Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Συμφωνώ αλλά να μπει κάποιος να σχολιάσει με κριτικες μνμ κτλ τώρα να μπαίνεις ένας που δεν έχει κάνει κριτική ποτέ για να μας δώσει συμβουλές ε δεν μπορώ να το δεχτώ..
Η αληθεια ειναι μια ειτε τη γραφει καποιος ειτε οχι,δεν ειναι κατι οποιος γραφει αλλα ουτε οποιος δε γραφει,καλοδιαθετοι να ειμαστε κ προετοιμασμενοι,ο φιλος μας μιλησε σαν Ελληναρας αλλα δεν ειπε κατι λαθος,ας αποφυγει εκεινος οσα λεει,ουτως η αλλως εμεις θα συνεχισουμε ειτε μας ειρωνευεται ειτε το λεει καλοπροαιρετα,το οικονομικο με κανει προσωπικα να μαι θαμωνας κ το χω παραδεχτει

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
36
@KATASKOPOS εποχές 2008-9 ξανθιά βουλγάρα με γαλανά μάτια και ωραίο κορμί. Είχες ποστάρει βιντεάκι που είχε βάλει μουσική στο κιν. και σε καβαλούσε ανελέητα η τύπισσα. Έκανε παρέα μαζί με μία άλλη Βουλγάρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
@KATASKOPOS εποχές 2008-9 ξανθιά βουλγάρα με γαλανά μάτια και ωραίο κορμί. Είχες ποστάρει βιντεάκι που είχε βάλει μουσική στο κιν. και σε καβαλούσε ανελέητα η τύπισσα. Έκανε παρέα μαζί με μία άλλη Βουλγάρα
Βουλγαρια και αποδοση,θα αργησουμε να ξαναδουμε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παιδια ψηνεστε τωρα νωρις?Σε καμια ωρα η ως τις 4-5?Μεταξυ αυτων των ωρων σκεφτομαι,απο 1 ως 4.30-5 free αν ψηνεστε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Αλλαγη σεναριου παιδια,δεν εχω,μαλλον απογυευμα η προς το βραδυ,για πειτε μου

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εμένα όταν ανεβάζεις φωτογραφίες ή βίντεο μου αρέσει διότι μπορούμε να ξέρουμε πάνω κάτω τι κάνει η κάθε κοπέλα..
Βρε μακαρι να μπορουσα κ με φατσα,καλα μου χουν πει να βαζω και κανονικα αλλα δε θελω ακομα κ αν κρυψω εμενα το θεωρω μαλακια να φαινονται οποτε βαζω οσο γινεται να φανουν χαρακτηριστικα σωματων να γινουν αντιληπτες σε συνδυασμο με περιγραφη γιατι διαβζωντας τη περιγραφη εχεις μια ιδεα μαζι με τα στοιχεια που μπορεις να ρωτας αλλα αν εχεις εικονα βιντεο ακομα πιο καλα.Τωρα που θα τα πετανε ολα θα ναι πιο ευκολο

brandon4150

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2024
Like
32
Πόντοι
0
Πέρασμα με Μαριάννα, ή να την πω καλύτερα Φολιάννα, με το ζόρι δέκα λεπτά έκατσε, στην περιοχή του Ορφέα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Πέρασμα με Μαριάννα, ή να την πω καλύτερα Φολιάννα, με το ζόρι δέκα λεπτά έκατσε, στην περιοχή του Ορφέα
Εχε ξανα αναφερθει οτι φολιαζει,πες μας ποιες ειδες συνολικα?Κανε μια γυρα να μας λες

brandon4150

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2024
Like
32
Πόντοι
0
Εχε ξανα αναφερθει οτι φολιαζει,πες μας ποιες ειδες συνολικα?Κανε μια γυρα να μας λες
Γενικά δεν τις ξέρω, είχε διάφορες που δεν τις κοίταξα πολύ. Ξεχώρισα μια μαύρη μελαχρινή παχουλή και μια άλλη μαυριδερή με γλυκά χαρακτηριστικά. Πιο πάνω προς Σωκράτους μίλησα λίγο με μια Δήμητρα ξανθιά και προς λιτο είδα μια ψηλή ξανθιά με μια μύτη πιο γαμψή και από του Ιμπραϊμοβιτς

Patriarxis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
303
Πόντοι
20
την Αννα αν τηην βλέπατε πριν 20 χρόνια περίπου που εσκασε μύτη και ηταν στα πρωτα σταδια της πρέζας .....θα ντρεποσασταν να της μιλήσετε....ηταν πολύ ομορφη κοπελα με πολυ ωραιο σωμα , τσιμπουκωχειλα και ματάρες.....Φυσικά εκανες οτι ηθελες μαζι της μετα απο λίγο καιρό ....δεν ελεγε οχι σε τιποτα απλα ζητουσε κανα δεκαρικο παραπανω. μου ειχε πει οτι εκανε βιζιτες με Αλεξανδράτου μαζι....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παιδες δεν πηγα,τωρα το μελετω για μεταξυ 8 με 9 να βρεθω κατω η μεταξυ 9 με 10,οποιος το χει μου λεει για οσο ειμαι online

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ξεκινω οπου να ναι,ως τις 9 θα χω φτασει για να ψαχτω

abelo7979

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Κριτικές
99
Like
3.267
Πόντοι
11.400
την Αννα αν τηην βλέπατε πριν 20 χρόνια περίπου που εσκασε μύτη και ηταν στα πρωτα σταδια της πρέζας .....θα ντρεποσασταν να της μιλήσετε....ηταν πολύ ομορφη κοπελα με πολυ ωραιο σωμα , τσιμπουκωχειλα και ματάρες.....Φυσικά εκανες οτι ηθελες μαζι της μετα απο λίγο καιρό ....δεν ελεγε οχι σε τιποτα απλα ζητουσε κανα δεκαρικο παραπανω. μου ειχε πει οτι εκανε βιζιτες με Αλεξανδράτου μαζι....
Την είχα πάρει πριν δέκα και βάλε χρόνια στη Λαυρίου και είχα πάθει πλάκα, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα, απίστευτο μουνέτο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.205
Πόντοι
506
Την είχα πάρει πριν δέκα και βάλε χρόνια στη Λαυρίου και είχα πάθει πλάκα, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα, απίστευτο μουνέτο.
Αυτη πασχει απο διπολικη διαταραχη, ρε. Παιρνει κ ψυχοφαρμακα. Την ειχα γαμησει αρκετες φορες πριν χρονια, γουσταρε δυνατο σπρωξιμο κ εχυνε ασπρα υγρα

abelo7979

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Κριτικές
99
Like
3.267
Πόντοι
11.400
Αυτη πασχει απο διπολικη διαταραχη, ρε. Παιρνει κ ψυχοφαρμακα. Την ειχα γαμησει αρκετες φορες πριν χρονια, γουσταρε δυνατο σπρωξιμο κ εχυνε ασπρα υγρα
Τότε δεν της φαινότανε, και γενικά ήταν ήπιων τόνων και πολύ κυρία, τώρα που την είδα να γαμιέται σαν τελειωμένο πρεζόσκυλο δεν το πίστευα, την αναγνώρισα από τα τατουάζ να φανταστείς...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
ενώ τώρα γαμιέται με τις κάλτσες, σκληρή η ζωή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom