Methradir13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2021
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Και σε μένα παρακαλώΣτελνω
Και σε μένα παρακαλώΣτελνω
Στείλε κ εδωΣτελνω
Σου στελνωΣτείλε κ εδω
Οσοι θελετε με κιλα βρηκα ψιλοπαχουλη με Instagram Facebook κ δεχτηκε να προωθηθει
ΕστειλαΚαι σε μένα παρακαλώ
Απο οσα προφιλ εχω κοιταξει σε συγκριση με το τωρα ειναι πρωην χοντρη που εχασεΠόσο παχουλή δηλαδή;
Κάνει ραντεβού κλπ η όχι;Απο οσα προφιλ εχω κοιταξει σε συγκριση με το τωρα ειναι πρωην χοντρη που εχασε
Μου πε θελει πελατειαΚάνει ραντεβού κλπ η όχι;
Να δώσεις τηλέφωνο τότε να κανονίσουμεΜου πε θελει πελατεια
Ναι αλλα κ εμεις δε πεφτουμε ευκολα πλεον γτ το παραγαμανε,δεν αντεχουν τετοια δουλεια και μεταφερουν ολα τα αρνητικα σε μας ωστε να τα καταφερουν,αλλες ειναι καθαροαιμες κι αλλες ανεχονται,μονο που εμεις εχουμε κ τα συν πχ βενζινη ξενοδοχειο διαδρομη κ θεμα ανεσης κτλ,πας εσυ καλος η αλλη παγος,θα κατεβω ως παραλιακη να με ξεπεταξει κ δε θα νοιαζεται φυσικα για τον κοπο μου κ τα εξοδα μου,απο δω κ περα εγω τους λεω που θελω να παμε που να ερθουν κ τι θελω κ τι δε θελω,οποια δε μιλα ξεκαθαρα πουλο δε χανω αλλα λεφτα ελπιζωνταςαυτο ακριβως. τουλαχιστον καποιες ειναι η αληθεια ειναι
Σου στειλα προφιλ,τηλ δε μου πε κατι,δε θα χει προβλημα πιστευω,μου το δωσε αφου μιλησαμε,δεν ειπε μοιρασια,μπορω να ρωτησω εννοειται,απλα δινω προφιλ γτ ετσι ανταποκριθηκε,της εστειλα κατα τυχη απο τα προφιλ που βγαζει τυχαια το fb και το instaΝα δώσεις τηλέφωνο τότε να κανονίσουμε
Ποια λες?Τι ωρα πηγες?Ηταν οντως απ τις χειροτερες βαρδιες για μας που πηγαμε 10+ με κοντα 11χθες δν υπηρχε τπτ απο πρεζουδες στο τριγωνο
μονο κατα τη μια βρηκα αυτη τη καραφλη βαμμενη σαν κλοουν, της μιλησα δν μ απαντησε ποτε
μια με σκουφι ηταν και το πρωι την ειχα δει με κατι μποτεςςΠοια λες?Τι ωρα πηγες?Ηταν οντως απ τις χειροτερες βαρδιες για μας που πηγαμε 10+ με κοντα 11
συμφωνω εχεις δικιο..Ναι αλλα κ εμεις δε πεφτουμε ευκολα πλεον γτ το παραγαμανε,δεν αντεχουν τετοια δουλεια και μεταφερουν ολα τα αρνητικα σε μας ωστε να τα καταφερουν,αλλες ειναι καθαροαιμες κι αλλες ανεχονται,μονο που εμεις εχουμε κ τα συν πχ βενζινη ξενοδοχειο διαδρομη κ θεμα ανεσης κτλ,πας εσυ καλος η αλλη παγος,θα κατεβω ως παραλιακη να με ξεπεταξει κ δε θα νοιαζεται φυσικα για τον κοπο μου κ τα εξοδα μου,απο δω κ περα εγω τους λεω που θελω να παμε που να ερθουν κ τι θελω κ τι δε θελω,οποια δε μιλα ξεκαθαρα πουλο δε χανω αλλα λεφτα ελπιζωντας
Μασα,μακρια!Απο το πρωι μεχρι ποια ωρα?μια με σκουφι ηταν και το πρωι την ειχα δει με κατι μποτεςς
δν επεμινα γιατι νομιζω οτι για αυτη ειχε πει ο μποκολος οτι ειναι τρελη και δν ειχα ορεξη για κασκαντεριλικια μιας και δν μ απαντησε
χθες απο το πρωι τπτ απο πρεζουδες
Ε ναι ρε συ,εστω και κατι ωραιο να χουν αμεσως το παιζουν μοντελα στη συμπεριφορα κ στα θελωσυμφωνω εχεις δικιο..
Καλησπέρα συναγωνιστή χριστός ανέστη και καλή εβδομάδα να έχεις. Θα ήθελα να ρωτήσω για την ζαΐρα τι ώρες την βρίσκουμε και σε πιο σημείο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΚαλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
Η γνώμη του @kostakis27 θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα![]()
Δεν εχεις ανοιχτα μηνυματα!Κι εδώ μούτρο μου αν θες!
Κραταω το ανωμαλιαρικηΒλέπουμε που βλεπουμε τα ζακια κάθε μέρα και σφίγγεται το στομάχι μας βλεπουμε και εσάς που τις ακουμπατε ....ακαποτα κιολας;στα βρωμοξενοδοχεια και γυναίκες που για να σου σηκωθεί πρέπει να είσαι τέρμα ανώμαλος σε σημείο κοινωνικού προβλήματος και αντί να βγει να βιάζει κάθε μέρα και από μια ξεδιδει εκεί.....
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αλλιώς με ένα 20 αρικο φυλής έχει καλύτερα κομμάτια εσείς δίνεται και παραπανω λεφτά και είσαι μια κινούμενη ανωμαλιαρικη υγειονομική βόμβα