fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.394
- Πόντοι
- 951
Αλλοπρόσαλη...Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν, μακριά..Η Γκανεζα που ποσταριστηκε προσφατα?Εξεταστηκε?
Δεν υπάρχει συνεννόηση..
Αλλοπρόσαλη...Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν, μακριά..Η Γκανεζα που ποσταριστηκε προσφατα?Εξεταστηκε?
Τι σου κανε?Ηταν η ιδια που ποσταριστηκε?Αλλοπρόσαλη...Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν, μακριά..
Δεν υπάρχει συνεννόηση..
Είναι μέχρι να σε μάθει.....έτσι μου έκανε και εμένα τι πρώτες φορές.. ..είναι με τις ώρες της..... προβληματική...... αλλά δεν ψάχνω για μυαλό σε αυτήν. ......να χτυπήσω το πουτσοκεφαλο μου στα κωλομερια της ψάχνω....Αλλοπρόσαλη...Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν, μακριά..
Δεν υπάρχει συνεννόηση..
Ναι αλλα δεν εχουμε την υπομονη να τη κηνυγαμε 10 φορες να μας κατσει 1,δε ξερω τι εκανε στον φιλο,περιμενω να μας πει να καταλαβω,γιατι μπορει να μην εννοει αυτο αλλα το αργοκινητο γδυσιμο η την αειρια η την απαθειαΕίναι μέχρι να σε μάθει.....έτσι μου έκανε και εμένα τι πρώτες φορές.. ..είναι με τις ώρες της..... προβληματική...... αλλά δεν ψάχνω για μυαλό σε αυτήν. ......να χτυπήσω το πουτσοκεφαλο μου στα κωλομερια της ψάχνω....
Πήγα να της μιλήσω, μίλαγε σιγά, μίλαγε αργά, δεν την καταλάβαινα, πήγαινε πιο κει, ερχόταν πιο δω..Με κούρασε και σηκώθηκα κι έφυγα..Ναι αλλα δεν εχουμε την υπομονη να τη κηνυγαμε 10 φορες να μας κατσει 1,δε ξερω τι εκανε στον φιλο,περιμενω να μας πει να καταλαβω,γιατι μπορει να μην εννοει αυτο αλλα το αργοκινητο γδυσιμο η την αειρια η την απαθεια
Αναποδο cowΆμα βρωμάει και μια μασχαλιλα και μια ποδαριλα η γκανεζα πρέπει να δοκιμαστεί οπωσδήποτε![]()
Ειναι αυτη των φωτο?Πήγα να της μιλήσω, μίλαγε σιγά, μίλαγε αργά, δεν την καταλάβαινα, πήγαινε πιο κει, ερχόταν πιο δω..Με κούρασε και σηκώθηκα κι έφυγα..
Άσε που έλεγε κάτι για 50,αν κατάλαβα καλά..Αλλοπρόσαλη..Χαρά στο κουράγιο σας μύστες..Εγώ είμαι too old for this shit..
Κατά 99%,ναι...Ειναι αυτη των φωτο?
Δεν εχει στανταρΠοπο μαλακες έχουμε θέλω να γαμησω βρωμερη μαυρη χαζή εδώ και καιρό η Γκανεζα πιατσαρει μόνο πρωινα;
ΚριμαΚατά 99%,ναι...
Εδω και καιροΗ αλβανιδοκολαρα εκει ειναι?εχω καιρο βα τη δω
Τελευταία φορά που ψώνισα ήταν 40 στο αμάξι. Γαμημένοι πυρφόροι έχουν χαλάσει τα πάνταΝαι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100
έχω πλήρη ενημέρωση σελ.1394. Θα έπρεπε να την έχει δειΤο τρίγωνο που πέφτει να πάμε και εμείς οι νέοι;
Αν πω τι τραβηξα,σε επιβεβαιωσα περι πυρφορωνΤελευταία φορά που ψώνισα ήταν 40 στο αμάξι. Γαμημένοι πυρφόροι έχουν χαλάσει τα πάντα