Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
30
Πόντοι
0
Η Ντιάνα που δούλευε Δίδυμου 20 την θυμαστε?
Την πέτυχα απ´εξω από ένα βουλγαρικο καφε μπαρ στη Μάρνης και μου είπε ότι δουλεύει σε ξενοδοχείο όπου μάλλον μένει κιόλας που λέγεται elyssium.Παιρνει 50 ευρώ την ώρα.

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Καταδρομική τρίγωνο τίποτα αξιόλογο . Πώς έγινε έτσι το τρίγωνο απορώ . Υπήρχε κάτι αξιόλογο . Πάω Ορφέα μερικά περάσματα μου μίλησε μια μαύρο μαλλί γκρι κορμάκι μαύρο δέρμα προς το γύφτικο με τατουάζ στο στήθος την έκοψα για φόλα δεν της μίλησα καν . Μια άλλη μου ζήταγε 40 ευρώ συν 10 δωμάτιο . Τι έγινε ρε φίλε εξαφανίστηκαν όλα τα καλά ;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Η Ντιάνα που δούλευε Δίδυμου 20 την θυμαστε?
Την πέτυχα απ´εξω από ένα βουλγαρικο καφε μπαρ στη Μάρνης και μου είπε ότι δουλεύει σε ξενοδοχείο όπου μάλλον μένει κιόλας που λέγεται elyssium.Παιρνει 50 ευρώ την ώρα.
Πως λεγεται το μπαρ στη μαρνης που τη πετυχες?Τηλ της πηρες?Πως ειναι εμφανισιακα?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Καταδρομική τρίγωνο τίποτα αξιόλογο . Πώς έγινε έτσι το τρίγωνο απορώ . Υπήρχε κάτι αξιόλογο . Πάω Ορφέα μερικά περάσματα μου μίλησε μια μαύρο μαλλί γκρι κορμάκι μαύρο δέρμα προς το γύφτικο με τατουάζ στο στήθος την έκοψα για φόλα δεν της μίλησα καν . Μια άλλη μου ζήταγε 40 ευρώ συν 10 δωμάτιο . Τι έγινε ρε φίλε εξαφανίστηκαν όλα τα καλά ;
Εμεις τα εξαφανισαμε γτ τους φτιαξαμε κυκλους,αυτη ειναι η αληθεια η πικρη.Θυμασαι ονοματα απο αυτες που αναφερεις?Ισως ειδες παρουσιες απο τραμπα μεταξυ Liberty,Ορφεα

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπερα αλβανιδοκολαρα τελικα επεστρεψε?

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Εμεις τα εξαφανισαμε γτ τους φτιαξαμε κυκλους,αυτη ειναι η αληθεια η πικρη.Θυμασαι ονοματα απο αυτες που αναφερεις?Ισως ειδες παρουσιες απο τραμπα μεταξυ Liberty,Ορφεα
Απ έξω απο τον Ορφέα πέρασα στο liberty δεν υπήρχε πολύ κίνηση αλλά ήταν απογοητευτικό γενικότερα . Κατεβαίνω συχνά για δουλειά στο κέντρο και τα παρατηρώ αλλά είπα ας κάνω μια βόλτα και αν κάτσει κάτι καλό δεν θα πω όχι. Με αυτά που είδα απογοητεύτηκα. Ναι μεν και ποιο παλιά κοιτάγανε να στα πάρουν αλλά οι υπηρεσίες που έδιναν ήταν αξιοπρεπείς. Τώρα για απλό πρόγραμμα να ζητάει η άλλη 40 συν 10 με συγχωρείς πολύ όχι . Πάω δίνω 50 σε στούντιο αν ρίξει έτσι .

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Απ έξω απο τον Ορφέα πέρασα στο liberty δεν υπήρχε πολύ κίνηση αλλά ήταν απογοητευτικό γενικότερα . Κατεβαίνω συχνά για δουλειά στο κέντρο και τα παρατηρώ αλλά είπα ας κάνω μια βόλτα και αν κάτσει κάτι καλό δεν θα πω όχι. Με αυτά που είδα απογοητεύτηκα. Ναι μεν και ποιο παλιά κοιτάγανε να στα πάρουν αλλά οι υπηρεσίες που έδιναν ήταν αξιοπρεπείς. Τώρα για απλό πρόγραμμα να ζητάει η άλλη 40 συν 10 με συγχωρείς πολύ όχι . Πάω δίνω 50 σε στούντιο αν ρίξει έτσι .
Εννοειται.Προτιμω Ελληνιδες

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506
Περασμα πρωινες ωρες, εχυσα κωλομαγουλα αναστασιας μετα απο κωλογαμησι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Για οσους ενδιαφερονται εμφανιστηκε η αλβανιδοκωλαρα με καυτο ασπρο μινι
Περασμα πρωινες ωρες, εχυσα κωλομαγουλα αναστασιας μετα απο κωλογαμησι
Αδυνατησε ο κωλος της?Η Αναστασια ποια ειναι?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.747
Πόντοι
2.696
Οπως ηταν. Η γνωστη ελληνοαλβανιδα που λεει οτι ειναι σμυρνια. Σπαστο ξανθο μαλλι κ κωλαρα. Ειναι γνωστη κ ως νατασα
Μισή Σμυρνιά και μισή από Αχαία (από το Αίγιο)... Κάνει καλό γαμήσι; Τελειωτικό γυμνό τσιμπούκι στο στόμα; Την έχω δει που την παίρνει από την πιάτσα ο δικός της με το μηχανάκι όταν τελειώνει την βάρδια της...

Τελευταία τροποποίηση:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506
Μισή Σμυρνιά και μισή από Αχαία (από το Αίγιο)... Κάνει καλό γαμήσι; Τελειωτικό γυμνό τσιμπούκι στο στόμα; Την έχω δει που την παίρνει από την πιάτσα ο δικός της με το μηχανάκι όταν τελειώνει την βάρδια της...
Σχετικα καλο. Για να φυγουν τα χοντρα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Οπως ηταν. Η γνωστη ελληνοαλβανιδα που λεει οτι ειναι σμυρνια. Σπαστο ξανθο μαλλι κ κωλαρα. Ειναι γνωστη κ ως νατασα
Καλό κρεββάτι κάνει την έχω χύσει μερικές φορές και στο στόμα. Την Κυριακή το μεσημεράκι την συνάντησα με τον δικό της τυχαία σε μια καφετέρια...... εγώ ήμουν με την γυναίκα μου..... αλλάξαμε διακριτικά βλέμματα..... αλλά δεν μίλησε κανείς

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι...... καυτό σεξ με Τατιάνα κοντή κοκκινομαλλα με πράσινα μάτια..... μιλφαρα από Ουκρανία.....2 φορές σεξ γυμνό τσιμπούκι.....40 ευρώ συν 10 το Λίμπερτι. Ο πρώτος γύρος περιελάμβανε πρωκτικό σεξ με καποτα.....και ο δεύτερος γυμνό τσιμπούκι.... Πριν το τέλος έβαλα καποτα....και η κυρία συνέχισε μέχρι που με σταγγιξε..... ανάμεσα. Στους δύο γύρους είχαμε μασάζ κουβέντα και γλείψιμο..... εκατέρωθεν......

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
349
Πόντοι
26
Σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι...... καυτό σεξ με Τατιάνα κοντή κοκκινομαλλα με πράσινα μάτια..... μιλφαρα από Ουκρανία.....2 φορές σεξ γυμνό τσιμπούκι.....40 ευρώ συν 10 το Λίμπερτι. Ο πρώτος γύρος περιελάμβανε πρωκτικό σεξ με καποτα.....και ο δεύτερος γυμνό τσιμπούκι.... Πριν το τέλος έβαλα καποτα....και η κυρία συνέχισε μέχρι που με σταγγιξε..... ανάμεσα. Στους δύο γύρους είχαμε μασάζ κουβέντα και γλείψιμο..... εκατέρωθεν......
Συγγνωμη εδωσεs 40 ευρω στην γκιλφ Τατιανα,εμενα πριν ενα χρονο μου ειχε παρει 20 για 1 ωρα σε hotel....Aν ειναι η ιδια κοντη καλοντυμενη κοκκινομαλα γκιλφ,που οταν γδυθει δεν λεει απο σωμα.Αs πουμε και τα καλα τηs,τσιμπουκι καλο σχετικα, με φοβερη γλειφοκωλαδα,και αρκετα τιμια στο γαμησι....

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
349
Πόντοι
26
Πως λεγεται το μπαρ στη μαρνης που τη πετυχες?Τηλ της πηρες?Πως ειναι εμφανισιακα?
ΕΙναι γνωστη για την μεγαλη κωλαρα τηs ,απο φατσα ειναι χαλια μαυρα.Αλλα με ενα 20 ευρω ηταν καλη μεσα,πριν κανενα χρονο που την πηρα ,κανενα 5 λεπτο εριχνα πολυ δυνατεs σφαλιαρεs στην μεγαλη πατουρα τηs ,και μετα την γαμαγα μονο πισωκολλητο τραβωνταs και τα μακρια μαλλια τηs....Tωρα να δωσειs 50 αλλα και μια ωρα, δεν ξερω αν αξιζει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom