Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
αυτο ακριβως. τουλαχιστον καποιες ειναι η αληθεια ειναι
Ναι αλλα κ εμεις δε πεφτουμε ευκολα πλεον γτ το παραγαμανε,δεν αντεχουν τετοια δουλεια και μεταφερουν ολα τα αρνητικα σε μας ωστε να τα καταφερουν,αλλες ειναι καθαροαιμες κι αλλες ανεχονται,μονο που εμεις εχουμε κ τα συν πχ βενζινη ξενοδοχειο διαδρομη κ θεμα ανεσης κτλ,πας εσυ καλος η αλλη παγος,θα κατεβω ως παραλιακη να με ξεπεταξει κ δε θα νοιαζεται φυσικα για τον κοπο μου κ τα εξοδα μου,απο δω κ περα εγω τους λεω που θελω να παμε που να ερθουν κ τι θελω κ τι δε θελω,οποια δε μιλα ξεκαθαρα πουλο δε χανω αλλα λεφτα ελπιζωντας

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
1
χθες δν υπηρχε τπτ απο πρεζουδες στο τριγωνο
μονο κατα τη μια βρηκα αυτη τη καραφλη βαμμενη σαν κλοουν, της μιλησα δν μ απαντησε ποτε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
Να δώσεις τηλέφωνο τότε να κανονίσουμε
Σου στειλα προφιλ,τηλ δε μου πε κατι,δε θα χει προβλημα πιστευω,μου το δωσε αφου μιλησαμε,δεν ειπε μοιρασια,μπορω να ρωτησω εννοειται,απλα δινω προφιλ γτ ετσι ανταποκριθηκε,της εστειλα κατα τυχη απο τα προφιλ που βγαζει τυχαια το fb και το insta

• Like
Αντιδράσεις: gkas1

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
χθες δν υπηρχε τπτ απο πρεζουδες στο τριγωνο
μονο κατα τη μια βρηκα αυτη τη καραφλη βαμμενη σαν κλοουν, της μιλησα δν μ απαντησε ποτε
Ποια λες?Τι ωρα πηγες?Ηταν οντως απ τις χειροτερες βαρδιες για μας που πηγαμε 10+ με κοντα 11

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
1
Ποια λες?Τι ωρα πηγες?Ηταν οντως απ τις χειροτερες βαρδιες για μας που πηγαμε 10+ με κοντα 11
μια με σκουφι ηταν και το πρωι την ειχα δει με κατι μποτεςς
δν επεμινα γιατι νομιζω οτι για αυτη ειχε πει ο μποκολος οτι ειναι τρελη και δν ειχα ορεξη για κασκαντεριλικια μιας και δν μ απαντησε
χθες απο το πρωι τπτ απο πρεζουδες

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
13
Like
542
Πόντοι
291
Ναι αλλα κ εμεις δε πεφτουμε ευκολα πλεον γτ το παραγαμανε,δεν αντεχουν τετοια δουλεια και μεταφερουν ολα τα αρνητικα σε μας ωστε να τα καταφερουν,αλλες ειναι καθαροαιμες κι αλλες ανεχονται,μονο που εμεις εχουμε κ τα συν πχ βενζινη ξενοδοχειο διαδρομη κ θεμα ανεσης κτλ,πας εσυ καλος η αλλη παγος,θα κατεβω ως παραλιακη να με ξεπεταξει κ δε θα νοιαζεται φυσικα για τον κοπο μου κ τα εξοδα μου,απο δω κ περα εγω τους λεω που θελω να παμε που να ερθουν κ τι θελω κ τι δε θελω,οποια δε μιλα ξεκαθαρα πουλο δε χανω αλλα λεφτα ελπιζωντας
συμφωνω εχεις δικιο..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
μια με σκουφι ηταν και το πρωι την ειχα δει με κατι μποτεςς
δν επεμινα γιατι νομιζω οτι για αυτη ειχε πει ο μποκολος οτι ειναι τρελη και δν ειχα ορεξη για κασκαντεριλικια μιας και δν μ απαντησε
χθες απο το πρωι τπτ απο πρεζουδες
Μασα,μακρια!Απο το πρωι μεχρι ποια ωρα?

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
104
Πόντοι
0
Καλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
Η γνώμη του @kostakis27 θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα :hi:
Καλησπέρα συναγωνιστή χριστός ανέστη και καλή εβδομάδα να έχεις. Θα ήθελα να ρωτήσω για την ζαΐρα τι ώρες την βρίσκουμε και σε πιο σημείο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
Βλέπουμε που βλεπουμε τα ζακια κάθε μέρα και σφίγγεται το στομάχι μας βλεπουμε και εσάς που τις ακουμπατε ....ακαποτα κιολας;στα βρωμοξενοδοχεια και γυναίκες που για να σου σηκωθεί πρέπει να είσαι τέρμα ανώμαλος σε σημείο κοινωνικού προβλήματος και αντί να βγει να βιάζει κάθε μέρα και από μια ξεδιδει εκεί.....
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αλλιώς με ένα 20 αρικο φυλής έχει καλύτερα κομμάτια εσείς δίνεται και παραπανω λεφτά και είσαι μια κινούμενη ανωμαλιαρικη υγειονομική βόμβα
Κραταω το ανωμαλιαρικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom