Απο τα φθηνα πιστευω το Liberty ειναι το ποιο καλο, στην υποδοχη πριν λιγεs μερεs μου ειπαν 5 ευρω επιπλεον μετα την πρωτη ωρα....Δηλαδη για 2 ωρεs 15 ευρω....Χμ,οκ.Ξερεις επειδη ειναι ολα σχετικα κοντα μεταξυ τους εχει ενδιαφερον το ποιο ειναι Vfm απο λεφτα/χωρους να πηγαινουμε κ γενικα οχι μονο με πληρωμενες.Οκ η πληρωμενη δε λεει κατι αλλα η κανονικη θα εντυπωσιαστει θα χουμε δωσει λιγα.Εμεις εδω εχουμε μονο Μενιδι το Olympion κ το Giorgio κ μετα Priamos Μεταμορφωση η Lydia Πλατεια Αττικης.Ε μετα παμε Bill,Prive και Βαθης.Καποιος μου λεγε εχει κ στη Πλατεια Καραισκακη ενα καλο,ελπιζω να χει κατι καλο.Στο Attiki δεν εχω παει ποτε μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ω αυτο ειναι νεο!Αν κανουν τα ιδια ολα αυτα τα Liberty-Lito-Cosmopolit τοτε ισως ειναι αυτα που συμφερουν στην Αθηνα.Κ μαλλον με επαναληψεις κ οικειοτητα αυξανουν την παροχη.Μου χε πει ανθρωπος εξω χυμα οτι δινει 10 για 4ωρο στο Lito,αυτο με κονε.Αλλα κ χωρις οικειοτητα ειναι πολυ καλα τα 15 για ανω της 1ας ωρας,ειδικα με κανονικη σου λυνει τα χερια αλλα κ με πληρωμενη παλι λυνει χερια,δε χρειαζεται να χρυσοπληρωνουμεΑπο τα φθηνα πιστευω το Liberty ειναι το ποιο καλο, στην υποδοχη πριν λιγεs μερεs μου ειπαν 5 ευρω επιπλεον μετα την πρωτη ωρα....Δηλαδη για 2 ωρεs 15 ευρω....
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Παιδια χθες πηγαινωντας Ζαμπελιου ποια ειδα?Ελιζαμπεθ!Εκτος εδρας κ παλι ηταν με ενταση,τσακωνοταν με εναν.Κ αν ησυχαζε,ξανατσακωνοταν.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.205
- Πόντοι
- 506
Καλο, λιγο παλια επιπλωση, αλλά οκ, καθαρο. Κανεις τη δουλεια σου οικονομικαΑ δε το ξερα το Exis,απο χωρους πως ειναι?
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.668
- Πόντοι
- 4.827
Και με μεγάλο μπάνιο. Παίζεις καλό παιχνίδι εκείΚαλο, λιγο παλια επιπλωση, αλλά οκ, καθαρο. Κανεις τη δουλεια σου οικονομικα

SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Οκ,τα παλια επιπλα με χαλανε,η δουλεια να γινεται χαχαΚαλο, λιγο παλια επιπλωση, αλλά οκ, καθαρο. Κανεις τη δουλεια σου οικονομικα
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Τα μπανια ειναι σημαντικα!Στα 5ευρα το Easy εχει καλα μπανια,το Libe δε πολυθυμαμαι,το Lito οκ μπανιο,το πιο καλο το δα,στο Prive που ταν σαν παλατιου!Και με μεγάλο μπάνιο. Παίζεις καλό παιχνίδι εκεί![]()
