anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.207
- Πόντοι
- 506
20+5Οποτε κατι νεο για μενα.Κοστος?
20+5Οποτε κατι νεο για μενα.Κοστος?
Μια χαρα
Πως λεγεται το μπαρ στη μαρνης που τη πετυχες?Τηλ της πηρες?Πως ειναι εμφανισιακα?Η Ντιάνα που δούλευε Δίδυμου 20 την θυμαστε?
Την πέτυχα απ´εξω από ένα βουλγαρικο καφε μπαρ στη Μάρνης και μου είπε ότι δουλεύει σε ξενοδοχείο όπου μάλλον μένει κιόλας που λέγεται elyssium.Παιρνει 50 ευρώ την ώρα.
Εμεις τα εξαφανισαμε γτ τους φτιαξαμε κυκλους,αυτη ειναι η αληθεια η πικρη.Θυμασαι ονοματα απο αυτες που αναφερεις?Ισως ειδες παρουσιες απο τραμπα μεταξυ Liberty,ΟρφεαΚαταδρομική τρίγωνο τίποτα αξιόλογο . Πώς έγινε έτσι το τρίγωνο απορώ . Υπήρχε κάτι αξιόλογο . Πάω Ορφέα μερικά περάσματα μου μίλησε μια μαύρο μαλλί γκρι κορμάκι μαύρο δέρμα προς το γύφτικο με τατουάζ στο στήθος την έκοψα για φόλα δεν της μίλησα καν . Μια άλλη μου ζήταγε 40 ευρώ συν 10 δωμάτιο . Τι έγινε ρε φίλε εξαφανίστηκαν όλα τα καλά ;
Απ έξω απο τον Ορφέα πέρασα στο liberty δεν υπήρχε πολύ κίνηση αλλά ήταν απογοητευτικό γενικότερα . Κατεβαίνω συχνά για δουλειά στο κέντρο και τα παρατηρώ αλλά είπα ας κάνω μια βόλτα και αν κάτσει κάτι καλό δεν θα πω όχι. Με αυτά που είδα απογοητεύτηκα. Ναι μεν και ποιο παλιά κοιτάγανε να στα πάρουν αλλά οι υπηρεσίες που έδιναν ήταν αξιοπρεπείς. Τώρα για απλό πρόγραμμα να ζητάει η άλλη 40 συν 10 με συγχωρείς πολύ όχι . Πάω δίνω 50 σε στούντιο αν ρίξει έτσι .Εμεις τα εξαφανισαμε γτ τους φτιαξαμε κυκλους,αυτη ειναι η αληθεια η πικρη.Θυμασαι ονοματα απο αυτες που αναφερεις?Ισως ειδες παρουσιες απο τραμπα μεταξυ Liberty,Ορφεα
Εννοειται.Προτιμω ΕλληνιδεςΑπ έξω απο τον Ορφέα πέρασα στο liberty δεν υπήρχε πολύ κίνηση αλλά ήταν απογοητευτικό γενικότερα . Κατεβαίνω συχνά για δουλειά στο κέντρο και τα παρατηρώ αλλά είπα ας κάνω μια βόλτα και αν κάτσει κάτι καλό δεν θα πω όχι. Με αυτά που είδα απογοητεύτηκα. Ναι μεν και ποιο παλιά κοιτάγανε να στα πάρουν αλλά οι υπηρεσίες που έδιναν ήταν αξιοπρεπείς. Τώρα για απλό πρόγραμμα να ζητάει η άλλη 40 συν 10 με συγχωρείς πολύ όχι . Πάω δίνω 50 σε στούντιο αν ρίξει έτσι .
Για οσους ενδιαφερονται εμφανιστηκε η αλβανιδοκωλαρα με καυτο ασπρο μινι
Αδυνατησε ο κωλος της?Η Αναστασια ποια ειναι?Περασμα πρωινες ωρες, εχυσα κωλομαγουλα αναστασιας μετα απο κωλογαμησι
Οπως ηταν. Η γνωστη ελληνοαλβανιδα που λεει οτι ειναι σμυρνια. Σπαστο ξανθο μαλλι κ κωλαρα. Ειναι γνωστη κ ως νατασαΑδυνατησε ο κωλος της?Η Αναστασια ποια ειναι?
