Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
70??Πολύ μεγάλη δεν ειναι??
Δεν με απασχολεί κ τόσο η ηλικία αν έχει σώμα που είναι στα γούστα μου. Πχ η Λούσι είναι 65 σχεδόν αλλά έχει καλύτερο σώμα από κάποιες 20αρες-35αρες που έχω πάρει εκεί. Προσωπικά για αυτή που μου έγραψες τώρα δν με ενδιαφέρει τόσο ήθελα να μάθω σε ποια από τις 2 κοκκινομαλες αναφέρεται.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Παιδιά λίγη βοήθεια παρακαλώ. Έχω περάσει από το τρίγωνο και τις γύρω πιάτσες 100 φορές και δεν έχω πετύχει ούτε μια από τις Κινέζες που έχετε πει πιο πίσω.
Που στο καλό κινούνται;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παιδιά λίγη βοήθεια παρακαλώ. Έχω περάσει από το τρίγωνο και τις γύρω πιάτσες 100 φορές και δεν έχω πετύχει ούτε μια από τις Κινέζες που έχετε πει πιο πίσω.
Που στο καλό κινούνται;
Στο easy παραδιπλα δηλαδη προς το φαναρακι σατωβριανδου-σωκρατους κ στον ορφεα παλι παραδιπλα δηλαδη προς τη μαρνης μεταξυ μενανδρου-χαλκοκονδυλη-μαρνης εκει που ναι τα μαγαζακια

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Στο easy παραδιπλα δηλαδη προς το φαναρακι σατωβριανδου-σωκρατους κ στον ορφεα παλι παραδιπλα δηλαδη προς τη μαρνης μεταξυ μενανδρου-χαλκοκονδυλη-μαρνης εκει που ναι τα μαγαζακια
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Το easy που είναι;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Το easy που είναι;
Στη σατωβριανδου πολυ κοντα στη συμβολη με σωκρατουε,το λενε Athens Easy και Easy Access,διπλα του ειναι κι αλλο ξενοδοχειο κολλητα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Πριν από λίγο επέστρεψα από το τρίγωνο. Η Σάντυ στη θέση της, οι Τράβελοι και η ξεπέτα Αλλοδαπή Γύφτισσα στις δικές τους, έξω από τον Ορφέα του Μουνιού το πανηγύρι. Πανέμορφες νεαρές αλλοδαπές Τσιγγάνες που ζήταγαν 40 και 50 Ευρώ, και μια πολύ διασκεδαστική Ελληνίδα εκεί που το πρωί πιατσάρουν οι Κινέζες. Με πλησίασε χαζογελώντας, κι όταν τη ρώτησα τι κάνει, μου απάντησε ….ε, ξέρεις τα βασικά. Της απάντησα ότι αν θέλει να έχει πελατεία, πρέπει να διαφημίζει τον εαυτό της. Κάνω τα εξής, κάθομαι τόση ώρα, θέλω τόσα ευρώ. Μου απάντησε ότι κάνει ένα παραδοσιακό σεξ, ένα τσιμπούκι με το ζόρι, και θέλει 50 ευρώ, ΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ. Μια γυναίκα γύρω στα 50, χωρίς κάτι όμορφο ή ιδιαίτερο στο πρόσωπο και στο σώμα της. Για φαντάσου θράσος. Να μπορεί κάποιος να πάρει την Κασσάνδρα η οποία έχει τα μισά της χρόνια, φοβερό σώμα, δίνει κώλο με τα μισά λεφτά, ΚΙ ΟΜΩΣ να πάρει αυτή. ΟΚ, καλά κάνει η γυναίκα, αν της τα δώσει κάποιος, ας τα πάρει. Με εξυπηρέτησε η Στέλλα, έχει αδυνατίσει κι άλλο. Ο Κώλος της έχει κλείσει, με δυσκολία έμπαινε ένα δάχτυλο, κι αναγκάστηκα να βγάλω το καυλί μου, αφού πόναγε. Αρνητικό ότι μου είπε πως έχει κάνει μπάνιο, αλλά φεύγοντας δεν έριξε ούτε μια σταγόνα νερό πάνω της, κι ας ήταν γεμάτος ο Κώλος της και το Μουνί της από ΚΥ.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα το πρωί χοτελ Λίμπερτι. 20 ευρώ+ 10 το χοτελ. Ξαλαφρωμα στο φιλόξενο σοβιετικό στόμα της γκραννυ Γκαλινας. Και μασάζ....

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Χθες μια γρήγορη στη Λαυρίου για συνάντηση με τη Μαρία Ρουμάνα. Όπως πάντα πολύ καλή στις υπηρεσίες. Την προηγούμενη φορά δεν παρατήρησα την ουλή, χθες την είδα φαίνεται πολύ αντιεσθετικο και με την προσθήκη κώλου που είχε κάνει παλιά φαίνεται χάλια, οπότε φεύγει η στάση στα 4. Ευτυχώς που είναι καλή στις υπηρεσίες γιατί με άλλη δεν ξέρω αν μου είχε σηκωθεί.

nkoros10

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Σήμερα το πρωί χοτελ Λίμπερτι. 20 ευρώ+ 10 το χοτελ. Ξαλαφρωμα στο φιλόξενο σοβιετικό στόμα της γκραννυ Γκαλινας. Και μασάζ....
Αυτή δεν έχει κάποια αγγελία να την δούμε, σωστά;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Χθες μια γρήγορη στη Λαυρίου για συνάντηση με τη Μαρία Ρουμάνα. Όπως πάντα πολύ καλή στις υπηρεσίες. Την προηγούμενη φορά δεν παρατήρησα την ουλή, χθες την είδα φαίνεται πολύ αντιεσθετικο και με την προσθήκη κώλου που είχε κάνει παλιά φαίνεται χάλια, οπότε φεύγει η στάση στα 4. Ευτυχώς που είναι καλή στις υπηρεσίες γιατί με άλλη δεν ξέρω αν μου είχε σηκωθεί.
Προσθηκη κωλου η Μαρια?Αυτο δε το ξερα,περαν απο το τατου που αναφερετε κιολας

Τελευταία τροποποίηση:

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Προσθηκη κωλου η Μαρια?Αυτο δε το ξερα,περαν απο το τατου που αναφερετε κιολας
Ναι πέρσι πρέπει να το είχε κάνει, ελάχιστο . Τώρα με την ουλή έχει κατέβει κάτω και δεν φαίνεται καθόλου ωραίος ο κωλος της.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ναι πέρσι πρέπει να το είχε κάνει, ελάχιστο . Τώρα με την ουλή έχει κατέβει κάτω και δεν φαίνεται καθόλου ωραίος ο κωλος της.
Ειδα μια προχθες λαυριου κ μετα ηταν ενα κλικ περα στο πεζοδρομο,με παρατηρηση διαγραφωτος ο κωλος αλλα δεν ειχε το τατου

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Που στο καλό κινούνται;
Ελα ντε σωστα και εγω εχω ακουσει για κινεζες και κινεζες, την μοναδικη σχιστοματα που εχω πετυχει να πιατσαρει και εχω δοκιμασει ειναι η Σοφια εξω απο το easy access συνηθως μεσημερια απογευματα...και μαντεψε οταν την ρωτησα απο που ειναι μου ειπε οτι ειναι Φιλλιπινεζα! Προσωπικα δεν πιστευω οτι οντως κανονικες κινεζες πιατσαρουν στο τριγωνο.....ειτε θα ειναι Φιλλιπινεζες ειτε καποια αλλη ασιατικη εθνικοτητα που μπορει να μοιαζουν με Κινεζες....

Xristos6688

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας..υπάρχουν τέτοια ώρα granny? Αξίζει??είδα μια μια ένα λευκό φουστάνι κόκκινο μαλλί κοντούλα.. ξέρουμε κάτι?ήταν σίγουρα 70

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα χοτελ Λιτό . Πήγα με την πσλαβιαρα μαύρη Τζέην... Τζένη.... κάπως έτσι. Την έχω ξαναπάρει και άλλες φορές.... Αλλοπροσαλλη συμπεριφορά... Της έδωσα 30 ευρώ για δύο φορές + 10 το χοτελ. Τελικά την γάμησα σκληρά μια φορά και μετά την έβαλα να μου κάνει μασάζ. Παλαβή τελείως δεν κάθονταν....να της γλειψω τα βυζιά.... Της έπιασα τα χέρια και με βία. .. μπόρεσα να τα γλείψω...... ήταν σαν να την βιάζω......την γάμησα μετά με τα πόδια στους ώμους βίαια. .....μου ζητούσε ποτό.. και στο τέλος όταν μου έκανε μασάζ μου ζητούσε να την γαμησω ακαποτα.. της το ξεκοψα . Ακόμη και την πίπα με καποτα της τον έδωσα.....δεν κάνει καλή πίπα. Μάλλον δεν θα ξαναπάω.. πήγα μαζι της γιατί είναι σοκολατένια και έχει απαλό δέρμα. Σήμερα φορούσε διχτυοτες κάλτσες και κόκκινη φούξια περούκα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ελα ντε σωστα και εγω εχω ακουσει για κινεζες και κινεζες, την μοναδικη σχιστοματα που εχω πετυχει να πιατσαρει και εχω δοκιμασει ειναι η Σοφια εξω απο το easy access συνηθως μεσημερια απογευματα...και μαντεψε οταν την ρωτησα απο που ειναι μου ειπε οτι ειναι Φιλλιπινεζα! Προσωπικα δεν πιστευω οτι οντως κανονικες κινεζες πιατσαρουν στο τριγωνο.....ειτε θα ειναι Φιλλιπινεζες ειτε καποια αλλη ασιατικη εθνικοτητα που μπορει να μοιαζουν με Κινεζες....
Ειδα κ σημερα (κ στα 2 σημεια) απογευμα 8+ κ ξαναπαω κ τωρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα σας..υπάρχουν τέτοια ώρα granny? Αξίζει??είδα μια μια ένα λευκό φουστάνι κόκκινο μαλλί κοντούλα.. ξέρουμε κάτι?ήταν σίγουρα 70
Ποια λες?Εκει ειμουν δε παρατηρησα,εχει μερικες που κανουν υπερωρια

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Να παρατηρησεις κ τη πλευρα του Λιμπερτι στο πρακτορειο