Πριν από λίγο επέστρεψα από το τρίγωνο. Η Σάντυ στη θέση της, οι Τράβελοι και η ξεπέτα Αλλοδαπή Γύφτισσα στις δικές τους, έξω από τον Ορφέα του Μουνιού το πανηγύρι. Πανέμορφες νεαρές αλλοδαπές Τσιγγάνες που ζήταγαν 40 και 50 Ευρώ, και μια πολύ διασκεδαστική Ελληνίδα εκεί που το πρωί πιατσάρουν οι Κινέζες. Με πλησίασε χαζογελώντας, κι όταν τη ρώτησα τι κάνει, μου απάντησε ….ε, ξέρεις τα βασικά. Της απάντησα ότι αν θέλει να έχει πελατεία, πρέπει να διαφημίζει τον εαυτό της. Κάνω τα εξής, κάθομαι τόση ώρα, θέλω τόσα ευρώ. Μου απάντησε ότι κάνει ένα παραδοσιακό σεξ, ένα τσιμπούκι με το ζόρι, και θέλει 50 ευρώ, ΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ. Μια γυναίκα γύρω στα 50, χωρίς κάτι όμορφο ή ιδιαίτερο στο πρόσωπο και στο σώμα της. Για φαντάσου θράσος. Να μπορεί κάποιος να πάρει την Κασσάνδρα η οποία έχει τα μισά της χρόνια, φοβερό σώμα, δίνει κώλο με τα μισά λεφτά, ΚΙ ΟΜΩΣ να πάρει αυτή. ΟΚ, καλά κάνει η γυναίκα, αν της τα δώσει κάποιος, ας τα πάρει. Με εξυπηρέτησε η Στέλλα, έχει αδυνατίσει κι άλλο. Ο Κώλος της έχει κλείσει, με δυσκολία έμπαινε ένα δάχτυλο, κι αναγκάστηκα να βγάλω το καυλί μου, αφού πόναγε. Αρνητικό ότι μου είπε πως έχει κάνει μπάνιο, αλλά φεύγοντας δεν έριξε ούτε μια σταγόνα νερό πάνω της, κι ας ήταν γεμάτος ο Κώλος της και το Μουνί της από ΚΥ.