Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Προσοχη σε οτι βλεπετε να χει ελλειψη κιλων η μυων διοτι οσες εχουν ελλειψεις ειναι ενδειξη περαν του οτι μαλλον θα ξενερωσετε στο θεαμα μεσα.Στα χερια φαινεται,στο μπρατσο,αν σας φαινονται σαν γυμνασμενα η υποσιτισμενα ειναι ενδειξεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παντως απ οτι βλεπω κανεις δε μιλαει για τη καινουρια πρασινοματα μικρη με το γατισιο προσωπο,η δε τη παιρνετε η μας κρυβετε.Μια ακομη εκδοχη,να σας φανηκε κρυα,δεν ειναι,στον κοσμο της ειναι.Ελπιζω να μην εχει εξαφανιστει γτ μου κανε εξαιρετικο deal κ δε μπορουσα να το ρισκαρω.Αν ξαναπετυχω παιρνω κ σας λεω γτ εχουμε τους απαραδεκτους που τα κρυβουν ολα ως να στεναχωρηθουν με οσα ανακαλυψουν.Επρεπε να την επαιρνα κι ας μη την εχυνα,τουλαχιστον θα ξερα τι παιζει.Προς πλατεια Ξουθου πηγε κ μαλιστα μεσα απο ξουθουστενο.Επισης στο αντιθετο ξουθοστενο διεκρινα μια υπερκαυλα με τυπο που τη ξεχασα κ δε προλαβα,οσο αντεξα παρακολουθησα,μιλαμε ΤΟ σωμα η κοπελα.Ηταν στο ξουθουστενο που παει cosmopolit κ αυτο το στενο ειναι πιο φανερο,αυτο ειναι το καλο του

Τελευταία τροποποίηση:

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
18:50 στο τρίγωνο. Η απόλυτη κατάντια, δν έχει τίποτα. Νεκρά.
Απορώ, έρχεται ο χειμώνας λέμε δν βγαίνουν γτ κάνει κρύο, δύσκολο να κάθονται στην πιάτσα. Έρχεται καλός καιρός ίσως κ χειρότερα. Τι να πω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο Τρίγωνο. Λίγα πράγματα, στον Ορφέα 3 μαυριδερές αλλοδαπές, οι Κινέζες στη θέση τους. Με εξυπηρέτησε η Μαρίνα. Βουλγάρα μέτρια προς κοντή, πολύ λεπτή, κοντό κοκκινωπό μαλλί, μεγάλα βυζιά, 20 με κώλο σα δίευρο. Ήθελε να καταπιεί τα χύσια μου για βιταμίνες, όπως ισχυρίστηκε. Πιατσάρει 13.30 - 17.30, κάποιες φορές κάθεται περισσότερες ώρες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Δυστυχως ενω ολοι περιμεναμε οτι ευθυνονταν οι εποχες πεσαμε εξω σε ολα τα μετωπα διοτι ολοι ταλαιπωρηθηκαμε.Επαναλμβανω εμεις ευθυνομαστε για ολα αυτα διοτι τα τηλ κ τα παρε δωσε της εκαναν εξαφανισμενες ειδικα τις καλες.Επισης για καποιο λογο γεμισαμε πωλητριες και οχιε ργαζομενες με αποτελεσμα να βλεπουμε πωλητριες και περαστικες που για καποιο λογο εχουν χρηματα κ ετσι δεν αναγκαζονται να εκδοθουν.Καλυτερα.Απλα ετσι εχει το πραγμα.Συν οτι βλεπουν την κατασταση κ τις Εθνικοτητες και δε γουσταρουν να δουλεψουν εκει.Οσο για Μαρινα πρωτη φορα διαβαζω για αυτη κ δεν την εχω δει ποτε μου κατι που συμπιπτει λογω ωραριων αλλα κ νωρις παλι δεν την εχω δει διοτι οι λεπτες ειναι οι στοχοι.Και Βουλγαρα κιολας με διαθεση να καταποσης,πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο ενδιαφερον.Αντιθετα σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλη η δε μαρεσει διοτι τα κιλα ειναι το πρωτο κ μετα εμφανιση.Δυστυχως νωρις δε παω αφενος δε με παιρνει αφετου με τις ζεστες δε θα αντεξω να κανω γυρες κ σιγουρα δε θα βρω κατι παντα οποτε και θα βρωμησω αλλα δε θα χω κατι χειροπιαστο.Πλεον δεν εχει σχεση η ωρα αλλα η συνθηκε απ οτι βλεπω.Γι ατο να κοψουμε τα πολλα τηλ κ τα ραντεβου,ειδικα τα πολυωρα η τα ραντεβου τυπου 100 ευρω γιατι μονο σε κακο βγαζει.Ενα καλο εχει η πιατσα κανεις μια γυρα βλεπεις,σε μπουρδελα θα λιωσεις απο περιεργεια και μονο.Αν στοχευσεις κ στα δυο σκαπουλαρες,αν ψαχνεις θα στιβεις μπλουζες με τετοια ζεστη κ στα μπουρδελα κ στη πιατσα.Τις ευνοησαμε τοοσ που δεν μας κανουν τη τιμη να εμφανισθουν κ μας γραφουν πλεον,αυτο πρεπει να καταλαβουμε.Αγαπουλουδες και πιρφοροι ξυπνηστε γτ οσο κ να ευνοειστε μην ξεχνατε,χωρις λεφτα δε θα τις ενδιαφερετε ουτε θα σας κανουν κατι τζαμπα επειδη νομιζετε οτι ''σας συμπαθουν κ σας ξερουν''.Ολες βρισκουν λεφτα κ μενουν σε ξενοδοχεια με την ανεση τους αν σας λεει κατι αυτο.Οι αλλες δεν εχουν που να μεινουν κ αραζουν καπου.Δεν ειναι συνθηκες αυτες για εξωτερικη πιατσα,αυτο ειναι σαν μασατζιδικο.Τα λεω γιατι τις ανακαλυπτω στα social ειτε ειναι πιατσας ειτε μπουρδελων κ δε βλεπω καμια μα καμια διαφορα στη συμπεριφορα τους παρα μονο οταν ειναι να ευνοηθουν.Συν τα τρελα ποσα που ζητανε.Γι αυτο μονο σε πιπινια τα λεφτα,εκει που φτιαχνομαι,σε ολες τις αλλες σεβαστο ποσο κ πολυ ειναι αναλογως της περιπτωσης.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Οποιος εχει ξαναδει η ξερει κατι για αυτην που περπατουσε ζαλισμενη στη Μαρνης κοντα στη Πλατειας Βαθης παραπερα του Ορφεα να μα ςπει.Αυτη που μας ανεφερε ο φιλος μας πιο πισω,αυτη που χε το καυτο σορτσακι,αν περνατε καντε μια ομιλια,καντε μια σταση να δειτε τι παιζει και ποια ειναι γιατι ειναι νεα και σιγουρα θα παμε για δοκιμη αν ειναι

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα καυτό σεξ με Σοβιετική Λούση στο Λιτό. 40 ευρώ για δύο φορές + 10 το χοτελ. Θα φύγει πάλι για Ουκρανία μου είπε γιατί δεν αντέχει τη ζέστη..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Σήμερα καυτό σεξ με Σοβιετική Λούση στο Λιτό. 40 ευρώ για δύο φορές + 10 το χοτελ. Θα φύγει πάλι για Ουκρανία μου είπε γιατί δεν αντέχει τη ζέστη..
Τι ωρα τη πετυχες?Ποτε θα φυγει?Αυτη παιζει να μενει διπλα μου κ να μη το ξερω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
11:00 το πρωί. Στην Χαλκοκονδύλη. Την Τετάρτη πιθανόν να φύγει
Της εστειλα sms να ξερει οτι σημερα κ αυριο εχω το σπιτι να ρχεται απο δω,αν τη ξαναδεις πες της πως τη ψαχνω για αυτες τις 2 μερες,οριακα τη προλαβαινω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παιδες ειδε κανεις αλλος αυτη που αναφερθηκε με τον κωλο εξω κ το κομμενο σορτσακι στη Μαρνης στο υψος της Πλατειας Βαθης?Ας μας δωθουν πληροφοριες αν υπαρχουν ωστε να ψαχτουμε για την εν λογω υποψηφια

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Καλησπέρα.Υπάρχει καμια σκιννυ κοπέλα με τελείως πλακα κοιλίτσα??

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
185
Πόντοι
1
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο Τρίγωνο. Λίγα πράγματα, στον Ορφέα 3 μαυριδερές αλλοδαπές, οι Κινέζες στη θέση τους. Με εξυπηρέτησε η Μαρίνα. Βουλγάρα μέτρια προς κοντή, πολύ λεπτή, κοντό κοκκινωπό μαλλί, μεγάλα βυζιά, 20 με κώλο σα δίευρο. Ήθελε να καταπιεί τα χύσια μου για βιταμίνες, όπως ισχυρίστηκε. Πιατσάρει 13.30 - 17.30, κάποιες φορές κάθεται περισσότερες ώρες
Ενδιαφέρων ακούγεται κανένα τηλ παίζει;

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
448
Πόντοι
21
Πόσο χρονών είναι αυτή?
Ορφέα πιατσάρει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Μόλις επέστρεψα από το τρίγωνο. Η Σάντυ στη θέση της, η ξεδοντιάρα Βουλγάρα με ρώταγε γιατί δεν παίρνω μια κοπέλα, επειδή δεν μου αρέσουν αυτές της απάντησα. Στο φανάρι της Σατωβριάνδου με την Σωκράτους Γύφτισσα γύρω στο 1,65, με 2 – 3 piercing στη μύτη, πολύ μέτρια φάτσα καλό σώμα ζήτησε 40 ευρώ για πλήρες πρόγραμμα, την απαξίωσα. Προς τον Ορφέα η Λέλα δήλωσε ότι είχε περίοδο, και περιέργως η Μαρίνα. Τη ρώτησα πως κι είχε παρατείνει το ωράριο, απάντησε ότι δεν είχε δουλειά. Οι Βουλγαρογύφτισσες που πιατσάρουν εκεί δεν μου γεμίζουν το μάτι, όποτε έχω παρακούσει το ένστικτό μου την έχω πατήσει. Με κρύα καρδιά πήρα μια Μαρία από Πολωνία. Κοντό μαύρο μαλλί, μέτρια προς άσχημη φάτσα, μικρό βυζί. Πολύ σφιχτός κώλος, καλή πίπα, με έγλειφε συνεχώς στο λαιμό, αφού μου είπε κι όλας ότι έχω ωραία πούτσα. Τέλος πάντων, τα 20 ευρώ δεν ήταν και άσχημα για την επίδοση που είχε

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.449
Πόντοι
206
Μυστες !!!! Εκει Λιγο κατω απο τα ΚΤΕΛ Κηφισου επι του Κηφισου.... Πριν Τα LeRoy ( Λεοφ Κηφισου και Ακραγαντος ) Εχω Πετυχει κατι που φαινοντουσαν Οκ ?.... Αληθεια!??... Παιζει κατι Καλο !!! ,
Υπαρχει Γνωση !!?????????????????????

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Μύστη, πήρες και κώλο τελικά? :zfuck:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Καλησπέρα.Περυσι το καλοκαιρι πιατσαρε στον ορφεα μια σκιννυ κοπέλα με φλατ κοιλιτσα και crop top.Ονοματι Χρηστινα.Ηταν και ο γκομενός της κοντά.Ξερετε αν δουλευει ακόμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom