captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 13.468
- Πόντοι
- 3.506
Θέλε!Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Θέλε!Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Καλησπέρα φίλε μου έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία από Ίλιον??Μαρια απο Ιλιον ειπε αν ερχεται ειναι νωρις,κατα προσεγγιση το διατυπωνω,θα τη καταλαβετε 100% δεν εχει καμια τα χαρακτηριστικα της
Κι εγώ θέλω mercedes ατρακάριστο με ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμή μέχρι 5000 ευρω..... Άσε ρε μας ρε μεγάλε! Άκου τι σου λένε εδώ τα παιδιά και πήγαινε κάπου αλλού..Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Υπαρχει αλλο νημα για αυτο ωστε να βγαλεις και ακρηΚαλησπέρα μύστες,
Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άλιμο έχω δει να πιατσαρουν 1-2 πολύ καλά κομμάτια..
Δυστυχώς όσες φορές τις είδα ήμουν με την γυναίκα στο αμάξι..
Μήπως έχει ψωνίσει κάποιος μύστης από εκεί ώστε να μας πει τιμές, υπηρεσίες κτλ??
Δεν υπαρχει και το προφιλ τουμαλακα μικτοτο σε οτι θρεντ εχεις γραψει μαλακιες εχει γραψει 39 μηνυματα πιπας οχι πουλαδα εσυ εχεις παρασημα μπρος πισω. Πηγες και ΔΕΑ παπατζη
Αυτα τα θελω χαχαχαχαΚι εγώ θέλω mercedes ατρακάριστο με ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμή μέχρι 5000 ευρω..... Άσε ρε μας ρε μεγάλε! Άκου τι σου λένε εδώ τα παιδιά και πήγαινε κάπου αλλού..
Παραλογες τιμες λογω ομορφιας,οτι ισχυει παντου ε?Ναι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100
Χαχαχαχαχαχα πιθανοτητες 5-10% με περισσοτερες 5% για να μη πω 1%,απλα πολλοι θεωρουμε καλες και κανονικες οσες πινουν ελαφρα η καθαρα,κ δε μας πολυνοιαζει κιολας,κι ομως αναμεσα τους υπαρχουν και εξαιρεσεις που ειτε δε κανουν ειτε δεν εχουν αναγκη να κανουν για το σεξ.γι αυτο να αναφερω μετα απο καιρο οτι οντως εχουν σχεσεις με ψυχοφαρμακα και φαρμακα κατι που δε φαινεται και παντα
Οπως ειπα δημοσια,Ορφεα τη ξακαβρηκα.Καποτε τη βρηκα Σωκρατους.Ορφεα κυκλοφορυσε και καθοταν στη τελευταια,κανει μπαμ λογω ματιων και εμφανισης.Καταπρασινα με ανοιχτα χαρακτηριστηκα ανοιχτο δερμα ανοιχτοχρωμη,δεν μοιαζει με καμια αλλη,ειναι σαν Ευρωπαια,λογικα νωρις καθοτι ηταν και νωρις,σωματικα πολυ καλη αδυνατηΚαλησπέρα φίλε μου έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία από Ίλιον??
Αυτο να λεγεται,και σε ολες τις βαθμιδες παιρνουν οσο καθαρες κ αν φαινονται,κ αν δε παιρνουν ισως πηραν η επαιρναν στο παρελθον τουςΑφού σου εγραψε ένα τεράστιο κείμενο τι να κάνεις, μετά σου λέει ότι παντού όλες κάτι παίρνουν και εσύ συνεχίζεις την ίδια ερώτηση.
ΧαχαχαχαχαΜε πέθανες στα γέλια
Μην εισαι και σιγουροα για τις γρανι,πιθανοτατα εχεις δικαιο γτ φαινονται,για το αλλο ευχαριστουμε και ανταποδιδουμεΔεν υπάρχει αυτό στο εξήγησε, αν πιατσοβια θα πας με κανένα γκρανι 70 ετών που δεν θα παίρνει κάτι,όλες κάτι παίρνουν κάτι ζητάτε..σε θέμα πιάτσας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν 2 είναι που πρέπει να διαβάσεις τι έχουμε γράψει ο μποκολος και το άλλο το παλικάρι που κάνει ολόκληρες σελίδες δε γράψιμο και όλα τέρμα αναλυτικα
Θα τα μαθει.Η μαλλον θα τα μαθαινε,αλλα παει διαγραφηκε χαχαχαΤύπε η ζωή δικιά σου είναι και την κάνεις ότι θες, θα σε συμβούλευα αν θες απλά να γαμήσεις να πας σε κάποιο μπουρδέλο στη Φυλής.
Τα μέρη που λένε εδώ οι συναγωνιστές είναι σκληροπυρηνικά και αν δεν είσαι καθόλου ψιλιασμένος δε σε βλέπω να περνάς καλά.
Φιλικά πάντα.
Απαντώντας το ερώτημα σου, ναι οι κοπέλες ειναι 99% χρήστριες και γενικά η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη χρήστες.
Δεν ενδείκνυται για κάποιον που δεν έχει ξαναπεράσει από την περιοχή ποτέ στη ζωή του.
Δεν εχω παει ποτε και με φοβιζουν οσα γραφονται παροτι εχω ανοσια λογω Πλατειας ΒαθηςΠολύ βρώμικα.
χαχαχαχαΔεν θα πάθεις και τίποτα.. ίσα ίσα σαν καταδρομεας που ήσουν, ίσως λάβεις και μερικά παράσημα στο Μεταξουργείο, για τιμής ένεκεν..
χαχαχαχαχαΣωστά καρντασι, πήρες πουλαδα με αστέρι γιατί ήσουν θαρραλέος!!
Έτσι και στο Μεταξουργείο, αν αποδειχθείς αληθινά θαρραλέος τότε τα κορίτσια εκεί θα σε ανταμείψουν με τα ανάλογα παράσημα!
Ισως Μαριαλενα (46-47) και μετα σκεφτομαι Ραμονα αν δεν βρισκεται Ωρωπο που ναι ηλικιακα εκει που θες.Μη σου πω και Ειρηνη (44),μετα νομιζω Μαρια που χει και σωμα (θυμηθηκα) μπορει να ανταποκριθει αλλιως προτεινω Δημητρα που δε χαμπαριαζει και ειναι κοντα σε ηλικιαυπαρχει καμια 50ρα να δινει κωλο για 1 ωρα
Για ποιες?υπαρχουν τηλεφωνα η που θα βρω