SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.360
- Πόντοι
- 6.246
Μαγκες 10 τριγωνο για τσεκαρισμα/βολτα και βλεπουμε,στειλτε μου
Ρωσικης σχολης το τσιμπουκι?Τρίγωνο 11:30 Ρωσίδα 54 ετών ξανθιά χοντρούλα Νατάσα.. πρώτη φορά την πήρα. 40 ευρώ + 10 το χοτελ.... Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό δύο φορές και μασάζ και σεξ.
Ναι. Υγρό..Ρωσικης σχολης το τσιμπουκι?
Μια χαραΝαι. Υγρό..
Πέρασα τώρα πριν λίγο με το αμάξι καθώς γύρναγα από εκδρομή και έξω από Ορφέα είδα μια πιτσιρίκα ξανθιά (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε από το αμάξι) ξέρεις τίποτα;Μαγκες 10 τριγωνο για τσεκαρισμα/βολτα και βλεπουμε,στειλτε μου
φιλε μη σταματήσεις τα βιντεάκια με τις γκομενες του τριγώνου...αυτά τα βιντεο έδιναν ζωή στο νημα....περιμένουμε τα νεα σου βιντεο να τις γαμάς και φωτογραφίες τα κοριτσιαΛοιπον επειδη δε μπορω αλλο κ χανω το καιρο με κατι που εσεις δε θα κανατε δηλαδη να μιλατε.Απο δω περα θα ενημερωνω τυπικα η μονο για οτι αξιζει,τελος οι πληροφοριες τα τηλεφωνα κτλ,κατι που κανετε ολοι εσεις που μιλατε απο χθες.Θα λεω μονο τα βασικα τα ανουσια οπως εσεις κ τα υπολοιπα μονο στα παιδια που συνεργαζομαστε γιατι δεν ειναι σα του λογου σας.Αππ δω και περα θα χουμε μονο εκπληξεις με δημοσιευσεις μηνυματων απο αγαπουληδες και πυρφορους.Επισης μη ξαναγαμησετε κατω να μαι ανετος κ μη ξαναπατε να μαι εγω κ οι εμπιστοι.Μη ξαναγαματε γενικα γτ που ξερετε,μπορει να πηρα ολες τις πρωην σας η να τις πηραν κι αλλοι μετα απο μενα αν κ το μικρο σας μυαλο δε φτανει στην αληθεια,οτι τις πηραν ολοι και πριν απο μενα.Εγω ο ασπλαχνος κ απονος και ασπονδος που παιρνω τις καημενες που χουν αναγκη εμω οταν πατε εσεις ειναι παντα καλλυμενες οι αναγκες τους και δε χρειαζονται να υποκυψουν σε σας αλλα το κανουν σε μενα τον ακαρδο που οπως πιστευετε τις βρισκω χωματα κ τις παιρνω αγκακλια να τις εκμεταλλευτω να πανε να δουλεψουν μονο με μενα ενω τρεμουν κ δε μπορουν.Μηπως κανω χρηση κι εγω πριν παμε κ δε το ξερω?Ετσι κι αλλιως κι οσοι μιλατε σπανια λετε χρησιμα,γενικολογιες λεγατε κ δε δινατε τα ουσιαστικα πχ τηλ κτλ,αρα μη πατε σε οσες λεω κ παρτε ολες τις αλλες να δουμε ποιος θα κολλησει τι,και προφυλαγμενοι παρτε τες ολες.Κ πουστε,δε θελω κρυαδα,μονο συμπονια,μη τις παρετε οταν ειναι χωμα αλλα 5-10 λεπτα μετα τη δοση που συνερχονται κ στεκονται να δουλεψουν κι απο πανω,τι οχι?Τουλαχιστον βγαινει ενα καλο,οτι οσες ειδατε οντως δε θα παθουν τιποτα αφου δε θα τις παρει κανεις.Εσεις παρτε Βουλγαρες κ συναφη κ αφηστε τις Ελληνιδες χρηστριες σε μενα,κ την επομενη φορα κοιταξτε τα μουνια τους,που ξερετε μπορει να τα βρειτε χυμενα.Α βαση λογικης μελους εγω ειμαι κινδυνος και εκμεταλλευτης αλλα ο ιδιος πηρε τη διπλανη μου ενω μιλουσαμε η οποια ηταν φανερα μαστουρωμενη γτ μαστουρα δεν ειναι μονο ξαπλα οπου βρεθει,ειναι κ οταν εχει ενταση διαθεση,εσταζε ιδρωτα η αλλη στο προσωπο κ επιβεβαιωνουν οι γνωστες για εκεινη,ο κοσμος δε το χει ποια τουμπανο,γνωστο το χει,ουτε ειναι καλη επει γελαει μιλαει φερεται φυσιολογικα,η μαστουρα ειναι εκει οχι η αγαπη προς εσας.Ελαχιστες αντεχουν να ναι φυσιολογικες χωρις χρηση,μαντεψτε ποιες.Εχω δει ολες τις καταστασεις τους ακομα κ στις "φιλες" κ εκπαιδευτηκα για ολα τα σεναρια,αν πω ολα αυτα θα ξεχασετε κι εμενα κ τα αρχεια μου,δε θα ξαπατησετε κατω.Αλλα ειπαμε εγω δε φυλαγομαι,εγω ναυαγω.Αφου φοβαστε να πατε στο Dowtown που ναι κυριλλε να μην εχετε και φοβο περιμενωντας ενα gangbang μετα απο ωρες μη τις ξοδευετε εξω οπως λετε για μενα.Κ που ξερετε αν ειστε τυχεροι μπορει να σας τυχει υγιες τραβεστι.Μη στελνετε αλλα μηνυματα τζαμπα,μονο οι "συνεργαρτες" που ξερετε ποιοι ειστε.Θα σας λεω πηρα τη ταδε ηταν ταδε ωρα ταδε γυρισα ταδε,θα το καταντησουμε fb το νημα η ακομα χειροτερο,insta με μηνυνατα τυπου " τι θα εκανες αν εβλεπες τη μπετυ ετσι το πρωι"
Ο Σαμουελα ηταν,μακρια εκτος αν σου αρεσει με τραβελι,αν δε σου αρεσει προσεχε γτ προτεινει παρτουζες με κανονικες γυναικες αλλα μετα θα ξενερωσεις που θα δεις οτι αυτος δεν ειναιΠέρασα τώρα πριν λίγο με το αμάξι καθώς γύρναγα από εκδρομή και έξω από Ορφέα είδα μια πιτσιρίκα ξανθιά (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε από το αμάξι) ξέρεις τίποτα;
Συγγνωμη αλλα ο Κωστακης τι της ειναι?Χωρις παρεξηγηση επειδη αγαπουλης ειναι ο chicarito που μας μαρτυραει κ νομιζει οτι θα κερδισει δωρεαν σεξ μαζι της.ΑΝ θες τη γνωμη μου μη το κανεις.Οσες μαλακιες κ αν μου χει κανει κ οσες κι αν της εχω κανει παλι λεω οτι η Ζαιρα αξιζει.Απλα μας γραφει ολους στο μουνι της,αυτο δε θελουν να καταλαβουν οσοι την ερωτευτηκαν,δεχομαι τα κολληματα επειδη το κοριτσι δεν εχει αντιπαλο αλλα δε δεχομαι τις αγαπεςΚαλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
Η γνώμη του @kostakis27 θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα![]()
Με οσες θεωρω οτι αξιζουν και συμφωνουμε κτλ φυσικα κ θα σας βαζω αλλα κ γενικα αν πχ θελει καποια προωθηση κτλ η για κατι που εχει σε ωραιο βαθμο πχ κωλο βυζι η σε κατι που γραφει τελεια η αποδιδει,γενικα κατι που να αξιζει,αλλιως θα βαζα τη πρεζοπεριοχη κ οσες ειναι κατω.Εβαλα κατι τετοιο?Οχι.Μονο ας πουμε τις ''καλες'' ειτε ειναι σεξουαλικα καλες,ειτε αποδοτικα καλες,ειτε συμπεριφορικα καλες ειτε σωματικα καλες ειτε ολα μαζι.Πχ για Αννα που τοσο καιρο γινοταν ντορος ετσι κ τη δουν θα ξεχασουν και ακαποτα και ολα κ θα τη παρουν,κ αν την εβλεπαν απο πριν παλι θα τρεχαν να παρουν σαν ουρα δημοσιων υπηρεσιων,τις κορυφαιες σας δειχνω,οχι τις διαλυμενες.Καποιοι ακουσαν ομιλια κ θεωρησαν οτι ειναι χωμα,καλα κρασια αν η ομιλια ειναι ο τροπος συγκρισης για το πως ειναι η καθεμια εκει κατω,αλλα ουτε κ τις συναντησαν ποτε ουτε κ θα τις συναντησουν για να καταλαβουν πως ειναι τα πραγματα σε οσες εδειξα.