Στο λιμπερτι 3 ώρες 20 ευρώ έχω δώσει, για μένα είναι το πιο κυριλέ και καθαρό της ΟμόνοιαςΩ αυτο ειναι νεο!Αν κανουν τα ιδια ολα αυτα τα Liberty-Lito-Cosmopolit τοτε ισως ειναι αυτα που συμφερουν στην Αθηνα.Κ μαλλον με επαναληψεις κ οικειοτητα αυξανουν την παροχη.Μου χε πει ανθρωπος εξω χυμα οτι δινει 10 για 4ωρο στο Lito,αυτο με κονε.Αλλα κ χωρις οικειοτητα ειναι πολυ καλα τα 15 για ανω της 1ας ωρας,ειδικα με κανονικη σου λυνει τα χερια αλλα κ με πληρωμενη παλι λυνει χερια,δε χρειαζεται να χρυσοπληρωνουμε
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ναι ειναι το καλυτερο με επιφυλαξη να δω το Cosmopolit.Παρομοια τιμη με ολα τα ημιδιαμονης αλλα λιγοτερο και αξιολογο!Οντως ειναι και καθαρο και κυριλλε!Στο λιμπερτι 3 ώρες 20 ευρώ έχω δώσει, για μένα είναι το πιο κυριλέ και καθαρό της Ομόνοιας
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.316
- Πόντοι
- 506
Κρίμα που δεν πηρες φωτο..ακουγεται καλή περιπτωσηΠερασα τριγωνο μετα τις 11 και πηρα Δημητρα (οχι τη πασιγνωστη) συνομηλικη.Η αδυνατη που ελεγα οτι βλεπω το τελευταιο καιρο,τη πετυχα στο δρομο κανονισαμε πηγαμε atm τσακ κ easy τσακ μπαμ.Πολυ εως παρα πολυ αδυνατη,χερια που φαινονταν μπρατσα αλλα σωμα καλουτσικο.Σκεφτηκα αρχεια μα το αφησα.Αυτο που με ενδιαφερε ειναι καλο,δηλαδη η περιοχη κοιλια κοψιμο προς μουνι κ μουνι.Στενο.Παναλαφρη καβαλησε μετα καβαλησα κ ξανακαβαλησε,εκει την επιασα κ τη δυναμωσα ως το τελος,παρα πολυ ευχαριστημενος για 15+5 με τα μπανακια μας
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Δε βγαζω παντα,στις περισσοτερες δεν εβγαζα,χανεται χρονος.Ναι ειναι καλη,αδυνατη τερμα αλλα ελαφρια!Παναλαφργ!Μαρεσε που την επιασα οπως καβαλουσε κ την ανεβοκατεβασα πιο δυνατα ζητωντας της,αυτες μου κανουν!Εστω κ λιγο υπομονη να χουν στα τελειωματα μου κανουνΚρίμα που δεν πηρες φωτο..ακουγεται καλή περιπτωση
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Που αράζει αυτη αδελφια!Κρίμα που δεν πηρες φωτο..ακουγεται καλή περιπτωση
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Μλκ το Olympion τελευταία φορά που πήγα είχε σπασμένο κρεβάτι.. ε τσακώθηκα με τη καριολα στην ρεσεψιόν γιατί είπε ότι το κάναμε εμείς και τελικά πήγα Giorgio...Χμ,οκ.Ξερεις επειδη ειναι ολα σχετικα κοντα μεταξυ τους εχει ενδιαφερον το ποιο ειναι Vfm απο λεφτα/χωρους να πηγαινουμε κ γενικα οχι μονο με πληρωμενες.Οκ η πληρωμενη δε λεει κατι αλλα η κανονικη θα εντυπωσιαστει θα χουμε δωσει λιγα.Εμεις εδω εχουμε μονο Μενιδι το Olympion κ το Giorgio κ μετα Priamos Μεταμορφωση η Lydia Πλατεια Αττικης.Ε μετα παμε Bill,Prive και Βαθης.Καποιος μου λεγε εχει κ στη Πλατεια Καραισκακη ενα καλο,ελπιζω να χει κατι καλο.Στο Attiki δεν εχω παει ποτε μου
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Σωκρατους+Ορφεα ενω τη πετυχα περαστικξη σε ΒερανζερουΠου αράζει αυτη αδελφια!
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Α καλα!Κ σκεφτομουν να ξαναεπισκεφθω.Μονο Giorgio γτ Giorgio>Olympion αλλα κ στα 2 κανουν την ιδια μαλακια,δινουν τυπικα δωματια ενω εχουν καλυτερα.Εμενα στο Giorgio πρωτη φορα εδωσε καλο στον πιο πανω οροφο,μετα εδωσε τυπικουρες,ουτε καλη θερμοκρασια πιανπυν,ουτε χαλι εχουν κ του λεω να μου δωσει αλλο κ παλι δεν αξιζε.Καλοκαιρι αξιζει,χειμωνα οχι.Πρεπει να ζηταμε καλυτερους χωρους απο τα τα τυπικα 100κατι που δινει,το ιδιο λογικα κανει κ στο Olympion.Συν οτι το Giorgio το χε 20 για 4ωρο κ το κανε 25 για 3ωρο κ τωρα παλι 25 για 4ωρο.Χωρις φαι,μονο ροφηματα με 2 ευρω καφε.Ειναι πολυ καλες καβατζες λογω αποστασης κ ευκολιας κ το οτι ειναι διπλα-διπλα αλλα ακολουθησαν τη πολιτικη των ξενοδοχειων δυστυχως.Κ να πω οτι εχουν κ κοσμο,σχεδον παντα νιωθω ατομικα στον οροφο,μη σου πω κ στους οροφους.Για καλη τους τυχη βαριομαστε να πηγαινουμε στα αλλα.Το Giorgio μαρεσει κ απ εξω κ που εχει τραπεζακι να κατσεις κ χωρο σε σχεση με το χυμα Olympion αλλα στο Olympion εχω δει κοσμο και κοπελα σε σχεση με το Giorgio.Εμενα μαρεσε ενα δωματιο που χε το air condition ενσωματωμενο στον τοιχο μεσα,δε φαινοταν,μοντερνο,κ ειχε σωστο χωρο,απ αυτα που βλεπεις το "παρκινγκ" το χωματινο οικοπεδο που ναι απεναντι του ξενοδοχειου κ του συνεργειουΜλκ το Olympion τελευταία φορά που πήγα είχε σπασμένο κρεβάτι.. ε τσακώθηκα με τη καριολα στην ρεσεψιόν γιατί είπε ότι το κάναμε εμείς και τελικά πήγα Giorgio...
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Εχει καταντησει βαρετη η πιατσα γτ ερχονται μονο αλλοδαπες η μονο ακριβες η μονο ξεπετες.Για καποιο λογο ερχονται οι ακυρες ειτε για ξεκινημα ειτε γτ δε στεριωνουν,λογικη τιμη κρατανε αυτες που στεριωσαν η αυτες που εμειναν.Εκτος αυτων,επικρατει ενα κλιμα ντιβων σε ολες τις βαθμιδες μεχρι της πρεζοπεριοχης.Ναι της πρεζοπεριοχης!Ουτε εκει αξιζει πλεον καθως δεν εχει ωραιες ξ οι ωραιες δε δουλευουν,καμια δεν αντποκρινεται περαστικη η μη.Αντιθετα θεατρινιζουν κ εχουν αλλο σκοπο πχ να πουλανε.Απαξ κ βρουν λεφτα μετατρεπονται σε Ελλεηνιδα.Πιο εξω το ιδιο,παραεξω τα ιδια.Ειναι οπως πρωτοαρχισα,μονο στα ξενοδοχεια οτι βρω κ δεν αντεχω να περιμενω πυροτεχνημα που θα δουλεψει 1 στιγμη κρυφα η φανερα.Αρπα κολλα ειναι ολα τα μεταξυ μας.Ελπιζω σε καλυτερες μερες.Το να περιμενω μπας κ εμφανιστει η ταδε κ η ταδε η αν θα δουλεψει η ταδε δε το λες πιατσα.Αντε να απεφευγουμε οτι ξενο μπας κ δουμε καλυτερες αποδοτικα κ οικονιμικα γτ θα μεινουν οσες βγαζουν κ οσες βγαζουν θα αποδιδουν.Το κακο ειναι οτι οι καλες δε φερνουν καμια.Οι σκαρτες αυξανονται κ οι καλες εκει κολλημενες. Αλλωστε κ αυτες θαβονται.Η αναλογια εφτασε σε 1 στις 10-15 κ αυτη η 1 ειναι απο πριν.Μη πατε με Βουλγαρες κ Ινδες κ Πακιστανες.Προσφατα μια τετοια τσακωνοταν με λευκη ολο γλυκα,μη θεωρειται καμια καλοψυχη μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.Οι Ελληνιδα εχει κυρος κ τα γραφει ολα,και μας.Οι καλες δε σταθεροποιουνται μαζικα.Εμφανιζονται ξαναχανονται κ ξαναχανονται!Δινουν τηλ η δε δινουν η το αλλαζουν.Ειναι ολα εναντιον αλλα παντα περιμενουμε την ανακαλυψη γτ μπουχτησαμε,ειτε Ελληνιδα ειτε ξενη μια απο τα ιδια.Μη δινετε πανω απο 20 κ μη δεχεστε να δωσετε παραπανω,καλυτερα επιτεθειτε σε κοριτσια Οκανα μπας κ κατσει κ δωστε εκει τα πολλα η τα πιο πολλα.Μονο Vfms.Κ αυτο με προσοχη να ναι συνολικο,χαρακτηρα συμπεριφορα αποδοση χρεωση κ μετεπειτα συνολικη.Τιμημα?Η αναμονη εμφανισης vfms προκαλει βαρεμαρα
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ποιο ειναι το μπος χοτελ?Αν λες Ορφεα ηταν ο Σαμουελα η καποια καινουριαΠέρασα πριν λίγο από τρίγωνο κι είδα απέναντι απτο μπος χοτελ ένα ξανθό πιτσιρίκι λεπτ σχετικά ψηλό με μπούκλα ξανθό μαλλί και φουλ βάψιμο! Έχουμε ιδέα τι λέει; Δν φάνηκε πρεζου!
Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 18
- Like
- 4.884
- Πόντοι
- 1.446
Ρε μάγκες άσχετο αλλά πέρναγα πριν κάνα δυο μέρες από Σατωβριάνδου κ είδα 4-5 ινδες μπαγκλα τέτοιες τέλος πάντων,όλες ήταν με αυτές τις φορεσιές τους εκτός από μια π φόραγε τζιν.Ηταν κ μια πιτσιρικά αδύνατη με κάτι κίτρινα αρκετά συμπαθητικό θα έλεγα.Τελος πάντων δε τους μίλησα την επόμενη φορά θα ρωτήσω έτσι ν μάθω.Το συζήταγα λοιπόν μ έναν φίλο εδώ μέσα κ λέγαμε ότι εφόσον είναι στημένες εκεί κ πηγαίνουν άρα θα έχουν πελατεία δουλειά. Άρα αναρωτιέμαι υπάρχει κανεις εδώ π έχει γαμησει καμία από αυτές ;;; Τι κάνουν ;; Τι ζητάνε ;;;
Κ τα μεγάλα ερωτήματα μου κάθονται ν γαμηθουν η δε κάνουν για τίποτα ;;; Επίσης θα βρωμανε σαν τικα μασαλα η θα είναι οκ κ με ένα μπανάκι ;;; Οποίος γουστάρει ας βοηθήσει
Κ τα μεγάλα ερωτήματα μου κάθονται ν γαμηθουν η δε κάνουν για τίποτα ;;; Επίσης θα βρωμανε σαν τικα μασαλα η θα είναι οκ κ με ένα μπανάκι ;;; Οποίος γουστάρει ας βοηθήσει
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Η πιτσιρικα ηταν ομοεθνεις?Δεν εχω δει μικρη απ αυτες.Παιδια θυμαμαι ενας που χε γραψει πριν πολυ-πολυ καιρο,αν διαβαζει η αν καποιοι ξερουνΡε μάγκες άσχετο αλλά πέρναγα πριν κάνα δυο μέρες από Σατωβριάνδου κ είδα 4-5 ινδες μπαγκλα τέτοιες τέλος πάντων,όλες ήταν με αυτές τις φορεσιές τους εκτός από μια π φόραγε τζιν.Ηταν κ μια πιτσιρικά αδύνατη με κάτι κίτρινα αρκετά συμπαθητικό θα έλεγα.Τελος πάντων δε τους μίλησα την επόμενη φορά θα ρωτήσω έτσι ν μάθω.Το συζήταγα λοιπόν μ έναν φίλο εδώ μέσα κ λέγαμε ότι εφόσον είναι στημένες εκεί κ πηγαίνουν άρα θα έχουν πελατεία δουλειά. Άρα αναρωτιέμαι υπάρχει κανεις εδώ π έχει γαμησει καμία από αυτές ;;; Τι κάνουν ;; Τι ζητάνε ;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 810K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495