Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
607
Πόντοι
306
Αλλοπρόσαλη...Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν, μακριά..
Δεν υπάρχει συνεννόηση..
Είναι μέχρι να σε μάθει.....έτσι μου έκανε και εμένα τι πρώτες φορές.. ..είναι με τις ώρες της..... προβληματική...... αλλά δεν ψάχνω για μυαλό σε αυτήν. ......να χτυπήσω το πουτσοκεφαλο μου στα κωλομερια της ψάχνω....

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.320
Πόντοι
6.246
Είναι μέχρι να σε μάθει.....έτσι μου έκανε και εμένα τι πρώτες φορές.. ..είναι με τις ώρες της..... προβληματική...... αλλά δεν ψάχνω για μυαλό σε αυτήν. ......να χτυπήσω το πουτσοκεφαλο μου στα κωλομερια της ψάχνω....
Ναι αλλα δεν εχουμε την υπομονη να τη κηνυγαμε 10 φορες να μας κατσει 1,δε ξερω τι εκανε στον φιλο,περιμενω να μας πει να καταλαβω,γιατι μπορει να μην εννοει αυτο αλλα το αργοκινητο γδυσιμο η την αειρια η την απαθεια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.780
Πόντοι
7.885
Άμα βρωμάει και μια μασχαλιλα και μια ποδαριλα η γκανεζα πρέπει να δοκιμαστεί οπωσδήποτε :rockon::rockon:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.394
Πόντοι
951
Ναι αλλα δεν εχουμε την υπομονη να τη κηνυγαμε 10 φορες να μας κατσει 1,δε ξερω τι εκανε στον φιλο,περιμενω να μας πει να καταλαβω,γιατι μπορει να μην εννοει αυτο αλλα το αργοκινητο γδυσιμο η την αειρια η την απαθεια
Πήγα να της μιλήσω, μίλαγε σιγά, μίλαγε αργά, δεν την καταλάβαινα, πήγαινε πιο κει, ερχόταν πιο δω..Με κούρασε και σηκώθηκα κι έφυγα..
Άσε που έλεγε κάτι για 50,αν κατάλαβα καλά..Αλλοπρόσαλη..Χαρά στο κουράγιο σας μύστες..Εγώ είμαι too old for this shit..

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ποπο μαλακες έχουμε θέλω να γαμησω βρωμερη μαυρη χαζή εδώ και καιρό η Γκανεζα πιατσαρει μόνο πρωινα;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.320
Πόντοι
6.246
Πήγα να της μιλήσω, μίλαγε σιγά, μίλαγε αργά, δεν την καταλάβαινα, πήγαινε πιο κει, ερχόταν πιο δω..Με κούρασε και σηκώθηκα κι έφυγα..
Άσε που έλεγε κάτι για 50,αν κατάλαβα καλά..Αλλοπρόσαλη..Χαρά στο κουράγιο σας μύστες..Εγώ είμαι too old for this shit..
Ειναι αυτη των φωτο?

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Η αλβανιδοκολαρα εκει ειναι?εχω καιρο βα τη δω

Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
69
Πόντοι
0
Ναι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100
Τελευταία φορά που ψώνισα ήταν 40 στο αμάξι. Γαμημένοι πυρφόροι έχουν χαλάσει τα πάντα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
607
Πόντοι
306
Πριν λίγο.....χοτελ Λιτό.....γάμησα μιλφαρα βουλγάρα Βιολέτα......φορούσε δυχτυοτο κορμάκι καλσόν . Κόλαση ήταν σήμερα. ....... ήμουν και κουρασμένος από την δουλειά......έφαγε δυνατές πουτσιες μέχρι να χύσω....

• Like
Αντιδράσεις: fluffy
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.946
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στα μέλη και τους επισκέπτες. Πριν από λίγο επέστρεψα από το τρίγωνο. Δεν υπάρχουν νέες παρουσίες στην πιάτσα. Στην πρεζόπιατσα λίγο πιο πάνω από τον ΟΣΕ μόνο μια γυναίκα με κουκούλα, και κάνα δυο μεγάλης ηλικίας. Η Σάντυ στη θέση της, οι 5 τράβελοι έχουν κάνει στέκι τους τη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, μαύρα χάλια. Έξω από τον Ορφέα ο Σαμουέλα και κάποιες νεαρές αλλοδαπές, μέτριες. Η Ελίζαμπεθ η τατουαζάτη μίλαγε μόνη της για ΟΥΦΟ, για φυλλάδια που πήρε και δεν πρόλαβε να διαβάσει. Αν ήταν φτιαγμένη, ή είναι για το Ψυχιατρείο δεν το γνωρίζω, έτσι κι αλλιώς μακριά

TER RIS

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
47
Πόντοι
0
Το τρίγωνο που πέφτει να πάμε και εμείς οι νέοι;

Stories

Νέο!

Stories