Α οκ,αυτη η μανια αλλαγων ονοματων (!)Οπως ηταν. Η γνωστη ελληνοαλβανιδα που λεει οτι ειναι σμυρνια. Σπαστο ξανθο μαλλι κ κωλαρα. Ειναι γνωστη κ ως νατασα
Μισή Σμυρνιά και μισή από Αχαία (από το Αίγιο)... Κάνει καλό γαμήσι; Τελειωτικό γυμνό τσιμπούκι στο στόμα; Την έχω δει που την παίρνει από την πιάτσα ο δικός της με το μηχανάκι όταν τελειώνει την βάρδια της...Οπως ηταν. Η γνωστη ελληνοαλβανιδα που λεει οτι ειναι σμυρνια. Σπαστο ξανθο μαλλι κ κωλαρα. Ειναι γνωστη κ ως νατασα
Σχετικα καλο. Για να φυγουν τα χοντραΜισή Σμυρνιά και μισή από Αχαία (από το Αίγιο)... Κάνει καλό γαμήσι; Τελειωτικό γυμνό τσιμπούκι στο στόμα; Την έχω δει που την παίρνει από την πιάτσα ο δικός της με το μηχανάκι όταν τελειώνει την βάρδια της...
Καλό κρεββάτι κάνει την έχω χύσει μερικές φορές και στο στόμα. Την Κυριακή το μεσημεράκι την συνάντησα με τον δικό της τυχαία σε μια καφετέρια...... εγώ ήμουν με την γυναίκα μου..... αλλάξαμε διακριτικά βλέμματα..... αλλά δεν μίλησε κανείςΟπως ηταν. Η γνωστη ελληνοαλβανιδα που λεει οτι ειναι σμυρνια. Σπαστο ξανθο μαλλι κ κωλαρα. Ειναι γνωστη κ ως νατασα
Συγγνωμη εδωσεs 40 ευρω στην γκιλφ Τατιανα,εμενα πριν ενα χρονο μου ειχε παρει 20 για 1 ωρα σε hotel....Aν ειναι η ιδια κοντη καλοντυμενη κοκκινομαλα γκιλφ,που οταν γδυθει δεν λεει απο σωμα.Αs πουμε και τα καλα τηs,τσιμπουκι καλο σχετικα, με φοβερη γλειφοκωλαδα,και αρκετα τιμια στο γαμησι....Σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι...... καυτό σεξ με Τατιάνα κοντή κοκκινομαλλα με πράσινα μάτια..... μιλφαρα από Ουκρανία.....2 φορές σεξ γυμνό τσιμπούκι.....40 ευρώ συν 10 το Λίμπερτι. Ο πρώτος γύρος περιελάμβανε πρωκτικό σεξ με καποτα.....και ο δεύτερος γυμνό τσιμπούκι.... Πριν το τέλος έβαλα καποτα....και η κυρία συνέχισε μέχρι που με σταγγιξε..... ανάμεσα. Στους δύο γύρους είχαμε μασάζ κουβέντα και γλείψιμο..... εκατέρωθεν......
ΕΙναι γνωστη για την μεγαλη κωλαρα τηs ,απο φατσα ειναι χαλια μαυρα.Αλλα με ενα 20 ευρω ηταν καλη μεσα,πριν κανενα χρονο που την πηρα ,κανενα 5 λεπτο εριχνα πολυ δυνατεs σφαλιαρεs στην μεγαλη πατουρα τηs ,και μετα την γαμαγα μονο πισωκολλητο τραβωνταs και τα μακρια μαλλια τηs....Tωρα να δωσειs 50 αλλα και μια ωρα, δεν ξερω αν αξιζει.....Πως λεγεται το μπαρ στη μαρνης που τη πετυχες?Τηλ της πηρες?Πως ειναι εμφανισιακα?