Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν λίγο από τρίγωνο. Περιχαρής βλέπω την Λούση στο πόστο της κ στον Ορφέα την Νατάσα που πήρε ο Μποκολος να περπατάει με πελατη. Οι 2 τοπ για μένα. Οι καύλες φουλ κ διάλεξα Λούση. Πέρασα πολύ καλά, την ξέσκισα χωρίς μα κ μου κ να κλαίω τα λεφτά μου.

Επειδή είχα περάσει κ χτες να τσεκαρω τι παίζει (έκατσα 1 ώρα περίπου), η Νατάσα είχε συνέχεια πελάτες, δν προλάβαινε να βγει από τον Ορφέα κ την τσίμπαγε και άλλος. Δν είναι τυχαίο αυτό.

Επίσης η αλβανιδοκωλαρα επέστρεψε! Την είδα σήμερα κ μου φαίνεται πως έχει αδυνατίσει! Φόραγε ένα καυλωτικο σκούρο σούπερ μίνι! Δν την έχω πάρει ποτέ, οπότε η επόμενη φορά θα είναι για πάρτη της.

legu

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2014
Like
40
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρεις κάνεις κάμια καλή καθαρή μαυρούλα???

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Παιδιά ξέρεις κάνεις κάμια καλή καθαρή μαυρούλα???
Kασσάνδρα, δαγκωτό. Όμορφο πρόσωπο για μαύρη, νέγρικος κώλος τον οποίο δίνει αβέρτα. Αν της φερθείς καλά και νιώσει ασφαλής μαζί σου, θα σου δοθεί

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σε μπουρδέλα στην Αθήνα υπάρχουν λιγοστές πλέον μαύρες αλλά είναι φωτιά οι περισσότερες, τουλάχιστον από άποψη εμφάνισης... Όσο για τις μαύρες στο Πάρκο Φιξ, επειδή μένω εκεί κοντά και παλιότερα τις έβλεπα συχνά, μου φαίνονταν πάντοτε υπερβολικά πιτσιρίκες και αδιάφορες, στην Ομόνοια οι μαύρες ήταν κλάσεις ανώτερες... Τώρα τελευταία βέβαια στο Πάρκο Φιξ δεν πετυχαίνω και πολλές να πιατσάρουν, πρέπει να έσβησε κι εκεί η φάση
Μου φαινεται κ σε αλλες πιατσες εβλεπαν μαυρες.Γενικα συνολικα στην Αθηνα εχουν θεαθει πολλες μαυρες σε διαφορες περιοχες και πολυ πιο φανερα απο τωρα.Το ιδιο κ εκτος Αττικης!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Πέρασμα πριν λίγο από τρίγωνο. Περιχαρής βλέπω την Λούση στο πόστο της κ στον Ορφέα την Νατάσα που πήρε ο Μποκολος να περπατάει με πελατη. Οι 2 τοπ για μένα. Οι καύλες φουλ κ διάλεξα Λούση. Πέρασα πολύ καλά, την ξέσκισα χωρίς μα κ μου κ να κλαίω τα λεφτά μου.

Επειδή είχα περάσει κ χτες να τσεκαρω τι παίζει (έκατσα 1 ώρα περίπου), η Νατάσα είχε συνέχεια πελάτες, δν προλάβαινε να βγει από τον Ορφέα κ την τσίμπαγε και άλλος. Δν είναι τυχαίο αυτό.

Επίσης η αλβανιδοκωλαρα επέστρεψε! Την είδα σήμερα κ μου φαίνεται πως έχει αδυνατίσει! Φόραγε ένα καυλωτικο σκούρο σούπερ μίνι! Δν την έχω πάρει ποτέ, οπότε η επόμενη φορά θα είναι για πάρτη της.
Οριστε για το φιλο μας που αναρωτιοταν,ξανα η κωλαρα εκει.Αυτη τη Νατασα ισως για υτο δε τη βλεπουμε κ ποτε,βγαζει οτι ειναι να βγαλει και φευγει αν παει απανωτα.Λουση ουτε νωρις τη βρηκα,ιδια φαση πρεπει να ναι,δηλαδη καθε τρεις και λιγο,καλο που βρισκεται εκει.Βασικα κ οι δυο γτ οι ''χαμενες'' δεν ειναι -τοσο- χαμενες αρκετες φορες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Χαιρετιζω.Η μαλλον χαιρετιζω!Σε συνεχεια του χθεσινου μηνυματος.Δωστε βαση.Βρισκομαι Μενιδι χθες και τι θα κανω ως γνησιος μαλακας?Εξερευνηση.Με τα πολλα βλεπω τυχαια επειδη ανεβηκε λεωφορειο τη Δημητρα.Χωνομαι μεσα με κοπο να τη βρω,παω δω παω κει,τελικα που τη βρισκω?Απο καθαρη τυχη πριν απομακρυνθω τη βλεπω να χωνεται σε σπιτι και φωνταζοντας τη με πηρε πρεφα γτ εγω νομιζα οτι ειναι σπιτι της αλλα ηταν σπιτι γυφτισσας.Η γυφτισσα της ειπε για μενα κ βγηκε η Δημητρα χαχα.Προσεξε τωρα.Ερχεται ολα καλα μπαινει αμαξι σα να μη τρεχει τιποτα,με παει χωρις να ρωτησει αν θελω κτλ λογου της ατμοσφαιρς σε αλλο γυφτοσπιτι γνωριμου μερους ωστε να αγορασει.Εκει βλεπω γενικα ατομα (ισχυει αυτο ξερω τα κατατοπια που ναι σαν συνορα κι εκει) κ βλεπω κ ενα ωραιο μωρο που η Δημητρα λεει δε δουλευει,.Τες πα το χαφτω και προχωραμε.Μου κανει εναν ολοκληρω γυρο για να παμε σπιτι της.(Εξω απο τα γυφτοσπιτα πρακτικα τους εδιωχναν).Αφου με παει εδω και εκει ενω δεν αρνειται να παμε σπιτι της μοπυ κανει κυκλο γτ λεει θα με δουν και λοιπες μαλακιες.Κ στο αμαξι εγω μεσα στη χαρα μου να της λεω τα βασικα,δηλαδη αν δουλευει η φιλη της κ να μη τρομαξει αν δεν ειναι εκει κτλ,ολα καλα κλασσικα απο Δημητρα οπως καθε ζου ως να φτασει η ωρα της αποδειξης.Ε στο τελος του οτι να ναι που μονο αυτη ξερει παρκαρα επιτελους.Με αφηνει μου λεει παω να δω αν ειναι πανω και μου λεει θα ερθω να σε παρω.Της λεω και ακυρο να ναι πες μου/μου λες,μου λεει εδω θα σε αφησω?(Κατι τετοιο).Περιμενω και σκεφτομαι να φυγω στο τεταρτο η να αρχισω να σκεφτομαι φυγη στο τεταρτο,Αποφασιζω κ βγαινω απ το αμαξι περπατω στο δρομο που στριψε ριχνω ματιες και επιστρεφω,Φτανω στο μισαωρο και αποφασισα να φυγω.Ευτυχως ουτε πληρωσα κατι ουτε αγορασε απο μενα καθως ειχε δικα της.Πιθανον ειχε δουλεψει και ανεβηκε να παρει.Κ προσεξετε τωρα,πρωτον μου το χουν ξανακανει με ιδιο η διαφορετικο τροπο,δευτερον ακομα κ αυτη που τοσα ελεγε περι κοντινης αποστασης εκανε το ιδιομ,τριτον μπορει να βγηκε αλλα ποτε?Μετα απο ποση ωρα?Τεταρτον τζαμπα βενιζη και ειμουν λαμπακι γιατι?>Για να εξυπερετηθει αυτη πλαγιως?Πεμπτον αυτη θα βρει 1000 δικαιολογιες αλλα ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ.Και πες μου τωρα,ειμαι η δεν ειμαι σκληρος απο επιλογη?Οσο προσπαθω κοντα τοσο πιο καλο ειναι το μακρια ακομα κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ διπλα μου.Φαντασου να χεις ζου κοντα σου κ να τη παιρνεις πιο σιγουρα Ομονοια.Ισχυει οτι πιστευω,οτι δηλαδη αυτες ξερουν την αληθεια,εμεις δε τη ξερουμε.Κ το αντιστροφο σκεφτονται για μας.Μονο που εμεις παμε μιλαμε κανουμε τη δουλεια τους,αυτες δε κανουν παντα τη δουλεια μας η τη κανουν εφοσον μας κουρασουν.Κ πες μου,τι εχανε?Ας ελεγε παμε αλλου,παμε εξω.Που και για Λια (σπιτι της) περασα πολυ ασχημα ψυχολογικα μαζι της.Πλακα πλακα μονο η Νατασα φερθηκε οκ κ αυτη ομως μου μεινε στα χερια.Τι να πω!Δεν ειμαι οσο εραστης ειστε εσεις αλλα κ να θελω να γινω δε γινονται αυτες.Αρα καταληγω στο προφανες.Δε παιζει ρολο το που αλλα το πως,Δηλαδη οπως κανεις εσυ,πας βλεπεις μιλας πηδας και φευγεις,δεν επιδιωκεις τιποτα συνηθως αν και τωρα τελευταια μου γινες κ εσυ δοτικοι γι αυτο σας κανουν μαλακιες τυπου να τις πας εδω κι εκει.Θελω να πω αν δεν βγαινει η εξτρα φαση δε θα σαιευχαρηστημενος,καλυτερα να αποφευγεις αυτα που θελουν.Νταξει οταν γουσταρεις καποια παω πασο αλλα κ εκει αν δεις οτι αρχισει τα μα μου σου του η οτι σου τρωει πολυ χρονο χωρις να σεβεται το τι θες κ το ποσο χρονο εχεις εσυ τοτε πρεπει να φευγεις ακομα κ αν την αφησεις σε βουνο γιατι δε καταλαβαινουν διαφορετικα.Να δεις εκει στην αναγκη τι ομορφα αλλαζουν.Τελος παντων,καλα λεω εγω,δε πρεπει ''να μπορουμε΄'',αντιθετως δε πρεπει να μπορεσουμε,κ εχω ξεχασει να σου πω τοσες φορες κατι που σιγουρα εχεις ζησει κ εσυ.Δηλαδη το να θες να βοηθησεις κ να μη θελουν!Η να λενε οκ κ μετα κλασσικα να μη τηρουν τη συμφωνια πχ να πατε καπου να τις πας καπου επειδη περνας απο κει κτλ.Δηλαδη δε δινουν ουτε καποια λεπτα χρονου εκτος δουλειας ελεος.Κ εμεις παμε και αγαπουλιαζουμε.Ασε γτ ξενερωσα ασχημα.Οχι οτι δεν ειμουν ετοιμος,στη τελικη γλυτωσα λεφτα και ισως περισσοτερα.Να μου πεις αυριο μεθαυριο να ξανατυχει τι θα κανω,.Εκει ειναι το ζουμι,να λεμε ηθικα οχι ακομη κ αν τη δουμε στη πιατσα που ναι το ευκολο.Εν κατακλειδι,μιλας ρωτας γαμας κ αν θες να σαι ''καλος'' σε κοντινη η πολυ κοντινη αποσταση η στο δρομο σου.Οχι αλλο.Ολο κοροιδες ζω οσο ειμαι καλος.Δεν ειναι ολες Μαρια μοντελε που καθονται απλα και μιλανε χωρις να ζητανε μα και μου.Κ ασε κ το αλλο,τελικα καλυτερα να αγοραζουν στον οσε που ναι διπλα κ παμε κ εμεις στη χειροτερη παρα αυτο το πραγμα με το περα δωθε χωρις σιγουρα αποτελεσματα.Ξερεις ποσες φορες το σχεδιο δε γινοταν?Κ τι θα γινει αν δε πιουν?Δε μπορουν να δουλεψουν η δουλευουν πιο ευκολα?Κ αν δε το δεχεται κανεις τι θα κανουν?Τι αραγε?Απο τοτε που αλλαξα και αλλαζω γνωμη δε μου βγαινει και πολυ,γιατι αραγε?Γιατι ειναι ζουδες και μη ξεχναμε οτι ειναι απο Ελλαδα,ολο στην εκμεταλλευση με εχουν,κατα τα αλλα εγω τις εκμεταλλευτηκαο.Τα λεω αυτα μπας και ξυπναμε γτ ακομα κ ζου Ελληνιδα ειναι Ελλεηνιδα οταν εχει οποιοδηποτε πλεονεκτημα.Αρα καλυτερα να κοροιδευομαστε κανωντας τη δουλεια οπως γινεται σε καθε βαθμιδα παρα να ξοδεψουμε εμας σε αυτες χωρις ωφελη ενω ωφελουνται.Μια μερα να ταν ολες φανερα με τα ατομα που ειναι στους κυκλους τους κ θα πετουσαμε μαυρες πετρες απο το ξενερωμα.Στην τελικη τι μας ειναι?Η αναγκη επαφης με γυναικα μας εριξε στην καταντια,γτ αν η μονες επαφες ειναι με πωλητριες και τυλιχτριες σουβλακιων δυστυχως εκει καταληγουμε.Επισης ειναι εθισμοι και βιτσια απολυτα καταναοητα απο ατομα που γνωριζουν τι εχουν.Δεν αξιζει παιδια.Τοση κοροιδια για το τιποτα απο συμφεροντολογες που κανουν τα παντα να βγει αυτο που θελουν το οποιο ειναι μη φυσιολογικο κ οταν λες εσυ το φυσιλογικο δεν θα ακολουησουν συνηθως παρα μονο οταν το χρειαζονται.Τι σας θυμιζει?Ελλεηνιδες?Προσεχτε κ μη δινετε αξια.Κατι ηξερε η Φαιη που γινε ανεξαρτητη.Οποια εχει το παραμικρο πλεονεκτηα το εκμεταλλευται οπως κ εμεις με τη διαφορα ομως οτι δε θα εχει επιπτωση κ θα κερδιζει.Εμεις τι κερδισαμε?Αντικειμενικα τα ατομα που φερθηκαμε ανθρωπινα μονο χαμενοι βγηκαμε αναμεσα σε καποια κερδη ειτε αυτα ειναι χρονος-κουβεντα-παρεα-κονε-ακαποτο-καλυτερη τιμη κτλ,που η τιμη ειναι μη χρονοβορα.Εγω τελος,χωρις πολλα πολλα,κ οτι κανω μπαμ μπαμ,ναι να ξοδεψω χρονο αλλα υπερ μου,οχι υπερ τους και οχι μαζι τους,λογικα πλαισια κ αποφυγη οσων ειναια νυποφορες η ξεκαθαρισμα για τηρηση των θελω μου κ αν δεν εγκαταλειπω για αλλη πορτοκαλια.Ακομα κ εκει που συμφερει αν χανεται χρονος η δεν υπαρχει αποτελεσμα εντος 15 λεπτων πουλο,αυτο βαζω στοχο να πεσω απο 30 λεπτα σε 15 για οτι κανω γιατι ναι μεν ως σκληρος δεν βρισκω ευκολα κατι και μενω αχυστος κτλ αλλα οτνα βρω θα το χαρω κ βασικα θα χαρω ακομα κ αν ειναι απλα οκ μονο κ μονο επειδη εφτασα αποφευγωντας οτι αλλα δεν ηθελα.ΜΙλαμε για περιοχη ναρκοπεδιο,ολα εναντιον μας,κ πειτε μετα εσεις οτι ειναι ευαλωτες και θυματα να γελαμε.Απο τοτε που κοψα τα πολλα πολλα μαζικα δε κερδιζω αλλα βρισκω μονο τα καλα.Ενω οταν εκανα τον καλουλη μονο κουραση πηρα συν καλα αλλα και κοροιδια συν χασιμο χρονου και βενζινης.Προσδοκιες που δε βγηκαν ακομα και στα μεγαλυτερα ''αληθινα'' λογια.Προσδοκια για μενα ειναι να μη κατεβαινω εκει κ να ρχονται αυτες η να βρω εδω οντα,ελα που βρηκα κ τα δυο κ γιναν μηδαμινα.Περιμενω μπας κ παρει κινητο η καινουρια που αλλα οκ την ειδα την γνωριζω,το συνολο ομως?Εκει παιζει κ να βγαλεις ακρη ως να δεις τι θα παιχτει κ να πραξεις αναλογως με απομακρυνση η συνεχιση επειδη αν τρωγεσαι δε σταματας ως να δεις αλλα πλεον σε σωζεις η πας κι αλλου κ αν τυχει οποτε τυχει εκει εισαι για να συνεχιστει κ η ζωη σου.Το να πηγαινεις για 1 κ να περιμενεις να τη βρεις η ως να τη βρεις νομιζω ειναι η τελευταια σκαλα της κατρακυλας καθως ειναι πρακτικα αδυνατο να μη δεις και κατι αλλο ως να παρεις αποφασεις.Κερασακι,περνωντας χθες απο Μενιδι ειδα και Κατερινα,ακριβως ιδια!Αν και οχι παντα αλλα ηταν παλι με βαλιτσα ιδιο στυλ ιδιο κοιταγμα,ε αντε γεια,νισαφι.Και το δευτερο κερασακι?Κλασσικα τα ''κλεμμενα κινητα'' που μεχρι κι εγω πλεον επαψα να το πιστευω.Για να μη ξαναθυμιζω που θελαν να με οροιδεψουν απο μακρια τρωγωντας λεφτα μεσω μεταφορας καρτων η χρηματων και δε μιλουσαν μετα,καλοι μαλακες ειμαστε που αν μιλανε νομιζουμε οτι δε μας κοροιδεψαν ενω πρακτικα αυτο (θα) κανουν.Τα λεω ολα αυτα για να καταλαβετε κ ειδικα οι καινουριοι να μη πιστευετε τα παντα απο πουτανας μοιρολογια καθως ισχυει η γνωστη παροιμια

• Like
Αντιδράσεις: 968

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1

Η Νατάσα πως είναι εμφανισιακά κ τί ηλικία περίπου;

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
8
Like
469
Πόντοι
301

13/09/25

Στις 18:00

1757841526171.png

3ης Σεπτεμβρίου
  • Νέκρα στην στάση και νομίζω το ίδιο και στην Λαυρίου

Σατωβριάνδου
  • Πακιστανές
  • Βουλγαρογύφτισσες
  • Φιλιππινέζα
  • Ελένη πουκαμισάτη
Σωκράτους
  • στο απέναντι φανάρι από το Easy ένας μελαμψός γεροδεμένος τράβελος με μαύρη περούκα, τατού, και ηλικία 40+. Μιλούσε στους περαστικούς μπας και τον πάρει κανείς
  • απέναντί του ένα γκράνι με τακούνια
  • λίγο πριν το Christiana 2 ξανθές 40ρες κοκκαλιάρες πρεζούδες, η μία απέναντι από την άλλη. Η μεν ήταν χώμα ξαπλωμένη στο πεζούλι και η δε σε καλύτερη κατάσταση έψαχνε πελάτες. Πήγα και μίλησα στην 2η

R: -γεια σου
Π: -γεια, τι κάνεις;
R: -καλά εσύ; ... Πόσα παίρνεις;
Π: -10 εγώ και 5 το ξενοδοχείο
R: -ψάχνω μία να την κατουρήσω. Θέλω όμως και πρόσωπο και στόμα
Π: -ναι, πάμε. Ό,τι θες
R: -θα τα πιείς κιόλας;
Π: -ναι

Καταλάβαινα τα μισά απ'όσα έλεγε και δεν ήξερα αν θα έκανε εν τέλει όσα της είπα. Δεν πρέπει να ήταν Ελληνίδα οπότε έπαιξε και αυτό ρόλο

R: -καλά θα κάνω μια βόλτα και μπορεί να ξανάρθω

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • η γνωστή μελαχρινή μελαμψή με το ωραίο σώμα
  • πιο δίπλα ο ψηλός ξανθός τράβελος με μπουκλέ μαλλί, κανονικό σώμα με κοιλιά
  • μια ξανθιά 40ρα νταρντάνα με μακρύ μαλλί που κοίταζε έντονα. Είχε μεγάλα βυζιά και φορούσε γυαλιά "μυωπίας"
131.jpg

Καποδιστρίου

στο Lito
  • Βιολέττα
  • μια 40ρα μελαχρινή, σε λεοπάρ συνολάκι, ασημί γόβες και με κοντό μαλλί με φράντζα τύπου Karen. Γεροδεμένο σώμα σε λίγο γυφτέ απόχρωση, και μεγάλα βυζιά
στον ΟΚΑΝΑ

132.jpg

• απέναντι καθόταν ένα αφρικανέζικο στυλιάρι με πλεξούδες σαν dreads και ξυρισμένο το κεφάλι στο πλάι. Πρόσωπο άσχημο αλλά σώμα καλό @Περπάτημα κάνει καλό

133.jpg

• από μέσα βγήκε μια μετριότατη ξανθιά
  • απ'έξω είδα 2-3 καλύτερες περαστικές περιπτώσεις. Το αποκορύφωμα ήταν ένα πρεζοειδές κοντοπούτανο το οποίο είχα δει αρχικά στην Σωκράτους αλλά το έχασα, με καλό σώμα και όμορφο πρόσωπο με μάλλον πράσινα μάτια. Κοιτούσε έντονα αλλά φαινόταν χαμένη. Περπατούσε και κοιτούσε δεξιά αριστερά σαν να μην ήξερε που να πάει. Είπα να την πάρω στο κατόπι αφού δεν είχα βρει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής :afro:

Τις μίλησαν 2-3 περαστικοί μιας και ήταν ομορφούλα αλλά αυτή τους έγραφε στο πρεζωμένο μουνί της. Ανεβήκαμε όλη την Μενάνδρου, έστριψε δεξιά στην Αγίου Κωνσταντίνου και της μίλησα στα φανάρια δίπλα από την εκκλησία

R: -γεια σου ... Δουλεύεις;
Π: -όχι, όχι

:cry:

Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα

• 3-4 Πακιστανές. Η μία είχε ωραίο πρόσωπο για Πακιστανή, με τερματισμένες γωνίες προσώπου
  • 2-3 γύφτισσες. Ντενίς, η χοντρή ξανθιά και ένα ξανθό στυλιάρι με μακριά μαλλιά που μου έκανε λίγο για τραβέλι
  • είδα 2 φορές πολύ φευγαλαία την λεχώνα Ελένη που ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό την οδό. Στο φανάρι τραβούσε τα βλέμματα των καυλωμένων οδηγών αφού έχει ωραία πουτανέ εμφάνιση και καλούτσικο σώμα. Την ακολούθησα και αυτήν μπας και παιχτεί κατούρημα. Ανέβηκε την Αριστοτέλους, έστριψε στη Μάρνη και κάπου εκεί την σταμάτησα
Reuzel: -γεια σου, τι κάνεις; Φέυγεις ή κάθεσαι;
Ελένη -όχι, κάθομαι
Reuzel: -είχαμε μιλήσει και το προηγούμενο Σάββατο. Ήθελα να σε κατουρήσω. Πάμε; Στο σώμα
Ελένη: -αα ναι. Δεν θέλω να το κάνω τώρα γιατί έχω και τα ράμματα και θα πρέπει να κάνω και μπάνιο μετά. Αν θες σεχ-πίπα
Reuzel: -οκ, δεν πειράζει. Να είσαι καλά
Ελένη: -γεια σου

Είχα γυρίσει 3 φορές όλη την περιοχή μπας και βρεθεί καμία καλή περίπτωση αλλά μάταια, οπότε πήγα στην πρεζού στην Σωκράτους

R: -πάμε;
Π: -ναι. 20 εγώ και 5 το ξενοδοχείο
R: -10 μου είχες πει.
Π: -οκ, άμα θες με 10

Πήγαμε στον Ορφέα, γδύθηκε, κατέβασα παντελόνι και μπήκε στο μπάνιο όπου της είπα να γονατίσει. Είχε φαινομενικά ξυρισμένο σώμα, βαμμένα νύχια πάνω κάτω, και δεν μου ήρθε κάποια άσχημη οσμή

R: -μπορώ να βγάλω βίντεο;
Π: -ναι, άμα θες

Πήρα κινητό στο χέρι και μετά από 10 δεύτερα άρχισα να κατουράω κυρίως στο στόμα της. Αυτή την φορά είχα δυνατή ροή με πίεση. Μία άνοιγε το στόμα, μία το έκλεινε οπότε της υπενθύμιζα εγώ να το ανοίγει αλλά και να τα καταπίνει όπου το έκανε χωρίς μα και μου και χωρίς να δυσανασχετεί σε σημείο εμετού ή να πνίγεται

139.jpg

R: -είναι ωραία;
Π: -ναι

Έριξα και μερικά στο πρόσωπό της για να μην μείνει παραπονεμένο. Συνολική διάρκεια κατουρήματος 15-20 δευτερόλεπτα. Μόλις τελείωσα και αν και δεν είχα πολλή όρεξη είπα να την χύσω στο πρόσωπο που μου αρέσει πολύ. Δυστυχώς μόνο 2-3 φλοκιάσματα πήγαν εκεί, και τα άλλα στο σώμα της. Μάλλον έφταιγε που δεν ήμουν ιδιαίτερα καυλωμένος για να πεταχτούν μακριά

1310.jpg

Εκείνη μπήκε για μπάνιο και εγώ σκουπίστηκα προσπαθώντας να μην αγγίξω και πολλά εκεί μέσα

Τέλος την ρώτησα αν έχει κινητό αλλά μου είπε όχι. Της έδωσα τα 10 ευρώ και έφυγα. Πολύ ρομαντική και αυτή η συνεύρεση :confused:
Ότι πιο ρομαντικό έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια!!!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Παιδες προσεχτε με το προφυλακτικο του Ορφεα,δεν ειναι σταθερο και φευγει αρκετα,του Easy μπορει να ναι καλυτερα.Βασικα παρτε δικο σας γιατι καθε προφυλακτικο τους ειναι λες κ ειναι ιδιο

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Η Νατάσα πως είναι εμφανισιακά κ τί ηλικία περίπου;
Είναι 50αρα γύρω στο 1,70 ύψος. Μαλλιά ξανθά, σαν μπούκλες μέχρι τους ώμους. Στο πρόσωπο ασχημουλα κ στο σώμα πληθωρική με καμπύλες. Αυτή όσες φορές την έχω πάρει πραγματικά είναι η μόνη που γουστάρει να κάνει πιάτσα. Λες και γύριζα ταινία για τσόντα. Εδώ από μόνη της μου είχε πει αν έχεις κ κανά φίλο σου να κάνουμε παρτουζα. :grin:

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Οριστε για το φιλο μας που αναρωτιοταν,ξανα η κωλαρα εκει.Αυτη τη Νατασα ισως για υτο δε τη βλεπουμε κ ποτε,βγαζει οτι ειναι να βγαλει και φευγει αν παει απανωτα.Λουση ουτε νωρις τη βρηκα,ιδια φαση πρεπει να ναι,δηλαδη καθε τρεις και λιγο,καλο που βρισκεται εκει.Βασικα κ οι δυο γτ οι ''χαμενες'' δεν ειναι -τοσο- χαμενες αρκετες φορες
Με αυτές τις 2 δν έχω καλάψει ποτέ λεφτά. Μακάρι να είχα κ την σοκολατένια κωλαρα την Κασσάνδρα αλλά μου τα χάλασε με την συμπεριφορά της. Η Νατάσα έχει συχνά πελάτες ίσως για αυτό δν την πετυχαίνεις αμέσως ή Λούση όχι τόσο πολύ, αλλά η Νατάσα δεν κάθεται μέχρι αργά το μεσημέρι φεύγει, οπότε θέλει υπομονή, να είσαι κάπου να βλέπεις Ορφέα κ Χαλκοκονδύλη μαζί. Είναι πληθωρική γυναίκα, όχι χοντρή, με καμπύλες, ωραία υφή το σώμα, σφιχτή κωλαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom