Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Τωρα κολλησα με Ουκρανακι που αν ειναι αποδοτικη βρηκα το λιμανι μου,ουτε ψαξιμο ουτε περα δωθε,ελπιζω να γινει λιμανι μου!Δε θελω με τιποτα να πεσω θυμα Βουλγαρων,στην Αλμπενα θα δωθω,αντε και στη Μελεκ,τωρα οι στοχοι ειναι Βασια-Ρανια-Ουκρανεζα και ισως Κατερινα-Αλμπενα-Μελεκ-Μαρια Ερυθραια μη ξεχνωντας την παντα υπεργαμευσιμη Στελλα φοιτητρια,

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
785
Πόντοι
81

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Ο τύπος πηδάει μία κοπέλα που φαίνεται πως έκανε ή κάνει χρήση και μάλιστα ακάποτα. Τι να πω υγειονομικός κίνδυνος...
Εσυ η δε ζεις στην Ελλαδα η εζησες πριν το 1970-1980 αν νομιζεις οτι αυτα δε γινονται ΠΑΝΤΟΥ ειτε χρησεις ειτε πρωην χρησεις ειτε ακαποτες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Μαγκες σημερα 5-6+ το απογευμα?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.216
Πόντοι
3.506
Ο τύπος πηδάει μία κοπέλα που φαίνεται πως έκανε ή κάνει χρήση και μάλιστα ακάποτα. Τι να πω υγειονομικός κίνδυνος...
Αν και δεν μας πέφτει λόγος για το τι κάνει για τον εαυτό του, αλλά είναι δημόσιος κίνδυνος και μάλιστα το παραδε΄χεται οτι κάνει ακάποτα...

Πρέπει όλοι να φροντίζουμε αυτήν την αγορά......

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.216
Πόντοι
3.506
Εσυ η δε ζεις στην Ελλαδα η εζησες πριν το 1970-1980 αν νομιζεις οτι αυτα δε γινονται ΠΑΝΤΟΥ ειτε χρησεις ειτε πρωην χρησεις ειτε ακαποτες
Εγω ζω στην Ελλάδα, και αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ξέρω τι γίνεται γύρω μου.
Προσωπικά ούτε πίπα ακάποτη.
Τώρα το επιχείρημα οτι το κάνουν και άλλοι δεν σε βγάζει έξω απο την κατηγορία επικίνδυνου

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Αν και δεν μας πέφτει λόγος για το τι κάνει για τον εαυτό του, αλλά είναι δημόσιος κίνδυνος και μάλιστα το παραδε΄χεται οτι κάνει ακάποτα...

Πρέπει όλοι να φροντίζουμε αυτήν την αγορά......
Δε παραδεχτηκα κατι,εδειξα οτι συμβαινει απο παντα,εσεις υποκρινεστε οχι εγω,εγω λεω οτι επιλεγω εσεις νομιζετε οτι παιρνω οτι βρω γτ ειστε εκτος αθληματος η πατε στις "καθαρες"

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Εγω ζω στην Ελλάδα, και αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ξέρω τι γίνεται γύρω μου.
Προσωπικά ούτε πίπα ακάποτη.
Τώρα το επιχείρημα οτι το κάνουν και άλλοι δεν σε βγάζει έξω απο την κατηγορία επικίνδυνου
Εγω βλεπω οτι εισαι αλλος ενας υποκριτης που βρηκες ευκαιρια μεσω του site να πεις οσα λες διοτι χωρις αυτο απλα θα συνεχιζοταν η ζωη που ξερεις,επικυνδυνοι ειναι οσοι νομιζουν οτι γαμησαν καθαρες η οσοι αφεθηκαν πιστευοντας οτι αφου δεν ειναι πιατσα ειναι καθαροτερη,φυσικα για χρηστριες δε συζητω καν τις γνωμες,εγω ξερω οτι κατω κυκλοφορω κ με χαιρετουν κ μου δινουν χρονο χανωντας λεφτα,οχι ρουφωντας μου το μεδουλι οπως οι δηθεν μη χρηστριες του κλαδου,αλλα κ οι "κανονικες" που ολοι ξερουμε οτι κρυβουν τα αισχη τους νομιζωντας οτι μονο με μας αφηνωνται και προσεχουν η προσεχαν απο παντα,αν φιλε μου δεν εχει σχεση 10 χρονια η δεν την εχεις απο παρθενα δεν εχει καμια διαφορα ο κινδυνος με μια που γαμιοταν η γαμιεται,απλα,ειστε καποιοι που πρεπει να ποσταρω εξετασεις (στο τριμηνο) μου για να ησυχασετε

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.470
Πόντοι
3.506
Ολα αυτα τα πτωματα μονο πτωματα δε τα λες,φαινεται δε πας κατω να δεις τα αληθινα πτωματα κ δε βλεπεις ποσες φορες γραφω πως ψαχνω αξιολογες,επισης τα πτωματα ειναι ντομπροτερες απο τις κανονικες οι οποιες να σε ενημερωσω οτι κι αυτες κανουν χρηση κ εχουν σμν οσο εσυ τις βλεπεις υγιεις φαινομενικα γτ κατα μεγαλο ποσοστο αυτη ειναι η αληθεια που κανουμε οτι δε βλεπουμε αν βρουμε κανα καλο
Στο τρίγωνο δούλευα 20 χρόνια, ξέρω πολύ καλά τι παίζει. Επίσης γνωρίζω πολύ καλά τη διαφορά φραγκατης χρηστριας που προσέχει τον εαυτό της, από ναυάγιο χρήστρια νοτίως της Κλαυθμώνος. Και ακάποτα δεν γαμούσα ούτε τη πρώην γυναίκα μου, από τη στιγμή που ξενοπήδαγα.

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Στο τρίγωνο δούλευα 20 χρόνια, ξέρω πολύ καλά τι παίζει. Επίσης γνωρίζω πολύ καλά τη διαφορά φραγκατης χρηστριας που προσέχει τον εαυτό της, από ναυάγιο χρήστρια νοτίως της Κλαυθμώνος. Και ακάποτα δεν γαμούσα ούτε τη πρώην γυναίκα μου, όταν της τα φορούσα δεξιά και αριστερά.
Διοτι επαναλαμβανω δε παιρνω οποια να ναι κ ουτε γαμιουνται ολες παντα,τρωω και ακυρα,αυτες με τα ακυρα θελω που δε ξεσκιζονται με αλλοδαπους,οποιοι θελουν πληρως αποστειρωμενα εχω και τετοιες,το οτι βαζω οσα βαζω δε σημαινει οτι δεν εχω προσεξει η δεν εχω ζυγισει,επισης πιο πολλες φορες μαθαινω για κοπελες κανονικες να μετεδωσαν παρα για εργατριες κ στις εργατριες μαντεψτε ποιες ειναι οι λιγοτερα συχνοτερες που μαθαινω,οι χρηστριες.Αν αρχισετε τα σιγα μη τα πουν να,σας θυμησω αυτο ισχυει σε ολες τις βαθμιδες,χρηστρια που γαμηθηκε με 100 ειναι ιδια με κοπελα που γαμηθηκε με 100,απλα για να τα καταλαβουν οσοι κραζουν πρεπει να μπουν στο τρυπακι που δε το ευχοναι οχι για κινδυνους αλλα τις εικονες που θα δειτε διοτι βρισκοντας 1 αξια σημαινει οτι θα δειτε 10+ χωμα,το ιδιο για παντρεμενες κ σε σχεση,κατανοω τον φοβο φυσικα!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Απορω γτ ασχολειστε κ κανετε εγγραφες η παρακολουθειτε κατι που δεν ενδιαφερεστε,πως εχετε υπομονη να ασχολειστε,πιο βαρετες ζωες κ απ τη δικη μου εχετε μου φαινεται κ δε πιστευα οτι υπαρχει κ πιο βαρετη ζωη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Στα δικα μας,ποιοι θα παμε απογευμα?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Νεες ανακαλυψεις μεσω Instagram Facebook αλλα κ οι γνωριμες εχουν προφιλακια,το καλο ειναι οτι ανακαλυπτω αλλων περιοχων παλιες και νεες γιατι παει συννεφο το χρηματικο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Εχω βρει και τουρμπο που ναι πανακριβες η "λογικες" ολα μεσω Insta

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
686
Πόντοι
81
Και η Ελενη.Ναι με το καπελο UA.Απο κοντα ειναι καυλα,την αδικω στις φωτο,βασικα την αδικησα που βγηκε θολη και οχι σε καλα πλανα,οσο προλαβα,πρωτη φορα την ειδα απομονωμενη
Που την βρίσκουμε αυτήν; Πόσο πάει;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.316
Πόντοι
6.246
Που την βρίσκουμε αυτήν; Πόσο πάει;
Φιλε μου χθες ειμαι σιγουρος οτι την ειδα κ τωρα θυμηθηκα οτι η δυαδα ηταν ισως αδελφη της γτ η κοκκινομαλλα μου χει πει πως η Ελενη εχει αδελφη κ στεκει με τα δεδομενα,την ειδα στην Αριστοτελους απεναντι του Liberty κ την εβλεπα κ Μενανδρου στο πρωτο κτιριο μετα τον ορφεα στην αρχη της μενανδρου,προσεχε γτ συνηθως εχει παρεα κ μονη της δε μου απαντουσε,τη ρωτησα δε μου απαντησε ριχνωντας ακυρο κ αλλου σε μεγαλυτερης ηλικιας,πηγα κ γω ως νεοτερος παλι ακυρο,προσεκτικα αν αποφασισεις να ρωτησεις,χθες δε φορουσε καπελο αλλα,ειναι μοντελο θα τη καταλαβεις ειχε εμφανισαρα κ τωρα θα καλοκαιριασει θα φαινεται,μακαρι να σου δεχτει γτ την εχω ποθο!

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
263
Πόντοι
21
Πιστευω αυριο να δουλευει αλβανιδοκολαρα

Stories

Νέο!

Stories