Αλλοι ειπαν για σημαδια,οκ αυριο μεθαυριο φευγουν τα σημαδια,αρα εκει γαμανε ε?Ξαφνικα δεν ειναι αρρωστες?Επειδη δεν εχουν σημαδια?Εγω θα συνεχισω,τα κοριτσια επισης θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια και περισσοτερα και με περισσοτερους.Καποτες εχει καθε ξενοδοχειο κ οσο παραξενο κ αν ακουστει εχω κ εγω καποτες δικες μου για παν ενδεχομενο σε αντιθεση με οσα φαινονται.Απλα μερικοι ψαχνουν επιπεδο σε βοθρο,γτ ασχολουνται με τις πρεζουδες κ δε πανε με ολες τις Βουλγαρες που ναι ανωτερες σε ολα?Μια απ τα ιδια ειμαστε,αν επαιρνα Βουλγαρες κανεις δε θα λεγε τιποτα,αν γαμησω ακα Στελλα φοιτητρια κανεις δε θα πει τιποτα κ θα θελουν κι αυτοι,στο βοθρο ομως χαλαστηκαν τα παιδια γιατι εγω ''εκμετταλευτηκα'' τα κοριτσια.Δηλαδη αν πω κ τι αλλο γαμησα ακα που ναι ξεκολλο θα μαι κι εκει εκμεταλλευτης ενω ειναι ανεξαρτητη?Η αλλες ανεξαρτητες που αφησαν ακα αλλα παιδια ειναι καλες?Αλλο προστατευομαι καλου κακου κι αλλο κραζω καποιον επειδη ηθελα να παω κι εγω.Κατανοητη η αποφυγη για απολυτη ασφαλεια,αλλα για 100% πρεπει να παταμε κατω αν θελουμε να μιλαμε ρεαλιστικα περι απολυτης προστασιας.Κ μονο που παμε οτι κ αν λεμε καταρριπτεται.Το προβλημα ειναι το ακα κ οχι η πρεζου?Μηπως η καταντια μας?Το προβλημα ειναι η ''εκμεταλλευση''?Αυτο δεν εκμεταλελυονται ολοι στα ιδια λεφτα κιολας?Επειδη πηγαν με καποτες σημαινει οτι φερθηκαν χωρις να εκμεταλλευτουν καποια που ειχε ''αναγκη΄'' οπως ειπαν?Αναγκη εχουν καθε ωρα κ στιγμη οχι μονο οταν παμε εκει.Πιπες λενε σε ολους,ενα πραγμα θελουν,δοση,ολα αλλα παγερα αδιαφορα οτι κ αν λετε οσα κ αν κανετε οταν θα φτασουν να τρεμουν δεν ενδιαφερονται για τιποτα,μονο εκει οτα τρεμουν ειναι η εκμεταλλυεση η πραγματικη,και μαντεψε,ποτε δε πηρα καποια που τρεμε,ισα ισα βοηθησα.Γτ μεχρι κι εγω δεν μπορω ετσι.Οχι κ να κλαψω ομως,ναι να βοηθησω να κανω να ρανω αλλα οταν λενε τις παπαριες περι 50 λεπτων κ πιπες και μπιρι μπιρι ποιος εχει εκμεταλλευση?Μηπως αυτες εκμεταλλευονται εμενα ωρες ωρες?Λεω τωρα.Μηπως βρισκουν μαλακες και μας αδειαζουν οσα μπορουν?Πεντε λεπτα πριν πραξη γλυκες χαμογελαστες 5 λεπτα μετα τη πραξη λουης κ μη την ειδατε κ σε γραψε.Εκμεταλλευση υπαρχει ναι,απο αυτες.Για να μη θυμηθω τα 100000 ψεμματα που μου χουν πει κ αλαλ μαθαινω κ αλλα ανακαλυπτω κι αλλα βλεπω.Δεν υπαρχει χειροτερη φαρα απο πρεζονια,αυτοι κ οι γυφτοι οτι χειροτερο,ικανοι για τα παντα,αδιαφορωντας για ολα,καταστρεφωντας καυε περιοχη που βρισκονται και καθε δημοσια περιουσια αδιαφορωντας για το καθετι,κανωντας κλεψιες εγκληματα πουστιες ψεμματα και οτιδηποτε αρκει να βγουν οι δοσεις ενω κλαιγονται που δεν βρισκουν λεφτα κ παιρνουν χρηματα επιδοματα κεα συν καποια αλλα που δε τα λενε!Η αλλη αστεγη στον οσε νοικιαζει σπιτι παιρνει λεφτα κ η ιδια ζει εξω.Κ οταν βρουν γκομενο σπιτωνοντια κ σωζονται κ οσοι γαμησατε ειστε παρελθον.Στα ''καλα τους'' δηλαδη παλι με επιρρεια ανιτθετα με οτι νομιζετε παλι σε βριζουν σα να μη τρεχει τιποτα ενω πριν λιγο γαμιοσαστε.Μονο ζητανε ζητανε ζητανε κ γιατι?Για μαλακιες παντοτε.Ποτε για κατι σημαντικο.Κ μου πειτε οτι δε ξερετε τα ψεμματα ειδικα οταν ζητιανευουν,δε πιστευετε?Παρακολουθηστε που θα πανε κ τι θα κανουν αυτες που εκμεταλλευομαι.Αν κρατησουν τα λεφτα πρωτα απ ολα θα ειναι επιτυχια.Αν δε τα δωσουν σε κανα αλγερινο δευτερη επιτυχια,και κυριως αν δε αγορασουν δοση για γκομενο κ αυτο θα ναι επιτυχια.Αυτα κανουν οι καημενες που δινουμε τα λεφτα μας και μαζε τα παζαρευουν κιολας.Δεν ειναι ολες σαν αυτες που εδειξα,αυτες ειναι στην πανω βαθμιδα,την κατω οχι να γαμησω ουτε γεια δε θελω να πω.Κι εχω δει απιστευα μωρα στον Οκανα που μου ριχνουν ακυρα,γιατι αραγε?Αυτες γιατι δε με εκμεταλλευονται κ ε δε τις εκμεταλλευομαι?Μαλλον δεν εχετε βρεθει σε λεωφορειο μαζι τους για να δειτε πως φερονται πραγματικα και τι ειναι οι πλειοψηφια που πιστευετε οτι εκμεταλελυτηκα.Γαιατι σας εδειχνα λιγες περιπτωσεις,υπαρχει κ ενα 99.9% εκει εξω,να μπειτε Α10 η Β10 η Β12 μαζι τους κ μαλιστα με γυναικες αποκλειστικα να δειτε τι γλυκουλες που ειναι και που πανε κ τι κανουν με γυφτους γτ αυτες οι δυο φαρες μονο μεταξυ τους μπορουν να συνεργαστουν δεν υπαρχει αλλος κοσμος να θελει την μια η την αλλη.Αυτο με τους γυφτους με προβληματιζει γιατι ειναι σιχαματα.Εκει δεν τις εκμεταλλευονται?Η μηπως οι γλυκουλες πανε και λενε οχι και μη ενω τις γαμανε οι γυφτοι για να παρουν περισσοτερο νακρωτικο να το πουλανε στον οσε?Αυτα πρεπει να μας προβληματιζουν οχι το τι κανω εγω και οποιοσδηποτε.Οσοι πανε πανω απο 1 μηνα στη πιατσα δεν εχουν δικαιολογια τα ξερουν ολα φανερα η μη φανερα.φιλε μη σταματήσεις τα βιντεάκια με τις γκομενες του τριγώνου...αυτά τα βιντεο έδιναν ζωή στο νημα....περιμένουμε τα νεα σου βιντεο να τις γαμάς και φωτογραφίες τα κοριτσια![]()
Ωραια φωτο,στις θεσεις των αλλων βρισκονται κι αλλα ατομα απο μας κρυφα η φανερα χαχαχα,αλλα δε μπορω να κρυψω οτι με τη μπουρδελοτσαρκα ολων των βαθμιδων πολιτισμικο σοκ!Ρισπεκτ μόνο στην μονάδα βιολογικού πολέμου του σαη μας...
Έχετε νεφρά ρε αλάνια αυτό εχω μόνο να πω...
Δύσκολο το κασκαντεριλικι αλλά κάποιοι πρέπει να το κάνουν...
Fuck fuck fuck till your daddy take your condoms away...
![]()
Να το κάνεις μύστη μου να ξεροχυσουμε άγριαΚαλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
Ανέβασε και στείλε μας το λινκΚαλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
αυτο ακριβως. τουλαχιστον καποιες ειναι η αληθεια ειναιΠαραλογες τιμες λογω ομορφιας,οτι ισχυει παντου ε?
Θα ειναι γροθιά στο στομάχι για τους αγαπητικους της όποιοι και αν ειναι αυτοί.Ανέβασε και στείλε μας το λινκ
Ναι μεγαλε, κι αμα τα φτυσει, τραβα της ενα μπατσο και πες της τι τα φτυνεις μωρη, κουκουτσια εχουνε??? (ατακα γκουζγκουνη)Καλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.