Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Δυνατή γκιλφάρα η Τατιάνα. Κρατιέται σούπερ η άτιμη. Αλλά δίνει και κωλο χωρίς κάτι παραπάνω; Γιατί μου φαίνεται με 40 είναι το νορμάλ η ώρα. Δεν το έχω επιδιώξει βέβαια.
Μέσα στην τιμή είναι και ο κωλος πάντα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
δεν γνωριζω πολλα..απλα ενας φιλος μου περνουσε απο εκει γυρω στις 11 με 00.00 πριν καποιες ημερες και ειδε δυο τρεις καυλωσιμες εκει να καθονται...δεν ηταν σιγουρος 100% αλλα του φανηκε σαν να κανουν πιατσα...μου εβγαλε φωτο απο το αυτοκινητο του οταν περνουσε ..δεν φανηκε πολυ καλα ομως να του πω και εγω αν οντως..επρεπε να τις μιλησει!!
Πρεπει να του πεις να θυμηθει εμφανισεις κ να μας τις γραψεις.Αν ηταν πανω στη Λιοσιων οσο εχω περασει δεν εχω δει τιπτοα σε διαφορες ωρες που να κινει υποψια πιατσας αλλα εχω δει καμια φορα που υποψιαζομουν οτι ειναι στον κλαδο κ πανε καποπυ πχ γυρνανε η απλα περαστικες απο κει.Θελει προσοχη μη πεσετε σε Ελλεηνιδες

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
καλησπερα, σπανιως γραφω..υπαρχει πιαστσα λιοσιων ..εκει σε ενα βουλκανιζατερ..στον δρομο που ερχεται απο τον σταθμο λαρισσης??
Όχι. Ποτέ δε φτιάχνεται πιάτσα δίπλα σε μπουρδέλα.

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς η Μαρία η ρουμανα τι ώρες την βρίσκουμε?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Κακως δε βγαινει πιο μετα οπως κ αλλες δε καθονται εστω οταν πεσει ο ηλιος εως μια λογικη ωρα,θα βγαζαν σχεδον 100%.Κ ετσι βγαζει αλλα μιλαμε για καλοκαιρι.χειμωνα να το καταλαβω,τα μαζευει νωρις κ γεια σας,καλοκαιρι το ιδιο,θα χει περισσοτερους αν μας βολεψει.Σου λεει οσοι ερχονται ερχονται εχω κ σταθερους συν οτι μπορει να μην μπορει πανω απο εναν αριθμο ατομων,σε αλλη ωρα ισως παιξει τηλεφωνικα

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
468
Πόντοι
21
Η Ντιάνα που δούλευε Δίδυμου 20 την θυμαστε?
Την πέτυχα απ´εξω από ένα βουλγαρικο καφε μπαρ στη Μάρνης και μου είπε ότι δουλεύει σε ξενοδοχείο όπου μάλλον μένει κιόλας που λέγεται elyssium.Παιρνει 50 ευρώ την ώρα.
Μπορείς να με φέρεις σε επαφή με Ντιάνα?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Η Ντιάνα που δούλευε Δίδυμου 20 την θυμαστε?
Την πέτυχα απ´εξω από ένα βουλγαρικο καφε μπαρ στη Μάρνης και μου είπε ότι δουλεύει σε ξενοδοχείο όπου μάλλον μένει κιόλας που λέγεται elyssium.Παιρνει 50 ευρώ την ώρα.
Elysium λεγόταν το Liberty παλιότερα, αυτό εννοείς ?

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
973
Πόντοι
86
η Μαρια η Ρουμανα αφαντη... 2 μερεs περασα μεσημερι πουθενα

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Καταδρομική στη Λαυρίου 12:30 με ελπίδα να βρω την Άντζελα η τη Μαρία Ρουμάνα, μισή ώρα βόλτες αφαντες και οι δυο . Φεύγοντας απογοητευμένος εμφανίστηκε η Μαρία και πέρασα καλά όπως πάντα.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
973
Πόντοι
86
Καταδρομική στη Λαυρίου 12:30 με ελπίδα να βρω την Άντζελα η τη Μαρία Ρουμάνα, μισή ώρα βόλτες αφαντες και οι δυο . Φεύγοντας απογοητευμένος εμφανίστηκε η Μαρία και πέρασα καλά όπως πάντα.
μηπωs ρωτησεs απο τι ωρα θα ειναι κτλ ?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Επιστρέφοντας το πρωί από παρτουζα στο Άγκυρας 9 (Αλίσια - Αναστασία), είδα στο πόστο της την Μαρία την Ρουμάνα.

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
καλημέρα αρτι αφιχθεις από το τρίγωνο περιξ τις 11 το πρωί σήμερα. 2-3 Γυφτοπουλα στον Ορφέα φουλ καυλωσιμες όμως. Απέναντι ακριβώς από τον Ορφέα στην γωνία, καθόταν μια μαύρη με γυαλιά ηλίου Βύζια που ξεχειλιζαν και μια κοιλια πολύ μεγάλη σαν να είναι έγκυος στρογγυλή. Ξέρει κανείς ποια ειανι αυτή ; Είναι η γκανεζα που λέτε ; Ηταν αρκετά χοντρή με πολύ ωραίες καμπύλες και τα υπερτροφικα Βύζια της

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
καλημέρα αρτι αφιχθεις από το τρίγωνο περιξ τις 11 το πρωί σήμερα. 2-3 Γυφτοπουλα στον Ορφέα φουλ καυλωσιμες όμως. Απέναντι ακριβώς από τον Ορφέα στην γωνία, καθόταν μια μαύρη με γυαλιά ηλίου Βύζια που ξεχειλιζαν και μια κοιλια πολύ μεγάλη σαν να είναι έγκυος στρογγυλή. Ξέρει κανείς ποια ειανι αυτή ; Είναι η γκανεζα που λέτε ; Ηταν αρκετά χοντρή με πολύ ωραίες καμπύλες και τα υπερτροφικα Βύζια της
Η Γκανεζα δεν έχει μεγάλα βυζιά και κοιλιά άλλη θα ήταν..... κυκλοφορεί και Ε να τραβελι αράπης με βυζάρες

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Λοιπόν μάγκες γύρισα από τρίγωνο... Είδα και εγώ τα καυλακια στον Ορφέα..... Αλλά πήγα με την Μαρία την Ρουμάνα στο Λητώ... Χαλαστηκα λίγο είναι η αλήθεια....ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Βλέπω Την Μαρία με μπουταρες και βυζάρες και καυλώνω άσχημα.....της λέω πάμε....μου λέει κάτσε ένα λεπτό να αγοράσω κάτι και έρχομαι στο Λητώ.....πάω Λητώ και περιμένω..... έρχεται η μιλφαρα..... έχει παχύνει λίγο.....χαζευα τα πόδια της και το μπούστο της όπως πλησίαζε.....το πέος μου άρχισε να σκληραίνει..... καθώς μπαίνουμε στο χοτελ ένας συναγωνιστής....της φωνάζει από έξω κάποιο κομπλιμέντο.. εν συνεχεία μου λέει ....την καλύτερη παίρνεις.....γυριζω και του κάνω χειρονομία επιδοκιμασίας με τον αντίχειρα επάνω.....μπαίνουμε χοτελ πληρώνω 10 ευρώ το δωμάτιο.....πάμε μέσα.....το μπαλαμουτι είχε αρχίσει από το ασανσέρ.. ..... μόλις μπήκαμε δωμάτιο της λέω.....θα σου δώσω 40 ευρώ για δύο φορές.... Θέλεις;; Ναι μου λέει θέλω... Ωραία λέω και αρχίζω να γδυνομαι για να πάω στο μπάνιο.... αρχίζει και αυτή να βγάζει ρούχα..... παρατηρώ ότι ο κωλος της είναι λίγο τουρλωμενος... Σε σχέση με άλλη φορά.....δεν δίνω πολλη σημασία και μπαίνω για μπάνιο.... έρχεται και αυτή και τότε... Τι βλέπω;;;;; Μια τεράστια αντιαισθητικη ουλή στην βάση της σπονδυλικής στήλης στον κωλο. ......δεν ξέρω τι είχε κάνει.. εγχείρηση κοκυγος... Δεν ξέρω.... Ξενέρωσα. ....της έδωσα μια καλή γυμνή πίπα και έχυσα στο στομα της.....κατόπιν της λέω δεν θέλω άλλο φεύγουμε.....έκανε κίνηση να μου επιστρέψει τα μισά λεφτά αλλά εγώ δεν τα δέχτηκα και της τα χαρησα
...... κουβεντιάσαμε λίγο με ευχαρίστησε πολύ και φύγαμε.

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
289
Πόντοι
280
11.00 σήμερα.Μαρια Ρουμάνα,Στέλλα έξω από Lito.
Αλβανιδοκωλαρα στην Πλατεία Λαυρίου και απέναντι έψαχνε πελάτη.Ορφεα 3 γυφτισσες ωραία κομμάτια και η χονδρή πάνω από 130 κιλά με μαεστρία τούμπανο όπως και κοιλιά μαύρη αφρικανα σε καφέ κολάν.Χαλκοκονδυλη η gilf κοκκινομαλα Τατιάνα έψαχνε για καυλια φορώντας λεοπαρδαλε μίνι φουστα..Η Νατάσα δεν ήταν πουθενα

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506
Τραβελος ειναι ρε η μαυρη χοντρελα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Οι 2-3 καυλωσιμες η ειναι οι καινουριες η ειναι οι γνωστες που κανουν βολτες,θα διαπιστωσεις κ θα ενημερωσεις σε περιπτωση που τις δεις Liberty Χαλκοκονδυλη προς 3η η Λαυριου,για να μη μπερδευεσαι.Η μαυρη η ειναι η "φιλη" Κασσανδρας η μακρια της,Γκανεζα αποκλειεται

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Λοιπόν μάγκες γύρισα από τρίγωνο... Είδα και εγώ τα καυλακια στον Ορφέα..... Αλλά πήγα με την Μαρία την Ρουμάνα στο Λητώ... Χαλαστηκα λίγο είναι η αλήθεια....ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Βλέπω Την Μαρία με μπουταρες και βυζάρες και καυλώνω άσχημα.....της λέω πάμε....μου λέει κάτσε ένα λεπτό να αγοράσω κάτι και έρχομαι στο Λητώ.....πάω Λητώ και περιμένω..... έρχεται η μιλφαρα..... έχει παχύνει λίγο.....χαζευα τα πόδια της και το μπούστο της όπως πλησίαζε.....το πέος μου άρχισε να σκληραίνει..... καθώς μπαίνουμε στο χοτελ ένας συναγωνιστής....της φωνάζει από έξω κάποιο κομπλιμέντο.. εν συνεχεία μου λέει ....την καλύτερη παίρνεις.....γυριζω και του κάνω χειρονομία επιδοκιμασίας με τον αντίχειρα επάνω.....μπαίνουμε χοτελ πληρώνω 10 ευρώ το δωμάτιο.....πάμε μέσα.....το μπαλαμουτι είχε αρχίσει από το ασανσέρ.. ..... μόλις μπήκαμε δωμάτιο της λέω.....θα σου δώσω 40 ευρώ για δύο φορές.... Θέλεις;; Ναι μου λέει θέλω... Ωραία λέω και αρχίζω να γδυνομαι για να πάω στο μπάνιο.... αρχίζει και αυτή να βγάζει ρούχα..... παρατηρώ ότι ο κωλος της είναι λίγο τουρλωμενος... Σε σχέση με άλλη φορά.....δεν δίνω πολλη σημασία και μπαίνω για μπάνιο.... έρχεται και αυτή και τότε... Τι βλέπω;;;;; Μια τεράστια αντιαισθητικη ουλή στην βάση της σπονδυλικής στήλης στον κωλο. ......δεν ξέρω τι είχε κάνει.. εγχείρηση κοκυγος... Δεν ξέρω.... Ξενέρωσα. ....της έδωσα μια καλή γυμνή πίπα και έχυσα στο στομα της.....κατόπιν της λέω δεν θέλω άλλο φεύγουμε.....έκανε κίνηση να μου επιστρέψει τα μισά λεφτά αλλά εγώ δεν τα δέχτηκα και της τα χαρησα
...... κουβεντιάσαμε λίγο με ευχαρίστησε πολύ και φύγαμε.
Τα καυλακια ποιες απ τις γνωστες ηταν?Στο αλλο,εχω κανει κυστη κοκκυγα κ δεν αφησε τοσο ασχημα η ετσι το βλεπω,το τεραστια με προβληματισε,επρεπε να ρωτησεις αφου εχεις κ οικειοτητα,ας τις εδινες 20 που δικαιουταν,τιμητικη η κινηση της,τετοια να μας κανουν να τις προτιμαμε χωρις να χαλανε οπως ειχε κανει,αργα η γρηγορα θα ξαναδυνατισει.Πριν μπειτε δεν τη ρωτησες για λεφτα?Η εισαι σιγουρος πχ σου ζηταει σταθερα κ δε γκρινιαζει?Αν γινει οπως ηταν θα κερδισει,πρεπει να παρω να δω την ουλη που λες κ να σε ενημερωσω,παιζει να πεφτεις μεσα,ωστοσω η διαθεση μας ενδιαφερει κ η εμφανιση σε συνδυασμο με τη χρεωση,αντε να δουμε,εγω θεωρω πετυχημενη τη συνευρεση αλλα πλεον ρωταω αν εχουν προβλημα,αν πονανε η δε μπορουν σε καποια σταση,αν εκαναν εγχειρηση,για να γλυτωνω τις εξυπναδες,εφαρμοσε το να βοηθηθεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
11.00 σήμερα.Μαρια Ρουμάνα,Στέλλα έξω από Lito.
Αλβανιδοκωλαρα στην Πλατεία Λαυρίου και απέναντι έψαχνε πελάτη.Ορφεα 3 γυφτισσες ωραία κομμάτια και η χονδρή πάνω από 130 κιλά με μαεστρία τούμπανο όπως και κοιλιά μαύρη αφρικανα σε καφέ κολάν.Χαλκοκονδυλη η gilf κοκκινομαλα Τατιάνα έψαχνε για καυλια φορώντας λεοπαρδαλε μίνι φουστα..Η Νατάσα δεν ήταν πουθενα
Η Νατασα μου φαινεται λειτουργει πιο τηλεφωνικα.Κ εσυ 3 ωραιες Ορφεα,απο γνωστες?Μαυρες προσπερνω,Στελλα τετοια ωρα?Κ σε συνδυασμο με Ρουμανα κ Αλβανιδοκωλαρα?Αυτο ειναι το καλο τριγωνο που ξεραμε,ετσι να τις βλεπουμε μαζεμενες κ αν συντονιζονται κ αλλες ωρες πανε απατες οι υπολοιπες.Τατιανα αγωνιζεται

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Kassie

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom