You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Πες μου με ποιες πας να μπαινω με την ησυχια μου μεσα τους.Και πολυ καλα εκανες κ πολυ καλα κανεις.Δεν αλλαζει κατι για μενα,ουτε 100% προστατευομαστε ουτε ακουμε το τι πιστευει ο καθενας απο προστασια με βαση τις εμπειριες του κ το ποσο Dettol ριχνει πανω του.Αλλωστε κ τα κοριτσια λενε αντιστοιχα δικα τους κολπα που φαινεται οτι πιανουν προς εκπληξη μας.Θα το γυρισω μαλλον σε προφυλαξεις ως να εμπιστευομαι η ως να βρω αριστης καταστασης κοπελα.Συν τα μπουρδελα που απο κει παιρνουμε γερα μαθηματα προφυλαξεων κ ακομα κ εκει κανουν χωρις,δε κανω πλακαόταν κάνουν μπάνιο, φοράμε προφυλακτικό, και στη συνέχεια κάνουμε απολύμανση στις περιοχές που ήρθαμε σε επαφή, ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ. 15 χρόνια δεν έχω κολλήσει κάτι. Μια φορά μόνο έσπασε καπότα μέσα σε κώλο νέγρας (δεν γνώριζα ότι το Baby Oil κάνει χημική αντίδραση), και κόλλησα. Πήρα αντιβίωση 2ης γενιάς, και ΟΚ. Εσύ συνέχισε την τακτική σου, δικιά σου είναι η ζωή στο κάτω - κάτω
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Καθοδος 7.30-8 ως 10.35 πανω κατω.Παιξανε διαφορα,θα σας τα πω αυριο.Πολυ ευχαριστα κ ατομικα "δυσαρεστα" χωρις να επηρεαστειτε.Ισως και τωρα να χει κατω ενδιαφερουσες αλλα πιθανολογω οτι ως 11-12 ειχε σε μια παρα πολυ καλη μερα ομολογουμενως
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 446
αν αυτες οι αστεγες τελειωμενες πρεζουδες που εχουν τουλαχιστον φανερες δερματικες ασθενεις που ποσταρεις φωτος να τις γαμας ακαποτα ειναι οι εμπιστες και αριστης καταστασης φαντασου πως θα ειναι αυτες που θεωρεις σαπιεςΘα το γυρισω μαλλον σε προφυλαξεις ως να εμπιστευομαι η ως να βρω αριστης καταστασης κοπελα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 16.993
- Πόντοι
- 3.656
RESPECT!!!!!!!!! Μέσα σε 1,5 γραμμή έδωσες την τελειότερη περιγραφή που θα μπορούσε να δοθεί ποτέ για προτιμήσεις. Όμως, σαν ελαφρυντικό, έπρεπε να γράψεις ότι έχουν ωραία μάτια, κι όχι μόνο βρωμερές κάλτσες και σώματα γεμάτα σημάδια από ενέσεις, μαυρίλες κλπ. Άσε που έχουν Καλλιτεχνικές τάσεις, που φαίνονται στα υπέροχα τατουάζ τουςαν αυτες οι αστεγες τελειωμενες πρεζουδες που εχουν τουλαχιστον φανερες δερματικες ασθενεις που ποσταρεις φωτος να τις γαμας ακαποτα ειναι οι εμπιστες και αριστης καταστασης φαντασου πως θα ειναι αυτες που θεωρεις σαπιες
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως όταν σε ρώτησα σε προσωπικό μύνημα για το τηλ της Λούση κ το ινστα της βαριοσουν κ δν μου έδωσες τίποτα από τα 2 ενώ τα έχεις.Εγω παλι αρρωσταινω με τις μη ενημερωσεις και το κρυψιμο γιατι βλεπω κρυψιματα κ μη πληροφορηση κ αδιαφορια για κατι εξτρα.Η Ντορινα εκει ειναι,μακαρι να ξεμπλεξει κι ας μη τη παρω ξανα
Τελευταία τροποποίηση:
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.668
- Πόντοι
- 4.827
Πέρασα κατά τις 10 μισή από κέντρο λίγα πράγματα έκανα αρκετές βόλτες λιμπερτη η βουλγαρα .στο easy κατι Ινδές καξ η Βουλγάρα η φόλα που λεει καξ ο μποκολος. εξω από Ορφέα οι γνωστές Κασσάνδρα κάτι Ινδές μια χοντρούλα και 2 τραβελι στην γωνία το περιπολικό αποθουσε πολυ Κοσμο . Για βόλτα μετα οταν ξαναπέρασα ειχε φυγει και παρατήρησα 2 ασφαλιτικα με πολιτικά μεσα με φυμε τζάμια .οπως και ενα μηχανάκι σκούτερ δικαβαλο ελανε βόλτες συνέχεια.δεν εκανα τίποτα εφυγα πηγα Συγγρού να πάρω μια φίλη από τα παλιά.
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.533
- Πόντοι
- 206
Εγώ λείπω εκτός τώρα αλλά με το περιπολικό εκεί δε το ρισκάρω. Ίσως σε άλλο ξενοδοχείο αλλά κι αυτές έξω από τον Ορφέα πρέπει να τους κόψει λίγο να μετακινούνται
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Εχω δει κατα καιρους ατομα που μοιαζουν γνωριμοι τους αλλα ετυχε πχ προχθες να την ξαναδω πιο μετα.Μεχρι κ με παρα πολυ γνωστη το χω δει αυτο αλλα κ απο αγνωστη που μοιαζαν συγγενεις.Συμβαινουν φορτωματα αλλα οταν φορτωνεται δεν καταλαβαινω τι ακριβως παιζει γτ μπορει να ναι σχεση η οτιδηποτε.Εχω δει κ αλλα οπως η γκομενα να χει το αμαξι κοντα της η να υπαρχουν αυτοκινητα αλλων η οικεια που να πηγεΤύπος με μαύρο οκτάβια σήμερα το μεσημέρι, τελικά φόρτωσε ή όχι;
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Πρωτον δεν εχω ποσταρει ολες οσες ηταν αριστεςκ αν τις δεις εσυ κ οσοι κανετε likes εναντιον μου θα τρεξετε να τις ψαξετε κ εχω ατομο να σας το αποδειξη που ουτε κολληταρια ειμαστε ουτε τιποτα απλα ετυχε να δει.Δευτερον δεν χρειαζεται να αποδειξω με ποιες παω κ πως ειναι αυτες,τριτον το πουλι μου μονο εχω αποφασιζω τι θα το κανω κ πως θα ειναι η αλλη που της το βαλω.Εσυ πηγαινε στις top class escors δικαιωμα σου,δεν εχεις δικαιωμα ομως να κραζεις οπως δε κραζω ουτε εγω απλα λετε οσα συμφερει κ οχι οσα λεω πραγματικα.Τα παιδια απο κοντα ξερουν,εσυ κ οσοι απο δω απλα κραζετε ουτε βοηθατε σε κατι ουτε εχετε δουλεια εδω αφου τις σιχαινεστε,πηγαιντε σε αλλα νηματα να παιξετε,κ εγω δεν εχω οικονομικη δυνατητα σε τοπ κλας αλλα δε γραφω οπου να ναι εναντιον οπου να ναι,ειμαι στο νημα που ασχολουμαι χωρις ιδιαιτερη θεληση σε αυτες.ΓΙ αυτο πολλες φορες ουτε παιρνω καμια ουτε κανω και τιποτα κ κουραζομαι ψαχνοντας.Κατι θα πρεπε να σας λεει αυτο,η μηπως πιστευετε οτι δε βρισκω τελειωμενες οπως λες και καθομαι να τις ψαξω?!αν αυτες οι αστεγες τελειωμενες πρεζουδες που εχουν τουλαχιστον φανερες δερματικες ασθενεις που ποσταρεις φωτος να τις γαμας ακαποτα ειναι οι εμπιστες και αριστης καταστασης φαντασου πως θα ειναι αυτες που θεωρεις σαπιες
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ποιες προτιμησεις?Αυτες που με ρωταγες κ εσυ που ειναι κ σε ποιες οδους κ πηγες εκει?Η μηπως οταν ελεγες λεγες αλλα οταν σε ρωτησα εγω κατι να μαθω ειπες ''ολα παρακολουθουνται'' για να μη δωσεις πληροφοριες?Η μηπως οταν πηρες μπροστα μου τη Μαρια Ερυθραια εμφανισης πιωμενη τιγκα στον ιδρωτα?Αυτες ειναι οι καλες προτιμησεις?Γιατι αν αρχισω να βγαζω φωτο με τα αριστα κοριτσια που βρισκω τοσο καιρο θα κλαωετε με αμυρο δακρυ κ δε πιστεψετε οτι αυτες βρισοντουσαν στο τριγωνο.Με ατ χαρακτηριστικα που περιγραφεις ως ελαφρυντικα στο καλυτερο και κανονικο μιας γυναικας.Η μηπως οι δικες σου φωτο ειναι απο καλυτερες?Ξεχνατε μου φαινετε τι χετε εκανε οι παλιοι κ οι πολυ παλιοι.Τωρα τα μαθαινω και γελαω.Ο αλλος ο Chicha με κραζει κ ο ιδιος το 17 ειχε μπλεξιματα με μια μεγαλη που εγινε ντορος.Ειτ εγραψω ειτε δε γραψω σημασια δεν εχει.Το ιντερνετ δεν ειναι χωρος σεβασμου,ειναι χωρος ενημερωσης.Τοσο καιρο κατεβαινω μπουρδελα κ βλεπω τι παιζει,μη μου τα πρηζετε αλλο παρακαλω πολυ γιατι θα αρχισω να ποσταρω μηνυματα κ των υπολοιπων σαλιγκαριων να γελασει το χειλακι των εμπιστων παιδιωνRESPECT!!!!!!!!! Μέσα σε 1,5 γραμμή έδωσες την τελειότερη περιγραφή που θα μπορούσε να δοθεί ποτέ για προτιμήσεις. Όμως, σαν ελαφρυντικό, έπρεπε να γράψεις ότι έχουν ωραία μάτια, κι όχι μόνο βρωμερές κάλτσες και σώματα γεμάτα σημάδια από ενέσεις, μαυρίλες κλπ. Άσε που έχουν Καλλιτεχνικές τάσεις, που φαίνονται στα υπέροχα τατουάζ τους
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Η βαρεθηκα η βγηκα η το ξεχασα,δεν μου στελνεις μονο εσυ.Μηπως σου στελα με φωτο?Μερικες φορες τα χω στειλει με στιγμιοτυπο σε αρχεια εικονων για πιο συντομα.Μπορει να μην τα ειχα και περιμενα να τα μαθω κι εγω,δε θυμαμαι με τοσα μηνυμα που χω απαντησει και στειλειΕγώ πάντως όταν σε ρώτησα σε προσωπικό μύνημα για το τηλ της Λούση κ το ινστα της βαριοσουν κ δν μου έδωσες τίποτα από τα 2 ενώ τα έχεις.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Της δουλειας η φιλη?Λοιπον συμφωνω,χθες τετοια ωρα ειμουν εκει,απο πριν ως την ωρα που σουν εσυ.ΟΙ αστυνομοι εκει αλλα δεν ενοχλησαν.Επισης μου πε η Δημητρα η οποια αντι Ορφεα ηταν Easy αλλα οχι με τις αλλες,ηταν παρα περα απεναντι της πλαγιας πιαστας στο πρωτο μαγαζι κ μιλουσε τηλ.Αυτη μου πε μερα δε πανε γτ τις ελεγχει η αστυνομι α ενω νυχτα τις αφηνουν ησυχες προς πληροφορηση ολων των συχνων.Αλλωστε δε γινεται να καθεται ο καθε τυχαρπαστος οπως εγω,αν υπηρχε θεμα θα μας τα πρηζαν.Ομως ειδα αστυνομους να ''πιανουν'' οποτε ισως υφισταται για υποπτους η ξενοφερτους η τυπικα.Δε παθαινω κατι για ελεγχο,εχει γινει κ σε περασμενη ωρα κ ολα καλα.Ξερουν τι παιζει φανταζομαι.Εχει ξαναγινει με υποψια ελεγχου αλλα σωζαν τα παιδια κ τελος ουτε πλησιασαν περισσοτερο αλλα εγω εχω προθυμια κ οταν βλεπουν την προθυμια λιγο δυσκολο να γινει οτιδηποτε.Κ οι κοπελες μια χαρα τριγυρνουσαν δεν ειδα να προβληματιζονται,οι πλειοψηφια βγηκε κ μαλιστα οι ξενες.Αρα κανενα προβλημα για μετα το περας της μερας αν ειναι σωστη/σωστες η/οι πληφορορια/πληροφοριες.Αστυνομια εβλεπα απο καιρο,το ιδιο πανω κατω γινοταν αλλα τωρα ειναι στο κεντρικο κ προκαλεσε αισθηση κ απωθησεις γτ οπως κ να το κανουμε ειναι απωθηση κ κατα τη γνωμη μου σωστο γτ οταν παμε εκει 100 ασχετα ατομα κ οι 50 ειναι νταβαδες-σχεσεις-πωλητες γινεται παιδικη χαρα κ ουτε αυτες πολυδουλευουν (μονο αν το αρχισουν) ουτε εμεις πολυπαμεΠέρασα κατά τις 10 μισή από κέντρο λίγα πράγματα έκανα αρκετές βόλτες λιμπερτη η βουλγαρα .στο easy κατι Ινδές καξ η Βουλγάρα η φόλα που λεει καξ ο μποκολος. εξω από Ορφέα οι γνωστές Κασσάνδρα κάτι Ινδές μια χοντρούλα και 2 τραβελι στην γωνία το περιπολικό αποθουσε πολυ Κοσμο . Για βόλτα μετα οταν ξαναπέρασα ειχε φυγει και παρατήρησα 2 ασφαλιτικα με πολιτικά μεσα με φυμε τζάμια .οπως και ενα μηχανάκι σκούτερ δικαβαλο ελανε βόλτες συνέχεια.δεν εκανα τίποτα εφυγα πηγα Συγγρού να πάρω μια φίλη από τα παλιά.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Δεν υπαρχει προβλημα με το περιπολικο εφοσον εισαι κανονικος.ΜΙα χαρα μετακινουνται κ μαλιστα καθονται κι εκει παρα το περιπολικο.Αν οντως δε βγαινουν μερα δε το ξερω,προς νυχτα μια χαρα βγηκαν,καλα κανει η αστυνομια γιατι εγινε το μερος ΟΣΕ 2 που δε με χαλασε γτ τσιμπησα και επιτεθικα κ ειδα/εμαθα κι αλλα κοριτσια που δεν θα μπορουσα να μαθω στον οσε κατα γενικη ομολογιαΕγώ λείπω εκτός τώρα αλλά με το περιπολικό εκεί δε το ρισκάρω. Ίσως σε άλλο ξενοδοχείο αλλά κι αυτές έξω από τον Ορφέα πρέπει να τους κόψει λίγο να μετακινούνται
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.310
- Πόντοι
- 10.656
θελω πολυ να κανω τον συνηγορο του διαβολου 

SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
7.30-8 με 10.35
Lito
Καμια αρχικα,αργοτερα Βιολεττα
Λαυριου
Καμια
Σατωβριανδου (Σκαλωσιες)
Καμια
Artemision
Κενο
3η (Στασεις)
Γνωστη μαυρομαλλα που καπτοε προταθηκε για παρτουζα οταν βραδυασε,αργοτερα δεν ηταν
Χαλκοκονδυλη(Προς Λαυριου)
Καλα 2 μεγαλυτερες και περασμα απο την Ξξανθια Ελληνιδα κυρια που κυκλοφορει με πραγματα της και Λιναρα
Χαλκοκονδυλη(Προς Ορφεα)
Σαντρα και μερικες μαλλον εκτος δουλειας,μεταξυ τους η ψηλη Ρανια (εχει πει οχι σε φιλο,ωστοσο ξερω οτι δουλευει,αν οχι τωρα,δουλευε),Ροζα και Νατασσα (και νυχτερινη)
Liberty
Η φρεσκοτερη με τα κιλακια μαζι με αλλες οπως η πολυ μαυρη
Easy
Ξενες μαζι με ΚΙνεζα και Δημητρα καθιστη απεναντι στο πρωτο μαγαζι
Σωκρατους
Μαρια Φολα,Μαρια κοκκαλιαρα,Σαντυ,Χριστινα,Χοντρη κτλ,Ροζα
Ορφεας
Χοντρες,Ξενες,Κασσανδρα,Ξανθια φιλη Σαμ η οποια ξανθια εχει ξαναθεαθει κ επιβεβαιωθηκε οτι δουλευει απο φιλο,θα τη ρωτησω γιατι μαρεσει η ξανθουλα η οποια περπατει κ περα δωθε ανα διαστηματα η ανα φορες,Ζαιρα γρηγορη εμφανιση καιως εθεαθη κ προς Liberty η απο Σωκρατους
Μενανδρου
Δημητρα,Τζενη καινουρια ανακαλυψη φιλου επιβεβαιωμενη μαζι με αλλη μια υπερκαυλοτουμπανιαρα που παρακολουθησαμε και μαζι κ εγω ατομικα
Μαρνης
Τριανταφυλλια
ΟΣΕ
Τιποτα ενδιαφερον περαν απο υποψια
Κομουνδουρου
Δε μπηκαμε,.δε φανηκε ιδιαιτερο
Βερανζερου
Αναμεικτες χωρις σημαδια δουλειας οπως ανακατευονταν/ανακατευονται και σε αλλα μερη
Πετυχαμε Ντορα στη Μαρνης (παρλιαζε) και καπου τη Στελλα συν τη Βαλεντινα (ενοχλητικη) σε δυο μερη
Και τελικα βρηκαμε Ρανια πρασινοματα η οποια αλλαξε τηλ και το δωσε,τη πηρε ο φιλος με εξαιρετικη εντυπωση για μια ωριτσα,μας θυμοταν και τοςυ δυο κ δε το πε ετσι απλα,το απεδειξε λεγωντας πραγματα που ισχυαν.Χαλασε ως ενα βαθμο και συμπιπτει με τα λογια της αλλα η γυναικα το χει κ πρεπει να ταν πανεμορφη στα νιατα της,και τωρα ειναι.Επισης πετυχα μια μικρη στη Σωκρατους η οποια δε φαινετον με τη καμια.Κι ομως μια κινηση αρκουσε κ εκατσε μετα Βερανζερου που θα πειτε κλαιν.Παρακολουθηση κ υστερα τη πετυχαμε ξανα.Τη ξαναχανω.Αφοτου τη ξαναχασα και τη ξεχασα,παω να βρω Λινα και να η μικρη.Επιθεση κ με μπλα μπλα δουλευει η κοριτσαρα,εδινε τηλ.Ευγενικη οσο γινοταν διοτι οκ δε γνωριζομαστε,ταλαιπωρηθηκα κ δε τη πηρα γτ την ειχ εκανει αλλα μιλσαν με το φιλο και του δωσε τηλ,ειπε να τη περιμενω αλλα φυγαμε.Κ αλλα ειπε που δεν θα τα πω.Με τα πολλα εχουμε βαλει στοχο να τη δοκιμασουμε.Ανακαλυψαρα που αν πινει μιλαμε για ουτε πρωτο σταδιο,ξεκαθαρη ανακαλυψαρα.Απο το πουθενα γιατι οσο τη περιμενα δε βγηκε τιποτα κ εκει που δεν τη περιμενα βρεθηκε στο διαβα μου,να χετε λεφτα μαζι σας για να μην καθυστερησετε οπως εγω αν βρεθει μια τετοια ευκαιρια στο διαβα σας!Θα ξαναπαω οτι πραγματικα δε φαινοταν κ δε θα τη καταλαβαινα αν δε παρακολουθησα ατομικα εγω.Διαμαντενια
Lito
Καμια αρχικα,αργοτερα Βιολεττα
Λαυριου
Καμια
Σατωβριανδου (Σκαλωσιες)
Καμια
Artemision
Κενο
3η (Στασεις)
Γνωστη μαυρομαλλα που καπτοε προταθηκε για παρτουζα οταν βραδυασε,αργοτερα δεν ηταν
Χαλκοκονδυλη(Προς Λαυριου)
Καλα 2 μεγαλυτερες και περασμα απο την Ξξανθια Ελληνιδα κυρια που κυκλοφορει με πραγματα της και Λιναρα
Χαλκοκονδυλη(Προς Ορφεα)
Σαντρα και μερικες μαλλον εκτος δουλειας,μεταξυ τους η ψηλη Ρανια (εχει πει οχι σε φιλο,ωστοσο ξερω οτι δουλευει,αν οχι τωρα,δουλευε),Ροζα και Νατασσα (και νυχτερινη)
Liberty
Η φρεσκοτερη με τα κιλακια μαζι με αλλες οπως η πολυ μαυρη
Easy
Ξενες μαζι με ΚΙνεζα και Δημητρα καθιστη απεναντι στο πρωτο μαγαζι
Σωκρατους
Μαρια Φολα,Μαρια κοκκαλιαρα,Σαντυ,Χριστινα,Χοντρη κτλ,Ροζα
Ορφεας
Χοντρες,Ξενες,Κασσανδρα,Ξανθια φιλη Σαμ η οποια ξανθια εχει ξαναθεαθει κ επιβεβαιωθηκε οτι δουλευει απο φιλο,θα τη ρωτησω γιατι μαρεσει η ξανθουλα η οποια περπατει κ περα δωθε ανα διαστηματα η ανα φορες,Ζαιρα γρηγορη εμφανιση καιως εθεαθη κ προς Liberty η απο Σωκρατους
Μενανδρου
Δημητρα,Τζενη καινουρια ανακαλυψη φιλου επιβεβαιωμενη μαζι με αλλη μια υπερκαυλοτουμπανιαρα που παρακολουθησαμε και μαζι κ εγω ατομικα
Μαρνης
Τριανταφυλλια
ΟΣΕ
Τιποτα ενδιαφερον περαν απο υποψια
Κομουνδουρου
Δε μπηκαμε,.δε φανηκε ιδιαιτερο
Βερανζερου
Αναμεικτες χωρις σημαδια δουλειας οπως ανακατευονταν/ανακατευονται και σε αλλα μερη
Πετυχαμε Ντορα στη Μαρνης (παρλιαζε) και καπου τη Στελλα συν τη Βαλεντινα (ενοχλητικη) σε δυο μερη
Και τελικα βρηκαμε Ρανια πρασινοματα η οποια αλλαξε τηλ και το δωσε,τη πηρε ο φιλος με εξαιρετικη εντυπωση για μια ωριτσα,μας θυμοταν και τοςυ δυο κ δε το πε ετσι απλα,το απεδειξε λεγωντας πραγματα που ισχυαν.Χαλασε ως ενα βαθμο και συμπιπτει με τα λογια της αλλα η γυναικα το χει κ πρεπει να ταν πανεμορφη στα νιατα της,και τωρα ειναι.Επισης πετυχα μια μικρη στη Σωκρατους η οποια δε φαινετον με τη καμια.Κι ομως μια κινηση αρκουσε κ εκατσε μετα Βερανζερου που θα πειτε κλαιν.Παρακολουθηση κ υστερα τη πετυχαμε ξανα.Τη ξαναχανω.Αφοτου τη ξαναχασα και τη ξεχασα,παω να βρω Λινα και να η μικρη.Επιθεση κ με μπλα μπλα δουλευει η κοριτσαρα,εδινε τηλ.Ευγενικη οσο γινοταν διοτι οκ δε γνωριζομαστε,ταλαιπωρηθηκα κ δε τη πηρα γτ την ειχ εκανει αλλα μιλσαν με το φιλο και του δωσε τηλ,ειπε να τη περιμενω αλλα φυγαμε.Κ αλλα ειπε που δεν θα τα πω.Με τα πολλα εχουμε βαλει στοχο να τη δοκιμασουμε.Ανακαλυψαρα που αν πινει μιλαμε για ουτε πρωτο σταδιο,ξεκαθαρη ανακαλυψαρα.Απο το πουθενα γιατι οσο τη περιμενα δε βγηκε τιποτα κ εκει που δεν τη περιμενα βρεθηκε στο διαβα μου,να χετε λεφτα μαζι σας για να μην καθυστερησετε οπως εγω αν βρεθει μια τετοια ευκαιρια στο διαβα σας!Θα ξαναπαω οτι πραγματικα δε φαινοταν κ δε θα τη καταλαβαινα αν δε παρακολουθησα ατομικα εγω.Διαμαντενια
Τελευταία τροποποίηση:
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Το Αρτεμισιον κενο ξανα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 16.993
- Πόντοι
- 3.656
Nαι, είναι αλήθεια ότι σε ρώτησα που βρήκες την Άννα την πρασινομάτα, επειδή έτσι όπως την είχες περιγράψει ήταν μια όμορφη κοπέλα με πράσινα μάτια, και με μόνο πρόβλημα ότι μίλαγε πολύ. Και στη συνέχεια ποστάρησες φωτογραφίες και βίντεο. Και είδα, και εγώ και όσοι έχουν μάτια, ένα πρεζόσκυλο γεμάτο σημάδια σε όλο του το σώμα, σίγουρα από ενέσεις, αλλά και από ευρυαγγείες και εκχυμώσεις, με βρωμερές κάλτσες, που γαμιέται ακάποτα (αφού το κάνει με σένα, το κάνει και με όποιον άλλο της το ζητήσει) και δέχεται και κατούρημα, έστω πλαγίως όπως έγραψες δημόσια στο σάιτ. Μετά από όλα αυτά μου έφυγε η όρεξη να τη γαμήσω. Όπως και την άλλη που ποστάρησες να γαμάς ακάποτα. Ναι, ακριβείς πληροφορίες δεν δίνω για όσες έχω τραβήξει βίντεο, επειδή φοβάμαι μην έχω την τύχη του Στάθη. Κατά τα άλλα κάνω συνεχώς ρεπορτάζ, όταν έχω να πω κάτι. Δεν έχει νόημα να γράψω αυτό που συμβαίνει πολλές φορές, ότι είδα ακριβώς τις ίδιες κοπέλες, και με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι μου. Και ναι η Μαρία ήταν ιδρωμένη. Ακόμα κι αν δεν ήταν, θα την υποχρέωνα να κάνει ντουσάκι στο δωμάτιο, πάντα το ξεκαθαρίζω πριν ανέβω στο δωμάτιο, με οποιαδήποτε. Όλες οι σεξεργάτριες παίρνουν κάτι, για να αντέξουν τη δουλειά που κάνουν. Απλά κάποιες παλεύονται, και κάποιες είναι χώμαΠοιες προτιμησεις?Αυτες που με ρωταγες κ εσυ που ειναι κ σε ποιες οδους κ πηγες εκει?Η μηπως οταν ελεγες λεγες αλλα οταν σε ρωτησα εγω κατι να μαθω ειπες ''ολα παρακολουθουνται'' για να μη δωσεις πληροφοριες?Η μηπως οταν πηρες μπροστα μου τη Μαρια Ερυθραια εμφανισης πιωμενη τιγκα στον ιδρωτα?Αυτες ειναι οι καλες προτιμησεις?Γιατι αν αρχισω να βγαζω φωτο με τα αριστα κοριτσια που βρισκω τοσο καιρο θα κλαωετε με αμυρο δακρυ κ δε πιστεψετε οτι αυτες βρισοντουσαν στο τριγωνο.Με ατ χαρακτηριστικα που περιγραφεις ως ελαφρυντικα στο καλυτερο και κανονικο μιας γυναικας.Η μηπως οι δικες σου φωτο ειναι απο καλυτερες?Ξεχνατε μου φαινετε τι χετε εκανε οι παλιοι κ οι πολυ παλιοι.Τωρα τα μαθαινω και γελαω.Ο αλλος ο Chicha με κραζει κ ο ιδιος το 17 ειχε μπλεξιματα με μια μεγαλη που εγινε ντορος.Ειτ εγραψω ειτε δε γραψω σημασια δεν εχει.Το ιντερνετ δεν ειναι χωρος σεβασμου,ειναι χωρος ενημερωσης.Τοσο καιρο κατεβαινω μπουρδελα κ βλεπω τι παιζει,μη μου τα πρηζετε αλλο παρακαλω πολυ γιατι θα αρχισω να ποσταρω μηνυματα κ των υπολοιπων σαλιγκαριων να γελασει το χειλακι των εμπιστων παιδιων
GiogrosMou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 327
- Πόντοι
- 20
Κατεβηκα μεσημερι την Κυριακή που μας πέρασε, βρήκα τη σκυννι πρεζού Ελισάβετ που μιλαει μονη της και κανονισαμε στον ορφέα με 15 ευρω, καθώς περιμέναμε το ασανσερ μπαινουνε μεσα 2 μπατσοι απο το περιπολικό εξω και σε συνενοηση με το ρεσεψιονίστα ανεβαινουν επανω να βγάλουν έξω μία πρεζού ζομπι που την είχε πιάζει κρίση και δεν έβγαινε με τιποτα ( ποιος διαστραμένος να πήγε μαζι της),
Τώρα στο δωματιο η ελισαβετ βρωμαγιε μια απίστευτη τυρίλα ακομη και μετα το ντουζ οπότε την εδιωξα και χάλασα ετσι 5 ευρω. Κρίμα γιατι ειναι ομορφούλα.
Ξενερομένος ειπα να κάνω μια βόλτα και πιο πέρα με πλησίασε η Έλενα η έγκυος αν θέλω παρέα με 20 ευρω κανονικό πρόγραμμα όπου συμφώνησα μιας που δεν εχω παει ποτε με έγκυο (και ούτε πρόκυτε γιατι δεν έχω γυναικα) παλι στον ορφέα με 5 ευρω ,έκανε το ντουζακι της, ηταν πολύ καθαρή, ολα με πλαστικό απλα θέλει σιγά σιγά λογο εγκυμοσύνης ,μετά πιάσαμε την κουβέντα και μου έιπε οτι το παιδί που κουβαλάει ειναι συναγωνιστή πελάτη της που τον ξέρει σχεδόν 2 χρόνια και της έδινε τα διαπλάσια χρήματα για κρεμπιέδες και δεν έπιασαν τα αντισυλλιπτικά και τώρα άφαντος ο κύριος
Τώρα στο δωματιο η ελισαβετ βρωμαγιε μια απίστευτη τυρίλα ακομη και μετα το ντουζ οπότε την εδιωξα και χάλασα ετσι 5 ευρω. Κρίμα γιατι ειναι ομορφούλα.
Ξενερομένος ειπα να κάνω μια βόλτα και πιο πέρα με πλησίασε η Έλενα η έγκυος αν θέλω παρέα με 20 ευρω κανονικό πρόγραμμα όπου συμφώνησα μιας που δεν εχω παει ποτε με έγκυο (και ούτε πρόκυτε γιατι δεν έχω γυναικα) παλι στον ορφέα με 5 ευρω ,έκανε το ντουζακι της, ηταν πολύ καθαρή, ολα με πλαστικό απλα θέλει σιγά σιγά λογο εγκυμοσύνης ,μετά πιάσαμε την κουβέντα και μου έιπε οτι το παιδί που κουβαλάει ειναι συναγωνιστή πελάτη της που τον ξέρει σχεδόν 2 χρόνια και της έδινε τα διαπλάσια χρήματα για κρεμπιέδες και δεν έπιασαν τα αντισυλλιπτικά και τώρα άφαντος ο κύριος
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.556
- Πόντοι
- 3.506
Η ακαποτίλα πάει σύννεφο στο Γκόθαμ Σίτι, βλέπω.μετά πιάσαμε την κουβέντα και μου έιπε οτι το παιδί που κουβαλάει ειναι συναγωνιστή πελάτη της που τον ξέρει σχεδόν 2 χρόνια και της έδινε τα διαπλάσια χρήματα για κρεμπιέδες και δεν έπιασαν τα αντισυλλιπτικά και τώρα άφαντος ο κύριος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 810K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495