Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Φαίνεται από κοντά . Βέβαια, Σοβιετικής σχολής είναι, αλλά τα έχει τα 70...
Αν παω καμια μερα νωρις θα δω τι παιζει.Οσες εχω δει κατα διαστηματα δε τις θελησα τις περισσοτερες.Δυο περιπτωσεις ειχα ξεχωρισει απο κει κ εχω να τις δω δε ξερω κ γω απο ποτε,μαλακια εκανα που θεωρησα οτι η μια θα βγαινει σταθερα κ την αλλη την ακολουθησα χωρις να τη σταματησω να παρω ενα τηλ,καλος μαλακας.Αυτο στις αρχες.Περνανε τα χρονια.Αλλιως μπορει να δειχνει καποια στα 45-50 κ αλλιως στα 50-55,μπορει τοτε να τις γαμαγα κ τωρα οχι η το αναποδο.Κριμα γτ ειναι κυριλε οι Ρωσιδες αλλα χανουν απο ηλικια,πιο νεες θα κλειναν τις γυρω πιατσες αυτες

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.953
Πόντοι
456
Λοιπόν μάγκες προσοχή από το βράδυ 21:30-22:00 μέχρι 7 το πρωί . Είναι μια τυπισα έξω από το Lito συστήθηκε ως έλλη αν θυμάμαι καλά το όνομα κοκκινομάλλα δηλώνει ότι είναι από Ρουμανία (ωραίο κωλαράκι ). Έξω από σου λέει 30 για μισή ώρα συν 10 το ξενοδοχείο και μέσα στο δωμάτιο ζητάει 40 . Δεν κάθησα σηκώθηκα και έφυγα .
Δεν μας ειπες τι κανει (παροχες ) ,ανεξαρτητα των τιμων που ζηταει .

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Καλα κανεις.Γενικα αν δε μπορεις να πας διαφορετικες ωρες δεν αξιζει γτ δε βλεπεις αλλαγες κ απλα κανεις αυτο που λες,πας στις σιγουρες να μη τα κλαις,αυτο κανουμε ολοι αφου δε βρουμε καμια γτ πλεον δεν υπαρχει και καμια
Έτσι όπως έχει γίνει τώρα το τρίγωνο ; Χίλιες φορές στις σίγουρες . Δεν κλαις τα λεφτά σου . Παλιά έβρισκες αξιόλογα ποιο συχνά . Τώρα πλέον τα VFM έχουν γίνει σήμα κατατεθέν λόγο σπανιότητας τους . Οι περισσότερες απλά κοιτάνε να στα πάρουν όχι να ικανοποιήσουν και τον πελάτη . Για αυτό χάνουν και πελάτες και όχι μόνο για αυτόν τον λόγο .

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Δεν μας ειπες τι κανει (παροχες ) ,ανεξαρτητα των τιμων που ζηταει .
Λέει τα πάντα κάνει (σοβαρά μιλάω αυτή ήταν η απάντηση της ) μέχρι και κώλο δίνει λέει αν και αμφιβάλω . Δεν πήγα παρακάτω ξενέρωσα γιατί με πέρασε και για μαλάκα ότι θα της έδινα ένα 10ρικο παραπάνω ενώ έλεγε έξω από το Lito οτι παίρνει 30 . Με το του είπε ξενέρωσα και έφυγα . Γιατί κατάλαβα που πήγαινε η δουλειά . Όταν λέει εργαζόμενη τα πάντα και δεν ξεκαθαρίζει τι κάνει εκεί μυρίζομαι την φόλα . Την έχω πατήσει και άλλες φορές ποιο μικρός και απο αυτά που έλεγαν δεν έκαναν ούτε τα μισά .

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.953
Πόντοι
456
Λέει τα πάντα κάνει (σοβαρά μιλάω αυτή ήταν η απάντηση της ) μέχρι και κώλο δίνει λέει αν και αμφιβάλω . Δεν πήγα παρακάτω ξενέρωσα γιατί με πέρασε και για μαλάκα ότι θα της έδινα ένα 10ρικο παραπάνω ενώ έλεγε έξω από το Lito οτι παίρνει 30 . Με το του είπε ξενέρωσα και έφυγα . Γιατί κατάλαβα που πήγαινε η δουλειά . Όταν λέει εργαζόμενη τα πάντα και δεν ξεκαθαρίζει τι κάνει εκεί μυρίζομαι την φόλα . Την έχω πατήσει και άλλες φορές ποιο μικρός και απο αυτά που έλεγαν δεν έκαναν ούτε τα μισά .
Θα πρεπει φιλε μου να ξεκαθαριζεις εκ των προτερων ακριβος τι κανει και ποσα θελει πριν μπεις στο δωματιο και πιο βασικο να κανει μπανιο !!! αν τελεικα συμφωνησετε.

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Θα πρεπει φιλε μου να ξεκαθαριζεις εκ των προτερων ακριβος τι κανει και ποσα θελει πριν μπεις στο δωματιο και πιο βασικο να κανει μπανιο !!! αν τελεικα
Για αυτό πάω στα στάνταρ όπως η Μαρία η Ρουμάνα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Λογικά την ίδια είχα πάρει κ γω κάποτε. Μια γκιλφ κοκκινομαλα που ειναι στην Χαλκοκονδύλη? Την εντελώς αδύνατη ή την κανονική προς μπαμπατσικη με κωλαρα? Αν είναι η δεύτερη, καλό σώμα για την ηλικία της κ ωραίος κωλος αλλά είχε πολλά μη και μη. Μη ακουμπάς το κεφάλι γτ θα χαλάσει το μαλλί κ κάτι αλλά Κούλα που δν θυμάμαι γτ την πήρα πριν 2-3 χρόνια.
Την μπαμπατσικη......

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Έτσι όπως έχει γίνει τώρα το τρίγωνο ; Χίλιες φορές στις σίγουρες . Δεν κλαις τα λεφτά σου . Παλιά έβρισκες αξιόλογα ποιο συχνά . Τώρα πλέον τα VFM έχουν γίνει σήμα κατατεθέν λόγο σπανιότητας τους . Οι περισσότερες απλά κοιτάνε να στα πάρουν όχι να ικανοποιήσουν και τον πελάτη . Για αυτό χάνουν και πελάτες και όχι μόνο για αυτόν τον λόγο .
Σε καθε κατηγορια το ιδιο προβλημα κ εχει την ιδια καταληξη,αποφυγη απο μας

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Για αυτό πάω στα στάνταρ όπως η Μαρία η Ρουμάνα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
Η αληθεια ειναι οτι σε αξιολογες γλυτωνουμε κ χρονο κ κοπο κ δεν πιεζομαστε ουτε ψυχολογικα ουτε ρισκαρωντας

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Λογικά την ίδια είχα πάρει κ γω κάποτε. Μια γκιλφ κοκκινομαλα που ειναι στην Χαλκοκονδύλη? Την εντελώς αδύνατη ή την κανονική προς μπαμπατσικη με κωλαρα? Αν είναι η δεύτερη, καλό σώμα για την ηλικία της κ ωραίος κωλος αλλά είχε πολλά μη και μη. Μη ακουμπάς το κεφάλι γτ θα χαλάσει το μαλλί κ κάτι αλλά Κούλα που δν θυμάμαι γτ την πήρα πριν 2-3 χρόνια.
Πως ειναι η εντελως αδυνατη?Μπορεις να την περιγραψεις?Την εχει πάρει καποιος?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστές το έχω ξαναγράψει πολλές φορές. Η Ατάκα ...τα κάνω όλα μωρό μου,,,,, είναι κόκκινη σημαία. Η απάντηση που δίνω είναι η εξής. ..... Πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνεις στο κρεββάτι, όσες ντρέπονται να πουν τι κάνουν, ντρέπονται και να το κάνουν στο κρεββάτι. Αν δεν κάνεις ότι συμφωνήσουμε πριν μπούμε μέσα, δεν θα σου δώσω λεφτά. Θα πλύνεις καλά και μουνί και κώλο. Σε θέλω για μισή ώρα. Συμφωνείς ναι, ή όχι;..... Αν αρχίσει τις τσιριμόνιες, γυρνάς την πλάτη και φεύγεις χωρίς να ρίξεις δεύετρη ματιά. Τα σούξου μούξου είναι απόδειξη ότι θα προσπαθήσει να σε ξεπετάξει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Μαρεσει που προσπαθουν να λειτουργησουν με τιμες ανεξαρτητων.Λες κ δε βρισκουμε αμα θελουμεα νεξαρτητη,απλα η διαφορ.Η Εα ειναι οτι τη βλεπεις επιτοπου κ κοβεις τι θα παιχτει πανω κατω χωρις σιγουρια.Ε ρε γλεντια.Οι καλυτερες λιγο πιο ακριβες με υπηρεσια μπουρδελου γτ δε μπορουν να ζητησουν πιο πολλα.Σονια τη λεπτη αλβανιδα,αν τη παρει καποιος ας ε ημερωσει γτ ειναι πολυ ευχαριστη κ ωραια γκομενα,απο υπηρεσιες δε ξερω

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα το πρωί Λίμπερτι γάμησα την Ουκρανή 70χρονη Νίνα 20 euro +10 το χοτελ για δύο φορές. Άγριο παθιασμένο σεξ με την θερμή ηλικιωμένη πόρνη. Πρώτος γύρος ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους μου. Δεύτερος γύρος ανελέητη πίπα και μετά με καβάλησε η θεία και χτυπιονταν σαν τρελή πάνω στο πουτσο μου ενώ ανταλλαζαμε βρωμολογα.. με παρακαλούσε να βγάλω το προφυλακτικό και να την χύσω βαθιά στο μουνι ακαποτα.... Δεν ενεδωσα και σε όλα φορούσα καποτα.... Δεν ήθελε επίσης αιρ κοντισοον. ... Τα ιδρωμένα μας κορμιά....είχαν πάρει φωτιά ....... ακούραστη στην ιππασία η καυλιάρα...... τελικά την έβαλα να ξεκαβαλησει γιατί με είχε γαμησει στο χοροπηδηχτο βίαιο σεξ......και φιλώντας με στις θηλές.... ενώ τον έπαιζα..... έχυσα και δεύτερη φορά...... ντους και δρόμο για σουβλάκι και γλυκό.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506
Σήμερα το πρωί Λίμπερτι γάμησα την Ουκρανή 70χρονη Νίνα 20 euro +10 το χοτελ για δύο φορές. Άγριο παθιασμένο σεξ με την θερμή ηλικιωμένη πόρνη. Πρώτος γύρος ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους μου. Δεύτερος γύρος ανελέητη πίπα και μετά με καβάλησε η θεία και χτυπιονταν σαν τρελή πάνω στο πουτσο μου ενώ ανταλλαζαμε βρωμολογα.. με παρακαλούσε να βγάλω το προφυλακτικό και να την χύσω βαθιά στο μουνι ακαποτα.... Δεν ενεδωσα και σε όλα φορούσα καποτα.... Δεν ήθελε επίσης αιρ κοντισοον. ... Τα ιδρωμένα μας κορμιά....είχαν πάρει φωτιά ....... ακούραστη στην ιππασία η καυλιάρα...... τελικά την έβαλα να ξεκαβαλησει γιατί με είχε γαμησει στο χοροπηδηχτο βίαιο σεξ......και φιλώντας με στις θηλές.... ενώ τον έπαιζα..... έχυσα και δεύτερη φορά...... ντους και δρόμο για σουβλάκι και γλυκό.....
Ποια ειναι αυτη, ρε?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Πειραιά παίζει τίποτα?
Πειραια σαν πιατσες δε ξερω,κατι για περαμα,σκλαβενιτη υπαρχει σε νημα.Απο Πειραια ηταν η Ηλιαναρα που ανεβαινε Μενιδι,παρα πολυ δυνατη,ισως την εχεις ακουστα,τη θελουμε κ δε μας μιλαει σε fb,instagram

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Πως ειναι η εντελως αδυνατη?Μπορεις να την περιγραψεις?Την εχει πάρει καποιος?
Είναι μια γύρω στα 70, κοκκινομαλα πολύ αδύνατη κ ύψος 1,50-1,55 αρκετά κοντή. Είναι στην Χαλκοκονδύλη κ κάποιες φορές κάθετε επί της γ Σεπτεμβρίου όχι από την μεριά του δρόμου που είναι η πλατεία Λαυρίου, στην απέναντι.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.668
Πόντοι
4.827
Πειραια σαν πιατσες δε ξερω,κατι για περαμα,σκλαβενιτη υπαρχει σε νημα.Απο Πειραια ηταν η Ηλιαναρα που ανεβαινε Μενιδι,παρα πολυ δυνατη,ισως την εχεις ακουστα,τη θελουμε κ δε μας μιλαει σε fb,instagram
Εμένα με μπλόκαρε :grin::grin:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εμένα με μπλόκαρε :grin::grin:
Κι εμενα.Ειπε "εχω σταματησει φιλε" ενω ενω με γνωριζε κτλ (αν το γραφε η ιδια γτ νυχτες μου γραφε κατα τις 12 εξηγωντας μου τι επαιζε) Της εκανα προτασεις κτλ κ καποια φαση με μπλοκαρε.Συν κοροιδεψε/ηθελε να κοροιδεψει

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Είναι μια γύρω στα 70, κοκκινομαλα πολύ αδύνατη κ ύψος 1,50-1,55 αρκετά κοντή. Είναι στην Χαλκοκονδύλη κ κάποιες φορές κάθετε επί της γ Σεπτεμβρίου όχι από την μεριά του δρόμου που είναι η πλατεία Λαυρίου, στην απέναντι.
70??Πολύ μεγάλη δεν ειναι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom