Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
IMG_0740.jpeg
Ξέρεις κάποιος πληροφορίες για το κορίτσι που κάθεται δίπλα στο λητω
Αυτή έχει κωλαρα! Αλλά είναι ακαταδεκτη, 2 φορές την είχα πλησιάσει κ είχε πει όχι. Πάντα πρωινές ώρες είναι εκεί.
Ας γράψει κάποιος που ξέρει γτ έχω μπερδευτεί, αυτή είναι η γνωστή Μαρία Ρουμάνα που γράφετε?

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Αυτή έχει κωλαρα! Αλλά είναι ακαταδεκτη, 2 φορές την είχα πλησιάσει κ είχε πει όχι. Πάντα πρωινές ώρες είναι εκεί.
Ας γράψει κάποιος που ξέρει γτ έχω μπερδευτεί, αυτή είναι η γνωστή Μαρία Ρουμάνα που γράφετε?
Όχι δεν είναι αυτή η Μαρία Ρουμάνα. Η Μαρία ποατσαρει Λαυρίου συνήθως δίπλα στην Άντζελα.
Σ' αυτή από φωτό πήγα και εγώ μια φορά και δεν απαντάτε τίποτα

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Λοιπον, όχι δεν αξίζει μεσημέρι μετά τις 12. Νέκρα πέρασα εγώ τώρα 1330 δεν ήταν καμιά ειλικρινά ούτε ο Ορφέας δεν είχε κόσμο. Καραντίνα τελείως. Ύστερα τις υποδείξεις του μύστη Ιωαννη για τις γυφτισες νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να πάρω μια. Αλλα, ξέρει κάνει τι τιμές παίζουν δεν θα έδινα πάνω από 20 ευρώ με ξενοδοχείο μαζι για ένα τέτοιο γαμησι

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Λοιπον, όχι δεν αξίζει μεσημέρι μετά τις 12. Νέκρα πέρασα εγώ τώρα 1330 δεν ήταν καμιά ειλικρινά ούτε ο Ορφέας δεν είχε κόσμο. Καραντίνα τελείως. Ύστερα τις υποδείξεις του μύστη Ιωαννη για τις γυφτισες νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να πάρω μια. Αλλα, ξέρει κάνει τι τιμές παίζουν δεν θα έδινα πάνω από 20 ευρώ με ξενοδοχείο μαζι για ένα τέτοιο γαμησι
Ο κάθε ένας κάνει αυτό που γουστάρει, δηλαδή εγώ ούτε πιπα δεν δίνω χωρίς καποτα, ο σπερμ από την άλλη της γαμαει χωρίς καποτα, τώρα τι μπορεί να πάθεις τιβμπορει να γίνει δεν ξέρω εάν εσύ θες να ρισκάρεις καντο..

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Ο κάθε ένας κάνει αυτό που γουστάρει, δηλαδή εγώ ούτε πιπα δεν δίνω χωρίς καποτα, ο σπερμ από την άλλη της γαμαει χωρίς καποτα, τώρα τι μπορεί να πάθεις τιβμπορει να γίνει δεν ξέρω εάν εσύ θες να ρισκάρεις καντο..
Προφανώς δεν λεω να γαμησω ακαποτα η να καμγ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προφανώς δεν λεω να γαμησω ακαποτα η να κάνω κάτι επίφοβο. Αλλα, είναι μια καλτ εμπειρια με γυφτιασσα

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Προφανώς δεν λεω να γαμησω ακαποτα η να καμγ

Δηλαδή τυπάκο αν αυτή σου έλεγε ''μπες έτσι'' δεν θα το έκανες; Μαλλόν εγώ είμαι ο ανώμαλος και ο περίεργος που δεν θα την άφηνα μέχρι να σιγουρευτώ ότι έμεινε έγκυος.

3589170.jpg

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506
Αλβανιδοκωλαρα σημερα μεσημερι, παχυνε ο κωλος, η κυτταριτιδα στην κωλαρα φαινοταν κατω απ τη φουστα

• Like
Αντιδράσεις: jimis

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
973
Πόντοι
86
Αλβανιδοκωλαρα σημερα μεσημερι, παχυνε ο κωλος, η κυτταριτιδα στην κωλαρα φαινοταν κατω απ τη φουστα
γιατι φατσα ? μαυρο χαλι παλιοτερα και 10 χρονια πισω μιλαμε την εχουν παρει ολοι οι ηλικιωμενοι, ηταν στεκι εκει τα μαγαζια καφενεια κτλ

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Δηλαδή τυπάκο αν αυτή σου έλεγε ''μπες έτσι'' δεν θα το έκανες; Μαλλόν εγώ είμαι ο ανώμαλος και ο περίεργος που δεν θα την άφηνα μέχρι να σιγουρευτώ ότι έμεινε έγκυος.

3589170.jpg
Oσο μουνι και εάν είναι δεν νομίζω ότι αξίζει να πηδηξουμε χωρίς προφυλακτικό, φυσικά το ξαναλέω ο κάθε άνθρωπος πρατει όπως θέλει..

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Παιδιά η αλβανιδοκωλαρα ποια είναι ακριβώς που λέτε ότι παχαίνει συνέχεια πως μοιάζει ; Έχει ενα τατου στον δεξί της πήχη ; Με πόσα εκδίδεται το νυμφιδιον;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.953
Πόντοι
456
Καλησπερα στην πιατσα και στους γνωστες κοριτσιων και πραγματων .Θα ηθελα καποιες πληροφορειες απο αυτους που εχουν παρει προσφατα την Μαρια την Ρουμανα, δληαδη συμπεριφορα , προγραμμα , τιμες σε ιδικα και μη ιδικα προγραματα , ξεπετα η νορμαλ παροχες και οτι αλλο θα βοηθουσε για μια πιο λεπτομερη εικονα . Χωρις να θελω να θιξω κανενα νομιζω ο πιο καταληλος για καλη περιγραφη θα ηταν ο Ιωαννης Μποκολος εαν την εχει παρει φυσικα !!!! Την ειδα σημερα κατα τις 12.20 προσπαθησα να της μιλησω και μου ειπε δεν μπορω εχω 3 ραντεβου συνεχομενα !!! Φυσικα εφυγα λογο χρινου . Θα αναμενω οποιος θελει να μου απαντηση !!!Ευχαριστω .

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Καλησπερα στην πιατσα και στους γνωστες κοριτσιων και πραγματων .Θα ηθελα καποιες πληροφορειες απο αυτους που εχουν παρει προσφατα την Μαρια την Ρουμανα, δληαδη συμπεριφορα , προγραμμα , τιμες σε ιδικα και μη ιδικα προγραματα , ξεπετα η νορμαλ παροχες και οτι αλλο θα βοηθουσε για μια πιο λεπτομερη εικονα . Χωρις να θελω να θιξω κανενα νομιζω ο πιο καταληλος για καλη περιγραφη θα ηταν ο Ιωαννης Μποκολος εαν την εχει παρει φυσικα !!!! Την ειδα σημερα κατα τις 12.20 προσπαθησα να της μιλησω και μου ειπε δεν μπορω εχω 3 ραντεβου συνεχομενα !!! Φυσικα εφυγα λογο χρινου . Θα αναμενω οποιος θελει να μου απαντηση !!!Ευχαριστω .
Πολύ καλό κρεββάτι. ...... αλλά. ..... έχει κάνει κάποια εγχείρηση στην βάση της σπονδυλικής στήλης και έχει μια ουλή μεγάλη

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.953
Πόντοι
456
Πολύ καλό κρεββάτι. ...... αλλά. ..... έχει κάνει κάποια εγχείρηση στην βάση της σπονδυλικής στήλης και έχει μια ουλή μεγάλη
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου !! Δεν μου λες ομως τι προγραμματα κανει και τι χρεωνει ?? δηλ. τι ελευθερα κανει εκτος απο το κυριος γαμηση που ειναι παντα με σκουφο !!, γιατι καποιος εγραψε οτι κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο ,πρωκτικο ,γλυψηματα παντου και αλλα πολλα , ζητω πληροφορειες πραγματοποιημενες οχι καυλατζες και κατα φημισμον . Ευχαριστω και καλη Κυριακη να εχεις !!

Freelife

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Σάββατο μεσημεράκι και αφού τελείωσαν οι εξετάσεις των αγγλικών πέρασμα από το τρίγωνο με τον γιο μου για την επιστροφή προς το σπίτι. Στο φανάρι του ΟΠΑΠ άκουσα να λέει το όνομα της σε συναγωνιστή. Μιράντα. Κοντούλη σχετικά ηλικίας 40 με 50 πολύ κοντοκουρεμένα. Πιθανόν αλβανικής η βουλγαρικής καταγωγής. Λόγω του ότι ήμουνα με τον μικρό δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω κίνηση, αν και κάτι θα μάθαινε στην ηλικία των 12 που είναι. Γνωρίζεται κάτι για την κυρία?

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου !! Δεν μου λες ομως τι προγραμματα κανει και τι χρεωνει ?? δηλ. τι ελευθερα κανει εκτος απο το κυριος γαμηση που ειναι παντα με σκουφο !!, γιατι καποιος εγραψε οτι κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο ,πρωκτικο ,γλυψηματα παντου και αλλα πολλα , ζητω πληροφορειες πραγματοποιημενες οχι καυλατζες και κατα φημισμον . Ευχαριστω και καλη Κυριακη να εχεις !!
30 ευρώ παίρνει πίπα ελεύθερη, δίνει και κολο αλλά δεν ξέρω αν είναι έξτρα. Ώρα δεν κοιτάει μέχρι να τελειώσεις.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Παιδιά η αλβανιδοκωλαρα ποια είναι ακριβώς που λέτε ότι παχαίνει συνέχεια πως μοιάζει ; Έχει ενα τατου στον δεξί της πήχη ; Με πόσα εκδίδεται το νυμφιδιον;
Τατού στο πόδι έχει η Μαρία η Ρουμάνα που παίρνει 30

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Μάλλον κάτι τη φοβησε η δεν άρεσε και είπε έχω ραντεβού κτλ. Γιατί όταν αύξησε την τιμή και σε μένα ίδιες μπούρδες μου έλεγε και μια ώρα που έκανα βόλτα καθόταν εκεί.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Κωλο δεν ξέρω δεν έχω ζητήσει. 20 ευρώ το πήδημα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.953
Πόντοι
456
Τατού στο πόδι έχει η Μαρία η Ρουμάνα που παίρνει 30
Δεν προλαβα να της μιλησω αλλα απο μακρια οπως εφευγε ειδα κατι σε ενα απο τα δυο ποδια ,δεν ξερω απο τιμες και για αυτο εκανα ολα αυτα τα ερωτηματα να μαθω απο καποιον που ξερει τι κανει και ποσα περνει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom