την πατάνε και άλλοι. Όταν μια κάνει καλά τη δουλειά της και θέλει να την μάθει ο κόσμος για να έχει περισσότερη πελατεία θα πει το κανονικό της η έστω ένα όνομα που δεν θα το αλλάζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιστεύω ότι ο λόγος που λένε διαφορετικά ονόματα είναι γιατί είναι φόλες για να μην μπορούμε να δώσουμε την πληροφορία και να την πατάνε και άλλοι. Όταν μια κάνει καλά τη δουλειά της και θέλει να την μάθει ο κόσμος για να έχει περισσότερη πελατεία θα πει το κανονικό της η έστω ένα όνομα που δεν θα το αλλάζει

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
:dunno: καλησπέρα από τα κεντρικά

Συνημμένα

• IMG_0300.jpeg
    IMG_0300.jpeg
    550,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Παίζει τίποτα; Λέω να κατέβω 9:30 μια βόλτα.
Θα είναι κανένας να κάνουμε μαζί βόλτες; χι χι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615

Σίγουρα ισχύει αυτό!

Spacexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
990

Ναι το κάνουν λογικά για να μην γίνουν αντιληπτες οι ξεπετες που κάνουν

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336

20/09/25

στις 18:00

3ης Σεπτεμβρίου

Νέκρα στην στάση και στην Λαυρίου

Καποδιστρίου

Νέκρα σε Lito και ΟΚΑΝΑ

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • ψηλός καστανός τράβελος με μπάκα
  • Δήμητρα ξανθό νταρντανομίλφ με γυαλιά. Με κοίταξε με καημένο βλέμμα απόγνωσης και την πλησίασα
Reuzel: -γεια σου, πόσα παίρνεις;
Δήμητρα: -35€
Reuzel: -θες να σε κατουρήσω;
Δήμητρα: -όχι, δεν κάνω τέτοια
  • Δίπλα απ΄τον ΟΠΑΠ μία τραγική γυναικεία ύπαρξη γύρω στα 40
Σωκράτους
  • χαμηλά μία ξανθιά πρεζού, ηλικία 40 κάτι αλλά έτοιμη να σοριαστεί
1758455366295.png

• Απέναντι από το Christiana 2 μελαχρινές πρεζούδες. Η 1 σάπια και κοντή. Η άλλη πιο ψηλή και καλοστεκούμενη. Όποτε την είδα είχε αντρική παρουσία γύρω της και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Τελικά την πήρε ένας μαύρος και πήγαν προς το Easy
1758452248151.png

• στα φανάρια γυφτοειδείς υπάρξεις και μια άσπρη χοντρή
1758454126634.png

Σατωβριάνδου
  • πακιστανές
  • φιλιππινέζα
  • Ελένη πουκαμισάτη
Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • λίγες πακιστανές
  • 2-3 γύφτισσες που έβλεπα πρώτη φορά. Η λιγότερο άσχημη στην περιοχή ήταν μία γύφτισσα εξ αυτών, με λεπτό σώμα και καλό πρόσωπο. Όνομα: Αρίτα; Αρίνα; Ζήτησε 35€
1758454179880.png

• 2-3 λεπτά τραβέλια. Ένα από αυτά το έκανα για γυναίκα από μακριά οπότε πλησίασα
1758454865195.png

R: -γεια σου. Τρανς είσαι;
Π: -εσύ τι πιστεύεις;
R: -είσαι αλλά με μπέρδεψαν τα βυζιά σου

Απο κοντά ήταν πιο άσχημη, φάνηκαν οι ατέλειές της: είχε 5 κιλά μακιγιάζ και είχε ασπρίσει σαν πεθαμένη, είχε βρώμικα κίτρινα δόντια, και λίγες τρίχες στο πηγούνι. Καλά δεν μπορούσε να τις ξυρίσει;

R: -πόσα παίρνεις;
Π: -20€
R: -ψάχνω κάποια να κατουρήσω σε πρόσωπο - στόμα. Πάμε με 15€;
Π: -καμία δεν θα στα κάνει αυτά
R: -τα έχω ξανακάνει
Π: -μόνο με κανένα πρεζάκι

Τωόντι :woldman:

R: -πράγματι με πρεζάκια τα έχω κάνει
Π: -μόνο σώμα αν θες. Πρόσωπο - στόμα μόνο χύσιμο
R: -οκ πάμε

Ανεβαίνοντας μου είπε ότι είναι από Αλβανία. Όνομα δεν συγκράτησα και δεν αποθηκεύτηκε το βίντεο με την συνομιλία

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβαλε τσόντα στην τηλεόραση και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τα ρούχα. Μετά άρχισε να γδύνεται αλλά σταμάτησε γρήγορα

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά τώρα;
R: -θα κάνουμε αυτά που είπαμε;
Π: -τι είπαμε; Να με χύσεις
R: -και να σε κατουρήσω μέχρι τον λαιμό. Γδύσου
Π: -σιγά μην γδυθώ για 15€. Δώσε μου 20
R: -άλλα είπαμε
Π: -πήγαινε σε κάνενα πρεζάκι να τα κάνεις αυτά
R: -θα πάω. Πιο καλά περνάω με αυτές

Ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα. Κατεβαίνοντας άκουσα τον διάλογο που είχε με την καμαριέρα

Κ: -τι έγινε;
Π: -ήθελε να με κατουρήσει
Κ: -δεν πάμε καλά. Έχουμε τρελαθεί

Έφυγα από την περιοχή νευριασμένος και ξενερωμένος με την ασέβεια που μου έδειξε και που έδωσα 5€ απλά για ένα ακουμποπούτσι. Επέστρεψα στις 21:30 πολύ βιαστικά όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο απογοητευτική. Την πέτυχα πάλι στον Ορφέα μαζί με ακόμα περισσότερους τράβελους, όπου φορούσε διαφορετικά ρούχα. Με θυμήθηκε και μου απηύθηνε επιθετικά τον λόγο

Π: -τι έγινε; Βρήκες καμία να κατουρήσεις;
R: -δεν βρήκα, όχι
Π: -πολύ κρίμα

:birdman: Θα ήταν πολύ καλτ να αρχίσω και εγω τα βρισίδια ή να παίξω και ξύλο με τα τραβέλια :confused:

Πανωλεθρία...

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326

20/09/25

στις 18:00

3ης Σεπτεμβρίου

Νέκρα στην στάση και στην Λαυρίου

Καποδιστρίου

Νέκρα σε Lito και ΟΚΑΝΑ

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • ψηλός καστανός τράβελος με μπάκα
  • Δήμητρα ξανθό νταρντανομίλφ με γυαλιά. Με κοίταξε με καημένο βλέμμα απόγνωσης και την πλησίασα
Reuzel: -γεια σου, πόσα παίρνεις;
Δήμητρα: -35€
Reuzel: -θες να σε κατουρήσω;
Δήμητρα: -όχι, δεν κάνω τέτοια
  • Δίπλα απ΄τον ΟΠΑΠ μία τραγική γυναικεία ύπαρξη γύρω στα 40
Σωκράτους
  • χαμηλά μία ξανθιά πρεζού, ηλικία 40 κάτι αλλά έτοιμη να σοριαστεί
1758455366295.png

• Απέναντι από το Christiana 2 μελαχρινές πρεζούδες. Η 1 σάπια και κοντή. Η άλλη πιο ψηλή και καλοστεκούμενη. Όποτε την είδα είχε αντρική παρουσία γύρω της και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Τελικά την πήρε ένας μαύρος και πήγαν προς το Easy
1758452248151.png

• στα φανάρια γυφτοειδείς υπάρξεις και μια άσπρη χοντρή
1758454126634.png

Σατωβριάνδου
  • πακιστανές
  • φιλιππινέζα
  • Ελένη πουκαμισάτη
Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • λίγες πακιστανές
  • 2-3 γύφτισσες που έβλεπα πρώτη φορά. Η λιγότερο άσχημη στην περιοχή ήταν μία γύφτισσα εξ αυτών, με λεπτό σώμα και καλό πρόσωπο. Όνομα: Αρίτα; Αρίνα; Ζήτησε 35€
1758454179880.png

• 2-3 λεπτά τραβέλια. Ένα από αυτά το έκανα για γυναίκα από μακριά οπότε πλησίασα
1758454865195.png

R: -γεια σου. Τρανς είσαι;
Π: -εσύ τι πιστεύεις;
R: -είσαι αλλά με μπέρδεψαν τα βυζιά σου

Απο κοντά ήταν πιο άσχημη, φάνηκαν οι ατέλειές της: είχε 5 κιλά μακιγιάζ και είχε ασπρίσει σαν πεθαμένη, είχε βρώμικα κίτρινα δόντια, και λίγες τρίχες στο πηγούνι. Καλά δεν μπορούσε να τις ξυρίσει;

R: -πόσα παίρνεις;
Π: -20€
R: -ψάχνω κάποια να κατουρήσω σε πρόσωπο - στόμα. Πάμε με 15€;
Π: -καμία δεν θα στα κάνει αυτά
R: -τα έχω ξανακάνει
Π: -μόνο με κανένα πρεζάκι

Τωόντι :woldman:

R: -πράγματι με πρεζάκια τα έχω κάνει
Π: -μόνο σώμα αν θες. Πρόσωπο - στόμα μόνο χύσιμο
R: -οκ πάμε

Ανεβαίνοντας μου είπε ότι είναι από Αλβανία. Όνομα δεν συγκράτησα και δεν αποθηκεύτηκε το βίντεο με την συνομιλία

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβαλε τσόντα στην τηλεόραση και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τα ρούχα. Μετά άρχισε να γδύνεται αλλά σταμάτησε γρήγορα

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά τώρα;
R: -θα κάνουμε αυτά που είπαμε;
Π: -τι είπαμε; Να με χύσεις
R: -και να σε κατουρήσω μέχρι τον λαιμό. Γδύσου
Π: -σιγά μην γδυθώ για 15€. Δώσε μου 20
R: -άλλα είπαμε
Π: -πήγαινε σε κάνενα πρεζάκι να τα κάνεις αυτά
R: -θα πάω. Πιο καλά περνάω με αυτές

Ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα. Κατεβαίνοντας άκουσα τον διάλογο που είχε με την καθαρίστρια

Κ: -τι έγινε;
Π: -ήθελε να με κατουρήσει
Κ: -δεν πάμε καλά. Έχουμε τρελαθεί

Έφυγα από την περιοχή νευριασμένος και ξενερωμένος με την ασέβεια που μου έδειξε και που έδωσα 5€ απλά για ένα ακουμποπούτσι. Επέστραψα στις 21:30 πολύ βιαστικά όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο απογοητευτική. Την πέτυχα πάλι στον Ορφέα μαζί με ακόμα περισσότερους τράβελους, όπου φορούσε διαφορετικά ρούχα. Με θυμήθηκε και μου απηύθηνε επιθετικά τον λόγο

Π: -τι έγινε; Βρήκες καμία να κατουρήσεις;
R: -δεν βρήκα, όχι
Π: -πολύ κρίμα

:birdman: Θα ήταν πολύ καλτ να αρχίσω και εγω τα βρισίδια ή να παίξω και ξύλο με τα τραβέλια :confused:

Πανωλεθρία...

Για άλλη μια φορά γαμάτη εξιστόρηση. Είσαι από τους λίγους που αναφέρεις τις στιχομυθίες και τους εσωτερικούς μονολόγους, προσδίδοντας μία ζωηρή περιγραφή στα κείμενα σου σαν να είναι παρόντες στη σκηνή όσοι σε διαβάζουν και το βιώνουν οι ίδιοι.
*Η καμαριέρα δεν κοιτάζει τα χάλια της που καθαρίζει χύσια και ηρωίνες από τα δωμάτια, τα κάτουρα τη μάραναν...

Αυτά τα κατακάθια (τράβελοι και γύφτισες) είναι εντελώς αναξιόπιστα και ύπουλα - σχεδόν διαβολικά. Ήθελα να ήξερα αν υπάρχει έστω και ένας που να έχει περάσει καλά μαζί τους. Εκτός από τις απολιθωμένες σοβιετικές και τα πρεζάκια, δεν νομίζω να αξίζει η προσέγγιση όλων των υπολοίπων. Ίσως η καλύτερη επιλογή να ήταν η καλοστεκούμενη πρεζού που τη φόρτωσε ο νέγρος, έπρεπε να περιμένεις ποτέ θα επανεμφανιστεί.
Τέλος, πρόσεχε εκεί που πας διότι είσαι ολομόναχος και αυτά τα σκουπίδια θα στην πέσουν όλα μαζί. Του βρωμοτράβελου βέβαια του αξίζει όταν το πετύχεις μόνο να του γαμήσεις τα πρέκια, όμως είναι άλλη συζήτηση...
Ήρθε ένας πούστης με περούκα από την Αλβανία να μας εξαπατήσει.
Δεν πειράζει, παθήματα - μαθήματα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Το μόνο σίγουρο για Ιάσωνος 1 είναι ότι έχει πάντα πρεζάκια... απ' έξω! Χαρά στο κουράγιο όσων μπαίνουν και γαμάνε βλέποντας αυτό το θέαμα
Δεν εχω παει εκει αλλα ολο διαβασω οτι βρισκονται εκει.Αν δεν εχει καμια σχεση με οσα ξερω να μη παω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

Συμφωνω.Κ ισχυει σε καθε βαθμιδα ολο κ πιο εσκεμμενα.Στα αλλασυμφερει η παραπλανηση κ στη πιατσα ειναι πιο ξεκαθαρο το αν θελει η δε θελει η αλλη.Η τιμια παντου θα εχει κοινο,οπως λες 100%

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

:zombie::zombie::zombie:
Ανυποφορα ατομα,στον κοσμο τους κ τοση μεριμνα παει χαμενη αντι να δινεται καπου αλλου

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom