Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
πρέπει κι εσύ να καταλάβεις όμως ότι δεν ανακάλυψες την αμερική. δεν είσαι ο μόνος που ξέρεις πρόσωπα και πράγματα ούτε ο μόνος που έχει ξοδέψει χρόνο. η μοναξιά κι η απομόνωσή σου είναι που σε κάνουν να θεωρείς τον εαυτό σου μοναδικό μάρτυρα όσων συμβαίνουν εκεί κάτω. μόνος είσαι, όχι μοναδικός γνώστης.

δεν βλέπουμε κανένα σήριαλ με εσένα πρωταγωνιστή. μια θλιβερή και επικίνδυνη κατάσταση βλέπουμε, και μιλάμε έχοντας ιδία πείρα.

επιπλέον μπορεί να έκρινα αυτά που ανεβάζεις εδώ μέσα εξαιτίας και των επιπτώσεων που μπορεί να έχουν, άλλα δεν σου είπα τι να πας να κάνεις. δε σου είπα να πας σε κάναν γιατρό, ούτε φώναξα το ηθών. γι αυτό άσε τις παραινέσεις και να μιλάς όπως σου μιλάνε.

με αυτά που έγραψες φυσικά με επιβεβαίωσες, αφού λες ότι οι ιερόδουλες "ανταποκρίνονται" λόγω ανθρωπιάς. και γιατί να ψάχνουν την ανθρωπιά, αν όχι για να εξανθρωπίσουν την απανθρωπιά του πεζοδρομίου και της πορνείας; οι πουτάνες, όσες έχουν ακόμη μια μικρή ελπίδα και δεν έχουν καεί, αυτό ακριβώς ψάχνουν. αυτό είπα κι εγώ και με επιβεβαίωσες πανηγυρικά.

αλλά οι εκδιδόμενες δεν γίνονται "άνθρωποι" έξω από το πεζοδρόμιο : είναι μέσα στο πλαίσιο της πορνείας που σου δίνονται γενναιόδωρα και απλόχερα. ως πόρνες σου δίνονται, όχι ως ελεύθερες γυναίκες. απόδειξη για αυτό είναι ότι δεν σου δίνονται αν δεν τις πληρώσεις. αυτό δεν είπες;

άρα μόνο αν τις πληρώσεις έχουν την πιθανότητα να νιώσουν κι αυτές ότι είναι ανθρώπινα όντα κι όχι κρέατα για τον κάθε γαμιά. βρίσκονται δηλαδή στο έλεός σου, και περιμένουν πώς και πώς να τις πληρώσεις για να νιώσουν ανθρώπινα δίνοντάς σου το μουνί τους ακάποτα.

δεν θες να τις γλιτώσεις από το πεζοδρόμιο, ούτε να τις παντρευτείς, μόνος σου το λες. να τις γαμήσεις θέλεις, κι αυτές μέσα στο πλαίσιο της εκπόρνευσης το μόνο που μπορούν να κάνουν για να εξανθρωπίσουν τη φρίκη είναι να σου δοθούν ακάποτα.

βλέπεις λοιπόν πως είσαι ο δράστης κι αυτές τα θύματα, ή όχι ακόμα;
Εξακολουθεις να εισαι εκτος τοπου και χρονου κ σε καταλαβαινω,δεν εχεις παει παραπερα απο την πορνεια τους και δε χρειαζεται να πας,ουτε σχεδιαζα να παω,προεκυψε οπως προεκυψαν τα παντα,ουτε το σχεδιαζα ουτε το ονειρο μου ηταν η ειναι,εσεις τα φερνετε οπως τα θελετε,οχι εγω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
Γαμανε ακαποτα
Κοβεις και με το ματι οταν εισαι επι ωρες με τα ιδια ατομα η παρακολουθεις τι κανουν
Κολλαει και με σεξ και συνηθως μονο με αυτο
Υπαρχουν καθαροι διοτι ολα προχωρησαν οπως κ παλια δεν καθαριζαν απο ηπατιτηδα Γ ενω τωρα τη στελνουν αδιαβαστη οι γιατροι και εκριζωνεται
Αν ειναι πρωτα πρεπει να μηνυθουν ολοι ολοι των εποχων και ολες οι γυναικες της δουλεια ολων των εποχων και μετα εγω
Φίλε δεν πιάνεις το νόημα σε αυτά που έγραψα και συνεχίζεις να δείχνεις άγνοια.
Τίποτα δεν κολλάει μόνο με σεξ εκτός την περίπτωση σου που πας ακαποτα και πιθανόν σε λίγο καιρό αν δεν έχεις κάτι ήδη ,θα κληρονομήσεις.
Αυτές οι κοπέλες βαράνε βελόνα ειδικά αυτή στο προχθεσινό βίντεο που καυχιόσουν ότι γαμας την μουναρα την πράσινοματα,δεν έχει φλέβα για φλέβα .ο ΟΚΑΝΑ πλέον τους δείνει δωρεάν σύριγγες γιατί συνήθως δεν έχουν να αγοράσουν και τρυπιουνται με μια σύριγγα 10 άτομα έτσι κολλάει το ειτς και οι ηπατίτιδες και άλλα τόσα ,με απευθείας τρύπημα στην φλέβα.
Αυτή την στιγμή με αναγκάζεις να παραδίδω μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που έπρεπε να έχεις διδαχθεί από μικρός και αν όχι να το έχεις ψάξει μόνος σου αφού είσαι ενεργός μπουρδελιαρης.
Ακόμη πρόσεξα ότι ,εκτός ότι απλά με το σεξ και την τριβή μεταδίδεται το σεξ ,χύνεις και μέσα στην πρεζου που σημαίνει ότι αν έχεις εσύ κάτι και όχι αυτή της μετέδωσες ήδη ιό που μπορεί μέχρι τώρα να είχε αποφύγει να κολλήσει.
Είσαι απαράδεκτος και παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους συναγωνιστές.
Εκτός ότι κάποιος νέος μπορεί να σε δει και λόγο απειρίας να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο γιατί θα νομίζει ότι είναι φυσιολογικό,πηγαίνεις γυρεύοντας να αρπάζεις ότι σμν μπορείς να φανταστείς και το εξαπλώνεις στις πουτανες ανεβάζοντας τον κίνδυνο και για τους άλλους .
Απλά σμν που σίγουρα έχεις αν ψαχτεις σε ένα αφροδισιολόγο ,έρπη , κονδυλώματα, σύφιλη κτλ..που απλά μπορεί να μην δίνεις σημασία,αν εσύ αύριο πας σε ένα μπουρδέλο ή μια εσκορτ ή μια κοπέλα απλά της πιάτσας τα έχεις μεταδώσει για πλάκα και έτσι ξεκινάει ο κύκλος .τι σου φταίνε όλοι οι άλλοι;
Και δεν είναι δικαιολογία να λες ότι και άλλοι γαμανε ακαποτα ,το ξέρουμε και το κατακρίνουμε.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.480
Πόντοι
216
Πρεπει να ξυπνησετε και να καταλαβετε οτι σε ολες τις βαθμιδες δεν ειναι παντα θυματα και η πλειοψηφια ΘΕΛΕΙ και κανει.Οπως ΑΝ ΘΕΛΕΙ κοβει κιολας.Εσεις που βλεπετε θυματα συωεχως να μπειτε στο meeto και στις φεμινιστριες κ να πατε Ομονοια να πειτε σε ολες να μην ειναι αλλο θυματα μου να δειτε τι ομορφη απαντηση θα παρετε.Αντε σαλιγκαρια ξαναμπειτε στα λαγουμια γιατι που εισασταν τοσο καιρο και εμφανιστηκατε απο χθες και μαλιστα ως χαμηλα μελη?Οχι οτι παιζει ρολο η βαθμιδα αλλα δειχνει την συμμετοχη.Δεν ειμαι ουτε παραδειγμα προς μισημη ουτε προς αποφυγη ουτε κ θελω να παραδειγματισω.Απλα οταν δε ξερετε ειναι αλλη μια μερα κ οταν ξερετε ειναι πολλες μερες.Κ οπως ειπε ο Αριστοτελης μονο ενας τροπος υπαρχει να αποφυγεις την κριτικη,να μη κανεις τιποτα να μη λες τιποτα να εισαι ενα τιποτα
τυπε με ολο το θαρρος,χωρις διαθεση να σε κρινω,αν συναντησεις μια τυχαια κοπελα που δεν ειναι της εργασιας και κανεις σχεση,θα πας μαζι της χωρις προφυλαξεις;και δε ρωταω για τη δικη σου ασφαλεια αλλα για την ασφαλεια της κοπελας.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Φίλε δεν πιάνεις το νόημα σε αυτά που έγραψα και συνεχίζεις να δείχνεις άγνοια.
Τίποτα δεν κολλάει μόνο με σεξ εκτός την περίπτωση σου που πας ακαποτα και πιθανόν σε λίγο καιρό αν δεν έχεις κάτι ήδη ,θα κληρονομήσεις.
Αυτές οι κοπέλες βαράνε βελόνα ειδικά αυτή στο προχθεσινό βίντεο που καυχιόσουν ότι γαμας την μουναρα την πράσινοματα,δεν έχει φλέβα για φλέβα .ο ΟΚΑΝΑ πλέον τους δείνει δωρεάν σύριγγες γιατί συνήθως δεν έχουν να αγοράσουν και τρυπιουνται με μια σύριγγα 10 άτομα έτσι κολλάει το ειτς και οι ηπατίτιδες και άλλα τόσα ,με απευθείας τρύπημα στην φλέβα.
Αυτή την στιγμή με αναγκάζεις να παραδίδω μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που έπρεπε να έχεις διδαχθεί από μικρός και αν όχι να το έχεις ψάξει μόνος σου αφού είσαι ενεργός μπουρδελιαρης.
Ακόμη πρόσεξα ότι ,εκτός ότι απλά με το σεξ και την τριβή μεταδίδεται το σεξ ,χύνεις και μέσα στην πρεζου που σημαίνει ότι αν έχεις εσύ κάτι και όχι αυτή της μετέδωσες ήδη ιό που μπορεί μέχρι τώρα να είχε αποφύγει να κολλήσει.
Είσαι απαράδεκτος και παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους συναγωνιστές.
Εκτός ότι κάποιος νέος μπορεί να σε δει και λόγο απειρίας να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο γιατί θα νομίζει ότι είναι φυσιολογικό,πηγαίνεις γυρεύοντας να αρπάζεις ότι σμν μπορείς να φανταστείς και το εξαπλώνεις στις πουτανες ανεβάζοντας τον κίνδυνο και για τους άλλους .
Απλά σμν που σίγουρα έχεις αν ψαχτεις σε ένα αφροδισιολόγο ,έρπη , κονδυλώματα, σύφιλη κτλ..που απλά μπορεί να μην δίνεις σημασία,αν εσύ αύριο πας σε ένα μπουρδέλο ή μια εσκορτ ή μια κοπέλα απλά της πιάτσας τα έχεις μεταδώσει για πλάκα και έτσι ξεκινάει ο κύκλος .τι σου φταίνε όλοι οι άλλοι;
Και δεν είναι δικαιολογία να λες ότι και άλλοι γαμανε ακαποτα ,το ξέρουμε και το κατακρίνουμε.
Εσυ συνεχιζεις να εχεια αγνοια κανωντας το γιατρο.Οσα λες ισχυουν απο πριν παω αρα εχω κολλησει ολων μαζι και δε πρεπει με τη λογικη σου να ζει κανεις σημερα ουτε εγω ουτε τα κοριτσια ουτε ολος ο κοσμος του πριν.Οσο για Οκανα εκτους του δεν ισχυει το 1 συριγγα 10 ατομα διοτι εχω δει πεταμενες σε πληθωρα κατι που οντως δε γνωριζα οτι γινεται καθως ο οκανα ειναι για υποστηριξη κ οχι για προωθηση δε με ενδιαφερει κιολας να τα μαθω και τα ψαξω,δε παω εκει να αλλαξω ζωες λες κ θα με ακουσουν.Ωραια αφου ειναι οπως λες τοτε ολοι να αποφευγετε να μη πατε καθολου η να πατε παντα με προφυλαξη ωστε να μαι ησυχος εγω.Κ οσα ειπες μπορει να τα χεις κ εσυ κ οι παντες χωρις να τα ξερουν πανε δε πανε Ομονοια.Ας μιλησουν πρωτα οι πυρφοροι κ μετα εγω.Ξαναλεω δεν ηταν χυσια οσο κ αν δυσκολευεσαι να το πιστεψεις κ δεν ειναι ετσι η εικονα χυσιων μεσα σε γυναικα ειδικα οταν βγεις στα πρωτα δευτερα.Ναι ας ειμαι παραδειγμα προς αποφυγην αλλα οχι οπως το θεωρεις εσυ,να ειμαι απο την αρχη δηλαδη να μη πατανε καν,απλα λες για να πεις.Οπως ΟΛΕΣ κανουν με θεληση οσα κανουν ετσι κ ΟΛΟΙ κανουν με θεληση οσα κανουν και τα μελετουν,δεν υπαρχει απειρια ουτε ηλικια,οπως κ εγω φοβομουν αλλα μπηκα πρωτη φορα στο μπουρδελο ετσι κ ο νεος αμα θελει θα μπει κ ολα τα βιντεο μαζι να χει δει.Αν εγω κανω κυκλους μεταδοσης τοτε το κεντρο πρεπει να εκκενωθει και να απολυμανθει.Δεν υπαρχει αγνοια,οπως εσυ πας με ΄΄κανονικες'' κ αυριο μεθαυριο θα βγαλεις κατι χτυπα ξυλο ετσι ειναι κ για μενα,δε θες να καταλαβεις κατι:Οτι αν ηταν με σχεση δε θα λεγες τιποτα κ θα ζητουσες κ εσυ κ αλλοι να κανουμε τριο κ ολα καλα.Το γεγονος οτι βλεπετε σε χρηστριες σας τρελενει κ οχι ΄΄καθημερινες΄΄ .Κ που ξερω εγω τι κανεις εσυ κ τι εχεις κολλησει στη τελικη?Που ξερω αυριο μεθαυριο αν κανεις τα ιδια καπου?Δεν σαρεσει πηγαινε σε οσες σου δειχνουν εξετασεις και μην ασχολεισαι με ενα νημα που (κι εσυ) θυμηθηκες τωρα.Που ξερω γω τι εχετε κ τι δεν εχετε κ τι θα εχετε αργοτερα?Που ξερω τι κανατε κ με ποια?Ειδικα τα κονδυλωματα μπορει να φανουν η να μη φανουν η να φανουν σε 10 χρονια.Στο ιδιο καζανει βραζεις και βραζετε απο οτι εκανες/κανατε χωρις να υπολογιστει το προφανες,οτι ζουμε εκαττομυρια ανθρωποι κ οχι εσεις μονο.Κρατα τις συμβουλες για σενα και εφαρμοζε τες.Να σαι υγιης να προσεχεις να ζητας εξατασεις να εξεταζεσαι κι εσυ με γεια σου με χαρα σου,κι εγω μαζι σου,δε μας νοιαζει,προχωρας κι εσυ κι εγω.Τα λογια ειναι ευκολα γι αυτο δε με ενδιαφερουν.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
τυπε με ολο το θαρρος,χωρις διαθεση να σε κρινω,αν συναντησεις μια τυχαια κοπελα που δεν ειναι της εργασιας και κανεις σχεση,θα πας μαζι της χωρις προφυλαξεις;και δε ρωταω για τη δικη σου ασφαλεια αλλα για την ασφαλεια της κοπελας.
Κι αλλο σαλιγκαρι.Γεια σου σαλιγκαρι,που εισασταν τοσους μηνες?Ουτε εγω θα σε κρινω η θα πω οτιδηποτε εναντιον σου οτι κι αν κανεις κτλ.Σωστο ερωτημα,ισως το χρησιμοτερο απο τις τοσες μαλακιες που διαβασαμε.Σε τετοια περιπτωση που το χουν κανει πολλοι θα κανα το ιδιο μου λενε.Δηλαδη σχεδιο εξετασεων με προσοχη κτλ ενδιαμεσα για ελαχιστοποιηση πιθανοτητων προς τη κοπελα.Το πιθανοτερο θα κανα χωμα τον εαυτο μου ωστε να της πω την αληθεια για να περιμενουμε γιατι θα ειναι πιο ψυχοφθορο το να της κρυβω με το αγχος να βγει κατι στην εξεταση.Κ πιστεψε με μπορει να ανακαλυπτα δικες της μαλακιες διοτι σε τετοιες κουβεντες αν θες πραγματικα το αλλο ατομο αποκαλυπτεσαι.Φυσικα μπορει να εκραζε κ να μην ελεγε τα δικα της.Αν ας πουμε ηταν απειρη πρεπει να μαθει η αν ειχε πολυ λιγους η οτιδηποτε παλι μπορω να φοβηθω κι εγω γτ κι εκει συνηθως πεφτει ακαποτο κ που ξερω κ εγω αν παει ο αλλος Ομονοια οεο?Αυτο που λες απαιτει εμπιστοσυνη εξ αρχης κ ειναι οτι κ η Ομονοια,η το κανεις η δε το κανεις με τιμημα το ποιος θα φταιξει αν γινει μαλακια.Εννοειται στο τελειο σεναριο θα δινα οτι καλυτερο ειτε απαιτουσε αποχη καλου κακου ειτε εξετασεις ειτε οτι αλλο συζητωντας με την κοπελα.Φανταζομαι θα βαζαμε στοχο να το κανουμε αφοβα γτ δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθει ζευγαρι παρα πολυ καιρο χωρις ακα

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.480
Πόντοι
216
Κι αλλο σαλιγκαρι.Γεια σου σαλιγκαρι,που εισασταν τοσους μηνες?Ουτε εγω θα σε κρινω η θα πω οτιδηποτε εναντιον σου οτι κι αν κανεις κτλ.Σωστο ερωτημα,ισως το χρησιμοτερο απο τις τοσες μαλακιες που διαβασαμε.Σε τετοια περιπτωση που το χουν κανει πολλοι θα κανα το ιδιο μου λενε.Δηλαδη σχεδιο εξετασεων με προσοχη κτλ ενδιαμεσα για ελαχιστοποιηση πιθανοτητων προς τη κοπελα.Το πιθανοτερο θα κανα χωμα τον εαυτο μου ωστε να της πω την αληθεια για να περιμενουμε γιατι θα ειναι πιο ψυχοφθορο το να της κρυβω με το αγχος να βγει κατι στην εξεταση.Κ πιστεψε με μπορει να ανακαλυπτα δικες της μαλακιες διοτι σε τετοιες κουβεντες αν θες πραγματικα το αλλο ατομο αποκαλυπτεσαι.Φυσικα μπορει να εκραζε κ να μην ελεγε τα δικα της.Αν ας πουμε ηταν απειρη πρεπει να μαθει η αν ειχε πολυ λιγους η οτιδηποτε παλι μπορω να φοβηθω κι εγω γτ κι εκει συνηθως πεφτει ακαποτο κ που ξερω κ εγω αν παει ο αλλος Ομονοια οεο?Αυτο που λες απαιτει εμπιστοσυνη εξ αρχης κ ειναι οτι κ η Ομονοια,η το κανεις η δε το κανεις με τιμημα το ποιος θα φταιξει αν γινει μαλακια.Εννοειται στο τελειο σεναριο θα δινα οτι καλυτερο ειτε απαιτουσε αποχη καλου κακου ειτε εξετασεις ειτε οτι αλλο συζητωντας με την κοπελα.Φανταζομαι θα βαζαμε στοχο να το κανουμε αφοβα γτ δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθει ζευγαρι παρα πολυ καιρο χωρις ακα
τυπε,αν ημουν προσβλητικος,θα δεχθω οποιοδηποτε χαρακτηρισμο.ουτε σαλιγκαρι σε αποκαλεσα ομως,ουτε χρησιμοποιησα καποιο αλλο χαρακτηρισμο.σε δημοσιο φορουμ εισαι,συζητηση γινεται με το υλικο που ανεβαζεις.τι ηθελες;να σου ζητουν συνταγες για ρεβυθια κοκκινιστα;

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80
Ξενοδοχείο Ορφέας/Μαρνη.
Ζαΐρα. Πουτανογυφτακι με 30 ευρώ τα 10 λεπτά αλλα εγω εκατσα και παραπάνω χωρίς να βιάζεται. Σωμα καθαρο χωρίς σημαδια.
Την γάμησα με καποτα και την εχυσα βαθιά στο λαρύγγι όπου τα κατάπιε ολα η άτιμη... και εβγαλα και πολυ πράμα λεμε ! Γαμιέται δυνατα. Σίγουρα αξιζει μια δοκιμη.
Τι ώρα το πέτυχες αυτό το διαμαντάκι;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Εγω παλι πιστευω οτι θα πρεπε πρωτα να με θαβεις κ μετα να μου στελνεις μηνυμα ερωτησεων αντιστροφα με οτι γινεται
Διάβασε το μνμ μου καλά δεν σε θάβω διάβασε τι γραφω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
τυπε,αν ημουν προσβλητικος,θα δεχθω οποιοδηποτε χαρακτηρισμο.ουτε σαλιγκαρι σε αποκαλεσα ομως,ουτε χρησιμοποιησα καποιο αλλο χαρακτηρισμο.σε δημοσιο φορουμ εισαι,συζητηση γινεται με το υλικο που ανεβαζεις.τι ηθελες;να σου ζητουν συνταγες για ρεβυθια κοκκινιστα;
Σε νημα Ομονοιας μιλαμε,τι ηθελες να δεις,την Παμελα Αντερσον σε σεξ μαζι μου?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
491492835_122151028652397787_677134877533417889_n.jpg

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
Εσυ συνεχιζεις να εχεια αγνοια κανωντας το γιατρο.Οσα λες ισχυουν απο πριν παω αρα εχω κολλησει ολων μαζι και δε πρεπει με τη λογικη σου να ζει κανεις σημερα ουτε εγω ουτε τα κοριτσια ουτε ολος ο κοσμος του πριν.Οσο για Οκανα εκτους του δεν ισχυει το 1 συριγγα 10 ατομα διοτι εχω δει πεταμενες σε πληθωρα κατι που οντως δε γνωριζα οτι γινεται καθως ο οκανα ειναι για υποστηριξη κ οχι για προωθηση δε με ενδιαφερει κιολας να τα μαθω και τα ψαξω,δε παω εκει να αλλαξω ζωες λες κ θα με ακουσουν.Ωραια αφου ειναι οπως λες τοτε ολοι να αποφευγετε να μη πατε καθολου η να πατε παντα με προφυλαξη ωστε να μαι ησυχος εγω.Κ οσα ειπες μπορει να τα χεις κ εσυ κ οι παντες χωρις να τα ξερουν πανε δε πανε Ομονοια.Ας μιλησουν πρωτα οι πυρφοροι κ μετα εγω.Ξαναλεω δεν ηταν χυσια οσο κ αν δυσκολευεσαι να το πιστεψεις κ δεν ειναι ετσι η εικονα χυσιων μεσα σε γυναικα ειδικα οταν βγεις στα πρωτα δευτερα.Ναι ας ειμαι παραδειγμα προς αποφυγην αλλα οχι οπως το θεωρεις εσυ,να ειμαι απο την αρχη δηλαδη να μη πατανε καν,απλα λες για να πεις.Οπως ΟΛΕΣ κανουν με θεληση οσα κανουν ετσι κ ΟΛΟΙ κανουν με θεληση οσα κανουν και τα μελετουν,δεν υπαρχει απειρια ουτε ηλικια,οπως κ εγω φοβομουν αλλα μπηκα πρωτη φορα στο μπουρδελο ετσι κ ο νεος αμα θελει θα μπει κ ολα τα βιντεο μαζι να χει δει.Αν εγω κανω κυκλους μεταδοσης τοτε το κεντρο πρεπει να εκκενωθει και να απολυμανθει.Δεν υπαρχει αγνοια,οπως εσυ πας με ΄΄κανονικες'' κ αυριο μεθαυριο θα βγαλεις κατι χτυπα ξυλο ετσι ειναι κ για μενα,δε θες να καταλαβεις κατι:Οτι αν ηταν με σχεση δε θα λεγες τιποτα κ θα ζητουσες κ εσυ κ αλλοι να κανουμε τριο κ ολα καλα.Το γεγονος οτι βλεπετε σε χρηστριες σας τρελενει κ οχι ΄΄καθημερινες΄΄ .Κ που ξερω εγω τι κανεις εσυ κ τι εχεις κολλησει στη τελικη?Που ξερω αυριο μεθαυριο αν κανεις τα ιδια καπου?Δεν σαρεσει πηγαινε σε οσες σου δειχνουν εξετασεις και μην ασχολεισαι με ενα νημα που (κι εσυ) θυμηθηκες τωρα.Που ξερω γω τι εχετε κ τι δεν εχετε κ τι θα εχετε αργοτερα?Που ξερω τι κανατε κ με ποια?Ειδικα τα κονδυλωματα μπορει να φανουν η να μη φανουν η να φανουν σε 10 χρονια.Στο ιδιο καζανει βραζεις και βραζετε απο οτι εκανες/κανατε χωρις να υπολογιστει το προφανες,οτι ζουμε εκαττομυρια ανθρωποι κ οχι εσεις μονο.Κρατα τις συμβουλες για σενα και εφαρμοζε τες.Να σαι υγιης να προσεχεις να ζητας εξατασεις να εξεταζεσαι κι εσυ με γεια σου με χαρα σου,κι εγω μαζι σου,δε μας νοιαζει,προχωρας κι εσυ κι εγω.Τα λογια ειναι ευκολα γι αυτο δε με ενδιαφερουν.

Είσαι απλά άξιος της μοίρας σου .
Δεν θα συνεχίσω να γράφω τίποτα γιατί απλά παρασύρθηκα να εξηγήσω για ακόμη μια φορά σε κάποιον ανεγκεφαλο τις επιπτώσεις αυτού που κάνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω άλλους που δεν έχουν γνώση κάποιων πραγμάτων.
Δεν ήμουν εξαφανισμένος πουθενά γιατί όπως σου είπα ανήκω στο παραπλήσιο νήμα της Θεσσαλονίκης.
Δεν θέλω να σπαμαρω το αυτό το νήμα οπότε καλή συνέχεια και αλήθεια σου εύχομαι αυτές οι εξυπνάδες που λες και κάνεις να μην σου γυρίσουν μπούμερανγκ.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Είσαι απλά άξιος της μοίρας σου .
Δεν θα συνεχίσω να γράφω τίποτα γιατί απλά παρασύρθηκα να εξηγήσω για ακόμη μια φορά σε κάποιον ανεγκεφαλο τις επιπτώσεις αυτού που κάνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω άλλους που δεν έχουν γνώση κάποιων πραγμάτων.
Δεν ήμουν εξαφανισμένος πουθενά γιατί όπως σου είπα ανήκω στο παραπλήσιο νήμα της Θεσσαλονίκης.
Δεν θέλω να σπαμαρω το αυτό το νήμα οπότε καλή συνέχεια και αλήθεια σου εύχομαι αυτές οι εξυπνάδες που λες και κάνεις να μην σου γυρίσουν μπούμερανγκ.
Τραβα στο νημα της πολης σου να συμβουλεψεις,εχουμε κ εδω συμβουλους,λες κ θα πιασεις τοπο,δε παρασυρθηκες απλα ειπες τα δικα σου κι εσυ σημερα σε γνωστες ολων αυτων που λες,τζαμπα τα λεγες πιθανον αλλα οκ καλα εκανες για νεοσυλλεκτους,ευχομαι τα ιδια για σενα,να προσεχεις εκει πανω γτ εχω ερθει απο κει,συμβουλευε τους μη πανε στα κτελ κ περιξ για κοπελα,αντιο σου

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.753
Πόντοι
456

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Τηλ αν μπορείς π.μ
Δεν εχω τηλ,εχει ειπωθει κ παιζει να το παρω αλλα θα στο αργησω κ ισως δε γινει κιολας γιατι συννενοουμαι μαζι της απευθειας,αν θες να τη βρεις ειναι συνηθως στο Liberty και τελευταια τη βλεπω Ορφεα,ειναι χαρακτηριστικη θα τη καταλαβεις κ αν δε βγαλεις ακρη παμε παρεα να στη γνωρισω να τα πειτε να τα διαπραγματευτειτε,δενε χω παρει δε ξερω αποδοση,ειναι σιγουρα η πιο βυζαρου και η πιο ωραια απ τις βυζαρουδες,Βουλγαρα να ξερεις με οτι αυτο συνεπαγεται,προσωπικα αν ρισκαρα μαζι της θα το κανα απο αυτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom