Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
καλησπερα παιδια καινουργιος
για φορτωμα στο αμαξι που συχναζει τιποτα καλο;
Δεν χρειαζεται στο αμαξι διοτι εχει ξενοδοχεια κ μαλλον δε θα προτιμησουν αμαξι αλλα θα σου πουν ξενοδοχειο.Στο τριγωνο Ομονοιας δε παιζει.Στο τριγωνο παραλιακης κ στα κτελ κ στο παρκο φιξ θα βρεις για αμαξι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
Υποτίθεται της μιλάει
Οκ.Τριγυρνω απο κει γιατι εφαηα σκαλωμα με μωρο του οκανα κ χτενιζω χαχαχα,βραδυ δεν αξιζει γτ το κομματι Lito-3η'-Λαυριου δεν εχει η εχει απειροελαχιστες,απο τυχη να πετυχω καμια Στελλα που τις ξεπερναει ολες μαζι αλλα 9.5/10 δε θα βρω τιποτα η θα βρω Ομπενα η θα βρω Βιολεττα η Ελλη κ αυτες οχι παντα κ φυσικα δε δοκιμαζω,στις βραδυνες-νυχτερινες δεν εχει απο κει.Σε Οκανα βλεπω δυνατες που ξεχωρισα 2 εκ των οποιων η 1 ειπε οχι κ η αλλη (ειναι) ερωτηματικο.Παρομοιες κοντομαλλες με (πολυ) ωραια που δεν εχουν εμφανιση χρηστριων,ξανασυμβαινει να μην εχει εμφανιση χρηστριας

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά από νεανική αμάθεια και έξαψη πήγα μαζί με Σαμουελα.... Καμια συμπαράσταση παρακαλώ, θα κολλήσω τίποτα; Δώσαμε και φιλιά. Υπάρχει κίνδυνος ρε μάγκες να κόλλησα τίποτε σοβαρό ; Κατάλαβα την φάση την παίζει και το διέκοψα λίγα λεπτά αφότου το έβαλα μέσα. Είχα προφυλακτικο κανονικά.

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
*Υποσημείωση μου πήρε ακαποτη πιπα η οποία δςν θα πω ητμα απίστευτη... Αλλα μαγκες πιο πολύ φοβάμαι μην κόλλησα τίποτε. Σας έχει συμβεί τίποτα και που απευθύνομαι ;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
41
Like
38.255
Πόντοι
11.146
...ρε αλανια μου, πριν 15-20 ημερες κανοντας check-out απο το ξενοδοχειο που εμενα καθησα στο cafe που ειχε στο ισογειο του (3ης Σεπτεμβριου & Χαλκοκονδυλη). Σχεδον διπλα, στα 2μετρα, μια κοπελα του χωρου, ομορφο προσωπο, λεπτο σωματακι, πιτσιρικα στην ηλικια (20-25) , μικρο στηθος, μαυρο μαλλι, υψος γυρω στο 1,60-1,70 , με προσεγμενο κ καθαρο ντυσιμο. Πηρε γραμμη οτι την κοιτουσα, ξεκινησε κινηση να πλησιασει κ μολις εφτασε διπλα ειδε σακιδιο κ βαλιτσα οποτε αποθαρρυνε, απλα ζητησε φωτια και ξαναγυρισε στην γωνια της! Οπως την ειδα, ανετα στεκοταν κ με επιτυχια (εμφανησιακα) σε γραφειο! Ξερεις κανεις ποια ειναι, την εχει παρει κανενας σας?!?!?
:think::think::think:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
Παιδιά από νεανική αμάθεια και έξαψη πήγα μαζί με Σαμουελα.... Καμια συμπαράσταση παρακαλώ, θα κολλήσω τίποτα; Δώσαμε και φιλιά. Υπάρχει κίνδυνος ρε μάγκες να κόλλησα τίποτε σοβαρό ; Κατάλαβα την φάση την παίζει και το διέκοψα λίγα λεπτά αφότου το έβαλα μέσα. Είχα προφυλακτικο κανονικά.
Συγγνωμη τι ακριβως θες να σου πουμε εμεις?

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
14
Like
4.230
Πόντοι
1.446
Εάν έχεις μύκητες θα το καταλάβεις σύντομα θα σε τρώει θα δεις κόκκινα σημάδια κ ίσως μυρίζει,θα βάλεις μια κρέμα ενδεικτικά η sarmel είναι καλή η σε χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστείς χαπι το οποίο θ στο προτείνει κ θα στο γράψει γιατρός. Τώρα εάν έχεις κονδυλωματα θα εμφανιστούν σε κάποιο καιρό ίσως νωρίς ίσως το τι είναι κ πως δε χρειάζεται ν σ πω δεν είναι ο σκοπός πανικοβληθείς,καυτηριάζοντε αλλά πάντα θα υπάρχει το παράσημο.Εαν είναι τίποτα άλλο πάλι κακό θα το καταλάβεις κ αυτό σ λίγο καιρό σίγουρα γιατί θα φαίνεται.Εαν λοιπόν δεν εμφανιστούν σήμερα-αύριο μύκητες κ συνεχίσεις να φοβάσαι μπορείς ν πας να κανεις εξετάσεις,εάν κ έτσι όπως σε κόβω θα πεθάνεις από την αγωνία σου μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα.Δε ξέρω ποια είναι αυτή π λες πάντως κατά πασα πιθανότητα δεν έχεις τίποτα,υπάρχουν εδώ μέσα κάτι γίγαντες π έχουν κάνει αίσχη κ χαίρουν άκρας υγείας.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
*Υποσημείωση μου πήρε ακαποτη πιπα η οποία δςν θα πω ητμα απίστευτη... Αλλα μαγκες πιο πολύ φοβάμαι μην κόλλησα τίποτε. Σας έχει συμβεί τίποτα και που απευθύνομαι ;
Τι ακριβως να πουμε?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
...ρε αλανια μου, πριν 15-20 ημερες κανοντας check-out απο το ξενοδοχειο που εμενα καθησα στο cafe που ειχε στο ισογειο του (3ης Σεπτεμβριου & Χαλκοκονδυλη). Σχεδον διπλα, στα 2μετρα, μια κοπελα του χωρου, ομορφο προσωπο, λεπτο σωματακι, πιτσιρικα στην ηλικια (20-25) , μικρο στηθος, μαυρο μαλλι, υψος γυρω στο 1,60-1,70 , με προσεγμενο κ καθαρο ντυσιμο. Πηρε γραμμη οτι την κοιτουσα, ξεκινησε κινηση να πλησιασει κ μολις εφτασε διπλα ειδε σακιδιο κ βαλιτσα οποτε αποθαρρυνε, απλα ζητησε φωτια και ξαναγυρισε στην γωνια της! Οπως την ειδα, ανετα στεκοταν κ με επιτυχια (εμφανησιακα) σε γραφειο! Ξερεις κανεις ποια ειναι, την εχει παρει κανενας σας?!?!?
:think::think::think:
Στελλα?Ειχε ελιτσα στο ανω χειλος?Ελια ανω χειλος

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
Εάν έχεις μύκητες θα το καταλάβεις σύντομα θα σε τρώει θα δεις κόκκινα σημάδια κ ίσως μυρίζει,θα βάλεις μια κρέμα ενδεικτικά η sarmel είναι καλή η σε χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστείς χαπι το οποίο θ στο προτείνει κ θα στο γράψει γιατρός. Τώρα εάν έχεις κονδυλωματα θα εμφανιστούν σε κάποιο καιρό ίσως νωρίς ίσως το τι είναι κ πως δε χρειάζεται ν σ πω δεν είναι ο σκοπός πανικοβληθείς,καυτηριάζοντε αλλά πάντα θα υπάρχει το παράσημο.Εαν είναι τίποτα άλλο πάλι κακό θα το καταλάβεις κ αυτό σ λίγο καιρό σίγουρα γιατί θα φαίνεται.Εαν λοιπόν δεν εμφανιστούν σήμερα-αύριο μύκητες κ συνεχίσεις να φοβάσαι μπορείς ν πας να κανεις εξετάσεις,εάν κ έτσι όπως σε κόβω θα πεθάνεις από την αγωνία σου μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα.Δε ξέρω ποια είναι αυτή π λες πάντως κατά πασα πιθανότητα δεν έχεις τίποτα,υπάρχουν εδώ μέσα κάτι γίγαντες π έχουν κάνει αίσχη κ χαίρουν άκρας υγείας.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
41
Like
38.255
Πόντοι
11.146

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.312
Πόντοι
6.246
....αρχοντας!!!!
Δν θυμαμαι αν ειχε ελια ή ισως ηταν μικρη κ δν την προσεξα! Εχει δοκιμαστει, τι λεει απο συμμετοχη?
Λενε ειναι πολυ καλη!Αγοραζεις υπηρεσιες απο καλη ηλικια και εγχωριο,για τον κωλο της λενε

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
905
Πόντοι
86
Μην αγχώνεσαι φίλε για πες για την φάση τι έγινε ; Ήταν καλό το τραβελακι;

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Μην αγχώνεσαι φίλε για πες για την φάση τι έγινε ; Ήταν καλό το τραβελακι;
Ευχαριστώ για τον εφησυχάσμο συμμυστες και γνωστές του χώρου και της καλτιλας. Εμένα με νοιάζει πιο πολύ μην κόλλησα HIV η τίποτε τέτοιο σοβαρο, ανίατο, αλλα τόσες μέρες που το σκέφτηκα λέω αποκλείεται. Όντας προληπτικος εδώ κάνει και το εμβόλιο κονδυλώματων εδώ και κάποιο καιρό. Ταλιμπανακο εχω κλείσει ήδη ραντεβού για εξετάσεις και σκέφτομαι μήπως έκανα ακόμα και την πρόληψη με με χάπια για HIV, θα μιλήσω στον γιατρό και ο,τι μου πει! Στα του αγώνα μάγκες αν θέλετε ψυχολογική υποστήριξη και μια απίστευτη πιπα αισθησιακή αργή και δεν εχετε κόμπλεξ που ειανι τραβελ πρέπει να πάτε με σαμουελα. να σας πω την αλήθεια μάγκες μου πιο πολύ φοβήθηκα μην κόλλησα, παρα ότι ήταν τρανς. Φαίνεται σαν κορίτσι και ειανι πολύ καλή ομιλιτικη και ευγενική. Μιλάει κανονικότατα δεν φαίνεται ίχνος χρήσης ουσιών. Επειδή είναι τραβελι δεν θέλει να της πειραζετε την περουκα και να της κατεβασετε το σουτιέν. Επειδή δνε είχα λεφτά πάνω μου παρα μόνο ενα μπλε παραβολο έδωσα 5 για το ξενοδοχείο και 15 για αυτήν κανονικά θέλει 25 συν 5. Δεν έκανε μπάνιο ούτε πλυθηκε. Μυριζε ελάχιστα. Πριν ξεκινήσουμε μιλάμε πολύ και πάω να ξεκινήσω εγώ και δεν μου χε ζητήσει τα λεφτά οπότε θα τα σφήνα για το τέλος αλλα πολύ ευγενικά μου κάνει αν θες μπορεις να μου δώσεις τα λεφτά σορρυ που στα ζητάω απλά τα χω ανάγκη δεν θα στα ζήταγα καν αλλιώς. Η πιπα όπως ειπα μαγική με ωραίο φεντουζομαι σαν χταπόδι. Επί της πράξης τώρα δεν ξετυλιχθηκα παιδες ειανι έξω από τα νερά μου! Αν θελετε δοκίμαστε το εσείς. Σαμιαμιδι πάντως από κορμί. Οποίος θέλει έχω και τηλ αν δεν το διέγραψα. Αυτά σας ευχαριστώ μυστες μου για τις συμβουλές! ο θεος βοηθός. Ποιες ειανι ΟΙ πιθανότητες για HIV ;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom